- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
válasz Dave Crank #28263 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen!
-
unyadavid
senior tag
válasz Dave Crank #28261 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Annyi kérdés még, hogy elég leszedni a zipet, telóra rakni és ott az updater-ben kiválasztani, vagy kell valami developer account/regisztráció? -
loosht
senior tag
válasz Dave Crank #27724 üzenetére
Az 5.8-as RR alá franco kernel tettem, mert azzal brutál jó lett az üzemidő, de ez alá nem kell. A luis kernel nagyon jó, nem kell lecserélni. Amplify-t használok néhány wakelock blokkolására, plusz egy alarm regexet, ezen kívül a crok féle init.d script fut le induláskor. Egy-két apróság még biztos van, de hirtelen ennyi jutott eszembe. Amúgy a romban van saját wakelock blocker, emiatt nem kell feltétlen Amplify. Van még egy pár módosítás, amit csináltam, de azok nem befolyásolják az üzemidőt (60 fps videó, képstabilizátor, kétszeres sebesség 2.4GHz-es wifin stb.).
(#27729) jemy: Szia! Ez már treble rom.
Én amúgy a 20180711-es verziót használom. Azóta van már egy pár újabb, de azokat nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Simba86
senior tag
válasz Dave Crank #26330 üzenetére
Az Exdialer használata messze kényelmesebb a beépítettnél... az oldalra húzós hívás/sms indítás nagyszerű funkció. De ízlések és pofonok
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
crok
Topikgazda
válasz Dave Crank #26098 üzenetére
Melyik AEX akkor és milyen kernel?
-
Dave Crank
senior tag
válasz Dave Crank #26098 üzenetére
Hmm, most mégis jó, 1 resi után.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
crok
Topikgazda
válasz Dave Crank #26096 üzenetére
-
sandró60
addikt
válasz Dave Crank #23195 üzenetére
Menny idős a telefonod?
A telefonom Redmi Note 4/64 féléves múlt.Tökéletes a kijelző. -
Lujo416
tag
válasz Dave Crank #23005 üzenetére
Én raktam rá gèpről másolva de most sehogy se tudom törölni
-
helixP
nagyúr
válasz Dave Crank #22748 üzenetére
Már mért lenne? De ezek szerint nem írta le a fórum közösség elégszer. Frissebb BT, B20 nélkül. Ez a N4X.
[ Szerkesztve ]
-
vipviform
senior tag
válasz Dave Crank #22748 üzenetére
Mert az is Snapdragonos, és mégsem tették bele, másik piacra készült, de ezeket már kb a fél fórumban megválaszolták... Összefoglaló...
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #14121 üzenetére
Bocs az offért, nekem nem úgy tűnik, hogy baj lenne a szoftverrel: [link]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Dave Crank #14119 üzenetére
egyébként ugyanaz a hw, kivéve a dual kamerát, ami egye
nlőre valószínűleg sw miatt nem igazán jobb...Ezt kifejtenéd?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
fene_vad
senior tag
válasz Dave Crank #13800 üzenetére
EZ teljesen bevált nekem, kisebb mint a kijelző így nincs levegő sehol sem a széleken. Én a mattot használom, de gondolom a másik fajta is ilyen. Adtak hozzá kitöltő folyadékot, de én ki sem bontottam, nem kellett.
EZZEL a tokkal nagyon elegáns a teló kinézete, véd is, és kellően karcsú is maradt. Nincs ujjlenyomat sem elöl sem hátul. Hátul tapad, elöl könnyen siklik az ujjad a képernyőn.
A full cover üvegek pedig mindig csak a szélén tapadnak, belül szivárványos folt keletkezik ahogy torzul az üveg az alátámasztás hiánya miatt (fénytörés).[ Szerkesztve ]
-
Gila2626
csendes tag
válasz Dave Crank #13802 üzenetére
For Xiaomi Redmi Note 4 Screen Protector , TOPK HD Clear Full Coverage Automatic Adsorption Tempered Glass for Xiaomi Note 4X
http://s.aliexpress.com/FvyyqEB3
(from AliExpress Android) -
Gila2626
csendes tag
válasz Dave Crank #13800 üzenetére
A széle tökéletes volt! 1napig az egész az volt! Van a családba másnak is,együtt raktuk fel kíváncsi leszek az hogy bírja,lehet az enyém hibás volt
-
vargalex
félisten
válasz Dave Crank #11854 üzenetére
Nektek mire van állítva az APN típusa? Itt ugyanis éppen azt írja egy 2016.12.24-i hozzászólásban egy S7 Edge-vel kapcsolatban emberünk, hogy neki be kellett tenni a dun-t is, akkor működött. Nekem egyébként az APN típus értéke: default.supl. Ja, és Telekomos vagyok.
Én megnézném az APN beállításokat (ha jól látom, eddig Vodafone-osok jelezték a hibát) 6-os és 7-es droid-on is. Lehet, hogy csak a Vodafone APN-jét cseszték el.
Kicsit megtévesztő, amit írtok, ugyanis, ami a teszt alapján kiderült: net van ratja keresztül, csak a névfeloldás nem működik.
(#11856) crok: Sajnos nincs root-olva a telefon, így nem fog menni.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
RaZroX
addikt
-
vipviform
senior tag
válasz Dave Crank #11525 üzenetére
A "beolajozás" a gyárilag hozzáadott hézagkitöltőre vonatkozott?
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
helixP
nagyúr
Hát, ez elgé necces. Majd mesélj, mi lett vele, remélem, sikerül kiszárítani.
Gyanús volt nekem ez a kencsölés már az elején. -
veterán
válasz Dave Crank #11527 üzenetére
Ajánlom a fenti keresőt,igen hasznos!
De tessék: [link] -
veterán
Olvastam már ilyet,ráadásul itt a fórumon ha jól emlékszem,a hsz szerint ott folyadék folyott be a kijelzőbe.
Az a folyadék nem más,mint sima mezei szilikonolaj,ha jól tudom.A teló sajnos semmilyen IP védettséggel nem rendelkezik,simán beleszivároghat bármilyen folyadék. -
Dave Crank
senior tag
válasz Dave Crank #11061 üzenetére
Sikerült bezárnom a bootloadert....
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest