- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz Trailblazer #23996 üzenetére
Akkor ha jól értelmezem igen.
twrp belép -> rom telepít -> wipe dalvik/cache, és reboot volt.(#23994) sati
Ikonok számát nem tudod merre lehet változtatni a főképernyőn? Kicsit zavar ez az 5*5-ös kiosztás.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ktomcat
senior tag
Sziasztok,
Újratettem az AEX-et (kicsit összeveszett a sokféle miui cam), és most nem működik a google assistant hangfelismerés (az "ok google detection" ki van szürkülve). Erre van valakinek valami tippje? azon kívül hogy állítsak rendszernyelvet US-re, vagy hogy legyen system app a google, vagy hogy töröljem a cachet / rakjam újra az appot, mert ezeket próbáltam és nem járok sikerrel.
[ Szerkesztve ]
-
Uthenger
aktív tag
-
Ármester
válasz Archttila #23994 üzenetére
Ha az a wipe dalvik/cache-t jelenti telepítés után, akkor igen
Ezzel a szakzsargonnal még nem vagyok tisztában teljesen„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Buckey
őstag
válasz Uthenger #23992 üzenetére
Megpróbáltam kitörölni a play-ből is, de csak a pipát tudtam kivenni előle.
Telefon újraindít, majd regisztrálás ismét, egy kis várakozás, majd a szokásos üzenet:(#23991) vipviform , most annyira nem zavar, mert terveim szerint csak hotspotnak fogom használni jó sokáig, csak azért bosszantó hiba (?), meg hát a kiváncsiság, hogy mi lehet és mi rá a megoldás, mert ilyent én még nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Uthenger
aktív tag
válasz Buckey #23990 üzenetére
Konkret hibauzenet nelkul nehez infot adni
Arra tippelnek ami kolleganal is volt, megoldas: play.google.com, innen kitorlod a telefont, majd utana restart es add hozza a google fiokot.Ha nem oldja meg, akkor ird le hogy pontosan milyen szerverhibat jelez.
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
Buckey
őstag
Üdv.!
Tegnap feltettem TWRP-ből a MIUIHU romot, majd vissza az RR-t, utána a MiFlash-el visszaállítottam gyári állapotra (legutolsó Global ROM), de így sem akar a Googlehoz csatlakozni, valami szerver hibára hivatkozik, próbáljam meg később.
Ma már elég későnek gondoltam, de ma sem megy. Mondjuk nem gond jelenleg, legalább nem fogyaszt netet (a Mi fiókot is letiltottam a netről), mert csak TV-t nézek vele (Telenor MyTV), a hotspot is tökéletesen működik.
De azért bosszant a dolog, a neten mindent végigcsináltam, amit találtam, de nem jó így sem.
Eőtte az RR-rom volt, amivel az volt a baj, hogy nem adott ki hotspoton 5GHz-es WIFI-t, hiába volt beállítva, újraindítva stb. -
vipviform
senior tag
Itt elég részletesen taglalják a különbségeket, hátha segít...
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Ármester
válasz Archttila #23976 üzenetére
Most hogy írtad a frissítést, én is felraktam, és igen nálam is eltűntek a főképernyős cuccok, de első ránézésre csak azokat, más beállítást nem bántott.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
TRob1
veterán
válasz guftabi96 #23984 üzenetére
Köszönöm.
Tehát úgymond azért kisebb egy Dev verziószám a Stabilnál (bármi más appal ellentétben), mert ott a dátumra utal a verzió. És ebből lesz pl. az én telómon lévő xiaomi.eu 9.5.1.0 is... És akkor kb semmi összefüggés a gyári 9.x.x.x (most épp 9.2.1.0) és az én 9.5.1.0-es verzióm között...
És akkor jelenleg ezeken a vonalakon maradva elvileg a 8.3.1.5 Dev a legfrissebb (illetve inkább: a legtöbb javítást/újdonságot tartalmazó) verzió?
Azt valahol lehet látni hogy pl. a 9.5.1.0 az miből lett? Mit tartalmaz?
Bocs a "körülményeskedésért". (Nekem elég új a miui dolog, ez előtt még nem volt tapasztalatom vele, max "messziről")(#23986) vipviform :
Köszönöm neked is.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
vipviform
senior tag
Megelőztek, bocsi...
Az abszolút gyári a CHINA STABLE, valamint a CHINA DEV- ből a legutolsó. Ezekben van kínai és angol nyelv. A többinél mindenhol ki van írva, hogy milyen alapokat használtak. Nézz be az oldalakra, és látni fogod a különbségeket. A Globalok és a GLOBAL DEV-ek tudnak több nyelvet, a Globalok lassan frissülnek a DEV-ek általában hetente. Van még a MIUIHU, ami magyar fejlesztés, és kínai alapú, de mentes a kínai appoktól, ez igaz az EU DEV- re is. Neked kell eldönteni, hogy milyen igényeid vannak, és aszerint válassz.
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
guftabi96
addikt
A gyári romoknál van: Global és China ág. Ezeken belül van Stable (ritkábban frissül) és Developer.
A developer verziószáma a dátumra utal, pl 8.3.15 -> 2018.03.15.
És ezekből a romokból készülnek pl a Xiaomi.eu, MiGlobe stb romok.#KeepFightingMichael
-
TRob1
veterán
Én meg teljesen össze vagyok zavarodva, fogalmam sincs mi a gyári és mi a nem gyári. global, eu, china... 8.3.15, 9.5.1.0... stb.
Megyek a xiaomi.eu-ra, erre 8.3.akármik vannak... miküzben nekem ,meg vmi 9.2.1.0 meg most 9.5.1.0 (és ma újra frissített ugyanerre )
Mi a különbség? Mi a tényleg gyári? Mi az hogy 9.2.2.0 mikor nekem a 9.2.1.0 után meg 9.5.1.0 jött. És a 9.5.4.0-ről nem is beszélve... huh.ui: Használtan vettem a telefont, ezért is fogalmam sincs ki kivel van.
¤ R'n'R ¤
-
G48
senior tag
Nougaton volt a fejlesztői beállításokban egy Eszköz neve menüpont, ahol egy -gondolom- véletlen generált nevet lehetett személyre szabni. Ez az Oreokban merre lehet? BT nevet átírtam, WiFi Dierctben is, de a router unknow-nak látja.
-
Chaser
legenda
válasz KamuMazsola #23978 üzenetére
ez így van, csak érdekel, a jótnemb@szogassuk' elvet vallom ( :
B2man2 nem szoktam méricskélni üzemidőt, játék nincs, de sok telefon, zene, böngészés az van, lemerülés nehezen ( :
most látom már van 8-as droid, az újabb frissítésben már az lesz?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
B2man2
aktív tag
válasz Chaser #23977 üzenetére
Én is szeretem a gyári stabil rom-ot.
Amióta 7-es androidra frissült azóta a videó hang is jó, a 9.2.2.0-ás frissítéssel pedig visszajött a 8.5.4.0-ás üzemideje is
Most 1 nap 13 óra töltés nélkül, 8 óra 11 perc SOT, úgy hogy abból egy perc híján 4 óra volt a játék, és még 18%-on van az akksi.
Most a tapasztalatokat várom, és olvasom a 9.5.4.0-ról. Külföldi fórumon nem írtak róla rosszat. Még várok egy kicsit hátha feldobja a teló.[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
-
-
Archttila
veterán
Az új RR frissítés nálatok nem vágta haza a beállításokat? Nekem a főképernyőről az összes ikon eltűnt, visszaállt minden defaultra
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
tordaitibi
veterán
RR rom, az elmulasztott hívást jelző led fény fogadott hívás után is random égve marad, orvosolni vagy reboottal lehet, vagy ha hívnak megint, akkor kialszik.
Van rá megoldás, vagy éljek együtt ezzel?
Amúgy szerintem az egyik legjobban sikerült rom.
FR. nem orvosság, épp 2 napja állítottam vissza a rendszert, vagyis totál újrahúztam twrp alól, még szinte szűz és már csinálja. -
aRm1n
aktív tag
No... hosszas vívódás után felraktam a legújabb AEX Oreot, eddig jónak tűnik, de nem egy funkció hiányzik a Nougathoz képest. Pl. gombokhoz bizonyos akciókat nem lehet hozzárendelni (egykezes mód hiányzik egyelőre, kamera nem indul a bekapcs gomb 2x megnyomására), PIP mód (nálam legalábbis) nem működik használhatóan, UI kezdőképernyőn laggol kicsit (Nova Launcher), rendszer egyből egy FC üzenettel indul (Beállítások app, mondjuk nem sokat számít, de mégis...), stb... szóval van még munka vele bőven. Csak azért írom, ha valaki esetleg gondolkozik rajta, tudja, mire számíthat. Egyelőre marad.
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Arra van valakinek ötlete, hogy EU Dev frissítésnél miért törli a távirányító beállításait?!
Unom már, hogy minden héten újra be kell állítani...
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
trebrona
nagyúr
válasz Trailblazer #23903 üzenetére
8.3.15:
[link][ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
G48
senior tag
Oreo alatt nektek sem jelenik meg semmi a WLD -> CPU Wakelock menüpont alatt.
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Újként csatlakozva hozzátok... csak, hogy visszataláljak.
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Uthenger
aktív tag
válasz Uthenger #23955 üzenetére
Problema megoldva, aex helyett felrakva a korabban linkelt rom.
Azt meg hogy kikapcsoltt kijelzo utan is mutatja az idot, az alapbol bekapcsolt kornyezeti kijelzo okozta.Igy restart utan is feloldhato ujjlenyomattal, es a rezges is kikapcsolhato.
Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
adrian94
őstag
A telefonon alul nem 2 hangszóró van? Nekem csak a jobb oldali szól.. Ez mindenkinél így van vagy csak nálam?
-
Uthenger
aktív tag
válasz guftabi96 #23950 üzenetére
Az aexes extension reszben nincs, de megneztem a fejleszto menuben, az adat vedelemnel, az ujjlenyomat hozzaadasnal, nincs...
Azt ugyanugy nem lehet kikapcsolni, hogy pl. Rezegjen az fp olvaso hasznalatakor.
-
MaRTiNuS
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Note 4 4/64gb b20 és egy 5A Prime 3/32gb b20 -as telefonunk és a problémánk mindkettővel, hogy ha telefonálunk közben könnyen elnyomkodódik a telefon, be lehet valahol állítani, hogy telefonálás közben mennyire legyen érzékeny?
Köszöntem a segytséget!
-
gilbo
csendes tag
üdv
Valaki esetleg már frissített új global rom-ra? Miben más mint a 9.2.2.0??
-
Uthenger
aktív tag
válasz Oldman2 #23948 üzenetére
Van tobb olyan rom ahol ezt ki lehet kapcsolni.
Pl
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/8-1-0-project-xtended-t3758581Lock screen
* Media cover art toggle
* FP Vibration
* FP Unlock on RebootDe itt pl van kepernyovedonek ora, amit nem lehet kikapcsolni, igy folyamatosan megy a kijelzo
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #23945 üzenetére
Múló rosszullét.
Tesód sokat tudna mesélni.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
aytukabozs
addikt
válasz trebrona #23942 üzenetére
(#23944) trebrona
Megoldódott köszi.
Kikapcsoltam, újraindult, és azt mondja rendben lement a frissítés.
Hát megnyugtatónak épp nem nevezném, de a lényeg hogy működik.(#23946) trebrona
Jaja, őt kerestem elsőnek, de épp családi program van náluk, nem ér rám...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #23941 üzenetére
Közben kifutottam a szerkesztésből.
Jól emlékszem, hogy nyitva a telefonod és TWRP van fent, ugye?
-
Uthenger
aktív tag
Tudja valaki a megoldást arra, hogy AEX 8.1 rom esetében hogyan lehetne engedélyezni azt,
hogy újraindítás után az újlenyomattal hozzá lehessen férni a telefonhoz, ne csak jelszóval?van pár rom ahol ezt lehet menüből módosítani, de azokkal meg más baj van
Köszönöm
-
trebrona
nagyúr
válasz aytukabozs #23941 üzenetére
Küldd rá a lazyflashert!
Illetve most látom, nézem, hogy nem csak logo-d van, így wipe cache, dalvik cache ismét, hátha magához tér.
Szerk: szvsz adatok nem vesznek el, miért is vesznének? Gondolom Data partíciót nem bántja ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
Jó reggelt.
Remélem van itt valaki
Kicsit szopat a global beta, tegnap jelezte a frissítést, és ahogy szoktam rányomtam hogy éjjel frissítsen.
Reggel mikor a kutya elkezdett topogni hogy menne sétálni még bőszen bootolgatott (MI logo és Android felirat).
1 óra múlva mikor visszaértünk a sétából, dettó,
és most mikor ezt írom még mindig ugyanott tart.Ha jól sejtem sima OTA frisstés esetén nem annyira normális hogy min. 5 órán keresztül éledezzen?
Ha most kényszerítve kikapcsolom, akkor ami eddig rajta volt rendszer annak búcsút mondhatok?(#23942) trebrona
De akkor nyugodtan force shutdownolhatom? Ugyértem ha eddig nem állt fel, már nem is valószínű hogy fog, csak szépen lemeríti magát. (Ilyenkor gondolom nem veszi a töltést.)
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
B2man2
aktív tag
válasz Winnie The P #23936 üzenetére
Szia!
Nekem 9.2.2.0 van fent. Nekem se jött fel a frissítés, de ha fel akarod rakni, akkor a fórum linken bent van a letöltési link is.
Itt a link:
link
Nightly frissítés, ugyan úgy mint a 9.2.2.0.
Bár a 9.2.2.0 is csak a telepítés után tudatta magától hogy napi frissítés...[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
gagyi ez a telefon, ha egész nap zenét hallgatok róla soundcludról v yt-ról, nem merül le, hiába aktív a gps/4g/wifi, hiába a full fényerő és 1-2 óra chrome, hiába van sok alkalmazás folyamatos szinkron alatt, telefonálás, fényképezés, nem indul újra, nem kapcsol ki, nem fagy, nem lassú...nem aLYánlom senkinek ( :
- bő fél éve használom -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
kelly416
veterán
Köszi mindenkinek. Tényleg megy máris felfelé az új RR. Sok mindenre oda kell figyelnem még majd legközelebb. De most minden rendben, úgyhogy köszi. Megyek Weeds-et nézni a Feleségemmel, és közben majd belakom. Köszi még egyszer!
-
guftabi96
addikt
válasz kelly416 #23928 üzenetére
RedWolffal csináltam neked pár screenshotot a recovery cseréről. TWRP-vel is hasonlónak kell lennie
A billentyűzetet pedig így tudtad volna megváltoztatni: Beállítások -> Rendszer -> Nyelvek és bevitel -> Virtuális billentyűzet -> Billentyűzetek kezelése -> Az AOSP billentyűzetet "kikapcsolod"
Hülye egy megoldás, tudom.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
guftabi96
addikt
Töltsd le a legújabb TWRP-t / RedWolf-ot, csatlakoztasd a telefont a gépedhez (elvileg recoveryben is tudnod kell másolni rá). Másold fel a letöltött fájlt és recoveryben válaszd az install image opciót, tallózd be a .img fájlt, amit letöltöttél és válaszd ki, hogy recoveryt akarsz telepíteni.
#KeepFightingMichael
-
crok
Topikgazda
twrp-3.2.1-0-mido.img 2017-12-09 20:30:43 EST
twrp-3.1.1-0-mido.img 2017-05-17 21:10:18 EDTDecemberben pont volt frissítés és ha még előtte tettél fel 3.1.1.0-t akkor jöhet az Error 7. Feltenni ugyanúgy tudod mint először (fastboot) vagy TWRP-ből is install image-el (MTP-t tud a telefon TWRP-ben is, fel tudod másolni a zip-et).
-
kelly416
veterán
Puff neki, az december óta ugyanaz. Azt most jelen állapotban hogyan tudom frissíteni, hogy rom nincs a telefonon?
guftabi96:
Nem tudnám elmondani konkrétan, nem tetszett. Nem tudtam lecserélni az aosp billentyűzetet a google megoldására, hiába töltöttem le, de ezt szerintem orvosolná egy pico-nál nagyobb GApps csomag feltétele, nem ezzel volt a fő gond. -
guftabi96
addikt
válasz kelly416 #23925 üzenetére
XDA-n az Error 7-re azt szokták írni, hogy újabb TWRP kell, de szerintem a MIUI-nak fel kellene mennie.
Próbáld meg a legújabb RedWolfot felrakni, hátha azzal menni fog.
Egyébként a crDroid miért nem jött be? Nagyon régen használtam RR-t (oreo-t pedig egyáltalán nem), szóval nem tudom, hogy az miben másabb.#KeepFightingMichael
-
kelly416
veterán
Mi a fenét csinálok rosszul? twrp, wipe, install, és bármilyen romot tallózokbe, hibára futok. RR rom -> unknown command [log] Update prcess ended with ERROR: 7 akár official, akár unofficial romot akarok telepíteni (RR-V6.0.0-mido.
A miuihu pedig Could not find "META-INF/com/google/android/update-binary" in zip file üzenettel áll le. -
kelly416
veterán
válasz Black_Raven #23922 üzenetére
Ja? A MiuiHu-hoz sem? Na mindegy, galibát nem csináltam vele asszem, de nem tetszik a crdroid, úgyhogy jön mindjárt az rr friss verziója.
-
Szgaboo23
csendes tag
Sziasztok!
Másnak is akad a youtube alkalmazás a legfrissebb crdroid rom alatt?
Miui fejlesztői alatt tökéletesen működik.
Köszönöm a segítséget 😀Iphone 12 / Lenovo Y 530 / Xbox Series X :)
-
crok
Topikgazda
válasz kelly416 #23918 üzenetére
Itt van a lista, hogy melyik OpenGApps csomagban mi van - ha kellene:
https://github.com/opengapps/opengapps/wiki/Package-Comparison[ Szerkesztve ]
-
-
kelly416
veterán
válasz guftabi96 #23915 üzenetére
Azt tudom, de nem árt neki, meg lementettem mindent már, ami kell. Azért köszi a figyelmeztetést.
OTG-n nyomom majd fel a dolgokat, eddig is tökéletesen működött úgy. Viszont volna egy jó kérdésem. Ha már pico-t ajánlottad, amit egyébként készséggel elfogadok, hogy ne legyen tele minden vacakkal, mit kell feltennem ahhoz, hogy diktálni tudjak a billentyűzés helyett? Nem sokszor használom, de néha nagyon jól jön, amikor pl. vezetek és nem érek rá oda nézni, megkeresem ezt az egy gombot, lediktálom amit beírnék és küldöm is. Ezt tudod, hogy ehhez mi kell?
-
guftabi96
addikt
válasz kelly416 #23912 üzenetére
crDroidból én most felraktam a legújabbat, amit te is linkeltél (eddig az első stable oreo volt fent). Úgy tűnik, hogy ez már nem fagyogat be néha feloldás után. Az AEX csak pár percig volt fent, hajtott a kíváncsiság, hogy csak meg kellene nézni azt az új cr-t.
Gapps-ból az ARM64-es kell neked, és a rom-hoz megfelelő verzió (8.1). Én a picot raknám fel a helyedben. Az tényleg csak a minimális google cuccokat tartalmazza (ami meg kell, azt utána le tudod húzni playből).[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
kelly416
veterán
Most nekem is írhatjátok, hogy olvassam az összefoglalót , de akkor is kérdezek, mert nagyon nem vagyok magabiztos.
Jelenleg RR (8.5.8 mido final) csücsül a telómon, de frissítenék. Vagy miuihu vagy friss RR az esélyes. És itt jön a kérdés: miután minden le van töltve és memóriakártyára téve, twrp, data/cash/dalvik/system/internal wipe, rom install, lazyflasher, camera2api zip (köszi crok ), és már lakhatom is be egy reinstall után? Igen, mindenféle ujjlenyomat és egyéb feloldókód ki van kapcsolva, ameddig a romot és egyebet leszedem, illetve megszülöm, hogy miuihu vagy RR, addig lementek minden adatot. Ja? Ezen romok legrfissebb példányának linkjei vannak az összefoglalóban?
-
guftabi96
addikt
Én fel is raktam.
Sajnos a kamera app ezen is full fapad, nem az, mint ami pl crDroidon van. cr-hez egyébként jött frissítés:
Changes:
~Fixed some lagging issue
~Kernel update
~Upstream Merge
Remélem a "fixed some lagging issue" alatt a feloldás után fagyást/megakadást is értik.#KeepFightingMichael
-
Thrawn
félisten
Hm, china devben ráfeküdtek kicsit a kamerára, erre épül ugye a xiaomi.eu ROM is:
CHANGELOG 8.3.15
Camera
Optimize - Autofocus speed and accuracy (03-15)
Optimize - Color reproduction accuracy (03-15)
Optimize - Brightness and color in portrait mode (03-15)
Optimize - Autofocus, color and brightness in video mode (03-15)
Optimize - The dynamic range of the photo (03-15)File Explorer
Fix - When the folder is out, the page goes back to the top of the problem (03-13)Security
New - Uninstall more apps at onceDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
skyrush7
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már, de nem találtam rá, előre is bocsánat.
SD 625-ös 3/32 variánssal működne-e Quick Charge 2.0-ás töltő? -
B2man2
aktív tag
Új frissítés érkezett global stabil-ra.
miui 9.5.4.0 -
trebrona
nagyúr
válasz Trailblazer #23901 üzenetére
Elvileg ma fogják letölthetővé tenni a 8.3.15-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest