Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
bikebutcher
csendes tag
hello
respect kelzsoca az r11 ért
mivel ez az első főzöt trom a telefonomon, még kező vagyok a témában,
a kérdés ami felmerült bennem hogy: jól gondolom ha ebbe integrálva van az A2SD akkor ha jól csináltam az sd-m particionálását most bármit telepítek automatikusan az sd-re megy?
hol tudom ellenőrizni ezt?
köszönettel
M -
krisz1994
csendes tag
Sziasztok! Ha vennék egy iylen telefont és nem nyúlnék a gyári T-mobilos ROM-hoz akkor belassulna nagyon?
-
Telegdy
aktív tag
Bocsi az offért, csak jelezném, hogy lenne egy eladó Blade-em, pixelhibamentes szerintem, hibátlan, garis, dominós kártya megvan hozzá. Igény szerint 8gb Nokia SDHC-vel.
Budapesten átvehető, posta megoldható, csere asztali gépre van

-
dragon1993
addikt
Tudom volt már róla szó ,de nem találom írjuk bele az első hsz-be szerintem.
Hogyan lehet lecserélni a boot animációt ,deigo romjába karom kelzsoca animálcióját. -
hjanos1
senior tag
Angry Birds függőknek kötelező: [link]
-
OrLiX
tag
Srácok betűtípust akarok cserélni gyári ROM-on.
A recovery fennt van, rootolt a telefon.De a Type Fresh progin belül, ha Backup fonts-ra nyomok, akkor:
Error copying files. Are you rooted?
su command error
fogad.Mi lehet a baj?
-
Sztlaci
aktív tag
Ha a GPS fél percnél tovább keresgél mindenképp érdemes újra indítani a készüléket.
Nálam ez segíteni szokott.
Naponta egy ki/be kapcsolást meghálál. Nem más ez mint a WIN.
Általában éjszaka 2-4%-ot merül, ma pld. 32%-ot merült, elvileg nem ment semmi.
Töltés is lassú volt, egy újraindítás után normálisan feltöltött. Valami beragadt, mint a Win szokott. A Spikáról olvastam egy hibát 2,1 alatt, hogy a kamera használat után nem veszi vissza a CPU sebességét, 800 Mhz-en ragad, és ezért merül gyorsan. [link]
Hol lehet gyorsan ellenőrizni a CPU frekit?
Alap gyári minden a készüléken. -
synar
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
pü ment
-
mira72
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
SD nélkül a csodazipet?
azt megnézzük
-
jpm
senior tag
Sikerült nekem is vennem egy szupi kis telót.csak az a bajom hogy nem működik a gps es része. bár gps teszt szerint talál 6 műholdat. még a 2,1-es gyári rom van fennt.
-
atillaahun
veterán
válasz
Frozzy
üzenetére
Én is épp most rakom fel megnézem nálam megy-e.
kelzsoca: már másodszor raktam fel. Simet is kivettem belőle. Lehet még megpróbálom egyszer SD nélkül is.
#28284) jpm: egész konkrétan hogy nem működik? Nem csak azért, mert az alap navi programot próbálod?
(#28286) mira72: hm, így jobban belegondolva mégse olyan jó ötlet.

-
Frozzy
őstag
S.O.S
felraktam a telefonomra a Navigon navigációs szoftvert kint az erkényen a gps testel talál 12GPS műholdat de mégsem kapcsolódik egyikre sem :S tehát nem zöldül a gps on felirat melledt lévő kis pötty és a Navigon sem csatlakozik a gpsre :S rom hiba lenne? diego féle jjf9-et használok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Futtasd le még1x azt a csodazip-et.
(#28278) kentucky
"Én is most szeretném a Spica-m Blade-re cserélni"
-
SpeedR
őstag
Akinek megvan a teljes vplayer az dobjon egy privátot légyszi.
-
atillaahun
veterán
Ha a csodazippelés után is bármilyen sim-et elfogad a teló, akkor szerintetek mit rontottam el? Ez már egyszer jól működött. Függetlenítve pedig sose volt, csak romolva.
-
juliska1
csendes tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Én is most szeretném a Spica-m Blade-re cserélni,
de messze vannak akik elcserélnék sajna.
Üdv
-
kentucky
őstag
kelzsoca
érezhetően gyorsabban talál jelet az r11es rom
nagyon jó, le se fogom cserélni, csak ha jön a svéd rom 
(#28271) kelzsoca +1

-
juliska1
csendes tag
Szerintetek miért cserélik el többen mostanában a Blade-jüket Spicára?
Üdv
-
Blamazs
senior tag
Tegnap nyomkodtam a telot, hogy alszik-e vagy sem. Egy kinyitas alkalmaval a homescreen-en egy ablak jelent meg quick info felirattal. Sok hasznos infoval a telefon allapotarol.
Hogyan lehet ezt ujra elocsalni, mert sehogy sem talalom. -
Edez
tag
Srácok ez várható volt, hogy ZTE meglépi azt, hogy most már ténylegesen azokat a telefonokat cseri ami hibás. Anno amikor volt ez a 256/512 RAM-os dolog mindenki rohant cseréltetni mindenféle apró hibával még mielőtt a ZTE tudott volna valamilyen hivatalos álláspontot tenni mi is volt a hiba. Gondolom ha akkor kicsit másként viselkedtek volna az emberek a ZTE-is engedékenyebb lenne most.
-
kelzsoca
félisten
Hát ez akkor kamerahibás, vissza kell rá tenni a csodazip-et lásd 1. hsz. és visszavinni a T-be.
(#28260) api29
Pont ilyen dilemmában voltam én is a sajátommal, igaz ez "csak" pixelhibás, viszont minden más normálisan működik vele.
(#28265) atees
Nem tudok rá mondani én sem sokat

-
atees
őstag
Sziasztok!
Haver pengéjén olyan probléma van, hogy a kamerába belépve fekete a kép és nem csinál semmit, 2.2 r11 van rajta!Gyári t-s romnál meg le is fagyott ha be akart lépni a kamerába!
Mi lehet a probléma vmi a készülékkel?
Valaki tudna ebben segíteni?
Köszönöm! -
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Itt mindenki skype-olna, ahogy látom. Azon kívül, hogy nekem is dobja a wifit alvóban nekem a most frissült skype is csak a hangszórón megy. Ez így nem kóser még. Vagy lemaradtam a megoldásról?

-
kelzsoca
félisten
Igen, mindenképpen vidd vissza, és a másik blade is legyen nálad, esetleg érdekességképpen az egymás mellé letett 2 blade-ed otthon kattintsd le fényképezővel, és persze hivatkozz arra is hogy több minőségi router és egyéb wifi eszköznél is fennállt a jelenség.
Ha nagyon nem akarják cserélni kérd a főnököt, kicsit emelj a hangodon stb...
Ha ez sem vezet sehová kérd a vásárlók könyvét, és írj be valami igazán finomat, és ezután látogass meg másik T pontot is

-
kisorosz
tag
Üdv!
Sajnos anyagi okok miatt meg kell válnom hőn szeretett első androidos telefonomtól. Vevőt keresnék rá.
A specifikációk: 1 hónapos T-s (de aki ide jár az tudja, hogy független ROMmal tök mindegy honnan van
), samu omniás fólia van rajta (adok mellé még 2 db-ot, nekem már úgy se kell), egy Kingmax élettartam garanciás 8 GBos Class10es mem kártya+az eredeti kártya, dobozával, papirjaival.
Ajánlatokat privátba küldjön aki érdeklődne, egy kezdő árral.
Köszönöm, sry az offért.

-
Blamazs
senior tag
Az aksitoltottseget jelzo ikont le lehet cserelni gyari T-s rendszeren a koralaku szazalekosra valahogyan? Vagy csak fozott rommal megoldhato?
-
dragon1993
addikt
Vidd vissza, elsö bladem 4 m röl nem lépedt fel a routerre.Bevittem megnézték (3 napin belül vokt) elismerték a hibát ès adtak egy újat.
-
roKas
tag
Sziasztok!
kelzsoca_r11_hun van fenn . Semelyik böngészőn (Opera. Dolphin, és a gyári ) nem működik a t-mobilos mobil tv. Azt írja: Az ön készüléke nem támogatja. A gyári rommal anno még működött. Mi lehet az oka? A Froyot nem szereti, vagy másik böngészőt kellene próbáljak? -
synar
őstag
Egy kis csemege:
-
kelzsoca
félisten
Ez világos, én értem, de ezért kértem hogy indítsd újra a routert, ki kell zárni minden lehetséges okot.
Ha továbbra is azt látod hogy a wifi jóval gyengébben teljesít, akkor ez is pont olyan mint a blade többi alkotóeleme, elég nagy a szórás a készülékekben.
Mivel a ZTE kiadta hogy csere csak akkor jöhet szóba, ha a hiba a készülék működését jelentősen befolyásolja, ergo használhatatlan lesz, szinte biztos hogy ezért nem fogják kicserélni, hiszen 1001 okra hivatkozva visszautasíthatják a cserét.
Én a helyedben elállnék a vásárlástól (a hibát nem hoznám fel) azzal nem tehetnek semmit, igaz 30 nap mire visszakapod a pénzt.
-
kelzsoca
félisten
Amit meg lehetne esetleg próbálni hogy újraindítod a routert és a telefonokat is, és újból megnézed.
(#28241) synar
Jah, annak nem volt rossz.

(#28242) marmil
Semmi gond, vannak ennél sokkal nyilvánvalóbb kérdések is.
Esetleg fusd át az 1. hsz-t, elég sok információt lehet összeszedni belőle.
-
marmil
csendes tag
Köszi a gyors válaszokért, teljeden hülyének érzem magam, de ugye jobb kérfezni mint ráfázni

-
Reverting
őstag
hi... mi az a gyors cucc amivel egy gombnyomasra tudom a bongeszo elozmenyek, gyorsitotar, urlapos stb-t torolni? Thx

-
marmil
csendes tag
Sziasztok,tegnap vettem egy bladet. A telefon király, csak egy kérdésem lenne: fotózáskor a telefonban mintha kattanna valami,furcsa hangot ad ki. A dolog nem zavaró,de félek,hogy késôbb baj lehet belôle. Tehát, a kattanás normális, vagy hiba? Köszi a segítséget!
-
r0by
addikt
Kellene vennem egy másik adatkábelt, mert mindig bent marad a melóhelyen

Kell figyelni valami extrára, vagy általában minden usb-micro usb kábel megfelelő? -
kentucky
őstag
-
atillaahun
veterán
válasz
kentucky
üzenetére
És ez számunkra egész pontosan mit jelent?

(#28215) asturel: hát igen, olyan program sajnos még nincs ami wifit is megtartja, meg aludni is hagyja a telót. De szerintem már akkor inkább SwiFtp a Regpon helyett, mert azzal legalább még kábel nélkül másolgatni is lehet a telóra. Bár meg kell hagyni nálam nagyobb fájlok eszetlen lassan másztak vele. Nem tudom másnál is ilyen-e.
Más. Arra van valami ötlet, hogy a garanciazippelés után miért fogadja el továbbra is a telefon bármelyik sim kártyát? Sosem volt függetlenítve, csak romozva.

-
kentucky
őstag
VÉGRE WORKING A CM7 BLADEN

-
syl5
őstag
-
gonger
senior tag
válasz
tariattila
üzenetére
mit kell még a telefonon beállítani, hogy valóban ne szakítsa meg a wifi-t ha alszik???
most épp a wi-fi keep alive van fent, de ezzel sem működik. ha alszik a telefon, skype-on nem tudom a gépről megcsörgetni :-S -
lsebestyen
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
most bootol....egész sokáig bootol:/.....jeee beindult

mondjuk arra nem jövök rá, h lehet pl olyan óra widgetet berakni, ami a képen van (piacról kéne leszednem?)szerk. megvan a neve fancy widget
meg az alja se lett olyan, maradt az erdeti.aki tudja hol kell átállítni, az kérem írja meg.
köszi
-
tariattila
veterán
válasz
Translator
üzenetére
megnyugtatlak... erre senki se jár...

most gondolkodom, hogy le is szedem a jelszót hátha változik valami..most a wifi keep alive megy... eddig nagyobb sikerrel mint az előző játékos
-
Sztlaci
aktív tag
Ezt használta már valaki? Megbízható?
[link]mobil parkolás
-
Translator
tag
válasz
zoli03
üzenetére
Azért csak elmondom, ha már egy flémet generáltam 1x, hogy vagy egy hete én is sikeres pengetulaj vagyok.
Azt viszont meg tudnátok mondani, hogy mi a halálnak kell egy csomó engedély mondjuk egy barcode scannerhez? Minek akarja olvasni a névjegykártyát, sötöbö?
Vagy tudtok valahol vmi biztonsági leírást, hogy melyik appot nem szabad feltenni, mert túl sokat akar (Angry Birds Seasons, hogy konkrét példát mondjak).
(Esetleg én arra jutottam, hogy egy jó tűzfalnak talán elégnek kellene lennie, de azért akkor is...)
(#28077) tariattila válasza kelzsoca (#28076) üzenetére
:: itthoni T-comos router... nyolc számjegy a kód
az nagyon védett?Az nem sok, 20 karakter legyen minimum, ha nem akarod, hogy bárki feltörje, aki arra jár...
-
RAiN91
őstag
jatekok miatt raktam fel a Japan romot, de rosszabb lett. ac, totemo jatszhatatlanul akad, r11en tokeletes volt. valami tipp?
-
kelzsoca
félisten
válasz
lsebestyen
üzenetére
Elvileg jó lesz hozzá.
Bootloop-ból a mezei felhasználó rosszul jön ki, ehhez már érteni kellene hogy pillanatok alatt helyre tudd hozni.
Az akksi ki-be nem megoldás rá.
Számodra az a biztos ha a téma csere előtt az egész rendszerről backup-ot csinálsz, recoveryben megtalálod.
..........................................(#28157) harait
Majd ha alattad mozogna a ház nem lenne ilyen vicces

-
lsebestyen
addikt
szval, akkor innen leszedtem a htc slate témát, és nekem ezt írja ki rom verziónak: FLB-Froyo r6 és persze 2.2
evvel lesz vlmi probléma, vagy mehet rá? és ha bootloop van aból h jövök ki? akku ki-be?
bocsi ha sokat kérdezek, de örülök h a recoverybe betudok lépni
Aktív témák
Hirdetés
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Black Megkímélt állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szobám közepén gps teszt 7műhold 3ms és zöld lett navigonba beléptem és egyből fel lőtte magát
D