- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
BagyeszNo1
csendes tag
válasz philoxenia #4496 üzenetére
Köszi, még kezdő vagyok.
Üzletet sajnos nem tudok, de én innen szoktam venni dolgokat. Na meg piacon 1300-ért láttam tapadókorongosat.
-
cellpeti
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BagyeszNo1 #4495 üzenetére
Linkesítettem....
Üzletből? Tudom Gugli, de hátha tudsz valami konkrétat...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
BagyeszNo1
csendes tag
válasz philoxenia #4494 üzenetére
Szerkesztettem.
De amúgy ugyanolyan tartót is láttam piacokon pl, mint amit gps-hez adnak.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz BagyeszNo1 #4493 üzenetére
Az autós töltőt és a tartót azért linkeld nyugodtan, ha tudod ennyiért, nem számít majd reklámnak......
Akkor is hasznos, ha valaki telefonálásra használja, esetleg kihangosítóval kombinálva, bár a gyári szettel is használható erre...
Amúgy érdekes ránézni a Fórumra: Két hét alatt nagyjából ötezer hsz meglesz....[link]Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
BagyeszNo1
csendes tag
válasz philoxenia #4492 üzenetére
Az első résszel egyet értek, de amúgy egy sima állítható telefontartóval simán lehet szélvédőre szerkeszteni és van hozzá autós töltő is (sima 5volt-os usb). Ezek beszerezhetők max 2000-ért, és kész a navigációs rendszered.
Valaki, akinek még porosodik a kijelzője?
[ Módosította: philoxenia ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Egyezzünk meg, hogy az iGo témának nincs értelme itt, míg valaki nem tud linkelni, hivatalos, a gyártótól származó, erre a telefonra hivatalosan is rátehető megvásárolható verziót....
Amúgy meg nem igazán értem ezt a nagy iGo lelkesedést, tényleg jó a program, de egyrészt "fillérekért" /mondjuk a gépkocsi árakhoz és a beépített navigációkhoz képest/ kapni céleszközt , másrészt a Bladehez nem ismerek autóstartót, töltőt, márpedig anélkül, mire félúton vagy lemerül.....
Amúgy egy jó kis programmal teszteltem tegnap este, ez marketes és hasznos és ingyenes:[link] tehát alapbnól a GPS rész tényleg jó, ellenben a műszerfal környékén elhelyezni a telót......Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
kentucky
őstag
haljátok mekkora mázli kap
ok 500 mb adatforgalmat előfizu mellé úgyhogy Szenteste még felrakom froyotkarácsony másnapján nagy tesztvideó
-
sto1911
veterán
válasz philoxenia #4488 üzenetére
Hagyjad, biztos vett egy nagyon hasonlo tudasu telot nagyon nem ennyiert
-
agressor12
senior tag
Marketaccess működik tesztelve!
-
cellpeti
nagyúr
válasz Hohohohóóó.. #4479 üzenetére
No! Hát itt tényleg azt írják...
pbando:
köszi, de nincs az az isten, hogy én fizessek ilyen progikért.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Glatius
őstag
Hogy mindenki megnyugodjon:lementettem a myphoneexprolerrel egy képet a glóriás vidzsettről, és sehol semmi nyoma a színhibának, tehát a képtartalom rendben van, de a megjelenítő szoftver rosszul van illesztve a kijelzőhöz. (ha a kijelző hibája lenne, akkor minden színnél lenne elcsúszás.
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
rum-cajsz
őstag
válasz GoldMonGold #4472 üzenetére
Az egyik külföldi androidos oldalon a legjobb 10 androidos készülék között van (8. helyezéssel).
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
esox
senior tag
válasz Fitzgerald #4445 üzenetére
Szerintem csak fakó a video, ilyen minőségű videok alapján nem lehet egy kijelzőről sem véleményt mondani.
Ez kábé olyan (csak pepitában), amikor a tévében reklámozzák a még szuperebb tévét. És lám a te tévéden is olyan szuper a kép, mint a reklámozott tévében... akkor meg minek az új csillivilli tévé....
Kijelzőt csak élőben szabad megítélni, és még akkor sem biztos, hogy jól fogod látni a színeket, hibákat...stb.
Ez a gradiens hiba is ilyen. A tft monitorok zöme rakat &@#&@&, főleg a TN panelesek, amit a userek 95% használ.... Egy normális tft ott kezdődik, hogy eleve nem TN paneles.
Vagy itt van pl. a Moire effect... http://en.wikipedia.org/wiki/Moir%C3%A9_pattern
legtöbb drága kijelző is "moárés" és kalibrálni kell, és nem szemre, hanem kalibrátorral (legalább havonta!), mit vártok egy olcsó telefon mégolcsóbb kijelzőjétől?Egyébként meg ki néz állandóan szürke gradienst?
Szerintem ez a teló zsniális. Mint minden hw-nek, ennek is vannak hibái, nemhogy a sw-nek.
Majd jönnek fw-ek, javítsok...stb. Akinek nem tetszik ne vegye, marad legalább a boltban annak, aki venni akarja.[ Szerkesztve ]
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
istnag
addikt
válasz GoldMonGold #4477 üzenetére
Nekem is 5800-hoz htc g1 -hez képest
-
Hohohohóóó..
csendes tag
http://wwwen.zte.com.cn/en/press_center/news/201012/t20101201_194967.html
512 MB RAM-ot írnak -
pbando
csendes tag
-
istnag
addikt
válasz agressor12 #4451 üzenetére
MarketAcces volt nekem annó g1-en próba cseresznye
-
orrlyuk
aktív tag
Várjuk ki a végét, de lehet, hogy ez lesz az első, szolgáltatónál forgalmazott Froyós telefon hazánkban?
És lehet, hogy mindezt a grádiens-hibának köszönhetjük?
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Saccco
nagyúr
válasz GoldMonGold #4472 üzenetére
Én a Spicával hasonlítom, és jobb, sokkal.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
GoldMonGold
csendes tag
Az feltűnt már valakinek, hogy ezt a készüléket jóformán csak prémium kategóriás készülékekkel (Desire, GS) hasonlítják össze?
-
Saccco
nagyúr
válasz BagyeszNo1 #4403 üzenetére
Nem működik az alap ROMban mivel, ez csak egy felület a 2.2 gyári app2sd-jéhez.
#4427 - Mett:
Köszi, kipróbálom. Ha mást is érdekel: Smart Keyboard Promás:
Pár órán belül csinálok egy NFS Shift videót. Ha valakit érdekel, hogy fut. (Elárulom, jobban mint az Asphalt5)[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kaller1
veterán
válasz agressor12 #4467 üzenetére
A segítségnyújtást és a warezre való buzdítást nem kellene egy kalap alá venni. Nehéz megérteni, hogy nem kéne feszegetni az iGO témát?
.::> <::.
-
cellpeti
nagyúr
hiába volt igazad, ha nem lehet róla dumálni
Esetleg a progikkal kapcsolatba valaki valami okosat tud mondani?
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
-
kaller1
veterán
válasz agressor12 #4458 üzenetére
és te nem tudsz szerezni az a te gondod!
Ha pihenőre leszel küldve, az meg a te gondod lesz!
.::> <::.
-
cellpeti
nagyúr
Erre tud valaki valami okosat mondani?
Illetve köszönönet agressor12-nek, de nem jó a HTC-s billentyűzet amit feltöltött ide. Sajnos nem eszi meg a telefon/"mini számítógép ( )"
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Találkozott már valaki olyannal, hogy a mini-USB kábeles falitöltővel nem hajlandó tölteni a telefon, számgépre kötve a mini-USB-vel pedig igen? Hétfőn este vettem, aznap este nyúztam, kipróbáltam minden funkciót, hogy hibátlanül működnek-e, majd este ráraktam töltőre (fali). Reggel kicsit furcsálltam, hogy csak 67% töltöttséget mutat, de gondoltam csak szoftveres pontatlanság és nem foglalkoztam vele. Tegnap végig egész nap nyúztam, 3g, wifi, gps, kétórányi telefonálás, minden tökéletes volt. Ma reggelre merült le, ráraktam falitöltőre és semmi - az beállítások/állapotban azt írja az akkuállapotra, hogy kisütés. Aztán rádugtam notebookra és arról tölt, bár azt nem tudom, erről mennyire gyorsan kéne neki - kb. negyed óra alatt 13%-ra töltötte fel.
-
blueMerle
veterán
válasz agressor12 #4457 üzenetére
Visszaolvastam. Rohadtul csak találgatások voltak. Volt olyan aki szerint HW volt aki szerint SW én pedig egyenes egy szervizestől kaptam az infót akit a ZTE tájékoztatott. Eddig ilyen információval ne haragudj de nem találkoztam. És továbbra is rohadtul nem érdekel hogy mi zavar téged és mi nem, amíg nem offtopicolunk addig lehet okosakat hozzászólni vagy csendben maradni. Tudod sem ez a topic sem a fórum nem a Te tulajdonod hogy majd megmond miről és hogy beszéljünk. Köszönöm a megértésed
-
-
Воланд
titán
válasz agressor12 #4454 üzenetére
1. Nem vagy moderátor, ilyen kiemelést csak ők használhatnak.
2. Még mindig jobb téma, mint amikor bizonygatni próbálod, hogy van hivatalos iGo androidra.
blueMerle: Egyetértek.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
blueMerle
veterán
válasz agressor12 #4454 üzenetére
Rendben mester, akkor majd úgy fogunk fórumozni ahogy azt őfelséged parancsolja, és akinek gondja van és megoldást keres vagy információt próbál szerezni, majd hallgat mint szar a gyomban.
A mai nap pl. kiderült hogy szoftveres a hiba, javítható eddig ez az infó sem volt közkézen. Akkor most ne írja le az ember mert téged zavar? Több tucat más usernek pedig fontos az infó? Hát tudod mennyire érdekelsz
[ Szerkesztve ]
-
agressor12
senior tag
Fejezzétek már be a kijelző témát! Fél topik csak arról szól! Nem érdekel már senkit.
-
blueMerle
veterán
Ahogy woland_y2k is írta bizony az AMOLED-esnél is ugyanúgy van gradiens hiba:
The handset I have now is showing some pinkness on greys, I really dont want to go back to the shop, would I be better of calling orange for it?
Úgyhogy semmi köze ahhoz hogy a miénk TFT-s!
Írtam a gyártónak, megerősítést kértem abban hogy biztosan lesz-e javítás a 2.2-ben?
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz blueMerle #4448 üzenetére
Ha jól rémlik modaco-s fórumon olvastam az sf-el kapcsolatban, hogy panaszkodtak a kijelzőre és azt írták nekik, hogy szoftveres a gond, magával a kijelzővel nincs semmi probléma. Akkor így mindenképpen várni kell a hivatalos 2.2-re, az ilyen-olyan főzött romok úgysem fogják javítani ezt a hibát.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
agressor12
senior tag
Market Enabler megy valakinek ,vagy valami más megoldást tudtok?
-
blueMerle
veterán
válasz Maxtreme #4444 üzenetére
Nézd meg légyszives az Album alatt ott a háttéren alaposan látszik a hiba. Ha ott is eltünt az jó jel.
De most hogy mondod mintha nekem is kezdene egyre kevésbé gradiens hibás lenni, de lehet hogy már csak beképzelem
woland_y2k: akkor mégiscsak igaza van a technikus ismerősömnek A T-Mobile egyik szervizpartnerénél dolgozik és azt mondta hogy az infói szerint a hivatalos 2.2-essel megszünik a hiba.
Itt lehet a gyártót bombázni kérdésekkel, ha sokan nyaggatjuk őket hogy biztos benne lesz-e a 2.2-esben akkor csak berakják a javítást.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Ren Hoek #4408 üzenetére
1. A kijelzőhiba szoftveres probléma. Nálunk is és a briteknél is. Fentebb linkeltem fórumot ahol ugyan úgy panaszkodnak az sf kijelzőjére, mint itthon a blade-re. A javított széria "tévhit" meg egyenesen következik abból, hogy a t felfüggesztette a telefon forgalmazását a webshopon keresztül. Az meg igen nagy bátorságra vall részükről, hogy személyesen a legtöbb boltban meg lehet venni, holott egyértelmű, hogy a szoftveres kalibrációt csúnyán elrontották a kijelzővel kapcsolatban.
2. Soha nem írtam, hogy AMOLED-es kijelzővel lesz nálunk kapható ez a telefon, sőt szintén feljebb linkeltem egy videót, ahol az orange egyik munkatársa bemutatja ezt a telefont és elmondja, hogy egyéni megrendelésre készült.
-
Maxtreme
addikt
válasz Fitzgerald #4445 üzenetére
Lehet így nem tűnik fel, de aha másik (amoledes) mellé tennéd látszana ám azért a differencia
-
Fitzgerald
veterán
válasz MoRiCKaXXL #4424 üzenetére
Hát nem tudom, az én Blade-em nem ilyen fakó, mint ez itt a videón.
-
Maxtreme
addikt
ok
Gondolom az iphone-on kívül Te sem hallottál még más márkárólps: Érdekes hogy a gradiens hiba, eddig (nagyon csekély mértékben) jelen volt. De mit vettem ma reggel észre? Eltűnt A power widgeten eddig egyértelműen látszott, most bárhová húzom, NEM!.
Nem tudom ez meddig marad így, lehet csak átmeneti
Viszont a sokak által említett villódzásnak nálam nyoma sincsMég mindig azt mondom (kb 2 hét után) hogy remek vétel volt.
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Fura fogalmaid vannak a "gagyi"-ról
Nem hiszem hogy kiforrott lenne a dolog, mivel a jelek szerint ezt a megrendelő kívánsága szerint szerelik. A SF kijelzőmeghajtóját rosszul applikálták a Blade-hez, a hivatalos 2.2 vel megoldódhat a dolog. Lehet hogy a T-vedés kérte be túl gyorsan, hogy a karácsonyi polcon ott legyen?Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
blueMerle
veterán
Na srácok, a kijelzőgond kalibrációs, szoftveres hiba!
- a kék villódzás feszültségprobléma, kicsit több feszt kap a kijelző mint kellene
- a gradiens hiba pedig hibás szinkalibráció eredményeaz a techikus szerint akitől az infó származik, lehetséges szoftveresen utólag is javítani, úgyhogy hajrá hivatalos 2.2-es, reméljük kijavítják
-
kano
nagyúr
Szerintem egyértelműen ne! Olcsó, de cserébe igazi kínai gagyit kapsz. Inkább várj még vele szerintem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
mexel
veterán
Nem tudom eldönteni vegyek-e. Tetszik is meg nem is érzés. Olcsó az tény, de azis hogy miért.
-
kano
nagyúr
válasz blueMerle #4417 üzenetére
Azért nem csalódtam Kínában. Ez a telefon is igazi Made in China vagy esetleg PRC.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
orrlyuk
aktív tag
válasz cellpeti #4431 üzenetére
volt már?
"Benkovics László, a ZTE Hungary Kft. értékesítési vezetője szerint 2011 legelején megérkezik a 2.2-es frissítés is."
Amúgy reggel az inforádióban is elhangzott egy rövid anyag az idézett cikk alapján. A hölgy "zetének" mondta a márkát!!!
Valamennyire a csendes bevezetésre is magyarázatot ad. (És így a hirtelen PR-aktivitás is magyarázatot nyer.)
Megfigyelve, hogy a németeknél és az angoloknál fiktív márkanéven, nálunk és a görögöknél meg a finneknél meg ZTE-ként indul, érdekes következtetéseket lehetne levonni.
Lehet, hogy itt most a ZTE csóválja a T-Mobile-t, és nem fordítva.No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
derrik
őstag
Csakosz....
2.2.r3-as rom-ban szeretnék több naptárat szinkronizálni! Lehetséges??? -
cellpeti
nagyúr
Hello!
Alapból is tudja a 640x480as videót, vagy nem?
Más:
Nekem olyan gondom lenne, hogy mikor elindítok bármit, automatikusan a háttérbe elkezd futni az Astro és a PowerAMP, meg még pár progi, amihez egész nap nem is nyúltam, el se indítottam őket, de mégis futnak. Erre nincs megoldás?
Illetve telefonálásnál, ha elveszem a fülemtől a telefont, nem világosodik ki a kijelző, erre valami megoldás?
-
Dashes
őstag
Összedobtam én is az astorel féle ROM alapján egy lite verziót, itt elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
Egyetértek. Ez egy jó telefon, ismerősök akiknek Galaxy van mind azon a véleményen voltak vállalható telefon, mikor megmondtam menyi az ára, murva jó vételnek nyilvánították.
Pixelhiba nekem nincs vagy nem vettem észre, ez a gradiens hiba meg tényleg szőrszálhasogatás, ha nem keresed nem tűnik fel. Hibának inkább az akku jön majd képbe, egy bikábat el tudnék viselni. Ennyi pénzért nagyon megéri. Igazi kezdő telefon, hogy tudjad milyen legyen a következő az android fronton.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Mett
senior tag
válasz agressor12 #4186 üzenetére
de jo ez, csak a mi 2.2-es boot-unkat kell kicserelni benne. Amugy tegnap kiprobaltam es nem jo. Keves a pontszam quadrantban. Valami 850 körüli..
-
Ren Hoek
veterán
+1 Egyetértek. Most valahogy nincs kedvem meg idegzetem vizsgaidőszakban romló kijelző gariztatáson parázni, meg járkálni utána.
(#4419) blueMerle: Én láttam... Bizonyos háttereket nem lehet berakni, mert úgy néz ki, mintha nem lenne elég színmélység. Nekem ez elég gáz dolog. A pixelhiba viszont tényleg láthatatlan kb. Ezt a telót én kb tablet és PDA helyett használnám így fotókat, webes felületeket prezentálnék rajta lehet, ha épp nincs noti kézben. Szvsz fontos a helyes szín.
A gradiens tesztet meg sokan megcsinálták, és kevés embernek de nekik nem volt semmiféle kék árnyalat, s power widgeten sem! Tehát létezik jó is. A fórumban pedig gyűltek lefotózott kijelzők, és bizony nem egyformán jelentkezik a hiba.
(#4422) blueMerle: Kb 3 ember írta itt a fórumon, hogy olyan helyeken is megjelent a grad hiba később, ahol eleinte nem volt. "Mintha erősödött volna". Gondolom legtöbbük vissza is vitte azóta. Aztán lehet csak érzékcsalódás, hogy romlik... nem lehet tudni. Erre tényleg nincs semmi bizonyíték.
[ Szerkesztve ]
-
MoRiCKaXXL
tag
regisztrálni? egy google account kell, annak a felh.nevét és jelszavát kell megadni és le lehet szinkronizáltatni a leveleket, a cimjegyzéket, stb
avi-t a RockPlayer-rel lehet leginkább lejátszani, előbb próbáltam, feliratot is viszi, de még nem hozza nekem a 25fps-t (2.1-en, 2.2-n remélem fogja )
:)dv
-
Paldi
csendes tag
hali .. Vki elmondaná nekem hogy hogy kell "regisztálni" a naptár meg a különböző dolgokat ? Nem értek hozzá az a baj :S meg hogy ez a telefon elméletileg filmet tud lejátszani ? Mármint avi formátumban .. Előre is köszönöm a segitséget ..
Üdv. -
bbandi
tag
válasz MoRiCKaXXL #4418 üzenetére
Ahogy láttam, mi akik vásárlás előtt állunk, leginkább a romló kijelzőtől félünk, mert erre is volt 3-4 példa. A kék félkör néhány widgeten nem zavarna, de ha bizonyos kékek vibrálnak, az igen.
-
blueMerle
veterán
válasz MoRiCKaXXL #4418 üzenetére
Hát nézd, azért az AMOLED-nek szebbek voltak a szinei, nem vitás, de együtt lehet élni ezzel is, nem akkora kompromisszum Én is inkább ezt választottam, 190 eurót sokallottam érte amennyiért kínálta a srác, ez pedig megvolt 135-böl ugye /38K/. Aztán meg észrevettem a pixelhibát, úgyhogy a bolt eleve bukta is lett volna. Na pixelhiba az valóban zavaró lenne, sokkal zavaróbb mint ez a gradiens hiba.
Tehát még egyszer aki Bladet akar venni: ne úgy képezljétek el hogy a szürke az kék, hanem a szürke egy bizonyos árnyalata enyhén sötétkékes. Ennyi a nagy hiba, semmi extra, abszolút vállalható kompromisszum 36K-ért.
bbandi: a gradiens hibával együtt jár a kék 3-4 tónusának vibrálása is. Szóval mindegyikben vibrál az a bizonyos 3-4 árnyalatnyi kék szin.
[ Szerkesztve ]
-
MoRiCKaXXL
tag
Egyet kell értenem
Így, hogy a kezedben volt mind2, mennyire volt szembetűnő a kijelzők közti különbség?
Kollégáimnak mutattam az enyémet (omniások, nokiások, egyéb okos telcsisek) és odáig voltak hogy milyen szép ez a kijelző. Szóval ez inkább az átlag userek véleménye. Geek-ek meg kékülnek
:)dv
-
blueMerle
veterán
Ez a gradiens hiba szvsz végképp nem zavaró a mindennapokban. Olyan mint egy pixelhiba a FULL HD-s 42 colos tévén. Ha egyszer észreveszed állandóan arra fogsz koncentrálni és zavarni fog, de ha nem figyelsz rá tudni sem fogsz róla. Ezt a gradiens hibát egyszeri userek pedig észre sem veszik csak a geekek Én megmutattam 5 mezei usernek és bambán néztek hogy mégis mit szívtam hogy ilyesmiket képzelek, holott nálam is van gradiens hiba.
Sőt, szerintem az összes Blade TFT gradiens hibás csak van aki egyszerüen nem látja, és azért mondja hogy hibátlan. Olvastam olyanról aki 10-et bontatott fel és mind ilyen volt
Engem végképp nem zavar, egyáltalán nem olyan mértékben észrevehető hogy zavaró legyen. És hogy annyira a briteknek se legyen jó: még vasárnap a kezemben volt egy AMOLED-es pixelhibás San Francisco...
Úgyhogy ha jön is újabb szállítmány az is gradiens hibás lesz mert ez egyszerüen ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz MoRiCKaXXL #4414 üzenetére
Néhány embernek itt meghalt egyik pillanatról a másikra az érintés. Főleg az elején még.
De ez ritka eléggé. Meg itt visszaviszed akkor kicserélik szó nélkül, mert látványos hiba.Viszont a kék árnyaltos hiba szerintem 90%-ban jelenvan, és elég nehéz megértetni a szervízessel, hogy bontson ki 20-at amiből talán okés, és akkor még otthon derül ki, hogy ugyan úgy jelen van. El is fogadnám "ennyi pénzért", ha egységesen szar lenne minden telónál. De eléggé változó mértékű.
-
Frozzy
őstag
hát nekem a 2.1es ébresztő óra valahogyan jobban tetszett mint a 2.2 (a jót miért kell elb*szni?)
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
dula
csendes tag
Hi!
Két hiba tudott a T-nél az egyik a szurkearnyalat problema, a masik ennel sulyosabb érintöfunkcio hiba, ami elég ritka.
Emiatt visszavonták az internetes arusitását a telefonnak, hogy a T-pontokban miert lehet még mindig kapni azt meg sem kerdeztem
Az uj szallitmanyrol nem tudnak, hogy megjött volna, de karacsony elött biztos megjön!
Egy biztos uj szallitmany nem jott még meg!
Ezeket az infokat nem a 1430-as telszamon kersztul szereztem.
De nem tul nagy titok
Udv!
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Mert mostmár senki nem viszi szerintem vissza. Beletörődtek az emberek hogy ez nem bug, hanem feature. Ilyen akijelző, magyaroknak ilyen jár törődjenek bele Engem csupán azért zavar, mert szeretek feketefehér hátteret beállítani és itt elvérzik a dolog, mert kék sávos lesz. Plusz ha a szerencsés nyertesek tökéletest kapnak ennyi pénzért, akkor nekem is kijár.
-
mexel
veterán
Még egy fontos kérdésem lenne: az ébresztés hogyan működik a telcsin?
-
mexel
veterán
Nekem azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy nem tudnak hibáról és visszavitt darabokról. Nem lehet hogy nagyon fel van fújva csak ez a dolog?
-
Ren Hoek
veterán
Nemtudom ezek a tévhitek honnan terjedtek el. Pár régi találgatásból.
1. Ki mondta, hogy javított széria jön? Egyetlen (1!) valaki mondta, nagyon feltételesen, hogy még csak tárgyalják a T-nél, hogy lehet visszaküldik a szállítmányt... De ez nem megy 1 hét alatt. Szóval szerintem megy minden a régiben, jönnek a telefonok a megrendelésre. Semmi visszaküldés, semmi ilyen nincsen. Maximum abban bízhatunk, hogy jelezték a ZTE-nek, hogy sokan visszaküldték.. ezért a köv szállítmányra odafigyeltek talán jobban... de szerintem az már régesrég be volt csomagolva megcímezve,ott ült a hajón, repülőn, kamionon mikor jött az infó.
Csak és kizárólag reménykedhetünk, hogy jobb széria jött. Viszont szinte mindenkinél van gradiens hiba, egykét kivétellel...Görögöknél is. Szóval erre sok esélyt nem látok.
2. Még korábban volt ez az AMOLED-es tévhit, de ezt már kitárgyaltuk.. 99% hogy nem fog soha AMOLED-es jönni... mivel az a narancs spéci megrendelése volt.
Ettől függetlenül, remélem nem így lesz, ezért kérek minden új tulajt hogy nézze meg a gradiens tesztet ha lehet!
Itt a szürkeárnyalatos képen valamelyik sávban kéknek fogja megjeleníteni a telefon. Ha nem akkor hibátlan.
-
peje
tag
Segítene valaki? Alap androidos kérdés a Blade-emhez.
Gondoltam, egy szűz gmail fiókkal szinkronizálom a névjegyeket.
Megcsináltam, aktiváltam. Ekkor jött a baj.
Szinkronizálta és üresnek látszóvá tette a telót. Azért látszóvá, mert ha vissza akarom importálni a kontaktokat az sd kártya mentéséről, akkor se jelennek meg.
Azért megpróbáltam párszor, de nem lehetett névjegyeket látni.
Igen ám, de azért beimportálta, mert amikor újra mentést csináltam volna, akkor már nem 500, hanem 4000 névjegyet akart lementeni.
Akármit állítok a névjegyek megjelenítési beállításainál, nem látom a névjegyeket, DE ha belekeresek a nem látható listába, találatom van. A bejövő hívásoknál is jelzi ki az, pedig telefonkönyvem nincs.Valaki?
Senki se lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
BagyeszNo1
csendes tag
És még egy kis észrevétel. Nem tudom, hogy egyedi probléma lenne-e, de bal oldalt porosodik a kijelző, belülről. Pedig alig 1hetes, és nincs is poros helyen... iroda, meg itthon.
Egyedi lenne? Mert sztem meg kellene majd mutatnom egy szervizesnek. Szerintetek? -
mexel
veterán
válasz blueMerle #4394 üzenetére
Nem igazán aza jó szó hogy fakó, hanem olyan nem is tudom De mondom úgy nézett ki, mint amikor az lcd monitoron felnyomja az ember a fényerőt, és kicsit szürkés lesz minden.
Mindenesetre nagyon gondolkodom hogy lehet hogy vennem kellene egyet, 20e-et megérne, bár akkor 2 évet aláírok, de úgyis most akartam t-hez hozni a vodától a számomat.
Más: mi az a szoftver módosítás ami garvesztés nélkül lehet? Azaz mit lehet feltenni rá? Ha 2.1-ről 2.2-re módosítom az már garivesztés? ( ha igen nem értem miért, ha a függőség marad, ez olyan mintha egy pc garija ugrana ha pl a rajta lévő linux helyett felrakok egy wint, stb) -
cellpeti
nagyúr
Most néztem a MM2 tesztjét és abba is benne van ez a CarDock, az mi a fenére való?
-
Воланд
titán
válasz blueMerle #4394 üzenetére
"Állítólag ma vagy tegnap jöttek a készülékek." És mégis hibás a kijelző? Ha ez tényleg így van, akkor ez szép előjel a javított szériára.
-
cellpeti
nagyúr
van itt olyan, hogy Phone Only...azokat sehogy se lehet átteni SD karira?
Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max/Platinum/256GB/Voda! 14 ciklus!!!
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- iPhone 11 Pro / 64GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / Rossz FaceID (270)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest