Hirdetés
Aktív témák
-
-
OrLiX
tag
kelzsoca!
A R11_HUN ROM-hoz hol találok a MoDaCo-n kívül még témákat?
(Google nem volt a barátom)Köszi!
-
samub
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy gyors, egyszerű, húzható (proci+3d) ram, ami azért stabil is

Az a terv h majd marketből meg innen-onnan töltögetek hozzá progikat, melyiket ajánljátok?
Illetve hallottam hogy jön majd gyári svéd(?) froyo jövő héten, érdemes lenne azt megvárnom? -
sto1911
veterán
válasz
dragon1993
üzenetére
Igen, de azert olvasd el a ROM leirasaban is (OLED vs TFT)
@(#29893) hesha30: mielott barmit is irnank, PONTOSAN mit csinaltal elotte?
-
dragon1993
addikt
Jól tudom ,hogy OSF éb blade-re ugyan azok a romok felmennek ?
-
hesha30
csendes tag
hello mindenki tudnátok abban segiten ,hogy teljesen lefagyott.
bejön a logo és megáll a recoveri sem jön be a rom
elzsoca r11_hun 2.2 Froyo -
kelzsoca
félisten
-
spence225
aktív tag
Ha 710-re állítom a setcpu-t és a teló újraindul egy idő után.
-
KERYgsxr
tag
Vargaalex.
Igen.Te megértettél.Be van állítva csengőhangnak egy mp3-as szám.Ha hívnak nem szólal meg.És a zenelejátszó sem játsza le.Ébresztésnek is mp3 van beállítva,azt sem játsza le. -
agressor12
senior tag
Tudtok arra valami beállítást,hogy lehet fel ileltve lefele is főképernyőt betenni?Launcherpro csak oldalirányban működik

Pulse-on volt olyan ,hogy be lehetett állítani egy 4x4-es főképernyőt és akkor minden irányban lehetett lapozni! -
KERYgsxr
tag
Nekem nem a csengőhang beállításával van gondom,az sima.Magát a zenét nem játsza le semmi,sem a zenelejátszó,sem a winamp.ogg-t lejátsza, mp3-t nem.
-
dorcssa
csendes tag
Na, eddig egész jól szuperál az új rom, délben húztam le a töltőről, és cirka két óra zenehallgatás, plusz 10 perc beszélgetés után még mindig 91%-on áll az aksi

-
gafz
csendes tag
Boccs, biztos volt már 1000x...

Van olyan videolejátszó, ami ezen a telefonon is működik? Értsd: lejátszik egy átlagos divx/xvid-ben kódolt 350Mbyte-os sorozatepizódot. Az eddigiek mind dobták a feladatot, hogy ezen a vason nem lejátszható. -
Watto1991
senior tag
Miért okoz problémát valakinak mp3-at beállítani csengőhangnak? Hosszan rábök a zenére és 'set as ringtone' .
-
nemkovacs
tag
-
Fail3D!
addikt
válasz
KERYgsxr
üzenetére
Hogyan tudok saját csengőhangot/SMS hangot betenni?
Az SD kártyán egy ilyen stuktúrát kell létrehozni:
/sdcard/media/audio/alarms
/sdcard/media/audio/ringtones
/sdcard/media/audio/notifications
Vagy Marketből is leszedhető sok erre képes app, pl RingDroid.Gondolom elso hszt illetve keresot nem szoktad megprobalni mielott kerdezel
en Alltaban azert raszanok 10 percet a keresere mielott kerdezek...
-
Zolom89
senior tag
Forumozok, nem akarok bántani senkit, de ha használnátok a kereső mezőt nagyon sok esetben választ kapnátok a problémátokra.
December elejétől itt vok, figyelek, segítek ha tudok. Nem bántásként írom ezt csak annyit kérnék hogy a KERESŐ mezőt használjátok többet!

-
KERYgsxr
tag
Kelzsoca!
Helló!Szeretném a segítséged kérni.Fölraktam az r11 javítottat nagyon király,de sajnos nem játsza le az mp3-at.Csengőhangnak beállítva sem szólal meg.
Segítséged előre is köszi! -
spence225
aktív tag
Esetleg tudja valaki hogy launcher pro-ba be lehet-e állítani hogy kirakja azokat a pöttyöket amik jelzik hogy hányadik főkijelőn járok és ha igen akk hol ?
-
kildor
csendes tag
válasz
dragon1993
üzenetére
Csak arra figyelj, hogy a szep uj, eros, tartos acelhazad learnyekolja az antennakat, igy bizonyos helyeken vagass ra lyukakat

-
kelzsoca
félisten
válasz
bodoraudio
üzenetére
Bár nem az én romom, de pontosan mi dobálja fel az FC-ket?
(#29864) spence225
Csak a .apk fájlt kell telepíteni, mondjuk egy fájlkezelőből.
-
nemkovacs
tag
válasz
spence225
üzenetére
Tegyél fel egy launcherpro-t és akár 7 főképernyőt is beállíthatsz.
Ha nem wipe-oltál akkor maradhatnak programok, próbáld meg elindítani mindegyiket, mert nem biztos hogy működnek is azért.
(#29864) spence225
Launcher pro marketből, tökjó, szerinten a leggördülékenyebb launcher, bár mindenkinek megvan a kedvence, ha nem tetszik task manager(gyári alkalmazáskezelő)-el eltávolítod és teszel fel másikat, (go launcher, adw ex, gingerbread launcher stb..)
-
bodoraudio
aktív tag
ux1!
a romod nem stabil,sok a hiba! fc-k sokasága.
-
spence225
aktív tag
Feltettem a Japanese Jellyfish RLS9 v1-et.
Jól látom hogy itt csak 3 főkijelző között tudok lapozni ?
És az is érdekesség hogy minden feltelepített app-om a telón maradt
Ez normális? -
stefi68
addikt
OruxMaps-ot próbáltad? Freeeee....
Lehet offline is ha MobileAtlas Creator-ral kiválasztod a térképforrást + egyéb paramétereket. -> Lehet turistautak.hu; GoogleMaps; MicrosoftMaps; OviMaps + még két tucat fajta forrás is.
Rögzít útvonalat, csomópontokat, lehet exportálni-importálni adatokat és persze ugorhatsz tetszőleges gps koordinátára. Szerintem azt is tudja hogy a megadott koordinátájú csomóponttól milyen messze vagy és milyen irányba.
Most fordítottam le magyarra (kb 800 sor, még nem tökéletes!), még tesztelés alatt van, ha OK akkor publikálom...
-
dragon1993
addikt
Leírást irok , a rom cseréről most frissítem a leírást.
Eddig a leírásban a clockwork 2.5.1.8 tettük fel most inkább ajánljam a 3.0.0.5 - verziót ? -
sto1911
veterán
válasz
Peterzon99
üzenetére
Nincs mit, egyebkent javaslom, hogy ahol nem talasz valamit, ott nyomogd vegig a beallitasokat, menu gombot, hosszan klikkelj vmire, eleg sok dolog el van rejtve igy.

(#29854) ReSeTer: angolul Contacts neven keresd, magyarul talan nevjegyek, azt toltsd ki, vagy telorol ugyis felrakja, ha be van kapcsolva a sync.
-
ReSeTer
senior tag
Írta itt vki, hogy a telefonkönyve szinkronizálódik a google accjával. Ez hogyan működik? Fellehet vhol rakni a telefonkönyvemet a webre? Vagy hol? Néztem gmailt, de nem találtam sehol se telefonkönyvet.
-
anglergab
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Kelzsoca: ok, kipróbálom. Egyébként a Modaco fórumban feltűnt, hogy RLS romokat sokkal többen használnak, mint Paul romokat (szavazás, topic megtekintések alapján). Régebben azt írtad, hogy az R11 mindennapi használatra gyorsabb, gördülékenyebb, mint a JJ RLS (OC nélkül). Akkor miért használnak többen RLS romokat?
-
Lagler
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
kelzsoca!
Közben fogadtam pár hívást, és meglepődtem mert a beállított csengőhang sem az volt aminek kellett volna lennie. Nekem úgy tűnik, mintha a rom "resetelte" volna magát, és minden beállt alapállapotba. Csak gondoltam megosztom veled az infót, te tudsz vele mit kezdeni

Üdv.
-
sif85
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést az offért, csak geocachingelni szeretnék a blade-emen!
Kérdésem az volna, hogy nem tudtok-e esetleg olyan szoftvert, amibe ilyen formában beírva a koordinátákat:
Szélesség N 47° 26,164'
Hosszúság E 19° 6,104'
Elémdob egy compasst, mutatva rajta a helyes irányt, és a távolságot, odavezetne a célig!
Ha google maps-en is mutatja a pontos helyet az még jobb! (nem kell offline navi, van netem is)Rengeteg programot kipróbáltam! Sok a rizsa bennük, kevés a lényeg, nem pont olyan mint én szeretném!
c:geo direkt geocachingre való, azonban egy csomó geoláda nem pontosan van benne. Eltérnek az adatok a geocaching.hu-hoz képest, ami a valós adatokat tartalmazza!Elnézést, ha valakit megzavartam a kérdésemmel, tudom, hogy OFF TOPIC!
Gondoltam hátha tudtok segíteni!
Köszönöm előre is!
Tisztelettel! -
kelzsoca
félisten
válasz
Lagler
üzenetére
Semmi gond, valahol el kell kezdeni az ismerkedést, most már ezt is tudod.
Sajnos az android nem nagyon szereti ha ilyen módon piszkálják, eléggé finnyás

(#29835) Glatius
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#29836) anglergab
Ha nem zavar az angol nyelv akkor kipróbálhatod, más a kernel, mert a rom készítő egyedi kernelt csinált, ami nem is rossz, ne kérdezd meg mi a változás mert azt nem publikálta.
Ezek a romok párhuzamosan futnak fejlesztést nézve.
Wifi és egyéb dolgok pontosan úgy működnek mint minden más romban, különbséget én nem vettem észre.
-
Lasy
veterán
válasz
Peterzon99
üzenetére
telefonkönyv
menu
jobb alsó névjegyek bemásolása (de furcsa ez a fordítás...)
legfelső a simről.illetve a megjelenítést is érdemes kijelölni a gmailnél az utolsót. (minden más névjegy)
spence225
JJLRS9_DIEGO szerintem jobb.
illetve 710-en tökéletes volt. -
spence225
aktív tag
Üdvözlök mindenkit !
Tegnap rákérdeztem hogy milyen romot használjak amiben esetleg tudom húzni a processzor teljesítményét komolyabb játékokhoz és a Jellyfish romokat ajánlottátok.
Kérdés ezek közül a romok közül melyiket ajánljátok :
-Japanese Jellyfish RLS1
-Japanese_Jellyfish_RLS4
-Japanese_Jellyfish_RLS5(new kernel)
-Japanese_Jellyfish_RLS4_lite
-Japanese_Jellyfish_RLS4_DiegoÉs másik kérdés ha ezek közül valamelyiket feltenném akkor meddig érdemes húzni a procit ?
A válaszokat előre is köszönöm .
-
sto1911
veterán
válasz
Peterzon99
üzenetére
A nevjegyek megjeleniteseben kell lennie, nyisd le az account fulet, es ott keresd. Bar most megneztem, 2.2 alatt nekem sincs ott a local contacts :S de van olyan, hogy all other contacts

-
pkardos
csendes tag
válasz
Peterzon99
üzenetére
A telefonkönyv menüjében van egy bemásolás sim kártyáról.
Szerintem ezt használd. -
sto1911
veterán
válasz
Peterzon99
üzenetére
Akkor a lokal nevjegyeket is kapcsold be neki.
-
Peterzon99
csendes tag
-
dragon1993
addikt
Volt egy gyerek iphone 4 hez árult fehér elölapot 100k dollárt keresettvele.
Ên elejtös tipus vagyok ,már gondolkodok mit fogok tenni.
müanyag részek, esztergás megcsinâltatom acélból (utána már nem törik), üveg ha külön van hozzá a digitalizer akkor szerintem lehet hozzá vágatni.
Kijelzövel nem tudok mit kezdeni.
Lehet, hogy túl gépêsz szemmel nézem a világot? -
-
Glatius
őstag
válasz
Peterzon99
üzenetére
...megjeleníthető névjegye... megjelenítési opciókat nézted már?
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap óta van blade-em, fel is raktam kelzsoca r11-es javított romját. A problémám az, hogy a telefonkönyvben nem jeleníti meg a névjegyeket, de ha hívnak akkor kiírja a nevet, illetve ha rákeresek, úgy is megtalálja. SMS-nél olvastam, hogy van ilyen hiba, de nekem a telefonkönyvben sincs egy név sem ("Önnek nincs megjeleníthető névjegye").
Nincs nagy tapasztalatom sem a telefonnal sem androiddal. Mi lehet a probléma?
-
Lagler
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Nah akkor ezek szerint megvan a probléma forrása: User error

Pedig eddig mukodott
kelzsoca!
Köszönöm a segítséget! És ha már ilyen hülye voltam, legalább másoknak példaként lehet felhozni az esetemet
Más ne fusson ilyen hibába!Amint hazaérek lepucolom, felteszem újra, és az összes appot egyeként fogom újratelepíteni! Kiváncsi leszek megoldja-e.
Mégy egyzser köszi a hibakeresés módot

Üdv. Á
-
ux1
addikt
válasz
Lagler
üzenetére
Igen... Nagy valószínűséggel az zavar be. Ugyan lefele viszonylag kompatibilis az android rendszer, de nem teljesen. Én pl. ezért nem használok titaniumot se. ROM után mindent frissen telepítek. A telefonkönyvem, naptáram meg úgyis szinkronizálódik a google acc-al. Amúgy is van egy csomó app, ami bizony 2.2 alatt más verzió. Hiába volt meg az SD-n 2.1 alá nem tudtam betenni, Marketről meg letöltötte a 2.1 altt jól működő verziót. Ez vica-verza így lehet.

kelzsoca:
Ez csak annyiban sántít, hogy a Migration Wizzard Tool-lal ezt meglehet csinálni
Még működhet is 
A task killer, benne van a nevében,
hát az nekem is a halálom 
-
kelzsoca
félisten
válasz
Lagler
üzenetére
Az lehet hogy az zavart be esetleg hogy miután feltettem r11-et, utána titaniummal újratettem a mentésemet, ami a gyári 2.1 alatt csináltam az appokról? mert egy eléggé belakott rendszerem volt ott.
Remélem ezt nem gondoltad komolyan?
Ilyen hülyeségeket ne csináljatok hogy a régi, ráadásul más verziószámú operációs rendszerről mentéseket csináltok majd azt egy másik, ráadásul újabb rendszerre erőszakoljátok rá

Ez olyan mintha a windows xp-ről csinálnák mentést, és rátenném a windows 7-re

................................
Továbbá a task killereket is felejtsétek már el végre. -
Lagler
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Task killer törölve, újraindult, de ugyanaz
csak így még lassabb lett az egész menü.Handcent sms is hibával kilép. akkor itt nem a task killer a hibás sztem

Az lehet hogy az zavart be esetleg hogy miután feltettem r11-et, utána titaniummal újratettem a mentésemet, ami a gyári 2.1 alatt csináltam az appokról? mert egy eléggé belakott rendszerem volt ott.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Lagler
üzenetére
Erősen fogadd meg amit írok:
Most néztem vissza a képeket amit linkeltél, és mit látok rajta?
Task killert, hát azt nagyon gyorsan töröld le a masináról, az android memóriakezelése teljesen másképp működik mint egy pc esetén, tehát az ilyen task killerek nem hogy hasznosak, de egyenesen ártanak is.
Ha leszedted a task killert, indítsd újra a telefont, és úgy nézd meg az sms programot.
-
Saccco
nagyúr
-
Gyb001
senior tag
valami jó stratégiai játékot tudtok androidra ?age of empires stronghold....
-
kelzsoca
félisten
válasz
Lagler
üzenetére
Valószínűleg pont az üzenetek alkalmazás akadt be, így nem is kell nézegetni.
Tedd fel a gosms-t ez tulajdonképpen ugyanaz mint a gyári sms kezelő program.
Indítsd újra a telefont, és nyisd meg a gosms-t, elvileg az összes eddigi sms-nek ott kell lennie amit kaptál.
(#29814) dorcssa
Miért nem használsz egyedi csengőhanot?
Tényleg azok a béna gyári vackok kellenek?

-
Saccco
nagyúr
válasz
Fail3D!
üzenetére
Most direkt megnéztem a #21400-es hszt. Nem azt írtam, hogy nem lassítja, hanem hogy nem hinném, hogy lassítja. Azért ez nem egyenlő.
(#29680) gordonfreemN:
Azért nincs benne, mert a főzött romok szinte mindegyike rootolt. Ha meg valamihez kell az ideiglenes root ott le van írva.
(#29728) Vekerur:
Az oldalon szerepel a megoldás.
"Have a device running Android 2.2 (Froyo) or higher, with Flash player 10.1?"
Android 2.2es eszközöd van Flash 10.1 lejátszóval?
Igen, nem.(#29753) Joshi:
Linkeltél egy képet fekete felső sávval, emlegetted a témát. Persze,hogy mindenki a framework cserére gondol. Azt meg csak root mellett lehet megoldani, ráadásul rom specifikus téma is kell.
Ha az órára gondoltál, mint téma akkor a marketben keresd pl a fancy widgetet.A háttér:
Az androidnál alapvetően a háttérkép húzkodására gondoltak, azért nem lehet az arányt változtatni. Ideális méret 960*800pixel. Ha minden homescreenre ugyanazt a hátteret szeretnéd akkor egy 960*800as képet kell csinálnod, aminek a közepébe teszed a 480*800ast, majd kikapcsolod a háttérkép csúsztatását a launcherben.(#29809) dorcssa:
Az alkalmazásoknál nem fogod látni, hogy az sd-n van. Mert a telefon szerint úgymond a belső memóriában van. Market -> Quick System Info, ebben látod a2sd méretét ha érdekel.(#29810) kelzsoca:
Visszavertem a támadást.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Lagler
üzenetére
Hát én nem tudom mi van ott nálad

Próbaképpen rakd fel a Gosms-t, marketen megtalálod.
(#29808) ux1
Viszont a data/app mappát Te adtad hozzá

Tudom hogy kié a rom

(#29811) Saccco
2x gondold meg mit írsz le, mert kiforgathatják a szavaid

(#29809) dorcssa
Attól hogy működik az A2SD még nem azt jelenti hogy mindent az SD kártyára pakol, egyrészt van amit nem is lehet, másrészt neked kell átmozgatni, amit lehet, de nem mindent lehet.
-
dorcssa
csendes tag
Hali!
Tehát partícionáltam az sd kártyát, kapott egy 400 megás ext2 partíciót, majd feltettem a kelzsoca féle flb romot és patcheltem az eredeti 7a-val. Az alkalmazásoknál azt kéne látnom hogy kb minden az sd kártyán van, vagy nem?
Egy másik kérdésem, hogy összesen egy gyári csengőhang maradt, hogy tudnám visszatenni a gyári csengőhangokat és notification-öket?
-
Lagler
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
kelzsoca!
Megint előjött a probléma, most sim kártya kivétel után. kivettem egy pár percre, visszatettem, és mikor bebootolt eleve nem az Elegant steel jött be, hanem tök más háttér, és az mms.apk megint ugyanazzal a hibaüzenettel kilépett. Mrgint nem megy az sms

Viszont azt figyeltem meg, hogy most megjelentek a január 31-e előtti sms-ek is, eddig azok nem voltak. Tehát összefoglalva: ha rossz az sms alkalmazás, akkor látszik az összes sms-em, ha jó, akkor meg nem.

Mi tévő legyek? újra megint felrakni a romot, és elveszik minden! ehhez nincs türelmem újra beállítgatni.
Kép a hbaüziről:![[hibaüzi 1][/L] [L:/dl/upc/2011-02/04/74847_ci4ckmd0lngeiwlk_fenykep_0071.jpg](IMG:/dl/upc/2011-02/04/74847_ci4ckmd0lngeiwlk_fenykep_0071.thumb.jpg)[hibaüzi 2)[/L] [hibaüzi 1][/L] [L:/dl/upc/2011-02/04/74847_ci4ckmd0lngeiwlk_fenykep_0071.jpg](IMG:/dl/upc/2011-02/04/74847_ci4ckmd0lngeiwlk_fenykep_0071.thumb.jpg)[hibaüzi 2)[/L]](//cdn.rios.hu/dl/upc/2011-02/04/74847_ud0elyik51n9jpjf_fenykep_0070.thumb.jpg/800)
-
Lagler
tag
Sziasztok!
Ma volt njálam egy az újabb Balde-ekből egy, és bizony van egy-két különbség a kialakításokban!
Bizony ám! A fröccsöntött részeknél tapasztalható különbség. Pár szóban leírom mik is ezek:
- Az én első szériás Blademen fehér a bekapcs mikrokapcsoló, az újakon fekete.
- A kamera kör alakú keretén az újban van egy lefelé néző bemarás
- A sim kártya melletti sim-ikon az enyémen üres, az újakon már egy kis nyíl is van.
- Az én Blademet még Verbatim memóriakártyával adták, az újat már Transcend-el.Mellékelek 3 képet hogy lássátok a különbségeket!
régi Blade
új Blade
A kettő egymás mellett
Remlélem érzékelhető a különbség
Üdv. Á
-
fókusz
csendes tag
Még egy kérdést szeretnék feltenni ha lehet. Hogy tudok csoportoknak külön csengőhangot beállítani és hogy tudok egyedi ébresztőhangot beállítani?
-
NSUZ08
csendes tag
válasz
marcitp
üzenetére
Én is bízok benne, hogy lesz valami megoldás.
Viszont az zavar kicsit, hogy azt mondta a srác az iphone-al is ez van.
Megkérdeztem ha leejtek egy 200 ezres iphone-t, akkor cseréltessem ki 200 ezerért, de erre csak " őőőő " válasz jött.
Na, akkor várunk. Nehezen hiszem hogy ezt meglehetne csinálni szabályosan. (Mármint vegyél újat, ha eltörött az üveg.)
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új belépő a Honornál
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
reméljük tényleg jön nemsokára.

elzsoca r11_hun 2.2 Froyo

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)