- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
Glatius #35730 üzenetére
Köszönöm a választ, megszerkesztettem mindenkit, mindenkiből 1 van, szinkronizáltam a mobillal, minden ok, csak írt egy hibaüzit, hogy túl sok névjegykitörlés történt, és ezt nem tudja feldolgozni a fiókom.
Mi a teendő?Mindenképpen a gmailes fiókra el szeretném menteni a telefonkönyvemet, ez magától működik, vagy valamit kell nekem is tennem?
Továbbá problémát okozott, hogy a vezetéknév, keresztnév rubrikákat is helyesen állítottam be, de így vagy keresztnév szerint akarja sorba rendezni, vagy vezetéknév szerint. Az utóbbi ok is lenne, ha nem tenne közéjük vesszőt. Tehát anolszász módon írja ki, nincs rá mód, hogy magyarosan jelenjenek meg?Nem akarom még egyszer beszopni, sokat pötyögtem már vele...
Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest