Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
@Fudi: HelixP volt, mea culpa : D
@aRm1n: [Ezt] próbáld ki.
-
crok
Topikgazda
-
Toninho13
aktív tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Igen, MiBand2-t használok.
#22860 gallimi : Oks kipróbálom úgy is.
#22872 crok : Akkor valószínűleg ezért nem megy a 40mhz-es wifi se?! Ettől függetlenül mióta felraktam a Wifi Bounding-os Magisk modult, azóta sikerült 30 és 40 mbit közötti értékeket produkálnom a routertől távolabb is, ami azért már az elfogadható kategória. Ez lehet, hogy placebo hatás?

-
Drótszamár
őstag
válasz
bizmark6
üzenetére
Én itt vettem múlt héten: speedshop [link]
Mondjuk nekem a 4/64-es volt ennyi, és az utolsó darab volt. B20-as global verzió.
szerk: egyébként 5 napja és 16 órája fut a mobil. Most 33%-on van az akku, és 3 óra 58 perc volt a SOT.
Egyelőre tetszik. Pont azért vettem, hogy ritkán kelljen töltögetni. Talán este megkapja a második feltöltést is
-
Archttila
veterán
Erdemes inkabb a beta magisk-et hasznalni? XDA alatt sokan irjak h hiba nelkul mukodik...
-
bizmark6
tag
válasz
justgiveup
üzenetére
Már én is nézegettem náluk,elég jó árban adják.Maga a cég 2008-ban alakult,tehát már eléggé a piacon vannak.Azt,hogy milyen rommal küldik,nem tudtam még kideríteni.
-
Imi1981
veterán
válasz
justgiveup
üzenetére
Nem tudom mennyire ajánlott a bolt de ilyen jó áron garanciával még nem láttam.
-
justgiveup
tag
Sziasztok!
Honnan ajánlott beszerezni a telefont? Sajnos elég sürgősen kellene, 1-2 napon belül.
Ez a bolt menynire ajánlott?
Köszönöm. -
Archttila
veterán
Na a kis malor utan belaktam az uj RR-et es egyetlen dolgot leszamitva teljesen elegedett vagyok vele:
Magisk telepites utan nyomtam egy hide-ot az OTP alkalmazasara ami elso nekifutasra ugy tunt, hogy mukodik is de most azzal fogad, hogy mokolt a telo igy nem regisztralhatok... -
keke69
őstag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Az es file explorer-el sikerült szerkesztem. Köszönöm!
-
-
crok
Topikgazda
-
[lAyCsI]
addikt
Ha valakit érdekel egy kis Battery Life / Performance Benchmarks - Nougat x Oreo
Én pár napja a Liquid Remix-et tesztelgetem és egyelőre teljesen jó, nagyon klasszul testre szabható,
akksi OK. Sajnon nincs benne OTA és az új build-ek telepítése is clean install-al ajánlott....
Pixel Experience-et gyorsan ledobtam, nem tetszett benne a sok Guglis cucc amit ráadásul rendszer alkalmazás eltávolítóval sem tudtam törölni
-
keke69
őstag
Total Commanderban szerkesztenék de mentésnél kiírja, hogy felülírási hiba. Root jog megadva. Valami ötlet?
Köszönöm! -
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Miui.hu rom van a telóm és 2,4 ghz-es wifi nagyon gyengén muzsikál. Van, hogy 5mbits mérek speedtesttel a router mellett. Wifi bounding magisk modult is felraktam, de nem javult. Vonalsebesség 72mbits. A routeren állítgattam a csatornán, de nincs javulás. Más nem tapasztalt hasonlót? -
Archttila
veterán
RR 6 alatt már nem lehet összevonni, csoportositani egy bubiba az ikonokat?

-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Megérkezett a fekete egész kijelzős üvegfóliám. [link] Egy kicsit kb fél mm-rel eltolódott a felrakásnál, és így az alsó világító gombok vonalai csak félig látszanak, kicsit suták szemből nézve. Érdemes próbálkozni, hogy felszedni és arrébb rakni, vagy ez már másodszorra nem tapad úgy mint egy hagyományos keskenyebb üvegfólia? Nem mertem hozzá nyúlni, mert általában ilyenkor csak rontani szoktam rajta, de jobb szeretem a tökéletességet.
Egyébként nagyon jó. Odatapadt rendesen, és a tok se nyomja fel, nem buborékos. A már említett szivárványosságot a közepén felrakás után láttam még feketén, de mióta nyomkodtam azóta nem láttam. Mondjuk párszor volt hogy középen nyomtam valami ikont és elsőre nem reagált, de még eddig csak elvétve volt ilyen.Üdv: Fishor
-
fudi2002
nagyúr
Help: találkoztatok olyannal, hogy los alatt néha bekapcsolás után nem fordul el a kijelző. Legend is csinálta, most rr is.
-
Mivan nincs új global dev? Kimaradt ez a péntek?
-
törölt tag
Na szóval helyzetjelentès....
Bármelyik 5Ghz-es hálózatot látom, csak a saját Mi Router 3-èt nem, ellenben minden másfajta eszköz látja a Mi Router 3 5Ghz-es wifijèt.

-
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Total commander miért írja, hogy ezen az eszközön nincs root jogosultságom? Magisk 15,3 fent van! -
Archttila
veterán
Egy korábban már nyitott, később visszazárt Redmi Note 4 telefont újra lehet nyitni?
-
törölt tag
sziasztok!
hogyan tudom a mobilnetem használni, ha közben egy másik eszközhöz csatlakozok wifin?
Egy kamera a másik eszköz, aminek nincs nete.
gyári miui 9.2 stabil -
válasz
kukinyo
üzenetére
Igen atvalt es most lehet hulyenek neztek, alatta ott az eredeti hang. Egyszerre jatssza le... Es igy ugye minden ertesitesnel ezt jatssza, nem csak a tolto kibe dugdosasnal.
Headless, ennyire nem rossz a fulunk
Koze nincs a ket hangnakna dock es undock hangokhoz, ezt esku alatt allitom, 2 tanuval, de ha akarod felveszem neked a mostani tolteshangot.
ronin79, nincs ilyen apk, ez RR rom, nem miui. Sima SystemUI apk van, de a raw konyvtarba levo 4 hang kozul egyik se az. Feladtam...
Oldman2 is koszi. -
aRm1n
aktív tag
Na, felraktam a 02.16-os unofficoal AEX-et és jelentem, eddig működik, február 5.-ei biztonság csomag van benne.

-
ronin79
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Oldman2-nél a pont

System/priv-app/MiuiSystemUI.apk/res/raw/charging.ogg -
Zotyafpv
csendes tag
Üdv urak.
Úgy néz ki note 4 tulaj szeretnék lenni. B20 verzióval honnan érdemes most rendelni? 1 2 hasznos ajánlást elfogadok (mi3 ról váltanèk)
-
Headless
őstag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Aex alatt ott van a dock.ogg és undock.ogg a system/media/audio/ui mappában... Nem hinném hogy ezt kiui alatt nagyon módosították volna...
-
kukinyo
addikt
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ha megváltoztatod az alapértelmezett értesítési hangot mit mutat? Átvált arra?
-
válasz
Fater38
üzenetére
Az asszony eleg hulyenek nezett ma delelott, de turelmes .. :-) , 40 perce az osszes rendszerhangot hallgatjuk, bevontam a fiamat is es egybehangzo velmeny szerint a tolto le-fel csatlakozasi hang NINCS a system/audio alatt.
Oldman 2, lehet lgy van de vajon hol lehet...? Nem nagy dolog, marad igy de mostmar kihivaskent tekintek a jelensegre. -
-
Fater38
tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Nekem crDroid van most a telefonon,nem tudom mennyi a különbség ,de csináltam egy teljes keresést a system mappában és nincs máshol audio fájl(*.ogg),lövésem sincs honnan adja az RR azt a hangot .Bolond ötlet,de nem lehet,hogy valamelyiknek csak egy részét,talán az elejét játssza le?
-
válasz
Fater38
üzenetére
Ezek megvannak, de ma éjjeles voltam, volt időm, 25x végighallgattam, az összeset (értesítési, csengő, riasztás, ui) kicsit már belefáradt a fülem, de nem találtam közöttük azt a hangot amikor ki-be dugom a töltőt. Ma otthon futok még egy kört, asszonynak egész zenei hallása van
, ha ő se találja meg, akkor passz.
Meg mint írtam, szebb, elegánsabb megoldásnak találom a hang neve átírás helyett az ezt beállító fájlba átírni, de jópár óra system és data kutatás után sem találtam erre utaló fájlt, vagy tartalmat. -
Upo
addikt
Nem hiszem, nem látok semmi treble utalást. Annak még azért tisztulnia kell mire tényleg jól működik majd. Azért még jópár vendor specifikus dolgot állítgatni kell mire egy másik telefonon elindul. Támogatott készülékekből sincs még sok, tanulási folyamat van. Most pl. valami mediatekes allview telóról olvastam hogy a phh féle treble aosp rommal elindították. A custom rom gyártóknak is bele kell jönniük, források még nem nagyon vannak, korai időszakban vagyunk. Amit várnak, hogy az android P-re való áttéréskor már valószínű sokat fog segíteni a treble.
-
ÁrPi2
senior tag
Mai build , jó SoT? Nemrégiben olvastam ismét az Upo által belinkelt Project Treble ismertetőt.

Na ott írtak olyasmit hogy a korábban egy vagy akár több hónapos App fejlesztési időket (vagy ROM főzéseket) néhány napra rövidítheti le.
Ez nekem nagyon szimpi, kevesebbet is kellhet tesztelésével vele biztosan szívni 
Most például ez a ROM is már a Treble-vel implementált Lineage oreo-ra épülő ROM?? -
Gila2626
csendes tag
Valaki jár már úgy hogy nem műkődik a gyorsulás mérő és a magnetic meter a telójába? Nem is tudom őket újra kalibrálni! 9.2miui rom snapis 4/64 note 4 a telóm
-
rin33
senior tag
Atomic OS elég jónak tűnik a mai build (jó ram kezelés, smooth, jó sot)
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Tomikám, mi nem szívunk eleget?

-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Azt én nem tudom...
-
Trailblazer
veterán
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Nem hiszem, hogy a kínai programozók többet szívnának, mint a világ többi részén élő programozók.

-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére

Nem vagyok iriny rájuk, szerintem szívnak ők eleget az év többi napján... Had élvezzék ki! -
Trailblazer
veterán
válasz
Mr. Nimbus
üzenetére
Nagyon kényelmesek ezek a sárgák...

-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Így van, majd ha lesz új csájná rom, lesz miuihu is.
-
Trailblazer
veterán
BTW., miuihu miért nem frissült múlt szombaton? Ez is a kínai újév számlájára írható? Ezek szerint ma sem fog?
-
Fater38
tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
Szia!
A rendszerhangokat itt találod.: Fájlrendszer gyökér-system-media-audio-ui.
Természetesen ehhez root kell,én total commandert használok,ha kell kimásolom innen,szerkesztek újat majd fontos,hogy ugyan azzal a névvel visszamásolom.Nem mindig engedi felül írni,ilyenkor ki kell törölni az eredetit és úgy odamásolni az új hangot.Újraindítás után már azt használja. -
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Van arra lehetőség legfrissebb MIUI Global Dev alatt, hogy kikapcsoljam az értesítési redőnyt?
Egy másik appot használok, de nem találok megoldást a gyári notif redőny kikapcsolására.
Root, mókolás nimcs.
Előre is köszönöm a választ.
-
Imi1981
veterán
válasz
fudi2002
üzenetére
Pontosan erre gondoltam RR-N-v5.8.5-20171002-mido-Final.zip .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nekem nagyon szimpi, kevesebbet is kellhet tesztelésével vele biztosan szívni