Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
A Bolha
csendes tag
Na, sok keresés után találtam 1 kis pixel hibát is. Ez elég ok lenne a cserére?
Szombathelyen próbálkozott valaki cserével?
-
HRicky
tag
Hello mindenki!
Ahogy olvasom a fórumot itt mindenki valami olyan hibával cserélteti ki ami eddig is volt csak nemtörődött vele.Nos nekem tökéletes a kijelzőm se gradiens se pixelhiba.
Én lazán bementem a t-mobilba és megmondtam hogy azért cserélje ki mert kevesebb benne a RAM.Nehéz volt meggyőzni de sikerült!Nemtudta bebizonyítani hogy mind a 2-be ugyanannyi van, bár nagyfranc volt és azt mondogatta hogy az 512-es a hibás és ez a jó(256)xDxDValaki tud valami hibát az 512-esekbe?????
-
Lawboy
tag
Vácon ne próbáljátok mert Mind a 2nél az a válasz hogy felküldik a Központba.
-
Cimi86
tag
Győrben valakinek sikerült már cseréltetnie? Esetleg rendelkezik valaki tökéletes 512-essel? Egy sörért cserébe mondjuk eljönne velem baross uti tmobilba a szervizes arcába dugni,hogy nézze meg azt,az a tökéletes enyém meg gradines hibás kevesebb memóriás sz@r?
-
Land
veterán
Most megyek be a West End-be. Tegnap ott valakinek már kicserélték.
-
Simba86
senior tag
válasz
devast
üzenetére
nekem a koma erre azt mondta, h mivel nincs Mo-on szerviz, ezért ha hibás a készülék, akkor azonnali csere, nem is mondott ilyesmit is, h felküldik BP-re, vagy hasonlók

amiket leírtam, azokkal érdemes érvelned, nekem bevált, a lényeg, h amennyiben azt eléred, h összehasonlíthasd egy új telóval a kritikus képeket, akkor a szervizesnek be kell látnia, h hibás a teló és cserélnie kell... -
kkriszx
csendes tag
válasz
tpeti78
üzenetére
lcd és egyéb blade teszt: tárcsázóba: *983*0#
gradiens hiba: [link] ezen a képen ha látsz lilás esetleg vibrálós csíkokat a színátmenetben akkor az hiba.
(telón beépített böngészővel a legjobb megnézni, mert a többi böngésző és az album is általában ront a kép minőségén, offlineba, szervízbe mutogatáshoz: sd-re letölt aztán böngésző címsor: file://sdcard/ahovaraktad/xy.png)sajnos a blade gyári 2.1 sem az igazi ha igazán jót szeretnél nem árt egy custom romot felrakni (első hszben találsz leírást miegymást)
-
A Bolha
csendes tag
Már jó ideje olvasom ezt a fórumot, még az előtt kezdtem, hogy megvettem a Blade-em.
Szinte tökéletes, azta gardiens hibát is csak 1x láttam, soha többet.
Viszont engem is zavar, hogy már 512-es Rammal adják kevesebbért mint az én 256-osom.Dilemmám az, hogy érdemes lenne e, ezt a biztosan működő jó kis pofás telót egy 512-esre?
Na meg az a másik kérdés, hogy hogyan érhetném el, hogy tutira kicseréljék?
Ha valaki tudja erre az okosságot szívesen várom
-
Ádyka
őstag
Sziasztok!
1., Ha webshopon rendelek egy ilyen pengét, akkor azt kb hány nap múlva hozzák ki Pesten?
2., Akkor most már 99,999%, hogy 512-est hoznak?
3., Szerintetek tud ez olyan fénykép minőséget mint az öreg Nokia N73? Persze a nappali fényviszonyok mellett kérdem, ugyanis vaku hiány miatt egyértelmű a hátrány.Köszönöm
Á -
tpeti78
senior tag
Sziasztok!
Frissen regisztráltam hozzátok!
Olvasni olvasom már a fórum ZTE-s részét,jelenleg ez érdekelne.....Most jutottam el odáig,hogy hosszas olvasgatás,és mérlegelés után meg rendeltem T-s web shop-ból egyet.
Valamennyi közöm van az android rendszer működéséhez,legalábbis Spica-m már volt.
Lenne pár kérdésem,remélem nem túl lámák.
A Spica-val volt gondom,T-s 2.1-es verzió volt,semmi nem volt belepiszkálva.Utáltam,hogy akadt,lassult folyamatosan.Ez a Blade-nél is fenn állhat?
Valamint írtatok a "gradiens" hibáról (remélem jól írtam....),ez mi is pontosan,illetve hogyan tudom ellenőrizni?
Pixel,ill. kijelző hibát hogyan tudom ellenőrizni,hogy tudom megnézni?
Előre is köszönöm ha valaki szán a válaszra időt,és üdvözletem a Tagoknak!
-
sagesz93
addikt
na, itt járt a futár

sokan vesznek telefont, én a 22/A alatt lakok, és valaki vett a 22-be is telefon pont ugyanazon az emeleten /ajtón..
majd ez került oda...
-
devast
addikt
Most mindjárt indulok gariztatni.
Egy kérdés, ha nagyon el akarják küldeni a szervízbe, 3 hét stbstb, akkor mondjam azt, hogy inkább kösz nem? Vagy érdemes ebbe belemenni? -
kovi82
tag
Tudnátok olyan mobilt mondani ami többet bír üzemidőben ? Csak 480 x 800 pixel -esek érdekelnek..
Ha van valakinek tapasztalata melyik teló bírja jobban megoszthatná velem.. Sajnálom hogy a Blade csak Li-Ion 1250 mAh ...
Froyo 2.2-vel javul az energiagazdálkodás , többet bír később ?
-
tanygab
tag
Valaki próbált már cserélni Székesfehérváron...? Én még gondolkozok a cserén, de ha megyek, akkor is két ünnep között fogok... Csak érdekelne, hogy itt fehérváron hogy állnak az emberhez...
-
KIZS
aktív tag
Nézegetem a frissen kapott kütyüt és tök jó.
Aztán ráengedem a root-ot és recovery-t, de nem csinálok semmi mást. Minden hibátlanul lefut, sehol semmi gond.
De:
- a telefon csak akksi behelyezés után működik, ha egyszer lezáródik a képernyő soha többet nem jön vissza
- elmentek a színek, nincs piros-sárga, az emberek arca kékPánik, pánik!
Segítség! -
kovi82
tag
válasz
Zolom89
üzenetére
Igaz hogy lehet emelni a procit..de ez megint attól függ ki mire használja azaz érdemes-e..
Nekem jelenleg adott egy 256 mb-os készülékem..
- agyonnézve pixelhiba mentes
- kékesedés kicsit sincs, néhány helyen szürkeészrevehetetlenrózsaszín csík
- kijelző nem vibrál a háttérképek tökéletesek1. játszani nem játszok rajta
2. navigáció ( Aura , heti 1x )Szóval nekem nem biztos hogy érdemes futkosni az 512 ramosért mert annál is előfordulhat pixelhiba ami a mostanin nincs..
Engem jobban zavar az akkumulátor szűk keresztmetszete NA az nem lenne mind1 hogy pl. 1 nappal többet bír. Aki játszik vagy memóriazabáló alkalmazásokat használ az cserélje, bár később is cserélik .. és akkor lehet már gyári 2.2-es Froyo-val jönnek a készülékek..
Jan.-Febr. -ra meg kiderül hogy az 512-eseknek vannak e rejtett hibái. De én azt tanácsolom hogy akinek hibátlan vagy közel hibátlan a kijelzője ne kockáztasson egy cserét mert lehet hogy több lesz a memóriája (amit később vagy kihasznál vagy nem) de a nyomorék TFT-t mindig bámulni kell..
és tuti ha pixelhibás lenne mindig ott akadna meg a szemem.. 
/ nameg ha később cseréltetem 1-2 hónappal.. akkor annyival újabb 512-esem lesz később
/ -
llaszlo
veterán
válasz
ojsoldier30
üzenetére
Na erről beszéltem, hogy ennyire rohadtul lusták az emberek, hogy még a felhasználói kézikönyvet is lusták elolvasni aztán meg jönnek a sok hülye meg idióta kérdéssel ami mind le van ott írva.
-
llaszlo
veterán
válasz
ojsoldier30
üzenetére
Valahonnan le lehet tölteni a user manualt?
-
Simba86
senior tag
még 1 jó hír azoknak, akik cserélik a telójukat!
a régi blade-emről csináltam egy backup-ot (alpha4-es ROM, launcher pro, stock lockscreen és egy nagyon jó kis bootscreen, amit a boot animation installer-rel raktam fel, egy kirajzolódó android...), amit most az új telóra felraktam restore-ral, és működött egyből! tehát gyakorlatilag a tegnapig összeállított rendszerem "visszakaptam"

-
gyga
senior tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
miskolc T központ
-
kkriszx
csendes tag
válasz
vampire17
üzenetére
Nekem a dolphin szokta leenni, így az elején míg kitapasztalod érdemes este megnézni feladatkezelőben hogy pörög e a proci, meg terhelt e a memória, mert akkor valami nagyigényű progi beragadt vagy még fut ami egy éjszaka alatt simán leeszi az akksit még offlineban is.
-
sagesz93
addikt
válasz
72mviktor
üzenetére
csak hát a mostani osf-ek nagy része is tft-s.

vampire17: szerintem háttérben hagytad az appokat amiket használtál, ezek pedig szépen megették az akksit.
Ezért is utálom részben a multitaskot, persze néha jól jön, de érdemes task killert használni, hogy rendesen bezárd az appokat. -
vampire17
addikt
hali!
Este feltolottem a telot (USB-n) amig toltott, nyomkodtam. Majd amikor vegzett, levettem toltorol. Ma delelott mar kiirta h 9% alatt van a toltottseg... 11 órát bírt ki úgy, hogy hozzá sem értem...
Most megint töltöm, ezúttal hálozatrol, meg nem nyulok hozza. Meglatjuk igy milyen lesz. Nektek mi errol a tapasztalatotok?
-
kkriszx
csendes tag
Valaki légyszíves töltse már fel az említett "kősivatag és kék ég" képeket mert ha jól sejtem memkarin volt az meg elszállt, most mennék mutogatni szervízbe. Köszi
-
esox
senior tag
Nekem csak gradiens hiba van, remélem elég lesz...
pár jó háttérkép -
Lagler
tag
Nah akkor ez azt jelenti, hogy az összes eddigi OSF -re készített ROM menni fog az "új" Blade-eken is???
Ezt tesztelje már le valaki légyszi, akinek már az 512-es Blade-je van
Üdv. -
Simba86
senior tag
jó hírem van a kecskemét-közeli embereknek!
még novemberben vettem a pengémet, az összes típushibát produkálta, gradiens, gallery-ben kékesedés, a widgetben félkör, a két említett háttérkép(kősivatag és kék ég). alpha4-es rommal kimondottan jól működött, de ahogy olvastam tőletek, h esetleg 512 RAM-mal megáldott, kékesedésmentes telók érkeztek, visszaállítottam az eredeti állapotot, letöröltem mindent, felmentem Kecsóra a szervízbe.
megmutattam neki a kékesedést, utána kibontott egy dobozt és teljesen hibátlan kijelzős telót kaptam 512 memóriával!!!mutatom a bizonyítékokat(elnézést a rossz minőségért, de nincs digitális fényképezőm itthon...) :
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]ezt a hsz-t azoknak ajánlom, akiket nagyon zavartak a Blade első itthoni kiadásának hibái, mert ezzel az új szállítmánnyal asszem nagyon jól járunk sokan...
az AMOLED az egyetlen különbség az OSF-hez képest már...a képek, amiket linkeltem a kritikus pontjai a telónak, a widget kék félkörével, az album kékesedésével, vmint a két háttérkép torzulásával érveljetek és az új telón ezeket nézzétek meg először! ha ezek a hibák nincsenek, biztosak lehettek benne, h gradiens hiba sincs!
Land! neked különösen ajánlom a cserét, mert látom érdeklődtél...
a Froyo-val fogok majd kísérletezni, majd írok, h a fejleményekről, ha igénylitek
FONTOS: ha cserélni mentek, akkor minden tartozékát vigyétek magatokkal... (tudom, h ez evidens, de mégis...)
-
agressor12
senior tag
Beviszem ma én is szervízbe, meglátjuk...
-
gyga
senior tag
kicserélték, 512-re nőtt a memo

-
zsombi915
csendes tag
512-esen az angry birds komplexebb pályái ugyanúgy akadnak...
Téyn hogyha kilépek, netezek, visszamegyek akkor egy pillanat alatt belép.
Basz@rás!! Minden programom fut, és még így is van 160mb szabad
D -
zsombi915
csendes tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
A gmailedbe menti le.
Az új telónál majd ugyanúgy megadod a gmail accountodat. ÉS ugyanezzel a módszerrel szinkronizálsz. És rajta is lesz a telefonon. -
sagesz93
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
ez fasság...
meg akinek azt mondják hogy el kell küldeni szervízbe meg ilyenek, az kérdezze meg hogy majd ő beviszi oda csak mondják meg hova vigye... na arra megnézném a választ
kelzsoca: hívtam a dhl-t, 5-6körül fogják hozni a csomagom, mert alig bírnak kézbesíteni annyi csomagjuk van..

-
KIZS
aktív tag
Tádááá! Most hozta meg a futár!
Az akksit próbálom belerakni, de rém nehezen tudom leszedni a hátulját. Van trükkje vagy feszegessem nyugodtan?Sikerült.
-
V.Stryker
nagyúr
Kezdik felb.szni az agyam. Felhívtam az Arena Plaza-s T-t is és kérdem,hogy van-e nekük raktáron. Azt mondja a pasi, hogy van. Mondom oké, mert nekem is van egy kijelzőhibás és cserélni kéne. Jah...az más...a szervíznek más a raktárkészlete és így nem tudják cserélni. Erre most mit mondhatnék?
-
zsombi915
csendes tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
Sok sikert!
-
zsombi915
csendes tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
Beállítások/kiókok és szinkronizáció/fiók kezelése alatt ottvan az account-od, arra katt.
Ezen belül naptár/névjegy/gmail-re kattints és akkor azt szinkronizálja. -
ojsoldier30
csendes tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
Ezt a gmail accountot hol találom?
Bocsika,ehhez kicsit béna vagyok,van gmaiols címem,de a telefon nem hajlandó sziknronizálni valamiért... -
zsombi915
csendes tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
Háromnegyed 11 körül, töküresvolt az egész T.
Fontos, hogy ne támadd le, mert akkor elkezd védekezni, és azt csak megszívhatod.
Szépen nyugottan mutasd meg neki pixel/gradiens, vagy valami olyan hibát, amit ott a helyszínen ellenőrizni tud. Persze azért negyhagyd magad, ha elakarja küldeni szervízbe, említsd meg hgy úgyhallottad hogy nincs szervíze a zte-nek. -
veector
senior tag
Jó látni hogy cserélik azért

-
angyall
tag
No... Nekem Veszprémben cserélték... fél percig mondtam, hogy mi a baj vele, szervizes: "az a probléma, hogy ezt a készüléket nem javítjuk, ezért csak cserélni tudom"
Megkönnyebbülés
512-es! Pixelhiba, gradiens még nem tudom, de a hátlap nem a legjobban illeszkedik... de ez legyen a legkevesebb!
Örülök, mint állat! -
zsombi915
csendes tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
Szinkronizáld a gmail accuntal, és akkor lelesz mentve.
Én is így csinálta, 1 perc alatt visszapakoltam mindent az újra. -
sto1911
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ezt olvasd el, bevalt modszer az aljan, megtalalod.
-
ojsoldier30
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy lehet a telefonkönyvet,névjegyzéket elmenteni a számítógépre?Kérlek segítsetek,mert azán én is megpróbálkozom egy cserével

-
koncz-314
csendes tag
Hehe, europarkba ma én voltam az elsö
Nyitásra mentem, mert sejtettem, hogy el fog fogyni. Kettöt cseréltettem ki, az egyik nem is az én nevemen volt. Nagyon korrektek voltak.Az egyiknek masszív képremegése volt, a másiknak kb semmi baja nem volt, azt mondtam hogy dobálja a kártyát. Meg a felhös háttérnél ott ahol remegni szokott scrollozáskor egy árnyalatnyit változott a kék.
Ezt a hsz-t is bladeröl írtam

-
zsombi915
csendes tag
Na tapasztalatok:
A dunaplazai t-ben voltam elöször, kb 2 hete, hogy az akkor már majd egy hónapos bladem pixelhibával küzd+ grádiens. Akkor a csávó nagy pökhendin aztmondta hogy akkor adjam oda 3 hét mulva visszakapom kicserélt kijelzővel, vagy 3 hét és visszamegyek, helyben megcsinálják. Nyilván nem haygtam ott...
DE! Ma elmentem a pólusba, próba szerencse...
Bementem, egy kedves tisztességes szemüveges uriember volt a szervízpultnál, hozzá kerültem. Elmondtam neki teljesen NYUGODTAN, hogy pixelhibám van és a kék szín helyenként vibrál (pl a sivatagos képen) Megnézte, látta a pixelhibát fényben is (dunaplázai kollégának 5 percig sikerült néznie fényben, majd elment egy hátsó szobába sötétben megnézni, 10 perc mulva jött vissza hogy tényleg van rajta... és ő még szemüveges se volt, na mindegy) továbbá a kék vibrálást is látta. Aztmondta, hogy ezt sajnos itt kell hagyni és 3 héten belül szervizelik, csak az ünnepek miatt nemvalószinű hogy a 2 ünnep között meglesz, jauár elejére várható kb. Nagyszmorkásan tudomásul vettem, elment hátra. Visszajött, elkezdte nyomtatni a papírokat. Megkérdeztem hogy hova küldik a telefonomat, hol van m.o.-n szervíz? Aztmondta ő azt nemtudja. Montam neki hogy én úgytudom hogy nincsen. Mire ő láccot rajta hogy most meglepődött. Hátrament, 5-6 perc mulva visszajött, és aztmondta hogy valóban nincs zte-szervíz úgyhogy kicseréli. Na ekkor megörültem, modntam is neki, hogy miylen jó hogy megjegyeztem, ő erre hogy semmi, mer amúgy is észremette volna a papírok előállítása közben, hogy nincs hova küldeni, és akokr adott volna újat.
Előhozott hátulról 1 bladet. Kezembe adta, a régi memkártyát megtarthattam, megnéztem gyorsan feladatkezelőben, erőforrás, NÁGYSZÁZTIZENNÉGY!!! + nincs grádienshiba.
Na nagyon megörültem. Továbbá aztis mondta, hogy ha oylan hibával viszik oda a bladet ami helyszínen megállapítható akkor azt rögtön cseréli (szal fagyás az semmi) Megköszöntem, eljöttem.
Itthon pixelhibákat keresve, találtam elszórva vagy 5-öt, de annyira elszórva, hogy észrevehetetlen. Szerintem beletörődök, hameg mégsem és úgylesz kedvem, mert esetleg kapunk amoledet akkor visszaviszem cseréltetni megint
Mellesleg 12-volt nekik még raktáron, gondolom mint 512-es.
JUHÍÍÍ -
válasz
kelzsoca
üzenetére
Én pixelhibával cseréltem, 512-eset kaptam, viszont fekete háttérnél, maximum világításnál megkaptam a karácsonyi csillagos eget is

A kék pöttyök filcjelölések a gyári fólián, hogy hol kell nézni a hibákat, mellettük a kis fehér pöttyök meg a "csillagok", azaz a fényképezőgép által látható hibás pixelek.
-
-
kentucky
őstag
Finnish Fillyjonk RLS3 - A legjob eclair rom
oldal: RLS3sokan ismerik ezt a romot, főbb tul.:
-Custom Kernel
-Swap támogatás
-Apps2sd
-ext3 támogatás
-Minden működik
-Van magyar nyelvSETCPU-val felhúzható a proci 729 mhZig is.
Benchmark eredmények: (Dashes oldaláról)
710mhz
Quadrant 525 cpu 466/memory 1160/ io 522/ 2d 120 / 3d 355
Neocore 41.4 FPS
Linpack 4.407729mhz:
Quadrant 556 cpu 485 / memory 1238 / io 577 / 2d 123 / 3d 359
Neocore 41.9 FPS
Linpack 4.675Direkt letölés, nem fájlhoszting!
-
Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

D