Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!

Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
Frissített valaki miuihut? Belakva az új rendszert(frissen indítva működött aztán egyszercsak nem) , működik a némít gyorskapcsoló?
-
regos
tag
válasz
vargalex
üzenetére
oo persze :-)
Beállítások / Rendszeralkalmazások / Telefon / Bejövő hívás állapotának beállításai / Közelségérzékelés ikon be
A Play-röl is letöltöttem egy fórumtárs ajánlására a Proximity sensor reset/repair appot.
Lefutattam,mindent rendben érzékelt utána kis guglizás után találtam meg a megoldást,ami itt volt a szemem előtt :-)
A bőség zavara :-) -
csongi
veterán
Sziasztok, a Google HDR kamerahoz, ha jol ertelmeztem minimum egy root kell?
-
beers
addikt
Sziasztok!
A múlt héten hozzájutottam egy note 4 4/64-es készülékhez!
Azt kell mondjam minden szempontból pazar,de....
az összefoglaló és egyéb okosságok elolvasása után sem tudtam beizzítani a notification ledet!
Az alkalmazásoknál a led értesítés engedélyezve van, az akkukímélő ezeknél kikapcsolva, a telefonon
a további beállítások/Jelőzfény/Villogó értesítő fény ki és bekapcsolva, majd újraindítva a készülék....
Régebben a Light flow alkalmazást használtam, meg van vásárolva, de az sem működteti!
A led jó, működik!
A rom Global 9.0.5.0
Várnám az esetleges ötleteket...
-
nrg_52
addikt
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
Upo
addikt
válasz
koshmar
üzenetére
Én elvoltam 5"-on a hd felbontással is. Viszont a 4x-ben gyengébb a proci (snapdr. 435), és a régebbi gyártástechnológia miatt még többet is fogyaszt, mint a note4-ben a 625, bár a kisebb kijelző miatt valamennyi visszajön a fogyasztás hátrányból. Jól bírja a 4x is, de a note4 azért még jobb üzemidőben.
Ha nem vagy hardcore felhasználó, akkor szerintem a méret a lényeg, amúgy mindkét készülék jól használható a mindennapokban. -
StarKiller89
senior tag
sziasztok
tudnátok ajánlani kijelzővédő FÓLIÁT a telefonhoz?? előre is köszönöm... -
Maist
senior tag
-
koshmar
veterán
Sajnos nem kapcsolhattam be (nem kiállított darab volt, hanem dobozból vették elő nekem), így nem láthattam magát a kijelzőt működés közben.
Értem, amit írsz, de ez az általánosság, nem? Vagy konkrétan kijelenthető, hogy a Note 4 kijelzője sokkal jobb mint a 4X-é?@NakonXipan: Nem releváns, jó lesz nekem a MIUI ahogy van.
-
imi0424
senior tag
Sziasztok, csak egy kérdés.
A Cyanogenmod-okkal mi a helyzet, manapság alig hallani róluk, valamiről lemaradtam volna? -
Fulár
senior tag
válasz
koshmar
üzenetére
Idő szükében csak erre az egy kérdésedre tudok vâlaszolni:Igen!A Full Hd ebben az esetben sokkal szebb megjelenítést tesz lehetővé!Ha egy:"sima"Hd felbontású kijző mellé teszel egy Full Hd felbontásút akkor a Full Hd lényegesen jobbnak fog tünni!
Ha Full Hd-s mellé 2k-sat tennél ott már nem lenne akkora a szemmelâtható különbség.Persze ez csak akkor igaz ha azonos méretű és technogiâjú panelekről beszélünk!Esetünkben Full Hd és 5.5 col. -
Whist
aktív tag
válasz
borzosmorzi
üzenetére
Köszi! Végre be tudom ezeket tenni váltakozóba

-
juve600
nagyúr
Omni rom 8.1 oreo
OTA is van benne
[link] -
dethroner
veterán
Egy kis segítséget szeretnék.
Két sim van a telóban, egyik csak adat másik csak hívásra. A csak hívásra használtat szeretném kizárólag 2G-n használni. De hiába választom ki manuálisan a 2G Vodafone hálózatot, írja hogy regisztrálva a hálózaton, pár másodpercig a kijelző tetején írja hogy Vodefone HU, szerintem ez a 2G lehet. De pár másodperc múlva már ismét 3G-re ugrik. Van ötletetek? -
koshmar
veterán
Üdv!
Végre sikerült eljutnom (hosszú tanakodás után) oda, hogy leszűkítettem a kört Note 4 vs. 4X telefonokra.
Múlt csütörtökön voltam a Telenornál, és a kezembe vehettem egy Note 4-est, a képek nem adják vissza, milyen hatalmas.. ugyanakkor a kidolgozás minősége egyszerűen felfoghatlatlan (az ár tükrében különösen), döbbenetes érzés nézni és tartani is.Viszont az 5,5 col hatalmas (nekem, a 4 colos Xperia után).
Az árkülönbség a 4X-hez képest annyira elhanyagolható, hogy ha meg tudtok győzni, szó nélkül rendelek egy Note 4-et.
Szóval: miért vegyek Note-ot és ne 4X-et?
A FullHD ekkora méretben mennyivel élvezhetőbb, mint a HD? -
Whist
aktív tag
Üdv!
Feltette valaki rajtam kívül a heti EU frissítést(8.1.4)?
Hogy tudom a képeket a ''kedvencekbe'' tenni? -
ht42
senior tag
válasz
torosaga
üzenetére
Ez a felolvasó lesz... Sztem a Google szövegfelolvasó - tulajdonságok pontban telepítsd fel azt a hangadatot amivel az értesítésben vacakol, aztán majd törlöd.
Az asszony hasonlóan járt a minap, neki a fordító akarta mindenáron letölteni a lengyel nyelvet, de nem ment végig, az értesítési sávban ott dekkolt a haladásjelző csík, végül úgy oldottuk meg, hogy a fordító beállításokban letöltöttük a lengyel nyelvet, akkor eltűnt az értesítés. -
torosaga
csendes tag
Ha hosszan rajta tartom az "ujjacskámat" akkor ez jön be :
[kép]
Gondolom ez általános érvényű beállítás lenne.Erről lenne szó egyébként:[kép]
Szövegfelolvasó beállításaiban találtam még "csak wifi" korlátozást,talán ahhoz tartozna.Bár mint mondtam wifire csatlakozva sem töltötte le csak küldözgeti az értesítést időközönként.Mindegy,annyira nem lényeg,majd félrehúzgálom ha előugrál...
-
dethroner
veterán
válasz
ejnyebejnye
üzenetére
Akkor már legalább hárman vagyunk innen, akik ebből a raktárból vettek egy hét alatt.
-
ejnyebejnye
tag
Köszönöm mindenkinek, geekbuying lett a befutó, olasz raktárról fekete 4/64-es.
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Ha bekapcsolom a battery savert, a gmailt hogy tudom berakni a kivételek közé? Hogy azt ne korlátozza?
Az app battery saver listában nem szerepel a Gmail.
MIUI 9 Global Dev 8.1.4
-
Mike Farrel
tag
válasz
ejnyebejnye
üzenetére
Geekbuyingon én innen vettem a 4/64-es snapdragonos B20-as feketét. Árakat nézd, mert oldalon belül is van szép különbség, mert nem csak egy termék van fent egy árral nekik, én mindképpen feketét szerettem volna kb 20 percig böngésztem az oldalt mire rátaláltam erre az egyre ahol választható volt. Olasz raktárból rendeltem szerda éjszaka, péntek reggel 8-kor már itt csöngetett a DHL az ajtóban a csomaggal.
-
ak05
tag
válasz
ejnyebejnye
üzenetére
én innen rendeltem karácsony előtt,kedden,3 napra rá,pénteken nálam volt.
-
Flashget
félisten
szerintem az eustockon 2 héten belül lehet RN4 64GB-os...de az lesz az utolsó szállítmány ebből a modellből szvsz.
egy kérdésre reagálva lesz Mi Mix 2 is "Az első adag már lerendelve, várjuk a beérkezését a terméknek." de az titok mennyiért. -
torosaga
csendes tag
Sziasztok.
2 dolgot kérdeznék így hirtelen.
Az egyik,hogy "állandóan" le akarna tölteni a teló valami female english pakkot,írja,hogy a letöltéshez wifi kell de wifire csatlakozva sem töltötte le.Ki lehet ezt az értesítést véglegesen kapcsolni?Másik,hogy a frissítés után nem találom a gombok menüt ahol konfigurálhatnám a menügombok rövid és hosszú nyomásra történő funkcióit.Most ez az opció tényleg eltűnt?
9.0.5.0 -
gilbo
csendes tag
válasz
ejnyebejnye
üzenetére
Likestore? Én onnan rendeltem! 2nap volt az egész! Ajánlom... Az én telefonommal semmi gond sincs!
-
orc88
őstag
válasz
ejnyebejnye
üzenetére
Én innen rendeltem. 1-2 napon belül ki is viszik.
-
arcsin
senior tag
válasz
ejnyebejnye
üzenetére
Geekbuyingot érdemes figyelni Én is innen rendelte, korrekt az eu raktár, postával sem drága.
-
crok
Topikgazda
válasz
vipviform
üzenetére
Attol fugg mi a cel.
Pl. ha a TV USB-n tud MTP bongeszest es lejatszast akkor tudod bongeszni a telefon tartalmat es videot, zenet vagy kepeket megnezni / lejatdzani, ha van tamogatott dekoder.
Pl. ha a TV USB-n csak PTP-t tud akkor csak fotokat tudsz rola nezegetni.
De USB-n HDMI kimenet.. na azt nem tud.Ja, nem neked akart menni..
-
nrg_52
addikt
válasz
ejnyebejnye
üzenetére
Eustock?
-
ejnyebejnye
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyen telót, de nem tudom honnan rendeljem.
Tudnátok tippet adni? EU raktárra gondoltam. -
Zotyatv
tag
Sziasztok! Össze lehet kötni a telót a tv-vel usb-n keresztül? Szóval vezetékkel? Köszönöm!
-
helixP
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Gondoltam, beszélgetünk...

-
-
vipviform
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Csinálj magadnak egy új gmail-es címet, amit csak erre fogsz használni, ezt nyugodtan kukkolhatják a sárgák. Ha netán később más romot tennél fel, akkor ajánlom "crock" blogját és összefoglalót. Az a lényeg, hogy bl nyitáshoz, mindenképpen az újonnan kreált email címet használd, és akkor nem fog keveredni a mostanival.
-
regos
tag
Folyamatosan rányomom a fülecskémet a némitó gombra telefonálás közben és nem is kapcsol le a képernyő.
Viszont cserébe nem találom hol lehetne beállítani,hogy ne legyen ilyen malőr a közelségérzékelővel.
Volt valakinek ilyen problémája és talált rá megoldást?
MIUI Global 9.0 Stabil 9.0.5.0 -
helixP
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
-
Imi1981
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez már lehet nem az amit én használtam. Letöltöttem de hibával leáll.
-
martillo
tag
Sziasztok,
Ket dologra nem talalom a megoldast mostanaban, bar lehet nagyon egyszeru lenne...
1. youtube alkalmazas, ha nem a fokepernyon van, leall. Hogyan es hol tudom azt beallitani, hogy ha elinditok egy zenet, akkor az menjen akkor is, ha atvaltok masik aplikaciora, pl olvasnek vmit.2. nem tudom a waze alkalmazast bezarni, csak ha direktbe ki X-elem. Mikor megnezem afuto alkalmazasokat ez az egyetlen, aminek egy kis lakat van a jobb felso sarkaban, gondolom ez okozza. Hogyan tudnam kilakatolni? :-)
Koszi
-
vipviform
senior tag
Ha valaki MI A1-es telót szeretne venni 4-5 napos adó és vámmentes EU raktárból, kb. 60 rugóért, akkor tessék:
https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-mi-a1-5-5-inch-smartphone-android-one-dual-rear-12-0mp-cam-snapdragon-625-4gb-64gb-ir-remote-control-full-metal-body-9991.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

roximity sensor.