- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz Pantal #22837 üzenetére
Nem 3Gről váltottam, közben volt más is (olcsó, ócska téglatelefon, hagyjuk).
Zenelejátszásban jobb a 3G, ezzel nem vitatkozom, de egy használt 3G árából többé-kevésbé kijön egy blade és egy fasza mp3lejátszó, ha annyira szükséges. Eleve akinek ennyire fontos a zenelejátszás MINŐSÉGE inkább vegyen egy külön mp3lejátszót, én így gondolom.
És ezt leszámítva keresve se találnék olyan dolgot, amiben objektíven felülmúlja a 3G a blade-et.De részemről egy ideig utolsó post a témában, többször megkaptam már, hogy ne nyomjam a 3G vs Blade szöveget.
szerk
syl5:
ha nem veszed figyelembe az árat, akkor eléggé kézenfekvő a döntés, de ebben megint nincs semmi meglepő, attól még mert nem veszed figyelembe az árat létezik, a 3gs árát tekintve négyszer olyan jó készülék, mint a blade, hülye lenne, aki nem azt választaná. Ha más nem eladja és vesz az árából 3 blade-et.
Ha a cégednek mindegy, hogy X vagy 4X forintos telefont veszel, akkor vegyél 4Xeset, szerintem ez is elég triviális.[ Szerkesztve ]
-
Nohab61
aktív tag
válasz Pantal #19540 üzenetére
Ez nagyon sok androidos készüléken megfigyelhető, mint ahogy Saccco is mondta a spica is ilyen volt meg a pulse is. Amúgy ez valami szoftveres "probléma" az androidban,de pl nekem az alpha5-el működik.
ja igen ha benne van a kábel akkor valószínű működni fog a multitouch, spica ilyen volt
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Persze a 2G és a 3G ugyan annyi ram és cpu, csak van benne 3G és GPS
Na vissza az Androidhoz. Én attól félek, hogy a WP7 le fogja nyomni a Droidot, mivel sokkal erőszakosabb politikát fog folytatni. Ez ugye ugyan az, mint a Windows és a Linux harca.
WP7 = Windows(Microsoft)
Android = LinuxÉs itt is a Microsoft áll nyerésre, hiába jobb a Linux. Az átlag júzernek olyan OS kell, ami könnyen kezelhető és szépen néz ki. Na most ebben sztem a Windows jobb(személyes véleményem). Ezért tart ott a MS, ahol. Ugyanezt meglátta az Alma is, csak éppen ő saját HW tett a saját OS alá, és így elszállt az árakkal, nem is kicsit.
Glatius:
Ugyanúgy fog menni, mint a Windows/Linuxnál. Meg fog jelenni, mint letölhető frissítés.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
Én nekem tegnap volt a kezembe iPhone 2G, de az is fürgébbnek tűnt, mint a Blade. Na persze ugye az más kérdés, hogy az Alma minden OS-t amit kiad arra a HW-re szabja, míg ugyan az a Droid felmegy a Blade-re, felmegy a OSF-re és felmegy a SGS-re vagy a Motorola csúcstelefonjaira is, ez itt a nem mindegy.
Az OSX is azért "jó" a maga nemében, mert ha jól tudom a 13" Mac-re szánt OSX nem megy fel a 15" Macre, de ez nem biztos.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
djozsi
senior tag
Te vagy az első, aki így vélekedik, ilyenre is szükség van.
Nekem is 3G-m volt, annál már a videó alapján is sokkal folyamatosabb ennek a kezelése (ami nem is csoda tekintve, hogy sokkal jobb hardver van benne). De persze majd ha megveszem és élesben használom akkor derül ki igazából. -
Saccco
nagyúr
Én Spicaról váltottam, ahhoz képest ez egy forma1es autó.
kcsa:
Én még nem moddoltam.
Amúgy mihez kell a driver? Gondolom nem a mass storage-hez.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
djozsi
senior tag
Én ezt nem értem, megnéztem a görög tesztvideót és iszonyatosan fluid volt az egész, a meürendszer, a böngészés, a képszerkesztő, minden.
Egyetlen egy hosszú akadás volt, amikor felnyitotta a billentyűzárt.
Nem lehet, hogy csak placebo hatásról beszélsz? Tudod, hogy a galaxy s 4szer ennyibe kerül, ezért azt hiszed, hogy sokkal jobb a menürendszere?
Nem állítom, hogy játékokban, ilyesmikben nem sokkal jobb, de én annál a menürendszernél, ami a görög videóban volt egyszerűen nem is tudnék olyan sokkal jobbat elképzelni. -
wlf
tag
Root kell hozzá, a /system mappában a build.prop fájlt kell szerkeszteni, a debug.sf.hw=0 helyett debug.sf.hw=1, és voilá.
Hungarian Hedgehog rom:
Nos, bár a bootlogo aranyos (egy rajzolt sün - akaratlanul is beletalált ), de ez használhatatlan. A kijelző kikapcsolás után nem kapcsolható vissza (de a rezgő visszajelzések működnek, tehát ez nem fagyás). A színek teljesen szét vannak esve, bár a három alapszín megvan.Itt szólnék hozzá egyszer és röviden a kék csíkos hisztériához: ezen a romon nagyon látszik, már a pin kód bevitelnél a számgombokon gyönyörű kék csíkok vannak, szinte leugranak a képernyőről.
De! A BladeVillain rom (HTC témával), ami előtte volt fenn nekem, szinte észrevehetetlen, ha itt nem olvasok róla, talán hetekig fel sem tűnt volna. Tehát ez tényleg valami kalibrációs hiba lesz. Vagy a T-mobile-os rom van elcseszve, mert a BladeVillain asszem Orange ramon alapul.
Vissza is állítom a BV-t.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest