- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
MrChef #25678 üzenetére
Hogy ne aggódj annyira,egy kis nyugtató😁
"Megígérjük, hogy a teljes hardverre vetített nettó haszonkulcsunk soha nem fogja meghaladni az 5%-ot"
És itt a teljes cikk a Xiaomi vezérigazgatójának nyílt levele.https://helloxiaomi.hu/nyilt-level-a-xiaomi-vezerigazgatojatol-lei-juntol-mi-a-xiaomi-es-miert-dolgozunk/
-
pulutodurumo
őstag
válasz
MrChef #25680 üzenetére
Nincsenek illúzióim azzal kapcsolatban, hogy egy vállalat hogyan működik. Nem jótékonysági intézmény ez biztos.
Viszont azzal hogy tőzsdére mennek, tényleg lehetnek változások. Már nem csak saját maguknak, meg a -létező, vagy nemlétező - elveiknek kell megfelelniük, hanem a részvényeseknek is.
Ellenben nem hagyhatják figyelmen kívül, hogy azért értek el ekkora sikereket, mert a Redmi sorozat iszonyatosan szigorúan volt és van árazva. Persze a sima Mi telefonok sem drágák a tudásukhoz képest. Szóval ha borul az ár/érték arány, azzal a legnagyobb vevőcsalogató tulajdonságuk fog odaveszni.Kíváncsian várom, hogy mi lesz. Nem válasz akar lenni, inkább kapcsolódó hsz.
-
vadkörte
addikt
válasz
MrChef #23514 üzenetére
A pillanatragasztó akrilgyanta (cianoakrillát) alapú. Ronda fehér folt marad(hat) utána száradás után. Én nem feszegetném a használatát.
A 2,5D kijelzők feltalálójának a kezeit kalapáccsal törném szilánkosra!8.3.1-es EU dev-et használ valaki? Ha igen, tapasztalatok? (nálam egyelőre nem produkál érdekességeket és az eltávolított Téma app is megmaradt a frissítés után (lehet, hogy szűz telepítéssel nem maradt volna meg))
-
Imi1981
veterán
válasz
MrChef #23514 üzenetére
Hát pillanatragasztót biztos nem használnék! Azt utána sose jönne le rendesen.Meg ha az folyik be valahová? Inkább akkor nem kell fólia
. Még a nillkin - t kipróbálom és ha hosszútávon az se jó akkor marad a full cover üvegfólia. Sima fóliát egyszerűen nem tudom buborékmentesen felrakni (youtubeos ragasztószallagos trükkökhöz meg nincs türelmem).
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
MrChef #23191 üzenetére
Két telefonom van és egy tabletem, egyiken se volt soha kijelzővédő és egy karc nincs rajtuk. Az egyik telefon 2 éves, másik 3,5 éves, a teblet kb 2 éves. Ezek előtt is voltak telefonjaim, sose voltak karcosak. Utoljára 12 éve a rezisztív kijelzős PDA-mon volt fólia, de azt mindennel böködtem, ami a kezem ügyébe került. Aztán az is összetört. Ti mit csináltok a telefonnal, hogy karcolódik?
Csak pár dolog amit be kell tartani és nem lesz karcos.- Telefont csak olyan zsebbe teszünk, ahol más nincsen
- Kés villa olló, kisgyermek kezébe nem való. Le kellene vetkőzni azt a beidegződést, hogy "há én györököm, mié ne adnám a 8 éves gyereknek oda a 300 ezres tellát, há én vérem". Játszon szépen a saját telefonjával, amit úgy aláz, ahogy akar. Én nem adom gyerek kezébe, de attól még szeretem a gyereket. Apa telefonja tabu és ezt tudja is.
- Ha nincsen időnk a telefonnal babrálni, akkor ne is babráljunk vele. Így nincsen kapkodás, ami azt eredményezheti, hogy elejtjük, lerántjuk, stb.
- Extrém sportnál ne a külső zsebbe tegyük
- Farzsebbe sose tegyük (ha rossz a memóriánk), mert tuti ráülünk.Ilyen egyszerű szabályok mellett nem lesz gond. Tehetsz arra bármilyen fóliát, ha akar, úgyis összetörik vagy karcosodik. Az ismerőseim fóliázgatnak, de mindnek összetört már legalább egyszer. Én is mászok hegyet, bringázom, dolgozom, de nekem nem tört egyszer sem.
A hajlított kijelzővel rengeteget dolgoztak a mérnökök, aztán mindenki gumibugyiba teszi, meg fóliázza, vagyis pont a hajlított kijelzőt takarja le, ami bárhonnan nézve is nevetséges. -
Trailblazer
veterán
-
Fishor
senior tag
válasz
MrChef #22993 üzenetére
Szia!
Hát üvegnek vettem, nem tudom az-e. Az biztos hogy nagyon gyűjti az ujjlenyomatot. És bár többnyire jól működik, de a tokom biztosan nyomja, szerintem idő kérdése és le fog jönni. Valamint néha érzem ha nyomkodom, hogy kattog, meg ilyenkor néha nem mindenhol érzékel, szóval lehet, hogy az lesz a vége, hogy visszaállok a régi nem fullos üvegfóliára.
Üdv: Fishor
-
helixP
nagyúr
válasz
MrChef #18682 üzenetére
Nem azért fontos a processzor, hogy hány képkockát tud, hanem mert az egyik tudja a B20-as LTE-t, ami Pesten kívül tud fontos lenni, a másik nem. Ezen kívül az MTK-s proci zabálja az áramot, plusz más a frissítési ciklusa, máshogy kell moddolni, tehát és konkrétan egy egészen más telefon a proci különbözősége miatt.
Szóval nem az e-penis miatt akarja mindenki tudni, hogy melyik proci van benne.Oldman2: Én azért próbálkozom
-
Upo
addikt
válasz
MrChef #18186 üzenetére
Én vettem. Paypal fizetéssel ment, de nem semmi volt mire kitaláltam.
Most már talán egyszerűbb. Gépen felmész az i.mi.com-ra, jobb felső ikon melletti menüben "storage space".
Azon az oldalon kell venni. Nekem fut a Premium, nálam olyan sor van, hogy Upgrade to Mega, 80 HK dollars.
Rányomok a gombra, bejön egy tyúklábas oldal. Lefordítva azt jelenti, hogy nincs elég balance, termék: 100G Cloud Storage, ára 80 米幣, egyenlegem: 0 米幣, fel kell tölteni. Van egy narancs gomb: 充值, azt kell megnyomni.Jön a következő tyúklábas oldal, fent az account számom, és ott van egy narancs Paypal felirat, lejjebb a kék Paypal logo, alatta egy mező, oda kell beírni hogy 80, és jobb alul a narancs gomb.
Na innen már nem nyomom tovább, nem akarok mega-ra befizetni (bár lassan lehet hogy kéne), de szerintem már menni fog. Megveszed, jelzi hogy van 80 米幣 balance, vissza a legelső tyúklábas oldalra, ott már írni fogja hogy van balance, és kell lennie valami gombnak hogy felhasználd. Kész.
Lehet hogy lesznek közben bejelentkezések, sms megerősítések, azt már nem tudom hogy hol mert már egyszer végigzongoráztam, nekem már nem kért semmit, ellenőrzött gépről és böngészőből, kitöltött fiókadatokkal vagyok.
Neked más lesz az összeg, nem biztos hogy 80, akkor te nyilván azt fogod beírni. -
Pakliman
tag
válasz
MrChef #16984 üzenetére
Én ezt vettem. Ez kezeli a mappákat is, nem ömlesztve mutatja a zenéket.
-
vargalex
félisten
válasz
MrChef #16972 üzenetére
És a 3s-ben nincs mikrofon, azaz kihangosítónak nem jó. Bár, állítólag a 2s-ben lévő sem túlságosan jó a célra. Nálam a Nulaxy KM19-el nincs ilyen gond. Igaz, jóval nagyobb, de tud microSD-ről, USB-ről is lejátszani, valamint van line-in is rajta.
Kollégámnak van egy Roidmi 3s, de saját bevallása szerint zajosabb, mint a Nulaxy (kölcsönadtam neki kipróbálni).
-
zodo
nagyúr
Érdekes.
Nálam a nem beállított ujj első érintésekor csak rezeg, második alkalommal szintén csak rezeg és végül harmadik esetben adja be a "Próbálja újra" (ujjlenyomat azonosítása sikertelen) üzenetet a Minta feloldási lehetőséggel míg az első két érintéskor végig sötét marad a kijelző.Ötletként mert nem 100 de lehet hogy a Beállítások=>Képernyőzár és ujjlenyomat=>Haladó beállítások=>Zseb mód a felelős
Frissítést pedig nyugodtan felteheted, nincs gond az Android 7.0 NRD90M, MIUI Global 8.5 Stabil 8.5.4.0 (NCFMIED) -al sem
-
Simba86
senior tag
- Az értesítések hangját kiválaszthatom, de meghallgatni már nem.
Miért nem tudod meghallgatni? én simán rányomok és megy...
Az ikonok sem ad hoc módon jelennek meg, mert ami a noti baron megjelenik, az lesz az ikonon is. Pl play áruháznál, ha frissítést jelez a notification bar, akkor az ikon is
Hogy akarod megmondani a telónak, hogy éppen melyik ujjaddal érsz hozzá? olyat szerintem nem tud, hogy csak akkor ébredjen fel, ha épp a megfelelő ujjaddal érsz hozzá, hiszen ott a másodlagos védelem, hogy ha nem jó az ujjlenyomat, akkor is fel tudd oldani... szerintem nem reálisak az elvárásaid
-
arcsin
senior tag
Itt kérdeztem Nem igazán jött túl meggyőző válasz. Talán annyi pozitívum, hogy BP-n személyesen átvehető. Mellesleg uncsiból vettem innen egy kereteset meg egy "szkrecsi tokot", érdeset. Annyi hogy nagyjából egy síkban van a glass a tok tetejével körbe, de ideiglenesen jó lesz. Pont ma postázták az alu tokot alin, na arra kiváncsi leszek.
-
Upo
addikt
Mindegyik máshogy próbálja elmagyarázni a qualcomm és a mediatek közti különbséget. De legalább odaírja, hogy ha bármi kétség van akkor contact. A fényképei is jók, ott a lényeg, bal oldalon a mediatek, jobb oldalon a qualcomm. Az a baj, hogy az átlag amerikaitól ilyent nem lehet elvárni hogy qc-s vagy mtk-s telefont vásárolt, az már magas, ezért próbálnak minden mást (de láthatóan helyenként még az is magas).
A dobozon levő cimkén elvileg rajta van hogy mediatek helio vagy qualcomm snapdragon, de talán a legegyszerűbb az about menüben mit ír a cpu-hoz. Ha Octa-core ... akkor qualcomm, ha Deca-core ... akkor mediatek. Elég lenne ennyit beírnia a kínainak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest