- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Már múlt héten se, a 9.5.16 kiadási threadjében megpendítettem a dolgot, aztán a 9.5.16 Full changelog thread-ben is - persze semmi válasz.....
-
fudi2002
nagyúr
És mégis mi olyan hatalmas előrelépés van a heti frissítésekben? Szebb lesz a kalkulátor? Ha biztonsági frissítésre gondolsz akkor azt főleg a stabil, nem a heti rom kapja meg, szóval ez sem nagy szempont. Használtam majd 1 évig miuit, devet, stabilt. 1 év alatt nem tudtak hozni bele olyan funkciót ami nélkül ne lehetne élni, szerintem.
-
Z_A_P
addikt
Ahha, igy mar ertheto. Ellenben az akku % kijelzese ott van ugyanugy, az ikon mellett. Ez benne maradt a beallitasokban.
@fudi2002 Azt hittem arra szolgál hogy használatban legyen....
Ja, csak nem mindegy hogy az ures rendszer megeszi >50%, vagy megelegszik 30%-al.
Feltetelezem ez optimalizalas miatt lett ilyen. -
fudi2002
nagyúr
Lehet én emléxek rosszul, de fejlesztőirő stabilra így sem állsz vissza. Sztem a linked 10es fejlesztőiről visszaáll 9es fejlesztőire. Bár ezt a taknyolást sose pártoltam. Tiszta telepítés, mert aztán jön a random sírás, hogy gyorsan merül, meg azse megy, nomeg hibaüzenet. Nem mellesleg a stabilra visszaállás volt a kérdés ha jól emléxem, azt miflashnek híjják vagy twrpsnek.
-
borzosmorzi
tag
Köszi, hogy ezt tisztáztuk. Akkor ez valami engem érintő sajátos probléma, ha rájövök, hogy mi okozza, megírom.
Ami a témákat illeti, ha átállítod a régiót valami nem-EUs országra, megjelenik a témakezelő app az asztalon. Ha jól tudom, a GDPR miatt (pontosabban mivel nem felel meg előírásainak) tiltották le a MIUI-ban az EU-s országok esetén.
-
borzosmorzi
tag
Hát igen, kicsit fura a MIUI 9 után, de nem vészes szerintem.
Kérlek, megnéznéd, hogy a Mi Videó app rendesen megy-e Nálad. Eddig más romokat használók írták, hogy náluk jó. Kitöröltem az összes videómat, hátha valamelyiktől omlik össze, töröltem az app adatait, cache-ét, először egy pillanatra elindult, kiírta, hogy nincsenek videók, majd kevesebb mint 1 másodperc alatt elszállt. Utána már azonnal elszáll indításkor, már azt sem írja ki, hogy nincsenek videók a telefonon.
-
MrChef
aktív tag
-
sandró60
addikt
-
mrszitya
senior tag
Üdv a 2.5D kijelzők világában. Mindenki utálja ezt a helyzetet, de vagy full cover üveget veszel rá, vagy hagyományos kialakításút, ami nem ér a széléig, mint a Nilkin. Ezek között is mind nagy a szórás, ám egyik sem ideális. Egyiknél túl sok a levegős rész, a másik túl kicsinek tűnik, a harmadiknél nem látni a ledet vagy a gombokat rendesen. Kompromisszum.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest