- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Aktív témák
-
Zoja™
őstag
Minden elimerésem az R11 készítőinek, nekem nagyon bejött!!! Köszönöm Nektek!!!
-
Zoja™
őstag
válasz kelzsoca #24301 üzenetére
Ha beírom a Google keresőbe hogy,,zte blade" az első 10 találat között szerepel ez a topic...
Szerintem így is van elég hozzászólás, nem hiszem hogy egyel több portál már számítana, csak a megfelelő szabadidő mennyiséggel rendelkező ember hiánycikk...csibusz0314: Kapcsold be a "repülőgépes üzemmód"-ot!
Az .apk fájlt másold fel a telefonodra, olyan helyre ahol később meg is találod. Installáld a játékot és menj rá a "Kész"-re, még véletlenül se indítsd el a játékot!
CSAK a data mappát másold be a /sdcard/gameloft/games/DungeonHunter mappába! Ha nincs ilyen mappád akkor csinálj egyet.
Telefon -> Beállítások -> Repülőgépes üzemmódot offold, wifi-t offold[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Nem a mappa a ludas... Nálam is volt ilyen, szintén a Dungeon Hunter-nél, a memória infon is meglátszott hogy fent van a kártyán, de sem a gép sem a telefon nem látta a mappát... Nagyon valószínű, hogy egy windows baki miatt rejtetté tetted a mappát... Állítsd be a vezérlőpultban a rejtett mappák megjelenítését. Talán segít...
-
Zoja™
őstag
válasz csibusz0314 #24286 üzenetére
Így már én is jártam, de azóta romot cseréltem...Melyik rom van fent?
-
Zoja™
őstag
válasz csibusz0314 #24280 üzenetére
Dugd vissza a gépre, mert valószínűleg a gameloft mappa neve egy ponttal kezdődik és így rejtve marad a telefon számára...
-
Zoja™
őstag
Magyar 2.2-ről, ne is álmodozzak? Vagy még jobb lenne egy link, hogy ne tegyem fel 20 ezredjére is ugyanazt a kérdést... Köszi!
-
Zoja™
őstag
Ez az átka a nagy kijelzőnek, és a szüntelen használásnak. Képes vagyok wifivel akár 3-4 óra alatt is kimeríteni az akksit, de ha csak 5-6 telefont és 10 sms-t küldök naponta, akkor 3 napot is eldöcög egy feltöltéssel. Ráadásul task manager-ekkel sem foglalkozom túlságosan, naponta egyszer kilövöm a nem használt alkalmazásokat, nem figyelem, hogy mi indult el a háttérben. De lehet én látom rosszul, nálam mindegyik ,,komolyabb" készülék kilehelte a lelkét 4-5 óra folyamatos használat mellett. Még valami: volt már olyan hogy játszottam és mikor kilőttem a a játékot, 50%-ot írt az akksi, de utána visszaugrott 60-ra, ha nem használtam. Átlagban, mikor 20%-ra esik szoktam rádugni a töltőre. Sokan csodát várnak 1250 miliampertől.
-
Zoja™
őstag
Szeretett játékom immár Pc-s verzióban! Most már nincs kegyelem a disznóknak!
[link][ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz sallersanyi #18710 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy a blade felvenné a versenyt egy laptoppal...
-
Zoja™
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy mit kell beállítani, hogy menjen a mobilnet? Mindent végigpróbáltam már az apn beállításoknál, de meg sem akar moccani. Köszi előre is!
-
Zoja™
őstag
válasz Murderer69 #18601 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Kelzsocáé a legjobb szerintem!
-
Zoja™
őstag
Nálam a proci már 691 Mhz-en meghal... Kifagy, csak egy restart segít a dolgon.
Wifit nem próbáltam, de csinált olyan érdekes dolgot, hogy valahonnan visszaszedett 2 olyan alkalmazást ami az előző rom alatt volt feltelepítve és még nem is a memória kártyára. Az új kernelt minden romfrissítés után fel kell pakolni, vagy elég egyszer? -
Zoja™
őstag
Mennyi az első betöltési ideje az 5.2-nek? csak mert 10 perce tölt az android feliratnál...
-
Zoja™
őstag
válasz sing1ep1ayer #18389 üzenetére
Köszi, megvolt, már működik!
-
Zoja™
őstag
Jó, hogy fagy 806 Mhz-en...
Jelentem, levélnehezéknek elmegy a Blade-em!
Megpróbáltam felrakni a gyári Trés- szoftot.
ClockwordMod log:Finding update pakage...
Opening update package...
Installing update...
Formatting SYSTEM...
Copying files...
Formatting BOOT...
Writing BOOT...
E: No space left on device
E: Error writing BOOT:
E: Failure at line 90:
Write_raw_image PACKAGE:boot.img BOOT:
Installation abotrted.Vissza lehet ezt még hozni, vagy ne is próbálkozzak?
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Bocsi, kétszer ment..
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Én pl. gyárilag 512-vel vettem, de még 690-ig sem tudom húzni a procit eclair alatt, mert 2mp múlva már be is csíkosodott a képernyő. Pedig a ZTE Blade Eclair ROM V5 van rajta és a hozzá való setcpu-val csináltam.
-
Zoja™
őstag
8 gigás memória kártyán mekkora ext2-es partíciót lehet csinálni maximum?
Más: megcsináltam egy 2 gigásra az 512-es partíciót recovery menüből és nem hogy átpakolni nem enged alkalmazásokat, de még az uninstall se megy...
Mit rontottam el?[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Nem tudjátok, hogy a pengére fel lehet e erőszakolni valahogy a Maemo-t, vagy az Ubuntut?
Gondolom ez is típus specifikus, mert HTC-n és G1-en már találkoztam vele... -
Zoja™
őstag
2.1-el meg setcpuval meg lehet közelíteni a froyo rommal elért sebességi szintet? Csak mert valahogy nem adja az angol nyelv... Kicsit zavar...
-
Zoja™
őstag
Nem tudjátok, honnan lehetne készülékházat kapni a pengéhez?
-
Zoja™
őstag
Kiváncsi leszek, hogy ha lesz rá 2.3( gondolom csak főzött) mi lesz a vége...De még így is veri az előző i900-amat klasszisokkal. Nagyon nem bántam meg a váltást!
-
Zoja™
őstag
Nekem eddig még bírja, igaz csak 2 hetes, mint a telefonom.
De nem ,,elfáradós" anyagnak nézem. Bár állítva még nem próbáltam... De majd délután írok, mert az asszony elvitte a kocsit...[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
[link]
Nézzétek meg ezt autótartó ügyben...[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
Tegnap csináltam egy Qudarant tesztet, és kerek egy 1000-rest dobott ki végeredménynek, ezzel maga mögé utasítva a Galaxy S-t.
Érdekes, mert nem régiben volt a kezemben egy Samsung és tényleg érezhetően lassabb, mint a Penge. Gondolom a Samsungnál csak az optimalizációról felejtkeztek meg, mert számomra hihetetlen, hogy egy 1Ghz-s procival még a menüben lépkedés is nehézkes. ( Mármint a Galaxy S-nél) -
Zoja™
őstag
Sziasztok, a Blade prociját nem lehet még húzni valahogy?
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20FE 128GB, Kártyafüggetlen, Használt, Ajándék Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest