- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
ojsoldier30
csendes tag
Én tegnap raktam fel a Sygicet,teljes európa térképpel,kifogástalanul működik,pár másodperc alatt lát műholdat,részemről tökéletesen működik.Egyébként a telefon tökéletesen működik,én már azon is gondolkodtam,hogy a hívás lerakásakor az a kék csík lehet háttérkép A kijelző gyors,bár nem mindig érzékeli elsőre,amit ütök neki,de talán ebbe az árba ez az érzékenység is belefér.Persze a hétvégén volt a kezemben egy Galaxy S,az sokkal érzékenyebb,de 6-szor annyiba kerül.Ráadásul egyes dolgok bonyolultabbak is benne.Szóval szerintem remek vétel volt
-
diegho
nagyúr
Néztem én is a fóliákat, jó az a 200ft, de tapasztalataim szerint (elég sok dolgot kapok amcsiból) van, hogy 3-4 hét mire ideér.
Vaterán találtam ezt: http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tartozek/vedofolia/samsung_i900_omnia_kepernyovedo_folia_4db_187380154.html
Ha szerintetek ez is jó, akkor én ezt meg is veszem ennyiért.
-
RaveForce
veterán
bladet bedugom és megy. mindenféle telepitett driver nélkül..teszem hozzá
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
djozsi
senior tag
Jól van, meggyőztél, szégyelljék magukat a csúnya, gonosz fejlesztők, hogy nem gondolnak azokra, akik 9 éves oprendszert használnak.
Ja bocsánat, gondolnak, többször volt linkelve a driver.
Az egységsugarú usernek, aki 2-3 évente vesz egy új laptopot a boltban amúgy már réges rég vista-ja vagy 7-e van, szóval neki nem kell olyan hatalmas kihívásokkal szembesülnie, mint egy driver feltelepítése (asszonynak tuti nem menne... ).Én pedig 8 éve vettem egy gépet és nem megy rajta a krájzisz még driverrel se, vérlázító!
Téma részemről lezárva, vedd úgy, hogy meggyőztél.
-
djozsi
senior tag
Na ez már nem OFF. Remélem vágod, hogy ennek semmi köze a ZTE Blade-hez?
Egy több, mint 9 éves oprendszert hibáztatsz azért, mert nem ismer fel egy 3 hónapos telefont.
Szerintem ebben az ég világon semmi megdöbbentő nincs. Nem 9 éves oprendszereket kéne használni.
Így látatlanban nem tudom megmondani, hogy egy Mac OS 9 mit kezdene egy ipaddel vagy egy iphone 4-gyel, de nem vagyok benne biztos, hogy lekezelné. -
djozsi
senior tag
Amióta van multitask szifonra azóta legendák zengenek arról, hogy mennyire szerencsétlenül van megoldva a programok bezárása, szóval nem igazán értem, hogy miről is beszélünk éppen.
Aztán például hasonlítsd össze az alábbi folyamatot:
Az ismerősöd gépén van egy fasza videó, amit át szeretnél másolni a telefonodra. Képzeld el androiddal, aztán iphone-nal.Volt pár hónapig 3G-m, azért annyira nem Hawaii az se, mint ahogy azt sokan elképzelik.
Ja és van egy macbookom is nagyon rég óta. Szeretem, de azért a "just works" szöveg nagyon közhelyes és nagyon messze van a valóságtól.
És részemről itt vége is az OFFnak, elnézést mindenkitől.
-
RaveForce
veterán
-
Land
veterán
Pedig jó lenne ha egy SF-es megmondaná a 2.1 és 2.2 közötti érezhető különbségeket
Amúgy 900 feletti 2.2-ben a quadrant. Szerinted ez később az újabb 2.2-kel jobb lesz? Még az elején járunk nagyon a főzött ROM-oknál.. Gondolom lehet ezeket még bőven tuningolni, gyorsítani..wlf: na és CX300-zal milyen a Blade? Amúgy CX300 jobb az Arenas fülesnél? Van annyira kényelmes?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Land
veterán
És nem nézted meg pl EZT a 2.2-es ROM-ot? Kíváncsi vagyok, hogy mekkora gyorsulás várható, hol gyorsul, játékok jobban mennek-e stb...
Ha egy normális fülessel jól szól, akkor nem kel beletúrni.. A gyári headset pocsék, gondolom ezért még halk is..
Peat: akkor bocs! Igen az AMOLED.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
RaveForce
veterán
hm, akkor megnyugodtam h nem csak nálam jönnek elő a csikok, mert más nem támasztotta alá, habár akinek nincs sas szeme és nem figyeli annak nem tünik fel sztem
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
ahhoz képest h nem elég, nekem ha átírom, egyből gyorsabb lesz a video lejátszás, mint előtte, plusz egykis csikozodási anomáliával megdobja a rendszert(nem feltűnő)
-
Land
veterán
"Viszont a java heap size noveles 24rol 32-re is elegge latvanyos (legalabbis OSF-en). "VM Heap Tool" a marketrol, root kell hozza mivel az is a build.prop -ot mosodtja."
Ez mit jelent pontosan? Érdemes leszedni??
-
Land
veterán
Ezt nézted? 2.2 Sense ROM
-
hoppidrii
csendes tag
Nekem még az R4-es verzió van fenn, de tökéletes, nem sok változás volt azóta. Az R4-et úgy adtam még ki, hogy volt egy alap (lite) verzió és updateket lehetett hozzá tolni. én mindegyiket felraktam és most így kb. olyan mint a fat verzió. Ha szeretnél live háttért akkor az kell neked.
-
Land
veterán
Hol tudom beállítani? Még mindig nem küldi el..
Akkor azt a 2.2-őt lehet kipróbálom. Nem tűnik vészesnek. Napokon belül azokat a hibákat is javíthatják!
Simán SD-ről recovery módból kell telepíteni a jelenlegi rendszerre?
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest