Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
gyga
senior tag
ma történt velem a következő: nem kaptam meg a nekem küldött névjegyet sms-ben, nokiáról küldték 2xis de nem jött át, ezt lehet e orvosolni? mert ez gáz nem kicsit...
-
gyga
senior tag
Sziasztok.
1. Van -e már hivatalos 2.2? Vagy valami idő pont a kiadására.
2. HALK a csengetése az audioboost nem segített. Van-e vmi új ötlet ellene? -
gyga
senior tag
felakarom tenni a recovery-t de a pwer+le gombra ftm felirat jön be mit kell csinálni hogy a zöld robi megálljon bootnál?
-
gyga
senior tag
ha kikapcsolva dugom a szgépre akkor a a win azt írja, hogy az usb-s eszközt nem lehet felismerni. egyáltalán minek érzékeli a gép? nem kéne....
-
gyga
senior tag
A T-s 2.2-ről nincs még hír?
-
gyga
senior tag
Szerintetek lehet e valami + hangerőt kicsikarni a cuccból mert elég halkan cseng ha hívás érkezik. (a csengetés max hangerőn van)
-
gyga
senior tag
Sziasztok.
Az Album nevű progi helyett tudtok vmi normálisat ajánlani. Az a problémám vele hogy az egész sd kártyáról összeszedi a képeket és így belekerülnek az alkalmazásokban lévő képek is
és teljes a káosz. -
gyga
senior tag
nem lehet a telón hangosítani valahogy. a kabátom belsőzsebében volt és mikor spontán ránéztem 5 nem fogadott hívás volt :S pedig fullra fel van nyomva minden hang.
-
gyga
senior tag
Nem tudom tudjátok e de MIX díjcsomagban csak 27E a bléd én ennyiért vettem. ez a csomag hasonló mint a domino havi 2900 a fix lebeszélhető ez mindig feltöltődik a hó elején, és + lehet feltölteni ha kell. és elég 1év hűséget aláírni. A ki ismerte attól elnézést.....
-
gyga
senior tag
válasz
ojsoldier30
üzenetére
miskolc T központ
-
gyga
senior tag
kicserélték, 512-re nőtt a memo

-
gyga
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
nincs csere cuccuk csak holnap lesz, sztem ne menj.
-
gyga
senior tag
nah 1 kis tapasztalat megosztás.
Szombaton a miskolci T-be vettem 1 Blédet.
Ma vissza vittem mert telefonálás közben a hangszóró cicergő hangot ad ki. A szervizes meghallgatta majd mondott vmi hülyeséget hogy biztos szoftveres, de holnap érkezik új szállítmány menjek be és összehasonlítja és mivel nincs szervize Mo.-n ezért szó nélkűl cseréli és nem fontos a 3 nap sem mert mint mondta, amivel gond van azt úgy sem tudják javítani, csak cserélni. Szóval holnap megyek vissza remélem kicserélik.remélem az új szállítmány 512-vel jön

-
gyga
senior tag
nektek milyen a T-s térerő (főleg Miskolciakat kérdezek) mert nekem az avason panelban elég silány 3 csík fölött még nem láttam de 2es az átlag. vihetem vissza? vagy lehet valahogy javítani?
-
gyga
senior tag
hali.
Van erre olyan progi ami felveszi az összes beszélgetést automatán?
Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
erre még a montéról sem jön át rendesen..
)