- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sif85
tag
válasz
A Bolha #11610 üzenetére
Ezen nincs pixelhiba, viszont tuti használta valaki, 256 ramos és a kapott sd kártyán nem volt semmiféle leírás a készülékhez... Két mappa van rajta, ma reggeli dátummal, a készüléket pedig f2 körül vettem ma. Nah fasza. Ez most nekem kicsit sok. Ötlet valakinek, hogy mit csináljak?
-
HRicky
tag
válasz
A Bolha #10800 üzenetére
Erre nem vennék mérget!
Komoly vitára számíts valamint hogy minden leellenőriznek a sim-kártyádat formázzák rádugják gépre stb stb.....és marketedet is használják
45perces vita árán cserélték plusz hivattam a főnököt és miegymás...
Ez a király utcába volt....
UGYANAKKOR!... se a thökölybe se a kossuth lajosba se a tesco-ba se az intersparba sincs ilyen készülék...szval nemtom megéri-e várni...
Próbálkozz azért máshol hátha van vagy vmi....itt én voltam az első akinek sikerült...talán átszakadt a gát...ja és még vmi fontos ha thökölybe próbáljkozol akkor a bajszoshoz menj ne ahhoz akinek anyajegy van az arcán mert az az istenért se cseréli ki...
Nincsmit!
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest