- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
Dr. Oid
aktív tag
üdv a klubban, de ha lehet, ne kezdd el te is a mások hülyének nézését a hbákkal kapcsolatban, örülj neki, hogy a tiéd nem olyan.
1. semmi, android marketről hallottál már?
2. browserrel rámész a t-zones.hu-ra, ráklikkelsz a mobil tv-re, mi történik? elvileg ott le kéne játszania a streameket, ha a T már felvette ennek az eszköznek a támogatását a Mobil TV-be.
3. rock player -
Dr. Oid
aktív tag
asturel-féle 2.2-n vagyok, másodszor fordul elő, hogy leáll a touchscreen, nem reagál semmilyen érintésre. valaki tapasztalta már ezt? csak reboot segít.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz philoxenia #4665 üzenetére
figyelj már, ez nem flémelés szerinted?
-
Dr. Oid
aktív tag
akinél kéznél van a Bléd töltője, megnézné, hány mA-s? téháiksz
-
Dr. Oid
aktív tag
tegyük rendbe a dolgokat:
a GPS vevő úgy működik, hogy a műholdak jelét veszi és az alapján pozicionál KIZÁRÓLAG.
az A-GPS (Assisted GPS) úgy működik, mint egy normál GPS vevő, DEVISZONT a mobilhálózat alapján is pozicionál, gyorsítva ezzel a saját hely meghatározását. az A-GPS funkció önmagában, vagy a teljes mobilhálózat elérés kikapcsolható.
tehát az A-GPS is "rendes" GPS vevő, nem azon múlik, hogy "fizetős"-e a navigáció, hanem hogy a telepített navifágciós szoftver helyileg tárolja a térképeket az eszközön (pl iGo, Sygic) vagy a netről tölti le (Google Maps).
remélem, segítettem. -
Dr. Oid
aktív tag
válasz philoxenia #4532 üzenetére
félreértesz a lényeg valóban az, hogy cserélik, de ez azt is jelenti, hogy egyrészt van/lehet valami szériahiba a háttérben, másrészt igenis van különbség egy ZTE és egy Nokia hibaelismerési/javítási hajlandóságában.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz philoxenia #4527 üzenetére
a lényegen ez nem változtat: bemész egy T szervizbe, megmondod, hogy kijelzőhiba és már veszi is le a srác a polcról a dobozt, ha van. hogy ki a kishal vagy kinek van szervize, engem nem érdekel.
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz MoRiCKaXXL #4516 üzenetére
ez engem is érdekelne, van vkinek 32gigás kártyával tapasztalata?
-
Dr. Oid
aktív tag
válasz philoxenia #4513 üzenetére
örülj neki szerintem egyébként a té azért cseréli ennyire könnyen, mert egyrészt a ZTE mégsem egy Nokia vagy Apple, akikhez képest ők kishalak, másrészt szerintem nincs hivatalos állásfoglalásuk a hibáról és a botrányt elkerülendő, mindent szó nélkül cserélnek, majd viszik vissza a cuccot a zetéhez.
-
Dr. Oid
aktív tag
Ha gyűlnek a Froyo-s tapasztalatok az itt linkelt ROM-mal kapcsolatban, ne habozzatok megosztani Érdekelne, hogy alakul pár widgettel a szabad memória, lassul-e a rendszer idővel, wifi probléma van-e, általában, tehát nem szintetikus tesztekben gyorsul-e a telefon működése, stb, stb.
Jelenleg Hedgehog 2.1 van fent és nem rossz, de érdekelne a Froyo ofkorz -
Dr. Oid
aktív tag
amiatt nem kell aggódni, hogy Pusztavacsra rak kezdéskor a GPS. az iGo 8 alapból Párizsba rak, és majdnem mindegyik navi prog hasonlóan tesz, amíg meg nem találja a GPS jelet.
ez tehát feature, nem bug ha negedélyezve van a GPS és van jel, hamar meg kell találnia a pontos pozíciót és ha van térkép is, akkor mutatja is.
Sygiccel is ez van (2.1) -
Dr. Oid
aktív tag
aki cseréltette a kijelzőhibás Blade-ez, hol , hogyan tudta cserélni? sikerült valakinek másik telóra cserélni? most asszem, nem sz@roznék tovább potenciálisan hibás kínai csodákkal
-
Dr. Oid
aktív tag
Kis segítséget kérnék: fastboot és clockwork után feltettem a bladevillain 1.0.1-et, használtam, jó volt, majd megpróbáltam volna egy 2.2-es főzöttet rátenni.
Wipe volt, de maga az install nem futott le, néhány másodperc után megállt, azt írta ki, hogy completed successfully, reboot, majd semmi.
Ezután semmilyen főzött ROM nem ment fel rá, ugyanígy elhalt. Most clockwork backupot restoreolok, meglátjuk, mi lesz.
Mi lehet a hiba, miért nem mennek fel a főzött ROM-ok, az sem, ami először jó volt?
Aktív témák
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget