- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D1L1ZS
őstag
válasz kelly416 #22698 üzenetére
Köszi!
Most próbaképpen ráraktam csak a tokot. Majd az üveget ráhelyeztem fóliástól a kijelzőre. A tok nem takarja le az üvegfólia széleit. Kicsit mozog/ csúszkál is ide oda, van valamennyi rés a tok és az üvegfólia széle között...
Bizonytalan vagyok, lehet fólia nélkül hagyom...
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
kelly416
veterán
válasz D1L1ZS #22695 üzenetére
Nekem volt egy ilyen tokom kínából, ott erőteljesen rátakart a tok az üvegre, úgyhogy esély sem lett volna tokozott telóra feltenni.
Egyébként sokan mondják, hogy jó párás helyiségben, mondjuk fürdőben tusolás után... én már vagy 15 üveget tettem fel, mindet konyhában, szobában. Pára csak a sima mennyiség volt. Letöröltem tisztára a kijelzőt, leszedtem az üveget a gyári fóliájáról, még egyszer átnéztem a kijelzőt, és ha nem volt rajta szennyeződés, fölé helyeztem az üveget a négy sarkánál fogva, becéloztam, a helyére tettem és ráböktem a közepére. Miután feltapadt magától, még átsímogattam és kész. Általában este teszem fel, akkor még szivárványos itt-ott, de reggelre ez megszűnik.
-
kelly416
veterán
válasz Trailblazer #22683 üzenetére
RR romom van, nem hiszem, hogy segítene Tajtad a teszt. :D
-
D1L1ZS
őstag
válasz kanyi51 #22694 üzenetére
Igen köszönöm, már egy fél órája a YTot bújom. Én fel akarom rakni az üveget is.
Ha jó a logikám, akkor először a tokot kell felpattintani, aztán az üveg fóliát?!?
Így kisebb az esélye, hogy rosszul rakom fel/ elcsúszik az üveg?!?
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
Oldman2
nagyúr
válasz tordaitibi #22691 üzenetére
Nem.
-
veterán
Lehet buta kerdes, alkalmas a telefon vezeteknelkuli indukcios toltesre?
-
Wesder
félisten
válasz vargalex #22663 üzenetére
Mk boxom látja, a teló is látta. Állítani semmit sem állítottam. Más 5Ghz-es hálózatot lát csak a routeremet nem. Biztos User Error. Már csak azt kène tudno hol csesztem el...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
rin33
senior tag
Felraktam a gyári Miui-t TWRP-vel és azt írta a fejlesztői lehetőségekben, hogy zárt a bootloader pedig a bootlogo (mi logo) alatt írta hogy unlocked és nyitva is van mert nem lett bootlopos amikor costum Romot raktam fel újra. Már kezdem megijedni hogy várhatok 72 órát..
[ Szerkesztve ]
-
Hary50
csendes tag
válasz ans1980 #22675 üzenetére
Hello!
Nálunk a családban 3 ilyen teló van gyári rendszeren. A 8.5.4.0 óta több frissítés is volt most a 9.2.2.0 - nál tartunk. Mi is tapasztaltuk ezt a hibát de azota ez elmult. Irány a Beállítások - Telefonról - Rendszerfrissitések menübe mert ha nem akarod mokolni akkor megéri![ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
válasz Trailblazer #22683 üzenetére
Ugyan nem engem szólítottál meg, de megnéztem, munkanapra állítva 6! nap múlva akar ébreszteni (egészen pontosan 6 nap 12 óra 20 perc egy reggel 4:15-ös ébresztés) Legfrissebb miuihu.
Simán lehet, hogy bele van drótozva az összes kínai ünnep.[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
MrChef
aktív tag
Rugós az oldaltartója. Amikor behelyezed a telefont, kicsit lemegy az alsó tartó, ezzel egy időben a két oldaltartó ráfog a telefonra. Kivételkor ugyanez, egy mozdulat. Nekem csak az furcsa, hogy megszoktam a cuppantós, szélvédős telefontartót (de elbúcsúzok tőle, mert valami elgyengült a tapadókorongnál), a szellőzőrácsos megoldásnál jóval alacsonyabban van a telefon, lefelé kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Theory66
aktív tag
CrokA 2. sim kikapcsolós zip direkt lett eltávolítva a fájlmegosztóról? Kerestem a singlesim-re a fórumon de nem dobott ki róla hibáról szóló hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz Trailblazer #22660 üzenetére
Nekem valamikor régen a naptáram volt elcsúszva egy napot, mert valami Honolulu időzóna volt beállítva. Sajnos indokolatlanul. De ébresztőnél sosem jártam így, mert eleve mindig hétfő-péntek beállítással használom, és ha valamiért nem kell ébresztő, akkor kikapcsolom arra a pár napra. Viszont simán el tudom képzelni, hogy a feltételezésed helyes.
-
ans1980
tag
Sziasztok!
Párom telefonja pár napos, maga a telefon nagyon jó, viszont a hívás közbeni hangminőséggel nem vagyok megelégedve (én vagyok a másik oldalon). Néha nagyon rosszúl hallom, legtöbbször a telefonálás első kb 5-8 másodpercében csak torzan és hallgkan hallom. Amit olvasta, az OK google-t kikapcsoltam és a volte-t is. Semmit nem változott. A telefon miui 8.5.4.0 verzióval jött. Ezt lehet, és érdemes is frissíteni? Sajnos én nem nagyon férek hozzá a telefonhoz, mert mindig az asszony nyúzza, így ezt még nem néztem. Másnak volt-e ilyen hangminőség problémája, és ha igen a frissítés megoldja-e? -
Spike77
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék ilyen telót venni, érdeklődnék a tapasztalatokról, mennyire tartós vajon( Pl. aksi).
A másik ami aggaszt,a képernyő sárgulás ez mennyire gyakori??? Üdv, Spike -
ubul23
senior tag
-
Upo
addikt
válasz ubul23 #22664 üzenetére
Egyszer én is belefutottam ilyenbe redmi2-vel. Az én megoldásom az volt, hogy megjegyeztem az eladót, és tőle nem veszek legközelebb kijelzőt.
Ha kellene, akkor itt visszakeresve bőven vannak pozitív visszajelzések, azok közül választanék.Jó lenne, ha belinkelnéd hogy honnan rendelted azt a kijelzőt, mellé írva hogy gyenge érzékenységű, hogy aki rákeres az ne fusson rá.
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
vargalex
félisten
válasz vargalex #22665 üzenetére
Pontosabban fogalmazva azt mondanám, hogy az értesítési sávban az interface-on átfolyó adatmennyiséget látod, aminek kevesebb, mint 90%-a a valós adat, a többi a wireless header, stb. Nyilván az alkalmazások is csak a valós adatmennyiséget tudják kihasználni, tehát mérni is (pl. Speedtest.net, ftp, samba másolás, stb.). Persze ezeknek is lehet több-kevesebb saját overhead-juk is.
Márpedig te itt egyértelműen azt állítottad, hogy a valós átvitel volt ennyi. Azaz teljesen jogosan kételkedtem...Alex
-
vargalex
félisten
válasz fudi2002 #22654 üzenetére
Köszönöm a linket. Ez alapján látszik, hogy FTP-n 12638,2 KB/s-et, azaz 12,34 MB/s-et sikerült elérned. Ez 98,73 Mbps, ami teljesen hihető. A státusz soron látható sebesség sem 15 MB/s, ráadásul az egyáltalán nem pontos (nem csak nálad) ráadásul az valamilyen összegzett átlagot mutat (és nem is 15 MB/s).
De, hogy valami érdemit is írjak: csinálj légyszi egy screenshot-ot a wifi analyzerről. Valamiért azt sejtem, hogy a routered a 9+13, vagy 8+12 csatornákat használja, a telefon viszont az újabb romokkal csak az USA szabványnak megfelelő 11-es csatornáig képes kommunikálni. Így marad a 20 MHz...
Alex
-
ubul23
senior tag
Olyan problémám jelentkezett, hogy kíjélő csere után felraktam egy új romot Los 15 és néha nem érzékel rendesen a kíjelző ha le van zárva . Feloldásnál csak 3-4 húzás után old csak fel, ha feloldott akkor már jól működik van erre valakinek ötlete? Vissza raktam a gyári romot az nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
vornia
senior tag
Nálam T net van, 100Mbit kore reggel mértem,huawei router (amit adtak) 2.4 ghz.49,6 /50,6 lett a mérés.
eu.dev 8.2.1 _látom a listában a szomszédok 5ghz routerét is.
Mondjuk,őszintén meg sem néztem eddig hogy hol lehetne bekapcsolni, átállítani hogy 5gh-en is szórjon ez a router.Vagy homegateway vagy mi is ez már..[ Szerkesztve ]
-
gabe_
őstag
Hülye kérdés, de most tettem a telefonba egy második sim kártyát, de sehol sem találom azt a menüpontot, ahol meg lehet változtatni a pin kódot. A beépített kereső se tudta megmondani. Hol lehet?
Miuihu 9 8.2.1Sovány szakácsban sose bízz!
-
Trailblazer
veterán
Konkrétan majdnem kellemetlen meglepetés ért ma. A telefon ébresztője 3:40-re van állítva, "munkanapokon" kitétellel, és nem ébresztett, a következő ébresztést is csak 6 nap múlva szeretné végrehajtani. Netán a kínai újévet gondolta, hogy ránk, európaiakra is vonatkozik? (Az a szerencse, hogy 3:47-kor megébredtem magamtól és ránéztem az órára.) Tehát át kellett állítani az ébresztési metódust "hétfőtől péntekig"-re. Csak én jártam így?...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
UFO1
senior tag
Sziasztok mivel tudok mindent átköltöztetni erre. Elsősorban a csevegő alkalmazások érdekelnének azt ha drive-ra feltöltöm akkor visszaállítja? Whatsapp, skype, jaumo, badoo ezeket pl. mivel lehet menteni. Leginkább a viber érdekelne, de senki sem tud segíteni.
Hogy tudom megakadályozni, hogy ne töltsön le semmit sehonnan ha bekapcsolom a Wi-Fi-t, nem ezen a telefonon hanem a régin 5.1 van rajta.Másik témát, hogy tudok feltenni? Be kell jeletkezni a MIUI-hoz? Csak az állapotsor növelése lenne a cél mert én egy Samsung launchert használok azt szoktam meg.
Próbáltam a beépített hangrögzítővel kocsiban a rádiót felvenni normál hangerőn erősön, de alig lehet hallani amit felvett, ez miért lehet?[ Szerkesztve ]
-
rsf
senior tag
Az előzményképernyőn lévő alkalmazásokat nem lehet összecsukni mint a Note3-on?
Ilyenkor nem az alkalmazás utoljára látott felülete látszik, hanem csak az ikonja, meg rajta a lakat...
Köszi.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
fudi2002
veterán
válasz fudi2002 #22649 üzenetére
Ejj tudtam én, hogy anno valahova felraktam:
Wifi meg is van: Itten írtam
10.26-al mértem 15 körülit.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Imi1981
veterán
-
Wesder
félisten
-
Upo
addikt
válasz helixP #22611 üzenetére
Akkoriban tényleg voltak gondok. Cseréltek beszállítókat is, most már jók a töltők egy ideje, a redmi 4 idejétől kezdve már biztosan. Amúgy én se csomagoltam elő egy xiaomi töltőt se, mind ott van a dobozaikban a gyári fóliában. Redmi 1s, 2, 3 note4, 1s kivételével több példányban vannak. De annyi töltő van itthon meg mindenfelé amerre járok, hogy szükségtelen.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Wesder
félisten
5Ghz-es WIFI problèmára mèg mindig nincs megoldás?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
DrTropex
csendes tag
Igazatok van. Igazából én vagyok a hülye. Miért nem gondoltam erre nem is értem.
Sokkal jobb így. Az ékezetekkel sokat szívtam a simekkel. Köszönöm mindenkinek. -
vargalex
félisten
válasz keke69 #22642 üzenetére
Gyári ROM esetén root szükséges hozzá. Note 4-nél is ez a megoldás. Ugyanezt megtalálod crok blogjában a Wifi teljesítmény felhúzása bekezdésben.
Xiaomi.eu és ha jól tudom, akkor miui.hu esetén is alapban engedélyezett...Ha nem érted, akkor inkább írok konkrét parancsokat, amiket SSH-n belépve kell kiadni:
uci set wireless.radio0.noscan=1
uci commit wireless
wifiIlletve nyilván a felületen engedélyezni kell a 40 MHz-et.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Archttila
veterán
válasz Archttila #22634 üzenetére
Deep flash lesz ebből... köszi mindenkinek a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
vargalex
félisten
válasz fudi2002 #22636 üzenetére
100 Mbps = 12,5 MB/s. Én viszont a 15 MB/s-et tartottam irreálisnak... 13 (nagyon esetleg 14) MB/s (104-112 Mbps) még talán kijöhet 150 Mbps-es kapcsolati sebességnél 2,4 GHz-en, viszont 120 Mbps már inkább hihetetlen...
Egyébként, ahogy korábban is írtam, nekem Note 4X-em van, de a SoC és a Wifi chipset azonos a Note 4 Global-al. Esetleg próbálj ki egy xiaomi.eu ROM-ot is...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
fudi2002
veterán
válasz vargalex #22626 üzenetére
Este majd otthonról részletesen, de addig is ez most note 4x vagy global? Tudom, hogy ugyanaz a soc és rom, de mégse, lásd bluetooth. Ugyanis 2 telefon, egyiken sem megy a 40mhz. Egyiken miuihu, másikon epic volt, most legend. Nem megy 11.hó óta. Az hogy 100 mbitet mértél, magadra is rácáfoltál, mikor írtad hogy irreális a 14mbyteos átvitel, megjegyzem ezért mentem át ebbe a stílusba. Tesztet dobok én is, sőt ha a legendet kivégzem, a kedvedért visszarakom azt az epicet, akár video formában megmutatva.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Archttila
veterán
Mindjárt csekkolom, köszi! ADB command line nem látom a device-t, pedig a latest driver fent virít... szóval a probléma az, hogy nem tudok kijönni EDL módból
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
crok
Topikgazda
válasz Archttila #22628 üzenetére
Toltsd fel a telefont es probald masik kabellel a muveleteket (ha eddig nem hasznaltad adatatvitelre akkor elkepzelheto, hogy a kozepso ket er nem megy csak a ket szelso es csak tolteni tudod a telefon vele, csak itt a topikban min. 3x elofordult am mivel csak toltesre volt hasznalva nem tunt fel).
-
juve600
nagyúr
van új pixel build is [link]
-
vargalex
félisten
válasz Fishor #22627 üzenetére
Azt tudni kell, hogy nálam OpenWrt van rajta és erőltetve van a 40 MHz csatornaszélesség. Utóbbi akkor szükséges, hogy ha van szomszédos AP, amivel csatorna átfedés lenne, ugyanis akkor az OpenWrt defaultban visszakapcsol 20 MHz-re, ahogy a szabvány meg is követelné (itt mondjuk nem lenne szükség rá, mert nincs ilyen AP). Gyári firmware esetén nem tudom van-e ilyen lehetőség.
Persze, ahogy korábban írtam, a gyári MIUI esetén (legyen az global stable/dev, China stable/dev) nem engedélyezett a channel bonding (azaz 40 MHz). Mondjuk nálam azzal is tud 50-50 Mbps-t, szóval érdemes megnézni a környező wifi-ket és lehetőleg szabad csatornát választani.Alex
-
Archttila
veterán
Piros pulzáló LED-ből van még visszaút?
Ami van: RedMi Note 4 & 4X EDL Mode.bat de egy ENTER-t nyomva checking device status-nal nem jut tovább.
Ami nincs: fastboot, és recoveyElőre is köszönöm a hasznos tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
válasz fudi2002 #22579 üzenetére
Ugyan tegnap azt írtam, hogy elengedem a témát, de ezt az arrogáns stílust és a téves kijelentéseket sajnos nem tudom elengedni. Szerencsétlenségedre éppen tegnap kaptam vissza a telefonomat a szervízből, így rá is raktam az utolsó (2018.02.01-i) dev xiaomi.eu rom-ot:
Csatlakoztam 2,4 GHz-en egy TP-Link 1043ND v1-re (tehát szintén nincs 5 GHz):
Igen, 150 Mbps, ahogy állítottam.
Mértem is egyet speedtest-en (igaz, mivel céges hálón lóg ez a router, mások is viszik a sávszélességet):
Szóval, kitől is jöhet a bocs???
[ Szerkesztve ]
Alex
-
Dave Crank
senior tag
válasz helixP #22619 üzenetére
5,5" fölött, én se nagyon vennék már. Na meg ha csak soft gombok vannak, végképp nem..., kár érte, maradhatott volna 5,5"-nél, és pro/plus >5,5"... Már ha jól tudom, hogy a Redmi 5-ből csak 6" a legkisebb..., bármelyik verziót is nézve.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
gabe_
őstag
Nekem ez a harmadik xiaomi telefonom, de egyiknek a töltőjével sem volt problémám. Sőt, mindegyik minőségi darab volt, gyorsabban feltöltötte az itthoni telefonokat és Powerbankokat mint az asszony középkategóriás Samsungjának töltője.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
veterán
-
-
-
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Pár napja jelzett a teló, hogy van 9.2.2-es frissítés, el akartam indítani, de eltűnt, most azt jelzi nincs frissebb, mint a 9.1. Visszavonták?"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
trebrona
nagyúr
-
kelly416
veterán
válasz Darko_addict #22608 üzenetére
Ezért mondtam, a wayteq-hez szóljon a gari, és akkor van esélyed, hogy a megszűnt cég ellenére is van garanciád.
-
-
kelly416
veterán
válasz Darko_addict #22605 üzenetére
Én hazai forgalmazót keresnék a helyedben aki ad 1 év garit is, de Te tudod, mennyire kockáztatod a pénzed. Gearbest-től nem vennék olyan nyugodtan, mint mondjuk eustock-tól, csak a garit is nézd meg, milyen. Ha az eladó cég akarja javítani, jó eséllyel semmit nem ér. Ha wayteq vállalja a garit, akkor az tényleg gari.
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje nem olvasom rendszeresen a topicot, mert meg vagyok elégedve a telefonnal, meg azóta, hogy megvan, időm se nagyon engedte, hogy mókolgassam, próbálgassam a romokat.
Olvasgatom a logout cikkeket/gyűjteményeket, de egyenlőre nem állt teljesen össze még a kép.
Jelenleg a legfrissebb gyári miui van, bootloader nyitva.Szeretnék kipróbálni custom romot, illetve lehet kernelt is, meg egyéb módosításokat, pl akku idő - SOT növelés.
Kérdésem az lenne, hogy a mostani rendszerrre custom romokból bármi mehet fel egyből, vagy módosítanom kell valamit előtte? Illetve kernel cserélni bármelyik rom alatt lehet, rom újratelepítés nélkül?
Bocsi, ha hülye kérdések, olvasom közben visszafelé a topikot, hogy a kérdéseimet tisztázni tudjam.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Kisebb kockázat egy 2017-ben alakult webshoptól vásárolni Xiaomi-t, mint a Gearbest-től?
Tetszik nagyon a Redmi 5 Plus!Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
kelly416
veterán
válasz trebrona #22600 üzenetére
Nálunk 3db Note 4 szolgál a családban és egy Xiaomi töltőt sem használunk, így velünk már csökken a hangoskodásra esélyesek száma. És manapság, amikor tele vagyunk sok slot-os asztali töltőkkel meg powerbankokkal, egyre kevesebben használják a készülék mellé adott töltőt. Szerintem.
sanyci:
Igen, én is ilyen álláspontot képviselek. Ha meg akkorát kapok valahol a fejemre, hogy azt is elfelejtem, ki vagyok, akkor már sokkal nagyobb erők is keresni fogják, hogy hová passzolhatják le azt a bárgyú tekintetű zöldséget (engem) aki a nyakukon maradt.[ Szerkesztve ]
-
sanyci
senior tag
válasz kelly416 #22601 üzenetére
Ha ellopják a telefonod, a SIM is ugrik vele.
Ha tönkre megy a teló, egy okostelót venni se drágább, mint egy nem okosat.
A felhőben lévő adatokhoz meg még okosteló se kell, csak egy internetes gép, ami szinte mindenhol van már...
Aki nagyon parás csináltasson egy dögcédulát, arra rá fér jó pár adat, gravíroztatva meg egy kisregény is...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Narxis
nagyúr
Inkább várjátok a Redmi Note 5 PRO-t, az majd alázni fog mindent ár/érték arányban.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kelly416
veterán
Értelek és elfogadom, de a mai világban már szinte hihetetlen, hogy ilyen helyzet lép életbe. Értem én, hogy pl. jobb esetben külföldiában "csak" kirabolnak. Erre az esetre meg akkor már inkább egy kis saját memória jön jól. Vagy csak én vagyok olyan bolond, hogy tajszámot, adószámot, személyi számot, személyi igazolvány számot tudok fejből 1-2 fontosabb telefonszámmal? Na mindegy. Mint imént is mondtam, mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné, még segítséget is megpróbáltam adni hozzá, amennyit tudok. Csak elképzelni nem tudom azt az élethelyzetet, amikor SIM kapcsolatokból kellene éljek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB szép állapotban 85% Akku 12hó jótállás/számla
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest