- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
ux1
addikt
Néha olyan hülyeségeket olvasok:
Nyugi a 2.3 fog futni bármin amin a 2.1 és a 2.2. Pulse Minin és Vodafone 845-ön is pedig ezek csak 128M-esek. Ha néztél már bele egy ROM.ZIP-be akkor ott a boot.img a kernel maga. 2-3 MByte hogyne férne bele bármibe is a sallangot meg lehet nyirbálni....
-
zsombi915
csendes tag
Ilyen mért nincs m.o.-n??
Mellesleg olvastam hogy valaki volt kint angliában ahol vett egy ilyen net stick-et.
De elég lassú volt, visszavitte és nemhogy a stick árát, de a kötelező feltöltést, amit elhasznált is visszafizették neki. Ráadásul zokszó nélkül. Odament, elnézést kértek, visszaadták a pénzt, azt csá. Értemén, hogy m.o.-n csak a pénzétzmegy minden, meg mindenhol, de azt felfoghatnák már, hogy úgy sokkal jobban járnak ha az ügyfél is elégedett.
Mint most pl szerintem az összes zte-blade tulaj(kivéve azok akik a napokban veték) full ideg ahogy énis, és már 80 az belevágott a boxzsákba, és még nemfelyezte be. -
Saccco
nagyúr
Itt pont nem erről van szó.
Hanem arról, hogy ugyanazért a pénzért nem azt kapom amit a mostaniak kapnak!
És nem azért mert ők Blade2öt kapnak. Elvileg ugyanannak kéne lenni. Ilyen módon engem most megkárosítottak.szerk:
Azért komoly, hogy egy nyamvadt ügyintézőt sem lehet elkapni... Csak gép van értelmetlen opciókkal. -
totog
tag
Ez fényképezővel, laptoppal, telefonnal - minden elektronikai cuccal így van. Talán még a nőkkel is.
Nekem a Blade nagyon tetszik, igazából ha már a tökéletes telefonról esik a szó, nálam "csak" az alábbiak hiányoznak a blade-ből:
- oled kijelző
- több RAM
- nagyobb proci
- jobb kamera
- qwerty billentyűzetDe mivel ninsc plusz 100e forintom, ezért most a Blade is jó lesz első androidos telefonnak.
-
atillaahun
veterán
Latency 7427 szerint lehet függősíteni. Ami elméletben úgy történik, hogy az érintetlen állapotú telefonodról a Clockwork Recovery-vel biztonsági másolatot csinálsz (amit elteszel gépre, pendrive, feltöltöd valahova, stb...), mielőtt ráraksz egy olyan ROM-ot, amivel már alapból megy a telefon minden kártyával, pl. Alpha4.
Ezt tegnap éjszaka sikerült kiviteleznem, kb. 4 óra alatt, és majd szét**szott az ideg, de végül megcsináltam. A visszaállítását, - miszerint az eredeti ROM visszamásolásával megint csak T-s kártya megy majd bele, és nem látszik rajta semmilyen macerálás - még nem próbáltam, de logikus lenne, hogy ilyen alapon akkor az is működni fog.
Abban az esetben, hogy ha kifejezetten valami kódot használtál, nem tudom mi a teendő, erről még nem esett itt szó, vagy csak én nem vettem észre.
Bár egy más által mentett eredeti állapotú T-s ROM-ot még mindig megpróbálhatsz rátenni. Én is nagyon kíváncsi lennék, hogy valóban működik-e vele a dolog. És is csak tegnap szenvedtem ki, de ha nem vagy valami a leírás szerint, megpróbálok segíteni. -
tibe0309
tag
Mint már leírtam függősítés nem létezik... Ez azért van, mert ezek a függetlenítési metódusok az NCK kód segítségével függetlenítenek (ugye ezt kell beütnöd). Ezt a kódot adja a szolgáltató is, ha függetleníted ott a telefont. Na már most ha ezt egyszer beütik akkor nincs kiút.
Olyan meg nem létezik, hogy ne vegyék észre. Ez nem úgy működik, hogy bemész, és akkor ott az ügyfélszolgálatos megnézni, és akkor ő dönt. Ezt felküldik a központba, ott azonnal rádugják egy gépre, és látnak mindent. Ők nem azokat a módszereket használják mint mi...
Szóval legfeljebb arra van esély, hogy nem foglalkoznak vele, és megúszod... -
blueMerle
veterán
A gyártó is és a szolgáltató is tisztában van a különbségekkel, nincs megtévesztés. Hogy ezen a digiport.hu-n milyen hülyeségeket hordanak össze az se nem a gyártó, se nem a forgalmazó sara.
Ugyanez érvényes a gsmarena.com -ra is. Egyik sem gyártó vagy forgalmazó hivatalos oldala.
-
Gusztáv
addikt
Hello,
Én elég olcsón jutottam hozzá, 112,3 font volt és ehhez jött a postaköltség 8 font (légiposta, és van benne 100 font biztosítás is, a sima légiposta csak 4 font). Eredetileg csak meg akartam nézni, hogy mennyiért van ebay-en, de ezt nem lehetett otthagyni, épp akkor járt le
. Szerencsére az eladó is jófej, mert alapból nem engedélyezte a nemzetközi licitet, de kérésre berakott a kivételek közé. Kb 2 perc volt az aukcióból, mikor tudtam rá először licitálni (nem volt nagy tolongás)
. A telefon különben okt. 20 lett véve a doboz szerint. Ha esetleg gáz van vele, akkor van 1-2 ismerősöm kinn, de remélem nem lesz rá szükség.
-
vadászcsiga
félisten
És úgy tudtam, hogy eddig Androidon ez nem megoldott... Vagy mégis?
100%-osan nem megoldott de állítólag valakinek működik: telefonálás rögzítése androidon.
-
volvoguy
addikt
És a Root mit takar tulajdonképpen? Elolvastam a Technet idevágó cikkét, de azért megkérdem biztos ami biztos.
Tehát root után tudok telepíteni az SD kártyára. Lényegében csak ennyi? Van vmi más haszna is, teljesítménynövekedés vagy vmi?
És a root gondolom garivesztéssel jár, tehát kell backup az eredeti szoftról ugye?
Root után törlődnek a már meglévő programjaim? Vagy minden marad a helyén, csak a következő alkalmazást már nem a telefon memóriájára menti, hanem az SD-re?
És rootolás után megmaradhat az eredeti ROM?
-
Tomcy7
tag
Persze mert szerinted ez így megy és a kollégáknak ott nincs más dolga, mint hogy ilyen átlag ember számár kurvára de mind 1 kérdésekre válaszoljon...
Hihetetlen...
Ez kb olyan, hogy felhívom a szalont, hogy érdekes szag jön a kipufogóból. Erre ő adja a szervizest vagy műszakist aki telefonon keresztül megmondja a kipugáz %os összetételét a te telefonon mondott benyomásod alapján...
Ez kész komolyan.Amúgy ha valakit annyira érdekel akkor miért nem a gyártónak ír egy mail-t, valszeg nem üzleti titokról kérdezed így válaszolni fognak rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest