- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Szerintem ez a limitáció még a FAT32 korszakból származik. Elég érdekes, hogy 6 perc alatt 4 GB keletkezik, ez kb. 80 Mbps bitrátát jelent, ami még Blueray lemezeknél is soknak számítana.
Nincs valami bitráta állítási lehetőség a felvevő beállításaiban, 10 Mbps már bőven elég lenne, így pedig 8x hosszabb lehetne a felvétel.szerk.: látom, hogy SD-re készül a felvétel. Az milyen formátumra van formázva?
Ha jól tudom, a rendszer alapból exfatra formatálja. Ha mégsem arra van, hanem FAT32-re, akkor érdemes megpróbálni, lehet hogy így nagyobb fájlt is engedni fog.
De ez nem biztos, ha szándékos limitációról van szó. -
crok
Topikgazda
Azért jelent meg a Viber könyvtár mert nem volt és elindítottad a Viber-t. Nem volt így csinált.
Ha bemásolod gépről a fotókat akkor ott lesznek a fotók. Nem értem a kérdéstVagy hogy a Viber-en belül megjelenik-e? Fogalmam nincs. Van Viber topik. Szerinem akkor ott érdeklődj erről.
-
crok
Topikgazda
Óvatos becsléssel is max. talán.
Eleve a helyére visszaállítani semmivel se igen tudod, mert - ahogy mondtam - nem szokás helyében visszaállítani nehogy mégis felülírj olyasmit amit amúgy jobban meg akartál volna menteni.
"Amúgy mi van a belső tárolón egy friss telonál nincs valakinek egy fotója?" - ezt pontosan hogy is érted?
-
crok
Topikgazda
Pedig ha valamivel meg lehet csinálni akkor ahhoz kell root.
A himi-humi mindent is ígérő de root-ot nem igénylő helyreállító appoknak ugyanannyi jogosultsága lesz a partíción garázdálkodni mint bármely másik programnak. Vagyis pont semmire se lesznek jók. A készülékben már nincs USB mass storage támogatás (Android 5 óta biztosan..) így nem tudod simán felmount-olni a telefont hogy azon a Win-es / linux-os recovery appok dolgozhassanak. Root kell. A roothoz Magisk kell, a Magisk-hez meg nyitott bootloader (és custom recovery, bár anélkül is menne.. de 10000x egyszerűbb), nyitott bootloader-hez meg engedély és rengeteg időt kell várnod ma már. A Magisk semmilyen adatot nem töröl. Ötletem volna de ilyen appot nem fogsz találni ami ingyen visszaállít mindent, még nem ingyen se fog megcsinálni kb. semmit. Az EaseUS egy nem rossz cég, jók a programjaik de nincs ingyen és így is kell root. Jaigen, eredeti helyére semmi se fogja visszaállítani, egyszerűen azért nem mert nem tudhatja a recovery app írója hogy beletöröltél vagy hibás a hardver - így mindig saját helyre akar majd menteni, lehetőleg "tiszta helyre" ahol nem ír felül olyasmit ami előtte volt ott.. és épp helyre akarnád állítani..Én elmenteném a teljes belő tárhely partíciót dd-vel egy image file-ba, azt utána linux-os recovery tool-okkal lehet bazirgálni ahogy akarod. Annyival nehezített a terep, hogy a /data és a /data/media MIUI-n alapból titkosított, ha nem állítottál át semmit (lockscreen pass/pattern/pin) akkor a pass az hogy default_password
-
arcsin
senior tag
Üveg üvegnek egyik sem az
Nekem ez ami legjobban bevált eddig. (Note4 Global Version). Többször rendeltem már innen páromnak is.
Jól feltehető. A gombok háttérvilágításához jól lehet illeszteni, csak egy unatkozó haver kell aki másfél percig ír neked folyamtosan valamit és akkor felvillan mindig. Az értesítő led is teljesen látszik meg a proxymoxy szenzor se szarakodik mert ki van vágva a helye.
Jól is illeszkedik, nem kell az oldalára hézagkitöltő gél. -
Fulár
senior tag
- B20 támogatott Snapi procis:Xiaomi Redmi Note 4 Global.
- A 4 giga Ramos verzió legfeljebb időtállóbb.Ha neked megéri a felárat.....A 3 gigás verzió is szélvész(árkategórián belül!Nem a 200-300 ezer forintos csúcsgépekhez mérve)Nekem nem szokott újra töltögetni semmit sem.Akkor sem ha vagy fél tucat cuccot nyomok mulitaskingban.
- Valóban 3 szenzor lelhető fel.Omnivison(ebben nem vagyok biztos és lehet rosszul is írom le)
Samsung.És Sony.Legjobb tudomásom szerint a Samsung a leggyakoribb.Voltak néhányan akik maszekban rendeltek maguknak Sony szenzort és kicserélték maguknak.A különbség szerintem gyakorlatilag elhangolható és ahogy pár hozzászólással ezelőtt is írtam:A Kamera téma erősen túl van dramatizálva(szerintem)!Az előző telóm sokkal jobb volt kamerában mint ez,de az átlagos szintet ez is hozza!A rossztól igencsak távol van!Keress rá a Google-ban vagy akár Youtubeon a kamera tesztjeire.Ott magad is láthatod mit tud.Teljesen elfogadható.- Nem tudom van e erre lehetőség mert én még soha nem is néztem.A 32 giga belső tárhelyből kb 25 giga marad szabadon(A többit megzabálja a rendszer és az előre telepített programok)Az nem létezik,hogy 25 giga nem elég az appjaidnak!Ezt még meg is tolhatod akár 128 gigás Sd kártyával is tárhelynek!
- Mennyire érzékeny?Bocs,de ez egy értelmetlen kérdés!Akármilyen telefon eshet bárhonnan bárhogy úgy,hogy azonnal szarrá megy!És akármelyik telefon megúszhat egy baromi nagy esést is!Ez nem igazán készülék függő!De ha mindenképpen választ akarsz akkor éppen úgy reagál az ilyesmire mint bármelyik más mobil!A fémháza miatt meglehetősen csúszós.Ajánlott tokban használni és nem árt a kijelzőre egy védőüveg sem.De ez is elmondható akármelyik telefonról is!Szerencsére elég olcsón lehet hozzá rendelni bármit.
Van hozzá hagyományos és Armour tokom is.Darabja nem volt egy ezres.A rajta lévő védőüvegem meg még annyi sem.
-
aRm1n
aktív tag
Igazán nem szeretnék kötekedni, de látatlanba is melyik tűnik relevánsabbnak: egy szakmai fórum felhasználóinak saját tapasztalatain és tudásán alapuló cikk vagy az árukereső ctrl+c, ctrl-v technikával készített leírása?
A 3 és a 4 gb között gyorsaságban nem fogsz különbséget érzékelni, a több RAM-ban több alkalmazás tud bent maradni. A kamerák közti különbséggel nem kell foglalkozni, olyan lesz benne, amit dob a gép, amíg nem látod a különbséget magadtól, kár időt pazarolni rá. Egyébként a fórumban kimerítően foglalkoztak a témával. Szó szerint.
Ilyen mértékű leejtéstől szerintem nem kell attól tartanod, hogy megreped. Ha biztosra akarsz menni, vehetsz rá egyet a fórumban ajánlott sok tucat tok és üveg kombinációjából.
32 Gb tárhellyel szerintem fölösleges az appokat SD-re helyezni, csak a baj van vele és az egészet root nélkül semmiféle képpen nem tudod átrakni (de javítson ki bárki ha nem jól tudom, régen vacakoltam ezzel).Na, a fórumtárs gyorsabban gépelt
-
helixP
nagyúr
Ne a neveket nézd (pl. olyan, hogy Pro hivatalosan nincs), hanem a specifikációs listát Snapi legyen benne és 800 Mhz LTE, B20 képesség, ha nem bízol a boltban, hívd őket fel. A N4X-ben nincs B20, szóval Neked Snapis International verzió kell.
Nem igazán érezhető a különbség a 3 és a 4 gigás közt, de azért jövőállóbb a 4-es.
Nem igazán van érdemi különbség a szenzorok között. Egyesek szerint a Sony jobb, de pixelvadászatba fulladnak az ilyen bizonyítások.
Sem 32 gigánál sem 64-nél sem szükséges áthelyezni az alkalmazásokat SD-re, ez már nem a 2012-es hardverek világ, 1 Gb háttérrel, amiből 600 Mb a rendszer. Lassabban futnak az SD-ről futtatva és előbb crash-selnek.Nagy méretű kijelző, ezért nagyon hamar törik. Tok, üvegfólia erősen ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest