- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Mercutio_ #26634 üzenetére
Sárgulás a gyári kijelzőnél van nem?
Note4-hez még nem kellett kijelzőt rendelnem, erre nem tudok mit mondani, már redmikhez és más telókhoz viszont már jópárat. Pl. Moto E-hez és redmi2-höz vettem többet is, ugyanattól, buy history-ból előszedve és újra rendelve, de nem pont ugyanolyant kaptam. Ez jellemző a kinti eladókra, egy féle kép van fent, aztán olyant küld amilyent épp elő tud keríteni.
Ezért kéne olyan, aki mostanában rendelt és elégedett a színekkel, érintő érzékenységgel, hátha még te is kapsz ugyanolyant.
Az érzékelő tökéletlen űködés amúgy jobbára szerelési hiba, az árnyékoló-helykitöltő gumikat-műanyagokat át kell szerelni az új kijelzőbe (a régiből nem mindig esik ki, hajlamos megtapadni) és nem lesz vele gond. -
kelly416
veterán
válasz
Mercutio_ #24268 üzenetére
Az enyém tegnap mondta, hogy majd éjjel frissülni fog a telója. "Érintetlen" gyári rendszere van, csak ami hivatalosan érkezik, azt frissíti. Ma mutatja, hogy a google térkép vasúti menetrendet ajánlott fel számára, és nem értette, mi az. Én sem értettem, mit akar a google, de volt "kikapcsol" gomb, mondtam is Neki: Nézd, kikapcsolás. És természetesen rá ia böktem. Erre kaptam egy letolást, hogy miért kapcsoltam ki, Ő is látta azt, de meg akarta mutatni nekem, mielőtt kikapcsolja. ???? Hol a probléma? -kérdeztem? - Ki akartad kapcsolni, ki van kapcsolva. Na de nem úgy van ám az, majd Ő kikapcsolja. Szóval ahogy írtad, majd az Asszony megoldja magának, nem kell Neki hetente frissíteni.
-
-
-
vargalex
félisten
válasz
Mercutio_ #22544 üzenetére
Szerintem az első reakciója volt elkapkodott. Ha semmit nem érne Xiaomi.eu-ban a channel bonding, akkor az életben nem mérne annyit, mint linkeltem. Ugyanis nélküle csak 72 Mbps a linksebesség, amiből kb. 50-55 Mbps tényleges sebesség jön ki. Mindegy, én már elengedtem a dolgot...
-
Maist
senior tag
válasz
Mercutio_ #18909 üzenetére
Az általad linkelt oldalt betöltve, és mozdulatlanul
bámulva:
Jobbnak tűnik.
Upo! Igen, teljesen igazad van, nem is újszülöttként csodálkoztam erre rá, csak ahogy a kolléga is írta, az a meglepő, hogy az index reklámokkal teli kezdőlapja sem pörgeti ennyire a procit, csak mert be van töltve a kijelzőre. Ennyi.
-
sandró60
addikt
válasz
Mercutio_ #16797 üzenetére
Mindet megtaláltam amit írtál-kivéve ezt- Rendszer frissítés (feldobj, hogy frissítsen-e, ott NEM-et nyomsz)-ilyen választás nekem nincs a többi az ok-remélem nekem is csak "ajánlatot"tesz a frissítésre.
Köszönöm :
Itt a fórumon most kaptam egy hasznos tanácsot.Pár fórumtárs is érdeklődött Ők is ez ügyben írtak, de ezek szerint,ha olvassák nekik is jó lesz. -
sandró60
addikt
válasz
Mercutio_ #16788 üzenetére
Megkérdezhetem,hogy kerülted ki,hogy ne frissítsen?
Nálam is minden engedély nélkül frissíteni akarja a 8.5.8.0 az újabb 9-verzióra.Én most úgy kerülöm ki,hogy kikapcsoltam a Wifit.Igaz így egyelőre a telefon le van választva a nettről.Amúgy a mobil nett sincs nálam előfizetve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest