Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Először is szia mindenkinek itt a fórumon, köszi a sok leírást, meg tippet.
Végigolvasva a fórumot a gyári T rom kb 1 órát töltött a telefonomon.
Viszont lenne egy kérdésem, mégpedig Setcpu val kapcsolatban.
Beállítottam neki pár profilt, a screen-off profilom a következő: 320/122.
Mikor visszaéled a teló sleepből irreálisan nagy hőfokokat ír ki (65~), és ez kb. 10esével csökken öt másodpercenként, addig viszont kb. lelockolja a telefonomat. Másnál is előfordult ilyesmi ? A telefon hátulja tök hideg a kamera mellett, szóval szerintem ezek fals értékek.
VMheap 48, hw acc ON, ADB 50% on, JJ6. -
Saccco
nagyúr
Kicsit nem figyelek máris lesz cirka 300 hsz...

-
lafaty80
addikt
Na most vettem meg 1.99USD-ért a vplayert, ennyit nagyon megért....
-
Frenky69
csendes tag
Srácok van olyan app ami HUD (Head Up Display) módba kapcsolja a kijelzőt bármelyik programnál? Főleg a Sygic-et szeretném HUD módban használni, tudtommal nincs ilyen opciója, szóval valami külső képernyőtükröző-forgató app lenne a megoldás.
-
Peat;)
veterán
válasz
sagesz93
üzenetére
Ugyanaz a generáció akkor így mondom. (elavult *ar
)X10Dead: ez a lejátszó avira és xvidre van, nem mp4-re. Arra amúgy is van jó lejátszó, de nem egy elterjedt formátum..pont hogy abba kellett átkonvertálni, idáig, ha lenne teljes verziós vlpayer akkor szerintem a felhasználók 99%-a nem használna mp4-et.
-
istnag
addikt
válasz
sonique
üzenetére
Nem értem amúgy tök nagy lendülettel belekezdtünk ebbe a fordításos dologba,sokan ajánlották fel a segítségüket . Sto911 és hjanos1 kollégák már megoldották a settings fájl becsomagolását és telepíthetőségét,-/sőt ahogy olvastam empire kolléga már használja is a sajátját/- akkor nem értem,miért nem folytatjuk ill. csináljuk. Hisz van magyar Launcher Pro (hála:stefi -nek)...Szóval kellene tudni,most akkor mi a helyzet pontosan,hol fordítsunk,mit fordítsunk ill. empire is sokat segíthetne,ha elárulja megosztja-e az övét,ha igen mikor,vagy ha nem akkor nekiállunk újra,ha Sto911 fórumtárs belinkeli az oldalt amit fordítani kell. Ennyien szerintem hamar kész lennénk...
-
Dashes
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szerda még a kínai Blade megjelenésére vonatkozott, azóta poén szinten megy. Azt a skandináv ROM-ot, ha jól tudom áprilisra ígérték és ez sem hivatalos bejelentés volt.
Jó lesz vigyázni, kallt_kaffe tud valamit:
"The scandinavian on the other hand... I've heard it will be released by a virgin, on a wednesday and all the worlds DNS-servers will point www.the.perfect.rom.com to it. Those who do not believe will suffer from degraded bandwidth and censored adult sites."
-
72mviktor
senior tag
válasz
dipeti
üzenetére
Nekem is ez a gondom....volt régebről egy fullos bétám de nem megy fel sehogy.A trial felmegy és télleg visz mindent convert nélkűl
Nagyon jóóó nekem is kéne a teljes 
Zsoca 22676-ra
Pont ez az hogy a Vplayer akadás nélkűl viszi a 720 as avi-t
Sőőt viszi mesésen az flv-t és a wmv-t is.Ezt eddig egyik se vitte nálam normálisan.Mondjuk az gáz hogy amit elötte konvertáltam mp4 be az meg hibásan jelenik meg.Nagyon kéne ebből egy full verza 
-
syl5
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Viszont aki az update.zip-ből tud törölni, az a rom-ból is tud törölni, és bele is tenni....
De nem firtatlak tovább, mert mindjárt rámszállnak a hívőid.Vplayer:
Tényleg jó lejátszó lett! Kipróbáltam 2.1-en debug.sf.hw=0 mellett és elég tűrhető volt. Rockplayer ilyen konfig mellett erősen szaggatott. Mindjárt ki is próbálom debug.sf.hw=1 mellett is!Android frissítésekről
Itt egy érdekes írás a frissítésekről. -
kelzsoca
félisten
Olvasgatva a modacot, most jövő hét szerdára várnak valami Skandináv romot, ami állítólag rendben lesz.
Érdekes dolog ez a szerdán lesz rom történet (mindig a szerdát várják
) már több hete várunk normális kész Froyora, de csak nem akar jönni 
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.tegnap letöltöttem kelzsoca romját a jj rl7-et.a kérdésem az,hogy én az ADW EX--t használtam.elég az ha a zipből kitörlöm a launcher.apk-t és az adw-ét beteszem helyette vagy valami mást is kell csinálni?
-
kelzsoca
félisten
Jogos az észrevétel, viszont azt nem mondtam hogy a készített zip fájlból nem lehet törölni majd, nyilván hülyeségek nem lesznek benne.
A lite és a normál verzió közötti átmenet biztos lesz, mivel erre tényleg van igény, és nem fogok ezen dolgok miatt 2-3-4 romot csinálni

(#22677) dipeti
Az avi nem fog normálisan elfutni a készüléken, erről már volt szó régebben is.
Át kellene konvertálni a filmet mpeg4-be, ha feliratos esetleg azt ráégetni előtte. -
syl5
őstag
válasz
kelzsoca
üzenetére
"Mostantól mindig csak lite romot fogok készíteni, viszont egy update.zip fájlban, recoveryből telepíthető formában mellékelni fogom a gyárilag kihagyott programokat is."
Nem én vagyok a célközönséged, de szerintem csupán az idézett elképzelésnek van értelme, a többit totál feleslegesnek tartom!
-Egyrészt baromi gyorsan frissülnek az android-os appok, nekem szinte minden nap feljön valami új frissítés.
-Másrészt mindenki van Market-je, innentől kezdve bárki hozzáfér az appjaihoz...
-SD kártyáról se nagy tudomány apk-t telepíteni
-Emellett ha mindenki kedvenc programját belepakolod egy zip-be, akkor az ugyanúgy fog felesleges programot tartalmazni, mintha nem csinálnál lite rom-ot.
-És bármennyire is akarod, így se fog mindenki ízlésének megfelelni a "rom-od"... -
Gabex1
csendes tag
Köszi FORCEMAN és GYGA a gyors válasz!
A gondom csak annyi, hogy a gyári naptár nem hajlandó mutatni semmit,mert azonnal kéri a bejelentkezési jelszót. Hogyan tudom net nélkül is használni a gyári naptár progit?Valamit nem jól állítottam be ? Mondtam,hogy nagyon kezdő vagyok!!

-
dipeti
senior tag
Vplayer: marketrol szedtem le a trialt, AZ telepult. Ha nem marketrol telepitettem akkor telepites sikertelen. Nagyon Jo kis progi de limites. Avi + srt akadásmentes. Kéne vmi unlock vagy krekk.
Rockplayer: Vagy megfagy vagy laggol. 5let?
-
kelzsoca
félisten
válasz
A_ScHuLcZ
üzenetére
Semmi extra, csak annyi hogy alapból nem kerülnek bele a romba, hanem kiegészítőként lehet felpakolni a programokat.
Persze, tudom mire írtad

Nyilván nagy áradat nem lesz, és sokan ugyanazokat a programokat fogják elküldeni

Az ötletet atillaahun forumtárs vetette fel a napokban.
(#22662) raboo15
Ha az én romom pakolod fel, akkor miért nem az én leírásom alapján készíted el

lásd logout blogom.
-
atillaahun
veterán
-
-
raboo15
csendes tag
Sziasztok!
Most szántam rá magam, hogy telepítek egy Kelzsoc féle romot, de már az elején elakadtam. Ez az első androidos telefonom, először álltam neki buherálni, sval lehet, hogy nagy hülyeséget fogok kérdezni

Sto1911 cikke alapján megyek pontról pontra.
ADB pipa
Clockwork fail... Ott akadtam el, hogy kikapcsoltam a telót, kivettem az aksit, kihúztam minden kábelt, majd visszaraktam az aksit és nyomvatartottam a hangerő fel gombot. És nem történik semmi. Kb 2 perc volt a leghosszabb, amíg nyomva tartottam, de nem reagál semmit.Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni

-
Colos7505
csendes tag
Helló! Tudnátok a pengémre egy jó NFS játékot,ami nem akad.Előre is kösz aki segít!
-
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Jut eszembe, nemrég vetették fel modacon valamelyik romkészítő mesternek, hogy elkélne, egy google doc féle, bárki által módosítható rom feedback, hogy lehessen látni, melyik hiba csak user error, melyik jelentkezik sokaknál, meg mi az amit már rég megoldottak. Te vevő lennél ilyesmire? Akár a JJ RL7-hez is, de leginkább az új kínai romra értem.
(#22657) kelzsoca: ment pü. -
kelzsoca
félisten
Urak!
Mostantól mindig csak lite romot fogok készíteni, viszont egy update.zip fájlban, recoveryből telepíthető formában mellékelni fogom a gyárilag kihagyott programokat is.
Illetve ha lenne rá igény, ezen felül akár egy full-os, de már nem gyári programokkal telepakolt update.zip is készülhet.
Ha ezt szeretnétek akkor mindenki szedje össze az általa használt kedvenc programját, csomagolja be, és küldje el nekem mailben: kelzsoca@gmail.com
Jöhet minden, ha egyezés van az sem probléma, viszont lehetőleg naprakész verziójú programokat mellékeljetek.
Játékok nem kellenek, csak programok, lehetőleg vírusmentes, megbízható forrásból, hibátlan működéssel.
ui: esetleg txt fájlban egy rövid leírás, hogy melyik program mire való.
-
Mercutio_
félisten
válasz
dragon1993
üzenetére
És ingyen kihozzák pestre?

Ez a dump file teljesen elbizonytalanított
eddig T-s alap rom-om volt, most végre lementettem contact-okat, alkalmazásokat, sms-eket, és készültem felrakni kelzsoca 7 lite-ját, erre lehet, hogy hamarosan kész a stabil, magyarul is tudó új rom? 
-
72mviktor
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Köszönöm
Mondjuk a 3.as opciót kizárom mert szűz romra sem ment fel.A másik hármat kipróbálom úgy is romot cserélek.Köszi mégegyszer 
-
hibu
csendes tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Értem, ez volt az, köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Nálam nem akad be a task manager, eddig egyszer sem csinálta az általad leírt problémát.
-
atillaahun
veterán
-
ux1
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
De bizony: GMT- hallottál már róla? Amúgy meg a section neve history, de lehetne change.log is

Nem a build.prop-ból derül ki hogy egy rom érintetlen-e vagy sem

hibu: Nem rontottál el semmit ez ilyen... Ha nem használsz mobilnetet akkor kapcsold ki data network + only 2g (be) és mexünik az üzenet.
-
Reverting
őstag
Nekem nem hibas... az enyemben van valami kameranak nevezett valami
))))) -
atillaahun
veterán
válasz
energy_
üzenetére
Az kéne még nekem, hogy ilyenekkel játszak

(#22644) Indiant: igen, modacon írkáltak olyasmit, hogy már több mint egy hete megvan valakinek ez a rom a telefonján, csak sehogy nem bírták neki elmagyarázni hogy mentse le. Bár nem biztos hogy jól értettem, és ugyanarról beszéltek.
-
Hohohohóóó..
csendes tag
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Kipróbáltam, eddig semmit nem művelt, de nem is fogyaszt. Mindig a beállított időben ébreszt. Már mindenhova raktam alvás közben, de vagy nem tudom használni, vagy nem működik. Egyáltalán milyen érzékelőjét használja a telefonnak? Mozgatásra reagál valamit, de semmi másra.
Amúgy tudja valaki, milyen mágnest használ iránytűnek a telefon?
-
Indiant
addikt
a dump build.prop-jából idéznék:
##########################################
#History:
#when who what, where, why
#-------- ---- ---------------------------------------------------
#2010-01-27 zhangxian new file for moonckae bord config
#2010-03-03 luwenjun modify the version number
#2010-04-01 zhaobin need setupwizard when first boot
#2010-05-25 tangjuan set the default ringtone
#2010-06-05 zhangping add default value of the timezone is Europe/London(London, Dublin)
#2010-10-08 liuhaitao opengl version 2.0
#2010-11-09 jia set "ro.camera.capture.use_sdcard=false" for no-sdcard function support
#2010-11-09 jia rename "ro.camera.capture.use_sdcard" with "ro.camera.capture.IsInternalStorage"
#2010-11-11 jia rename "ro.camera.capture.IsInternalStorage" with "ro.camera.capture.intrstorage"
#...szóval szerintem ez nem igazán szűz. Mert ugye a kínaiak nem Londonra állítják az időzónát...
-
energy_
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
legtöbb játéknál lehet kalibrálni
-
atillaahun
veterán
válasz
Micka21
üzenetére
Igen, mert a jobb oldalán hibás a hátlap a többségnek. Bár nagy szerencsémre nekem legalább nem nyekereg meg fityeg, csak eláll egy kicsit.
(#22641) Zsófi: az Flb féle romok sajnos ilyenek, nem tudok róla, hogy adott volna ki azóta fix-et hozzá, de ha nagyon érdekel, ebben a témában írtak róla pár napja. Sokan egyébként csak szimplán lecserélték a gyári tárcsázót, mondjuk egy Dailer One-re, és működött.
-
Zsófi
csendes tag
Hi Mágusok!
Pénteken feltettem Api29 2.2-es romját.
Az a problémám vele, hogy bejövő hívás esetén nem jelenik meg a hívó neve, csak a telefonszáma. (contact-ok között benne vannak) Call logban is csak a szám jelenik meg először, majd 1-2 mp múlva vált át a névre. Van erre valami okosság?
Üdv. -
Micka21
tag
ha lerakjátok asztalra akkor neketek is mindig kicsit a bal oldalára dől a telefon?
úgy értem hogy ha bekapcsolok egy 3d játékot akkor pl a golyó balra gurul el -
dragon1993
addikt
Én balade hez vettek egy tokok jó drágán.
Beirtam a márkáját : mobilnet és kiderül hogy 6€ dobálják a szlovákoknál. -
72mviktor
senior tag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
Eddig akármilyen Vplayert szedtem le egyik se ment,mindegyik elindította a telepítőt majd közölte hogy nem települt.Neked gond nélkül felment?
-
Nundee K.
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Szia!
Melyik Rom van a telódon? Nekem Alpha 6 és a task manager dettó "foglalt" gyakran, továbbá némely progit nem komálja, pld. 3G Watch dog.Más!
Itt, a nagy nyilvánosság előtt mondanék köszönetet kelzsoca és saccco kartársaknak, akik segítettek abban, hogy újra működik a nagy becsben tartott telefonom.

(Háttér: gyári mem.kártya behalt nekem is + egy véletlen factory reset= tégla. A megoldás a csodazip telepítése és egy új kártya beszerzése.)
-
Gabex1
csendes tag
Legyetek szívesek segíteni! Új vagyok az android világában ( is!). Szükségem lenne egy szinkronizációt nem erőltető naptár programra, és esemény figyelmeztető progira, Mit tudnátok ajánlani. Köszi a segítséget előre is.
A Blade szerencsére olcsó.Kinai termékekhez viszonyítva jó minőségű, az andoid meg nekem újdonság.Kell ennél több ?
-
energy_
senior tag
nah végre jó az oldal

-
DIEGO15
őstag
válasz
sing1ep1ayer
üzenetére
nem lite kell hanem 1.2.20 , az a legjobb.
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
istnag
üzenetére
Kipróbáltam a Vplayert, ez szépen, akadásmentesen viszi a videót és a magyar nyelvű karaktereket is normálisan kiírja az .srt fájlból. Egyetlenegy apróságba tudok csak belekötni, hogy amennyiben a képernyőn több soros szöveg jelenik meg egyszerre, akkor a sortörés helyén is megjelenít egy spéci karaktert, ami olyan, mintha egy kérdőjelet bezárnánk egy kockába. Ettől függetlenül eddig a legjobb.
@atillaahun
A Rockplayer Lite-ot is felraktam, az totál csőd. Amikor meg akartam nyitni vele az .avi-t, akkor választhatok szoftveres és hardveres dekódolás közül. Hardveres esetén lefagy az egész, a szoftveresnél meg közli, hogy ezt a fájlt bizony nem tudja megnyitni.
Mindenesetre köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni! 
-
Indiant
addikt
válasz
kvojnovics
üzenetére
kicsomiztam az apk-t, sd-re átmásol és telepít
-
energy_
senior tag
valaki elárulja nekem mi az a romdump ?

-
marcitp
őstag
Sziasztok! Baj van. Leesett, összetört. Az üveg
.
Van vmi tipp, honnan tudok rendelni másik előlapot? Csak ZTE Hungary?
Neten sehol nem találtam...
Egyébként tökéletesen működik...
Szúrom a Defy-t is, ezek után. De nam vagyok benne biztos, hogy lenne ilyen jó, mint a Blade...
-
Indiant
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy soundcore boom 2 se
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon jóóó nekem is kéne a teljes
Az a fránya 10mp, amíg úgy kell tartani

eddig T-s alap rom-om volt, most végre lementettem contact-okat, alkalmazásokat, sms-eket, és készültem felrakni kelzsoca 7 lite-ját, erre lehet, hogy hamarosan kész a stabil, magyarul is tudó új rom? 
)))))