Hirdetés

Aktív témák

  • syl5

    őstag

    "Figyelem! Mindenki csak saját felelősségére végezze el a módosításokat! Felelősséget nem vállalok az esetleges következményekért! Mindenki készítsen backup-ot, mielőtt hozzányúl a rendszeréhez, mert bármi előfordulhat!"

    Korábban írta valaki, hogy nem elég csak a bulid.prop fájl megfelelő bejegyzését módosítani a hardveres gyorsításhoz. Ez valóban így van, ez elkerülte a figyelmemet! Akinek ilyen csíkozás, meg egyéb fura grafikai hibái vannak az valószínűleg azért van, mert csak a build.prop-ot módosította és nincs fent a gralloc.msm7k.so lib fájl!

    Van mód a gyári romban is aktiválni ezt a funkciót, úgy hogy helyesen működjön, de ez csak elmélet eddig, még nem próbáltam, és bonyolult!

    Tehát akkor pontosítva:

    -Hardware-es 3D gyorsító aktiválása (eredeti T-s romon, Nem próbáltam!):
    Első lépésben a build.prop fájlba a debug.sf.hw=0 értéket debug.sf.hw=1 értékre kell módosítani, és el kell menteni a fájlt!
    Második lépésben pedig fel kell tenni a system\lib\hw directory-ba a gralloc.msm7k.so lib fájlt! Ezt gondolom root explorer-el, esetleg adb-n keresztül lehet megtenni! A lib fájl megtalálható a a Hedgehog addonok között a Hungarian_Hedgehog_RLS1b_hw_ui.zip fájlban!

    Mivel látható, hogy bonyolultabb a dolog a hivatalos rommal, ezért ajánlanám a Hedgehog romot!

    -Hardware-es 3D gyorsító aktiválása Hedgehog-on:
    Flash-eled a Hedgehog-ot, majd az addon-ok között található a Hungarian_Hedgehog_RLS1b_hw_ui.zip fájlt is simán, mint egy romot!

    Minden módosítás előtt csinálj backup-ot a jelenlegi rendszeredről a biztonság kedvéért!

    Aki nem hisz benne, annak ajánlom, hogy próbálja ki az NFS Shift-et az aktiválás előtt és után! Engem durván meggyőzött! ;)
    A tesztet meg hadjátok! Egyrészt egy teszt sose pontos, másrészt meg nem a teszt eredmény befolyásolj a használhatóságot!
    És akinek aktiválás után is szaggat a home, akkor az a home hibája! Váltsatok ADW-re, vagy LauncherPro-ra!

    [ Módosította: Ndruu ]

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Aktív témák