Hirdetés
Aktív témák
-
Skullen
tag
válasz
zsombi915
üzenetére
Paks. Most hogy így mondtad a pixelhibát gyorsan megnéztem és van egy pixelem ami fénylik. Tudom, hogy egy pixel nem pixel náluk és ezért nem cserélik, de ha már van mit lapátolni arra a bizonyos tűzre, akkor miért is ne?
Holnap majd írok, hogy hogy ment a dolog. Remélem azonnal cserélni fogják

-
Skullen
tag
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
Köszi, akkor holnap lehet befutok vele magentába és megkockáztatom a dolgot
. -
Skullen
tag
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
Nekem olyan problémám van, hogy a hátlap egyik sarka lifeg, emellett a hozzá adott memóriakártya is beadta a kulcsot (gradiens hibáról nem is beszélve). Namost ha véletlen benyögném, hogy "lefagy", akkor a csere menetéről van valami információd? Helyben azonnal adnak, ha van készleten, vagy elküldik ide-oda, aztán várhatok rá 1-2 hétig?
Blade-em még a 256-os szériba tartozik, 3 nap már bőségesen lejárt. -
kelzsoca
félisten
Gyors tapasztalatok:
Kijelző rendben, hiba nincs, ram mennyisége 512mb

-
Eccerű
csendes tag
válasz
fattyu666
üzenetére
Én mondjuk úgy wau, hogy X10-em van -- de ha így jártam volna, biztosan nem hagyom ennyiben...

Az is lehet, nem T volt a hunyó, hanem valaki a ZTE-nél Kínában, de ez engem mint FOGYASZTÓT csupa nagybetűvel, ugye nem igazán hatna meg?

Engem valahogy kompenzáljon T, akitől vettem, aztán majd ők lejátsszák egymással, oszt jónapot! Nem?

-
Land
veterán
Akkor arra jutottunk, hogy nincs értelme nekem bemenni egy T-be holnap?(gradiens hiba, fele ram és 17-én vettem és talán még holnap tart a 72 órás cseregarancia)
Plusz mondom, hogy sűrűn fagy..
-
fattyu666
tag
válasz
Eccerű
üzenetére
Persze ez lenne a korrekt hozzá állás. De sajnos nem lehet megfogni őket.
Csak akkor lehetne reklamálni, ha fordítva történt volna.
Tehát, ha először 512-vel adták volna, most meg 256-al ugyanennyiért. De, hát nem ez történt.
Örüljünk, hogy nem ment fel az ára a plusz ram miatt. -
BagyeszNo1
csendes tag
Rendben lesznek...
Lawboy: Amit alapból alá kell írni, amikor átveszed a telefont, semmi mást.
-
Lawboy
tag
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
Alá kellett írni valamit ?
-
zsero
aktív tag
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
A kijelzők már régóta rendben vannak? Ha már 512-est kapok, akkor a kijelző is rendben lesz?
-
sarmy
csendes tag
Hi!
Ha itthon bekapcsolom a wifit, mert az van, akkor a telefon automatikusan azt használja kapcsolatnak, vagy ki kell még kapcsolni mobilnetet használó beállításokat?Ha nem automatikus hogy tudom megoldani, ah itthon vagyok ne a mobilnetet használjam, hanem az ingyenes wifit. -
Land
veterán
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
Okés!
De én még mindig reménykedem, hogy a 17-e esti vásárlástól 72 óra az holnap estig tart. Matekból legalábbis igen...
-
Lawboy
tag
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
1épként te mit vittél be amikor kicserélték?Doboz+tartozékok+garipapírt?
Alá kellett írni valamit vagy ilyesmi? -
ben11
őstag
válasz
BagyeszNo1
üzenetére
Boldog karácsonyt!Szerencsés vagy!

-
BagyeszNo1
csendes tag
Én is tanúsíthatom, hogy az új szállítmány már hibátlan, 512-es! Itt fekszik a kezemben.

Megszenvedtem a cserével, de szerencsére egy nagyon rendes szervizeshez kerültem. Azt mondta, hogy ha nem hozzá kerülnék ma (mert múlthéten voltam), akkor mondjam, hogy sűrűn lefagy a telefon és így egyből cserélik! Ezt kiemelném: "sűrűn lefagy". Így cserélniük kell, és kaptok egy teljesen hibátlan 512-es Blade-et. Persze, ha van készleten. Remélem segítettem valakinek.
-
Eccerű
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Kedves philoxenia,
azért annyiban feltétlen igazuk van a "256 megás" egybegyűlteknek, hogy becsapva érzik magukat, különösen így, hogy az 512-es ugyanazon árban van --- vagy talán nem?

T-mob persze HIVATALOSAN a jogszabályokkal körülbástyázva mondhatja, hogy ez van, így jártak...

Ugyanakkor léteznek olyanféle elavult és ósdi fogalmak is mint etika, üzleti hírnév, stb. Ennek fényében a póruljártakat igenis illene valamilyen formában kompenzálnia -- de ez csak a személyes véleményem...

Mindenesetre megnézném, hogy aki ezt most megjárta, boltol-e még valaha a T-vel, amennyiben nem kompenzálják, noha -- mint említettem -- elviekben valóban megtehetnék, hogy nem! Üdvözlet.

-
kelzsoca
félisten
Megjött a telefon, egyenlőre pihentetem, fagyos, hideg, 30 perc és mondom mi a helyzet vele

Megkaptad már? ha nem akkor láttam a telod, volt még 1-2db a futárnál

-
zsero
aktív tag
Szerintetek, ha szeretnék venni egy ilyen telefont, és pesti vagyok, akkor hogyan mehetek a legbiztosabbra, hogy mindenképp olyat kapjak, amiben jó a kijelző és 512-es? Van olyan hely, ahol nagyon pörög a raktárkészlet és már biztos csak 512-es telefonok vannak? Vagy olyan, ahol megengedik, hogy megnézzem mielőtt megveszem, hogy milyet vennék? Valaki csinált már ilyet? Egyébként annyira nem sürgős, ráérek karácsony után is megvenni.
-
tothl
addikt
válasz
Eccerű
üzenetére
Szólj majd melyik kukába, hogy ki tudjam halászni !

Amúgy zorallnak tartom, hogy 1. A szállítmány nagyságára való tekintettel nem cserélnek. 2. Ugyanabból a modellből 1-2 héttel korábban vásárlók lényegesen szarabb specifikációjúval kénytelenek beérni. Ez szerintem maximálisan gyökér hozzáállás.
Biztosan le lehetne boxolni a bulit a ZTE-n, csak nálunk ilyen impotens marhák a szolgáltatónál, vagy úgy gondolják, hogy "Jó lesz ez ezeknek". Mindkettő elég kínos. -
kentucky
őstag
valaki feldobná, a kernel, a firmware és a baseband verzióját az 512 megás Bladeét
-
kexksz
addikt
Van bárki aki Miskolcon vagy Kazincbarcikán próbálta meg visszavinni a telefont 72 órásba?
-
Fooler89
őstag
Van olyan progi amivel gépre lehet varázsolni netet a telefon wifijén keresztül?
-
Land
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez jó hír

Valaki írja le, hogy a vásárlók könyvébe mit írjunk ilyen esetben és a fogyasztóvédelmes rész hogyan működik? Ad a T egy nyomtatványt és ki kell tölteni vagy ez teljesen máshol zajlik?
-
veector
senior tag
Ha valaki esetleg Karácsony előtt meg tudja osztani a ROMját (512 MB-osok) akkor tegye, mert én egy ideig még nyúzom hogy hogyha van hibája az jöjjön ki most
-
atillaahun
veterán
Az üzletek nyitva tartása nem mérvadó. H-P-ig van csak munkanap, kivéve persze mikor nem, de olyan a közelmúltban nem volt. És a vásárlás napja valóban nem számít.
-
roti86
őstag
Rizel7, Land: Ha van időtök meg lehet próbálni, nem veszítetek semmit.
-
Rizel7
csendes tag
Alig egy órája jártam a miskolci T-ben gondoltam megosztom a tapasztalataimat:
"- Gradiens hibás a telefon.
- Tudnak erről a hibáról
- Csere megoldható?
- Ezzel a hibával nem kérhetek cserét. Egyrészt felesleges mert mindegyik ilyen, másrészt ezzel a hibával nem cserélheti ki, harmadrészt nincs készleten. De ha 2 éven belül megfekszik valami miatt akkor cserélik mert nincs szervíz magyarországon." -
Keeperv85
nagyúr
Valaki megtenné, hogy feldobja az ezek szerint tök új, most már 512-vel is működő ROM-ot valahová?
-
futo001
senior tag
használati:
"...az ön telefonja támogatja a tömegtároló üzzemmódot...". Nézek, mifene, pakoljak rá? Atzán leesik, hogy ez a Mass Storage.

Amúgy sötétben csak a visszanyíl gomb világít, a többi alatt nincs is LED?
-
gyl66
tag
Na írtam az ügyfélszolgálatna és a fogyasztóvédelemnek. Várom a hatást!

-
Ronam
addikt
valakinek lenne kedve Pocket Legends-et küldeni estefelé?kérdeztem már 1-2 hete,de túl sok választ nem kaptam
.egy ideje nem olvastam a fórumot.most látom ezt az 512-es témát.volt olyan aki bevitte és cserélték neki? -
veector
senior tag
Megjött!
512MB RAM és csudás a kijelző
ROMot majd később kaptok -
Land
veterán
válasz
Lawboy
üzenetére
Miskolcon vettem, Pesten a Mamutban mondták ezt. Ha nem lenne baj, hívd fel a váci T-t most és kérdezd meg, hogy cserélik-e gradiens hiba, fele annyi RAM stb hibákért. És EGYÜTT bemegyünk akkor valamelyikbe. Felkészülünk. Ha kell kérjük a vásárlók könyvét, fogyasztóvédelmet értesítjük stb. Nagy ideges vagyok emiatt. Le kellene őket kaszabolni egy Blade-vel

-
kovi82
tag
512 MB téma . . .
Miért nem ír valaki egy hivatalos levelet vagy nem hivatalos csak érdeklődő a T-nek pl. hogy Tisztelt XY ! A napokban vásároltam egy ZTE Blade készüléket ahogy tette ezt az öcsém is a WebShopon keresztül tegnap. Ő 512 mb én 256 mb os készüléket kaptam, tudnának erről infót mondani ? Pl..

-
pepevfr
csendes tag
Sajnos ma én is ezt tapasztaltam Kaposváron! A kék csík szerintük se hiba! Gondoltam megemlítem a RAM-ot hogy ebbe kevesebb van mint az újakba és anno a honlapjukon is 512 mb ram szerepelt. Erre a válasz az volt, hogy konkrétan nincs leírva, ráírva sehova a dobozra, telefonra vagy bárhova hogy abba 256 mb ram van. A szervizes telefonált valahova akihez a ZTE tartozik és ők is ezt mondták!
Na erre nem varrok gombot...
Kicsit becsapva érzem magam! -
Nohab61
aktív tag
Megerősítve. Szegeden tudtak a problémáról de nekem azt mondták e miatt nem cserélnek én mondtam nekik hogy én amúgy úgy tudom hogy ők nem szervizelnek ZTE-t. Mondták hogy igen. Hát az jó mert van egy pár problémám előadtam a hibákat nagy nehezen megtalálta a pixelhibát is és már rendelte is nekem meg az újat. Nekem azt mondták hogy a 256os a normális és nem tudják az új miért 512-es. Azért én mondtam hogy a ZTE oldalán is 512 van.
-
Na az én történetem annyi, mikor bejött a teló t-mobilnál elsők között megvettem, nem volt vele bajom az elején jó volt, a gradiens hiba megvolt, aztán ahogy használtam előjött hogy sosem volt szinte térerőm, és a gradiens hiba nagyon elkezdett meglátszani már a menüben is kék csíkok voltak, bevittem westendi t-pontba beadtam de nem adnak újat azt mondták, hanem gariba elvitték 2 hét várakozás után bementem, hogy ugyan már mi lenne a telóval(1 hetet mondtak mikor bevittem) emberke kiveszi a dobozból, hogy nem tudnak vele semmit se csinálni csak jegyzőkönyvet csinálni mivel a helyszínen pont nem volt tapasztalható a térerő hiba, a gradiens hibával meg nem tudnak mit csinálni ez egy tulajdonság(nem fogta fel szegénykém, hogy az enyémnél a kijelző aktívan vibrál) jó tegnap volt ez az egész elhoztam a telót, ma suliból hazafele bementem europarkba, ott egy összesebb hajú emberhez vittem a szervizeseknél, elmondtam neki a történetet, bement szobába hozott egy bontatlan blade-t akkor bontottuk fel megnéztük kijelző hiba nincs, térerő csík maxon(a másikon 1-esen volt) és mint utóbb kiderült, megnéztem és 414 MB van a feladatkezelőben, hozzáteszem nem azért vittem be, nem is tudtam a több ramról de örülök, hogy szerencsésen több ramot kaptam
. Utánam egy ZTE-s kolléga jött pont és neki is pixelhiba miatt az emberke rögtön kicserélte övé is kijelzőhibátlan, és 414mb volt. Tanulság: T-mobile boltok közt óriási különbségek vannak, aki cseréltetni akar vigye europarkba, nem nézett meg semmit a telón, csak hogy minden megvan-e a dobozában és kicserélte.Más, most hogy ebben elvileg 2x annyi a memória, a 256 blade-re készített 2.2 ezen is ugyanúgy működik vajon?
-
pitterr
tag
válasz
Nekemnyoc8
üzenetére
Köszi, de félreértetted. Itt arról volt szó, hogy a Google Maps nem tudta megmutatni, hogy pillanatnyilag hol vagyok, meg semmilyen GPS (akár navigációs) program sem. De most már működik, úgy tűnik a régi sim kártya miatt vmi zavar támad gps ügyben.
(#10207) futo001:
bocs, egyébként elírtam helyesen *983*0# a tárcsázóban (dialer) kell beírni és kapsz 1 zte teszt programot, amivel a telefon összes elemét le lehet tesztelni, gps, lcd (pixelhibakereső), szenzorok stb. Nagyon hasznos sztem. Egyedül az Audioloop menüpont nem tudom mire való, az mit tesztel, nem tudja véletlenül vki? -
Nekemnyoc8
csendes tag
válasz
pitterr
üzenetére
Google maps navi nem működik úgy en block, nem a GPS hibájából, csak Magyarországra nem tud navigálni a google navi. (ahogy pl. a google voice-t sem lehet MO-ról használni...)
Menj fel a marketra szedj le valami GPS teszt progit az is meg fogja mondani, hogy van GPSed

Szerk. az új hozzászólás fényében:
Akkor én vagyok a hülye

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), és a ram dolog amit meg nemfogok említeni. 3nap nekem is lejárt.

mert itt még nem járt...