- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #35443 üzenetére
Ha a többi amúgy nem érdekel.. akkor SMS-t, hívástörténetet és úgy általában a rendszerbeállításokat jól menti a helyi mentés funkció. A hangrögzítő rögzített file-jait is, de amúgy azokat meg megtalálod amúgy is a [belső memória]/MIUI/sound_recorder/call_rec könyvtárban. Szóval szerintem azért annyira nem kell nekifeküdni. (:
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #35385 üzenetére
Igen, ezért is tették EOL-ra a Xiaomi.EU-nál az összes Android 7.0 és alatt a levő készüléket még majdnem egy éve (Mar 16, 2019), a mienk ugye gyárilag 7.0.. és az is maradt..
-
kanyi51
senior tag
válasz
vornia #34922 üzenetére
Látjátok én már régen feladtam. Tudomásul vettem hogy a Redmi Note 4-es meg ált az időben, Most kiválóan megy a MIUI by Xiaomi eu 10.2 amivel szinte meg vagyok elégedve, kivéve a Biztonsági hiba javító csomagot , ami már 1 éves sajna. Ha ezt (csak ezt ) lehetne frissíteni..... Na mind1 erről ennyit, kidobni, cserélni azért nem fogom.
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #34919 üzenetére
Nem, már nem feccölök energiát MIUI-ba szerintem, elég volt ez a mostani 11-es kör is.. amúgy se használok úgy ki semmit ami MIUI specifikus. Amúgy is nagyjából csak portok vannak már egy éve csak de egyik se mondható stabilnak: se kiadások szempontjából (szinte csak ilyen néhány kiadásos ROM-ok vannak) se működés szempontjából (mivel portok és a Mido-ra nincs még Oreo se így a rápatkolás általában mindig valamilyen veszteséget is jelent, néha csak apróságok (reading mode) de sokszor azért áll meg egy-egy emberke mert nem sikerül bootoltatni se a ROMját.. jellemzően a hibákat javítani nem szokták mert az azzal járna hogy a forrásig kellene egy-egy dolgot borítani de ők csak csak annyira "portolják" a ROM-ot hogy menjen/induljon, ha hiba jön vele az általában marad is..). Escobar már egy Rafhael-t használ.. Mido-ra @joekerz_hxm csinál még portolt ROM-ot (Xiaomi.EU PEDCNXM-ről vagyis Mi Max 3-ról portolt), Escobar meg is osztja a csatornáján (ma is volt kiadás). A MIUIHU persze nem rossz de mivel én nem használom a MIUI dolgokat mert kb. mindenre volt már kialakult szokásom / appom amúgy is. Na mindegy, ez van. A linkelt app-ban meg lehet nézni milyen MIUI alapú ROM-ok vannak elérhetőek.
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #34672 üzenetére
Biztosan nem a clear cache volt. A format az viszont gáz, nem tudom milyen leírást követtél, az Összefoglalósokkal mi volt a baj? Mindent úgy kellett csinálni. Sima dirty flash lett volna az egész :\ Mivel a belső tárba mentettél és valószínű nagyon elnyomkodtál valamit (wipe-nál be volt kattintva az internal storage is, nem tudom..) így annak ott úgy annyi volt ha így volt. Úgy már járt ismerősöm hogy wipe internal miatt eltűnt a TWRP beállítás is - természetesen - és így alapra állt, aminél az internal storage van beállítva mint tároló - nade ő microSD-re mentett, és pánik hogy nincs meg mert ugye nem látszik.. de csak át kellett állítani a tárhelyet microSD-re, rögtön megvolt.
-
vornia
senior tag
válasz
vornia #34669 üzenetére
Jól van,nagyon ügyes voltam.
Vissza akartam adb alól rakni a twrp-t. Most már ha belépnék recovery-be a gyári sem jön fel. System destroyed,ezt írja ki. De a rom elindul a telefon működik. Lehet a clear cahce utasítás vágta haza? Az egyik oldalon ez is bevolt írva a lépések közé,és ott felvillant valami format ntfs4 de már semmit nem tudtam tenni -
crok
Topikgazda
válasz
vornia #34648 üzenetére
Ez stabil kiadás, csak clean install-al.
FONTOS: Aki Magisk-et használ az most NE a legutolsó stabilt tegye fel hanem a V20.0-t mert van egy "kis" gond a V20.1-el (nem jön fel a root kérés..) és ugyan azt állítják hogy következőkben javítva lesz sajnos még a mai Canary-ban se működik..
Mégvalami: GCam nem megy ebben se, annak ellenére hogy átmegy a Cam2API teszten.. majd lehet megnézem más appal is (Footej, Snap) mert lassan az az érzésem támadt hogy kivétellistára van téve a GCam egy XML-ben hogy csak Cam1API-t kaphasson a GCam app.
-
Upo
addikt
válasz
vornia #34629 üzenetére
Tudom hogy milyen, most is kínai rom van fent. Hangerő gombbal nem ébreszt, de nem igénylem. GSM abc nem izgat, amióta mobilom van azóta kb. 8-10 sms-t küldtem összasen. És nem most kezdtem, hanem amikor még a fogadott hívásokért is fizetni kellett.
Lehet hogy kipróbálom, köszönöm a tájékoztatást. -
crok
Topikgazda
válasz
vornia #34263 üzenetére
Áttérhetsz (és igen, csak simán flash-elni kell a zip-et , de bonyolíthatod az életed azzal, ha a ZIP-ből kiszeded az IMG-t és flash-eled magát az IMG-t és csak utána flash-eled szokásos módon a ZIP mert csak a ZIP-el lesz teljes értőkű de akkor a kényelemszereteted rugod nemes helyen telibe - miért nem jó a saját ZIP-jével installálni?) de nincs rá igazából szükség - de az RWRP backup azzal se lesz visszaállítható
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #34259 üzenetére
Nem kompatibilis, sose volt az. Tedd fel azt a RWRP-t amivel csináltad (Mega tárhelyen van pár még fent).
A Google féle backup/restore-ról pedig írtam hogy nem minden esetben fog működni, Logout-on is.
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #34249 üzenetére
Rajen posztolt egy új Mido ROM ZIP-et (a link ide mutat a végén) és már van aki visszaigazolta, hogy működik!
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #34234 üzenetére
Nem tudom, név alapján (9.9.26) a harmadik napi frissült (vagyis a zárt beta) kínai MIUI 11 lenne az alapja. Nem vagyok benne biztos hogy ezt éles telefonra jó ötlet feltenni.
Nem gondoltam hogy valaki még használja a RedWolf-ot, ne használjátok, sose volt treble compatibilis az eredetije, még a jóval a hivatalos után kiadott unofficial (ami már épp treble compat. volt) is minimum másfél éves TWRP-re alapul.
RedWolf alól install-ban van Image install, ott szépen a most letölthető utolsó TWRP-t kiválasztod és mikor rákérdez hova menjen az image akkor recovery-t kell megadni.De úgy látom megy már a diskurzus MIUIHU-n. Log nélkül nem sokat tudnak se ők se én mondani hogy miért áll meg. A log TWRP menüben kiválasztható hogy el legyen mentve, azt utána a saját filemanager-ével tedd olyan helyre ahonnan már MTP-vel elérhető aztán megnézzük. (Festünk-felújítunk, nincs most annyira idő..)
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #33890 üzenetére
Te, az megvan hogy a Xiaomi az egy évnél régebbi telefonokra konkrétan DOBTA a heti ROM-ot? Már vagy 2 hónapja bejelentették, hogy Július egytől NEM LESZ heti global beta csak az egy évnél fiatalabbakra.. nem is linkelem a cikkeket egyesével csak egy keresést.. de amúgy kínaira ugyanez vonatkozik.. Valahol MIUIHU-n is volt erről már szó, hogy akkor merre innen tovább azokkal a készülékekkel amikre nincs többet beta. Úgyhogy nincs is miből csinálni..
Szerk: MIUI11 meg ennek fényében erre szerintem nem is lesz, ne is számítson rá szerintem senki. -
crok
Topikgazda
válasz
vornia #33849 üzenetére
Az egy nagyon-nagyon régi ROM, egy port volt csak ezért nem volt említve itt, van XDA thread-je is és még a Havoc (kitett) maintainer-e csinálta. Vagy 2..3 build volt csak és a legutolsó 11 hónapja lett kiadva, ha olvasod az XDA oldalt akkor látszik is hogy "experimental, most likely broken" szóval inkább csak PoC volt hogy működik a Pie Mido-n. Természetesen nem ajánlom.
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #33821 üzenetére
Nincs értelme se megpróbálni, mert az a program úgy van megírva hogy kvázi bolondbiztos, vagyis ami bele van fejlesztve mint készülék és benne van a listájában és azzal működik (vagyis csak Xiaomi kódnevek vannak benne, a letöltési linkek is úgy vannak megírva meg a parancsok is) mással nem fog menni mert az adb device ellenőrzésnél olyan készüléket fog csak látni amit "nem ismer".
Az előző kérdésre a válasz pedig hogy ugyanazt csak nem mindegy hogy utána mit csinálsz vele, mert az is lehet olyan mint a Xiaomi, hogy a BL unlock "egyedi kódos". A Mi Unlock is csak egy fastboot wrapper ami ellenőrzi a Mi fiókok és a telefon viszonyát, aztán kér kódot meg lefuttatja a megfelelő fastboot parancsot. De megnyugtatlak, hogy a miflashtool is csak egy borzasztóbuta frontend ami semmi mást nem csinál mint a fastboot ROM-ban levő bat (vagy bash shell..) parancsfile-okat lefuttatja amiben ugyanolyan fastboot parancsok vannak amiket amúgy te is kiadogathatnál kézzel - csak "kattintgatni könnyebb". A bash .sh-t lefuttatva simán flash-eltem a telefonra fastboot ROM-ot linux bash alól, aztán megcsináltam ugyanazt kézzel is - ha kellenek a parancsok könnyű kiszedni file-okból. Egyszer volt itt olyan (Imi1981), aki markw recovery ZIP ROM-ot tett fel a mido-ra (Redmi 4X a Redmi Note 4X helyett, ugye, egymás alatt voltak a linkek, miuihu volt amúgy de mindegy is) és az átírta a fastbootban látható nevet markw-re mido-ról.. azt úgy kellett visszarángatni hogy kinéztünk egy fastboot ROM-ot, kicsomagolta, töröltettem a parancsfile-okban az eszköznévellenörzést így a mido-ra ami magáról már sajnos azt mondta hoyg markw simán rápattintotta kérdés nélkül a mido fastboot ROM összes partícióját.. utána már mido volt a mido ( : Mehetett rá a MIUIHU ROM : D Na jól elkanyarodtam a végére.. bocsi. Szóval csak annyit akartam mondani ezzel hogy nem kell ezt túlmisztifikálni. Buta szkript mind.. a parancsokat te is ki tudod adni. A szép tool-ok pedig szépek és le a kalappal a készítők előtt mert sok munkaóra van benne és nagyon meg tudja könnyíteni az emberek életét akik nem akarnak belemenni a parancssorba - de akkor is ugyanazt csinálják a végén, csak a legtöbb ember jobban szeret kattintgatni ( :
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #33515 üzenetére
Nálam ilyet nem csinált, úgy értem APN-t simán tudtam hozzáadni, szépen hozzáadtam (nem szerkesztettem mert nem is volt mit). Az az uplink limitation meg szerintem lehet azért van mert most 4G-n van a SIM, a Digi nem tud csak 4G-t és 2G-t, de nem vált le 2G-re egyből mert a telefon ezt nem tudja hogy nincs 2G
(Már ha az SMSC (SMS "átjáró") jól van megadva.) Szóval 4G-n nem tudja küldeni, 3G-n próbálná de az meg nincs és timeout-ol mielőtt lemehetne próbálkozni 2G-re - állítsd át 2G-re amíg aktiválni akarod, szerintem úgy menni fog. Ja, a telefon nyelvét állítsd át angolra amíg ezt csinálod. De nem hiszem hogy neked erre egyáltalán van szükséged (az aktiválásra) mert a másik SIM már aktivált a Mi felhőben és nekem simán ment az APN hozzáadás. Vagy tiltsd le a Xiaomi aktiválás app engedélyét. Régebben ahhoz, hogy azt a SIM-et tudd aktiválni kénytelen volt az ember egy official MIUI ROM-ot feltenni, elvileg a bootloader nyitásakor figyelmeztet is hogy az aktiválás utána nem fog menni. Esetleg a hivatalos Xiaomi account oldalon a Security tab alatt add a telefonszámot hozzá valahogy aztán várj az SMS-re.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #32274 üzenetére
Nem tudom pontosan mennyire jó mert olyan sok időt "nem töltöttünk együtt" de azt tudom, hogy a changelog-ja szerint tele van innen-onnan behúzott újításokkal is és a verziószámozása kicsi becsapós: a verzió nem a felhasznált alap ROM verzióját hanem a kiadás dátumát tükrözi és van egy (szerintem csak Telegramon - meg mostmár a Mega tárhelyemen) elérhető funkciójavítás is benne: egy patkolt services.jar amivel jól működik a MIUI saját Backup appja és elmenti azt is amit más ROM-ban levő Backup app 0byte-os mentéssel csinál meg (vagyis ugye nem menti, ahogy itt írtam miért - na ezt így finoman rendszerappként ignoráltatja, mármint az allowbackup változót az apk-kban). Amúgy szerintem tudtál volna ott is venni egy Mido-t - mert ugye azt vettél volna..? : D
[Szerk.] @Whist: örülök! ( :
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #32252 üzenetére
Már úgy érted hogy az RR-t (Resurrection Remix) vagy a Revolution OS? Mintha a kettőből kevertél volna egyet
Meg még a Revenge OS-t szokták idekeverni - mert mindhárom rövidítése ROS szokott lenni.. és hogy tovább tetézzem a bajt: van közte MIUI alapú is
Revolution OS
És ugye ebből van:
- MIUI: https://os.revtechs.me/descargas-miui/
- AOSP: https://os.revtechs.me/descargas-aosp/Resurrection Remix - az "eredeti" @XDA
Resurrection Remix - a "Luis build" @XDA
..és mindegyikkel találkoztam már úgy hogy ROS
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #32064 üzenetére
Ha a telefon "látja" a hálózatokat akkor telefon gond nem lehet, ROM gond nem lehet, a telefon minden firmware-el tudja a HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz-en, ezen megy az USA-ban is az AT&T és a T-Mobile is.
Viszont látja és kézzel is elutasítja a regisztrációt - úgyhogy szerintem vagy a Telenor nincs szerződésben velük (szerintem van), vagy a Telenornál van gond és nincs engedélyezve a roaming annak ellenére hogy megvetted azt a jegyet vagy a telefonon magán nincs bekapcsolva a roaming (nem csak adatroaming kell hanem *maga* a roaming).Vagy Telenor topik, itt van az összefoglaló.
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #31978 üzenetére
Januar kozepe ota olvastam 30+ ilyet, minden hetre jutott 2..3, felinfo, kacsa, pletyka, 10 ilyenbol 8ban lesz MIUI11 a Midora, kettoben nem.. remeltem, hogy beneztem es linkelsz egy c.mi.com cikket (ujabban az a hivatalos), de nem.
Ha lesz hivatalos lista az mar a c.mi.com-on lesz.
Ja, az megvan, hogy az en.miui.com forum mar csak read-only es minden at lett migralva a c.mi.com-ra Mi Community neven?
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #31866 üzenetére
ZIP név alapján igen - de gondolom reszeltek az install scripten azóta mióta te generáltad magadnak az installkor használt ROM zip-edet és bekerült ez is mint választható mod. Kaptam még infokat privátban - az install script megtalálja a file-okat az app installáláshoz de utána rossz path-ról akarja installálni, ami persze nem megy, azért nem is látszódik mint telepített app.
-
-
Upo
addikt
válasz
vornia #31473 üzenetére
Mi van a naptárral miuihu alatt? Nekem 9.3.7 van fent (mert az az utániak random resetelgetnek), és megy a naptár. Mit kéne csinálnom vele hogy lerohadjon?
Közben látom, hogy tegnap este jött 9.3.28 mido, és írják hogy az alkalmazás zárolás megint működik (nem használom), a resetelés gondolom estére kiderül. Mindenesetre elkezdtem letölteni, lehet hogy kipróbálom. -
Tidzsi1953
tag
válasz
vornia #31494 üzenetére
Mintha arra emlékeznék, hogy volt benne egy beállítási pont, ahol ki lehetett kapcsolni a reklámot. Én nem a reklámok miatt léptem vissza, nálam a 10-es semmivel és semmiben nem hozott jobbat, mint a 9-es verzió.
UI. van egy mentésem a 8.12.13-ról, vissza tudom állítani, ha gondolod? Mi érdekel benne, mit nézzek meg?
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #31476 üzenetére
Akkor sorban:
Xiaomi.EU - kínai alapra, nekünk már EOL
Mi-Globe: ROM builder-el, nagyon szerettem, Xiaomi.EU alap volt..
MIUI Pro: orosz fejlesztés, de legalább a honlapon van automata fordító : D Az utolsó dev. ROM a 9.1.17 kínaira alapul, a stabilja meg a kínai stabil 9.5.2.0-ra (még nem MIUI10, bár talán ez nem is hátrány, mint inkább előny.. de gyakorlatilag fizetős lett.)
A Masik ROM (fansite weboldal) full orosz fejlesztés (nem találok csak 4PDA linket [1] [2])
Azt hiszem AROMA installer verzió van - szóval egy upgrade esetén ajánlott hogy ugyanazt válaszd ki, mindig. Ha meg "nem adja ki" akkor jöhet a clean flash. 2.4 a legrissebb verzió, ez Feb. 7-n lett kiadva, kínai az alapja. Talán még így is ez a legjobb választás ha kell a MIUI.A Mi-Room ugyancsak orosz fejlesztés, de legalább kínai alapra (meg elvileg integrált a Magisk, ezt sose értettem amúgy hogy miért van létjogosultsága, mert custom kernel installnál előtte ki kell a ROM ZIP-ből horgászni a boot.img-t majd flash-elni kézzel image-ként és utána mehet a custom kernel ZIP meg majd utána a Magisk).
MIUI MS: full orosz, szintén zenész..
A régi MIUI.AM ugye nincs már, helyette van a MIUI Brasil de ahhoz sincs upgrade mert ahhoz is a global dev. kéne mint alap.. pedig ez nagyon jó kis ROM volt.
Epic: a honlap eltűnt, globálra épül (dev. kiadás hiányában nincs frissítés itt se). Escobar1945-től [ez] az utolsó build ([itt] van Escobar1945 AFH linkje) de volt egy másik dev is ([Henrique_Sorrentino AFH link]) de tőle nem látok ROM-ot újabbat.
Meg amit mondtál, a Xiaomi MIUI Hellas ami full görög - Xiaomi.EU alapon (vagyis nekünk Mido-ra már EOL)
És végül de nem utolsó sorban: MIUI.HU!
(MultiROM, MIUI.AM, Revtech.. ezek megszűntek, a DNS bejegyzése az oldaluknak is megszűnt, gondolom ugyanazért amiért a MIUI.HU-t is vegzálták..)
Ha kihagytam valamit szóljatok ( :
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #31268 üzenetére
Lehet vannak de nagyon mélyen hallgatnak róla, annyira hogy pl. az én kérdezős (és direkt nem kellemetlenkedő) hozzászólásaimat az anno kiadott és törölt global dev kiadás thread-je alatt először törölték, aztán a teljes thread-et törölték.. Igazából az a furcsa, hogy kínai van globál nincs, a kínaiban mi másabb mint globálban ami ennyire ne menne? Hát pl. a Google vackok meg a globális vackok.. még az sincs megadva hogy az indiaiak vackolásával van-e gond vagy teljesen globálisan van-e gond.. de még mindig talán jobb a helyzetünk, mert a Whyred telefonra pl. a custom ROM-ok fele kb. lehet megszűnik mert nagyon bután viselkedtek a felhasználók.. és a dev-ek megunták..
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #31256 üzenetére
Abban különbb hogy azzal nincsenek ROM gondok.
A heti hivatalos changelog szerint még mindig gondok vannak a global developer ROM-al Mido-ra, meg a POCO F1 és a Redmi 5 Plus amire nem jött ki frissítés. Igen, már két hónapja nincs a Mido-ra global developer, nem még mindig nem árulják el hogy miért, volt fent egyébként szúrópróbaszerűen beta de le is szedték mert még mindig gond volt vele. Ezért nincs kiadás.. a kínaival nincs gond, abból van kiadás, abból van MIUIHU is. -
crok
Topikgazda
válasz
vornia #31220 üzenetére
A listában felsoroltam azért pár dolgot ami az egyikben van a másikban nincs. A használatból adódóan mondtam/írtam régebben hogy nálam a Xiaomi.EU stable jobban teljesített mint a Global és ott van az a pár eye candy ami szerintem tök jól néz ki meg a témák is működnek meg saját launcherével megy a duplakopp alvás. (Amúgy nincs para a "képzeldből" ( :
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #31217 üzenetére
Azt nem mondtad hogy
- már át is álltál
- Mi-Globe-ről álltál át Globálra és nem fordítva
(mert képzeld tudom hogy abban nem lesz benne)És pont ezek azok a dolog amiiket kiheréltek a globálból és benne van a kínai alapú ROM-okban.
A 3way power menu az a SystemUI egy módosítása, azt nem lehet csak úgy csinálni, azt minden ROM verzióhoz külön kell megcsinálni, és még az se működött, hogy a Mi-Globe V10.1.1.0-ra írt zip-et flash-eled a Global V10.1.1.0-ra. Ez van.
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #31215 üzenetére
Csak tiszta telepítéssel tudsz átállni ha át akarsz állni.
Azért nem adtak ki frissítést mert ők is a kínait / Xiaomi.EU-t használják alapnak.
Minden változik az égvilágon, mert totál más ROM az alapja.
Szerintem nem éri meg. De ezt csak te tudod hogy mit szeretnél.Most látom szerkesztetted.
A "több utas" power menüt be tudod kapcsolni a fejlesztői menüben.
A többit meg gyomláld ki Magisk telepítése után egy root uninstaller-el vagy Titanium Backup-al. -
crok
Topikgazda
válasz
vornia #30879 üzenetére
Mindenkinek aki nem figyelt oda, hiszen a hivatalos ROMban van hivatalosan hivatalos recovery is. TWRP-ben a ROM utan egybol kellett volna flashelni a TWRP img file-t a recovery particiora vagy eleve olyan recovery-t hasznalni ami nem teszi vissza a Zipbol a hivatalos recoveryt mert eleve ugy van megirva, van benne erre vedelem (pl. OrangeFox).
Elotte milyen ROM volt fent? Ha volt Treble akkor hiaba volt fent hivatalos ROM a /cust nem tartalmazza a regio adatokat igy a nyelv ugyan lehet magyar de a regio Kina (mert az a default) es ott mrgy a tema app.
Az emlitett appokat el lehet tavolitani (root meg Tizanium Backup vagy barmi root uninstall) vagy letilthatod (leiras: osszefoglalo, crok logout blogja).
[Szerk.:] Ja most latom Globe (is) volt elotte, az Xiaomi.EU alapu, arra ugyanugy vonatkozik a fenti (mivel kinai alap, ott nincs a /cust-on semmi).
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #30859 üzenetére
Feldobnám ha meglenne, de akinek lejött és feltelepítette annak a downloaded_rom -ból a ZIP törlődött, olyannak aki ért hozzá hogy hogy kell kivarázsolni a letöltési linket még nem sikerült elcsípnie a frissítést és eddig csak blockOTA van, bigOTA még nincs is, meg betából nem is mindig szokott lenni csak utána a "tisztázottból".
-
crok
Topikgazda
válasz
vornia #30721 üzenetére
Egyéni preferencia, többet tud mint a TWRP: eleve "integrálva" van benne egy Aroma file-kezelő, az összes partícióról képes mentést csinálni és vissza is állítani azt, integrálva van a Magisk, integrálva van a PIN/minta/ujjlenyomat törlésére való zip is.. Kinek mi.. ha másra nem kell csak nandroid backup meg restore meg ROM frissítés akkor annyira nincs értelme váltani. Én, aki sokat használom a recovery-t meg sokat segítek másoknak nekem (meg akinek segítek) egyszerűbb az életem vele ( :
Meg ebben már az én magyar fordításom van : D Bár szerintem nincs igazán értelme magyarul használni.. pár szöveg magyarul túl hosszú hogy értelmes is maradjon, szóval pl. van pár "lelógó" text.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest