- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
mr.nagy #48073 üzenetére
Nem, én inkább arra gondolok mint ami a Nokiánál is volt, egyszerűen megmondták a szolgáltatók ha nem készítenek valami normális védelmet a készülékekre akkor nem veszik át a telefonokat (mármint a szolgáltatók)
Így készült el a BB5 SL3-as védelem, ami azonnal és véglegesen kiütötte a turbosimeket is 2008 év végétől, illetve ezen dátum után megjelent Nokiák tényleges függetlenítése is eléggé körülményes...
Persze ezt csak én mondom, remélem ilyenről szó sincs.
(#48076) itsDani
Nem, van védelem, a power+hangerő+ és menu gombot sok esetben már az előző készülékeknél is kellett nyomni.
(#48075) gps76
Nem baráti ajánlgatás, egyszerűen ha nincs normális védelem akkor nem veszik át a mobilokat, lásd a hozzászólásom kezdő sorait
-
turho
addikt
válasz
mr.nagy #47729 üzenetére
Telenor vs. T-mobil: rohadt szerencsétlen dolog adott esetben ezt írni: Az enyém T-s.....
Pont kurvára összekeverhető rövidítés.....Nem neked szól, általában írom. Ugyan legyen már kiírva hogy T-mobil vagy Telenor.
T-s csodazip....mindenkinek leesik melyik szolgáltatóról van szó?? -
Glatius
őstag
válasz
mr.nagy #47568 üzenetére
A telefonodról egyébként is csak te tudod ezeket az apró javításokat... ilyen alapon a többi is érdektelen. lenne. Akkor is jobb, ha ritkán használod, és ha jól tévedek nem fáj senkinek...
mr.nagy
Nem biztos. A T-mobiltól a kényelmes és mindenható szervizprogram szivárgott ki, ami minden körülmények között visszaállítja a gyári állapotot. A közzétett publikus (és hülyebiztos) frissítőcsomagja viszont már nem is indul el akárhogyan. -
kentucky
őstag
-
rzerge
aktív tag
válasz
mr.nagy #46491 üzenetére
sto1911 logout oldalán van, hogy hogyan kell recoveryt feltenni, egyben rootolni a telót
ha azt úgy megcsináltad, akkor utánna elvileg mindennek szépen végig kell mennie (én is így csináltam)
majd amikor a recoveryben végigment a rom feltétele, akkor utánna a reboot system now után jön a tényleges installáció
ha így nem megy, akkor lehet, hogy vmi gebasz van a telóval vagy lehet tiéd is új szériás, és vmi új védelem(?) van benne (ahogy korábban írták, hogy a touch screennel vmi nyűg volt rom feltétele után, igaz ők fel tudták tenni)
vagy mitudomain, kérem kapcsolja ki -
kelzsoca
félisten
válasz
mr.nagy #44203 üzenetére
Akkor formázd meg az SD kártyát is, mert ennek a romnak ezek után fel kell mennie, vagy töltsd le újra, ellenőrizd le az MD5-öt helyes -e stb....
(#44202) Keeperv85
Továbbá a fő profil a drágább készülékek, és azoknak is tehetősebb gazdáik, ezekre a készülékekre több "kedvük" is van romot készíteni
-
kelzsoca
félisten
válasz
mr.nagy #44199 üzenetére
Hát ez nem elég
Pedig azt mondtad mindent úgy csinálsz ahogy le van írva
Telepítés után nem kell reset.
.................................................A romot lehetőleg így tegyétek fel (minden adat törlődni fog!)
Recoveryből menjetek végig ezeken:
- wipe data/factory reset
- wipe cache partitionadvenced menüpont alatt:
-wipe dalvik cache
mounts and storage menüpont alatt:
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext particiód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Kiválasztod a romot, majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)
-
kelzsoca
félisten
válasz
mr.nagy #44192 üzenetére
Mindent megformáztál úgy ahogy kell?
A betöltés utolsó fázisában csúszik el a történet, ilyen már nálam is volt, kimaradt valamelyik formázás, vagy nem megfelelően ment végbe.
...........
Keeperv85Gyorsabban jönnek CM7 romok mint a napszakok változása, ráadásul hibákkal teli, le sem tesztelik, azért egy profi csapattól nem ezt várnám.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
mr.nagy #44195 üzenetére
Előre mondom, hogy én nem próbáltam ki ezt a rom-ot és nem is fogom a közeljövőben, de olyan boot loop-ot, amiről most írsz még egyszer sem láttam, pedig volt vagy 40 féle rendszer már a telón, teljesen névtelennek számító rom műhelyből is 64-es VM Heap-el..
Kimaradhatott valamelyik wipe szerintem. Majdnem biztos vagyok benne...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest