Hirdetés
Aktív témák
-
syl5
őstag
"A gyári sms progi "mms" néven van jelen a romban?"
Igen.
"Viszont mms-t az R11-el megint nem tudok küldeni"
-
dorcssa
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kaptam egy Zte blade-et barátomtól, mivel ez volt a legolcsóbban elérhető Androidos telefon kb a must have kategóriába esett, mivel szeretnék idővel fejlesztő lenni.. első lépésnek ezen kísérletezek

Ma szántam rá magam hogy feltegyek végre egy custom romot, a Paul féle modaco-s r11 mellett döntöttem, és nem bántam meg! Az eddigi kicsit szakadozós wifi (amit a wifi fixer csak feljavított) most tökéletesen működik, eddig az e-mailek nem frissültek maguktól hanem gmailben mindig refresht kellett nyomni, és a maps is sokkal gyorsabban tölt (a compass és gps működése is jobb lett)
Csak a gyári launchert tettem vissza mert az jobban bejött, de már alig várom az r12-őt, mert olvastam hogy nem sokára érkezik.
Egyelőre bemutatkozásnak asszem ennyi elég is lesz

Dóri
ui. Érdemes partícionálni és app2sd-t használni, most hogy a 2.2-ben van lehetőség programokat mozgatni az sd kártyára?
-
RAiN91
őstag
válasz
smog000
üzenetére
Nekem pedig működik így.
1. //sdcard/gameloft/games mappába a DungeonHunter mappát bemásolni
2. apk-t telepíteni, mindegy hova másolod. (lehet több is van, már nem emlékszem, más-más telefonokhoz)
3. play (lehet frissíteni akarja, akkor frissítsd wifi-n, vagy amin akarod)megj: repülő mód nekem egyiknél sem kellett, csak akkor, ha a gameloft mappába nem másoltam a cuccokat, csak az apk-t installáltam, így le kellett tölteni a fájlokat a játék indításánál.
Én is az n***e verziót telepítettem. R11-en és RLS9-en textúra hibás volt, játszhatatlan. 2.1-en ha jól emlékszem, ment.
-
smog000
csendes tag
Hello lehet nem ide kéne irni de hátha tudjátok hogy a Dungeon Huntert hogyan kell telepiteni?
Install:
1. Tedd a telefont Repülő módba
2. Installáld az apk fájl-t (Install után a done ra nyomj ne arra hogy indítsa is el)
3. A data könyvtárat másold fel a /sdcard/gameloft/games/DungeonHunter könyvtárba
4. Playncore-on ez van de ezzel a modszerel nem jön össze sehogysem... vmi ötlett?
-
RAiN91
őstag
Az mitől van, hogy néha (már 2x) eltűnnek a home-n az ikonok alól a feliratok (pl skype ikon alatt a skype felirat)? Ma raktam be live wallpapert (RLS-9-ben levő nexus), és azóta csinálja. Launcher pro újraindítás nem oldja meg, csak egy system restart.
-
roKas
tag
Én használtam a t-mobilos mobil tv-t a bladen. A gyári rommal működött. Egyébként a web'n'walk oldalon lehet elérni.Mióta másik rom van fenn, nem ismeri meg a telefont a t-mobil .
Már kértem Kelzsocát, hogy nem tudná megtenni azt, hogy a Froyo- romban átírná az azonosításra szolgáló adatokat a gyárira, hátha segítene. kérjük ketten
-
ux1
addikt
Már rég nem ott van... Az új romokba nem tesznek képet a boot.img-be. A Splasht-t meg lehet cserélni. Itt leírtam hogyan.
Nekem már rég nem zöld droid van 
Splash csere -
mira72
őstag
Japanese Jellyfish RLS9 v1 Dioge-féle romban jelentkezik az a kockásodás a híváslistánál?
Vagy van ennek a rom-nak valami ismert hibája? -
lac14548
aktív tag
Készülök felrakni a 2.2 magyarított ROM-ot.
Mekkora legyen (mekkora lehet?) az Ext2 (vagy Ext3?) partició a kártyán?
-
stefi68
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Te azt használod? Ha igen nézd már meg hanyadik hetet ír ki?
-
Artika
aktív tag
Üdv.
Új tulajként feltettem a Clockworkot és az indítás után a piros szín elment a Blade ről
Most f@sza halványzöldek a fényképek....
Gyári ROM van rajta.Mit tehetek?
1. lépésként csináltam egy backupot.
Tovább????

Esetleg ROM csere? -
Carline
őstag
Meg lehet azt csinálni, hogy a Youlu Message progit nyissa csak meg ha sms-t kapok?
Nekem bejön először a gyári mms.apk üzenete és rögtön a youlué is.
Az üzenetek progi nincs beállítva alapértelmezettnek.
Egyébként nem tudom uninstallálni sem a gyárit. -
Lasy
veterán
-
lac14548
aktív tag
A Jorte nevű naptárprogramot nem akarja valaki magyarítani?
-
deniel86
csendes tag
Estét
Fut rendesen a telon valamelyik ps1 emulátor? Tapasztalatok?
Hamár így szóbajött ez a tv dolog. Láttam marketen sok programot hozzá.
Ezek csak a netet használják vagy valami előfizu is kell rá?
Csak mert néztem a T-nél a csomagokat és ott külön fel van tüntetve h mennyit lehet tv-zni
az adatforgalom meg külön van. Vagy ez egész más? -
V.Stryker
nagyúr
No, nálam is előjött a 2.2-es rommal, hogy nem hall engem a másik fél.
Jutottatok már ez ügyben valamire? -
stefi68
addikt
válasz
kentucky
üzenetére
Látom beindultál a magyarítással te is!

Én is még az elején nagy lendülettel.... aztán alábbhagyott, főleg sok dekódolhatatlan v. újrakódolhatatlan app. miatt.
Más:
Most vettem észre, hogy szívfájdalmamra az összes 7 kijelzést (mármint hetek száma az adott évben) tudó dátum widget: simiclock, extdate és az utolsó kedvencem a makeyourclock is rosszul jelzi a hetek számát.
Most 6. hetet jeleznek, amikor a naptár szerint csak 5. hét van!
Pedig nagy szükségem van az aktuális hét számára a melónál!Jeleztem is az utóbbi fórumán, nem tudom olvassák-e? Még a wiki-s oldalt is belinkeltem nekik: [link]
Erre is van ám szabvány tudtátok?

-
Ren Hoek
veterán
válasz
CurrentValue
üzenetére
Na és bevált? Kellemesen ébredsz mióta használod?
Mennyire meríti a pléd (amúgy nemtudom ki találta ki de nagyon tetszik
) akkuját? -
Glatius
őstag
válasz
petertel
üzenetére
Természetesen nem lehetetlen. A "T" azért állítja, hogy alkalmas mobil TV-re mert tud video streemet lejátszani. Valahol AXN alkalmazást láttam is hozzá, wifin is megy.
Azt azért ugye senki nem várja, hogy állomáskeresés után HD minőségben HBO-t lehet rajta nézni...
Esetleg rögtön AVI-ba konvertálni és rögzíteni
) -
CurrentValue
tag
sleep as an android, tegnap szolt hogy menjek aludni, az értesités azóta is ott látható, hogyan tüntethető ez el?
-
sto1911
veterán
válasz
Nohab61
üzenetére
Megosztod velunk azt a leirast, vagy arrol van szo, amit du. linkeltem? (mondjuk engem pont nem erint a tema, de masnak jol johet.)
Alkalmazas tema (system/app-bol nem megy fel tema):
perm............. rw-r--r-- .................... default
not signed felmegy, nem indul ..... nem megy fel
signed felmegy, nem indul ........... nem megy felA nem indul azt jelenti, hogy az ikon kikerul a menube, de FC, viszont alk. kezelobol az app nem valos merete latszik. Folyt. kov.
-
kentucky
őstag
petertel: csak 3G-n működik, vagy kell a pontos stream cím.
-
petertel
csendes tag
Mobil tv eléresére senki nemtud semmit?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Dani82
üzenetére
Audioboost 1. hsz.
De alapból sajnos elég halk a jack kimenet még max hangerőn is. Audioboost meg a lejátszó segíthet rajta... de FM rádiónál ugye más.
Vagy barkácsolsz hozzá egy mini erősítőt, vagy ez megoldja tökéletesen a problémádat:
Így az akku is kevésbé merül, mert nem kell maxon nyomatni neki
-
Nohab61
aktív tag
-
Acsifun
aktív tag
Nem tudjátok melyik progival lehet mp4 et 480x800 ba konvertálni, az "allok video to mp4" nem ajánlja fel ezt a felbontást, így kicsit nyújottt a kép.

-
Dani82
senior tag
Van valami lehetoseg, hogy az fm radio hangosabban szoljon? Galaxy s-en hangosabb volt a lejatszo ezt meg alig hallom edzes kozben :S
-
kentucky
őstag
Rokcplayerhun alpha1 a blogomban
-
Joshi
titán
Sziasztok, ilyen HTC Desire Theme hogy lehet feltenni a gyári rom-ra? Ezen a linken találtam.

-
Saccco
nagyúr
Aki csodazippes gyári t-s romot használ annak itt van egy Circle battery téma, most gyártottam (V.Stryker kérése nyomán
).Nem teszteltem, de elvileg egy recovery feldobása után felmegy.
smog000:
Eredetileg a lekorlátozott 256RAM felszabadítására volt jó. Mostanra inkább gariztató/helyreállító zippé változot. Valamint ennek köszönhetjük, hogy lehetővé vált a particiós tábla módosítása (növelhető a data partició a system rovására - több app telepíthető). -
smog000
csendes tag
csodazip pontosan mire jó?vhol aztmondják gyorsul a teló töle?vagy csak az alap 2.1-en?csodazipet felteszem az alap régi rendszer lesz fent?
utána olvastam nemkell válasz

-
futo001
senior tag
válasz
istnag
üzenetére
Nem ismerem a típust, de az IP 192.168.1.1 vagy 192.168.2.1 szokott lenni. 254-re a combo eszközök modem címei végződnek.
Engem is érdekelne egy zűrös garanciával kapcsolatos véleményetek.
-
petertel
csendes tag
Sziasztok!
Most léptem át új csomagba, és ebben van 5 óra mobil tv.
Mától lehet váltani, a neve média mánia xs.
2990, 15mb adat, 10 sms, 5 óra mobil tv.
Viszont nekünk nincs rá ikon!!!
Hogy lehet beüzemelni? Légyszi segítsetek. -
Vekerur
tag
Mit lehet csinálni ha lejár a power amp-m? (és nem szeretném megvenni)
-
gabe96
aktív tag
megoldódott-->Connectify
-
TOZ
addikt
Breaking:
Megjott a Nillkin tok.
Este keszitek kepeket.Rovid review:
Kivaloan illik a keszulekre. Van csicsamicsa telefontorlo figyego basz es MERETPONTOS folia is a csomagban.
2k-t meger (nekem). -
gabe96
aktív tag
nekem nem megy ez az AD hoc
hiába kapcsolom be nem látja a teló -
Nohab61
aktív tag
most már a logout blog alatt megtaláljátok a zte-re átszerkeztett bios bootanimation-t
Lasy: Csak épp át kellett írni mindent a ZTE adataira az eredetiből képenként
végülis nam nagy szám de pepecselős 
-
V.Stryker
nagyúr
A pofátlanság teteje:
Eddig Mix díjcsomagos voltam, de a hülyének is megéri ez az MediaMánia XS, de mivel SIM cserével jár, így átmentem az europarkos T-be. Egy kezdő nőt fogtam ki, már állok vagy 10 perce ott, megkért legyek türelemmel. A sim-et is ki kellett vennem. Há gondoltam, ha már itt ácsorgok, nem unatkozom, felpattintom Kelzsoca romját, ha már annyit küzdött vele.
Így is lett.
Aztán mondta, hogy na akkor tegyük be a SIM,hogy aktiválódott-e, hát mondom, csókolom tessék várni egy kicsit, fontos dolgokat indítottam most el, várjuk ki. 
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
Krysz74
üzenetére
XP alatt nincs Connectify és a TL-WN322/422 páros nem működik AP módban. Vettem egy ilyet tök fölöslegesen, onnan tudom. A V1.0 állítólag megy softap módban de az Atheros chipes későbbiek XP alatt már nem üzemelnek SoftAP-ként. A Win7 Connectify-je azt mondják elég sok karit meg tud így hajtani.
-
Acsifun
aktív tag
Üdv!
nemidevág csak annyi a kérdésem hogy a kelzsoca féle r11 ben ugye a billentyűzet nem lett lefordítva? mert ékezetet tennem még nem sikerült.
Valamint ,hogy ti milyen progival konvertáltok ha filmet raktok a telóra? Én "allok vide to mp4 convertert" használtam rá is tettem de picit nyújtott a kép mivel nem kínálja fel a 480x800 as felbontást a progi így zavaró nézni. -
latis666
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én két embert beszéltem rá és a harmadik is nagyon gondolkodik rajta.
Ráadásul az elsőnek ugy ajánlottam hogy én még nem vettem csak a tesztet olvastam aztán rájöttem ilyen nekem is kell. 
-
Nohab61
aktív tag
Na megcsináltam és működik
nemsokára felrakom a ZTE bios bootanimációt -
sagesz93
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én 3at

van egy x8-as ismerősőm is(ő is blade-t nézett ki, csak ő csaj, és neki inkább a külső a fontos, így reflexből a fehér..
), így volt alkalmam összehasonlítani, hát nem egy kategória
Nagyon gyenge kijelzője van az x8-nak
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam Google Talkot magyarul.
Kelzsoca magyar ROM-jában sincs benne, ezért nagy részét megpróbáltam lefordítani.
Ha van kedve valakinek kipróbálni, akkor itt a [link]
Ha nagyon vacak lett ne kíméljetek, ez az első ilyen, amit készítettem, de valahol el kell kezdeni.
Egy-két dolog angol maradt, amire nem találtam rendes magyar megfelelőt, és esetleg ami elkerülte a figyelmem.
A javításra az ötletek jöhetnek privátban. -
kcsa
veterán
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Végigpróbáltam már, Atheros chipes, de a hekkelés nem ment, találtam google cache-ben egy magyar oldalt, ahol leírta srác hogy mit csináljak, de sajna semmi siker. Megvárom a TP-Linket

De kösz hogy megerősítetted a sejtésemet, bár még fáj a szívem kicsit ad-hoc miatt

-
lsebestyen
addikt
hány embert ismertek akinek bladeje van? persze fórumon kívül

én személy szerint 4et
és mindenkinek én ajánlottam, szval ajánlom h ne essen szét fél év után:
-
Flagstaff2
senior tag
válasz
Lagler
üzenetére
A telefonodon magán van net az asztali géptől? ha nincs kkor az lesz a bibi. Ami nincs azt nem tudod megosztani. Ha rendszergazdai jogaid vannak a céges asztali gépen akkor egy Ralink chipes WiFi dongle kell (MSI US300EX vagy TP-Link TL-WN321G), feltenni a driverét meg az Utility progiját a CD-ről, majd SoftAP módba kacsolni az óra melletti ikonnál, megejteni a WiFis beállításokat és máris tud csatlakozni bárki az asztali gépeden keresztül a céges nethez. Valószínűleg a proxy sem lesz probléma a továbbiakban, nekünk nincs proxy a céges hálón.
-
Flagstaff2
senior tag
Ha a notin is ralink alapú, akkor nem kell kütyü, csak az eszköz utility progija. Esetleg előfordulhat hogy atheros alapú, vannak atheros alapú karik amik kis hackeléssel szintén működésre bírhatóak softap módban.
Nézd a jó oldalát! :-) ha a noti még fog jelet Wifi-ről, de a teló már nem, ezzel a módszerrel a noti Wifi kapcsolatát is meg tudod osztani a telóval, így azon is lesz net ott ahol amúgy nem lenne! :-)
Nekem is mulatságos hogy rá van dugva USB-re a teló idebent (töltés meg WIFI ébrentartás céljából) és ugyanarról a gépről Wifin kell osztani a netet neki, de ez van. Ha így kell akkor így kell. -
pkardos
csendes tag
Nem idevágó, de hátha tud valaki segíteni.
Dos oprendszerű PC -t hogyan tudok időzítetten újraindítani? Például, ha minden nap 23:55 -kor szeretném, hogy végrehajtódjon.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném, privátba. -
kcsa
veterán
válasz
Flagstaff2
üzenetére
Pont nemrég jutottam én is erre a döntésre, bár ha már van notebookon wifi, akkor vicces hogy még egy kütyüt rá kell aggatnom, mindegy

TP Linket megrendeltem, van tapasztalatod hogy vista alatt is megy a softap?
-
Cool Face
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) A Handycent-el sem.
Most f@sza halványzöldek a fényképek....

Eredeti bootanimation.zip nem volt benne...(R11Hun)
Jutottatok már ez ügyben valamire?

).
Azért köszi