- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrTropex
csendes tag
Srácok most el tűnt a Mi sotre? Témát akartam letolteni, de az istennek se találom hogy hol töltöttem le.
A menüben meg vannak az eddigi témáim ott ki választok egyet, rá megyek hogy a feltöltő további temai és annyit ír ki hogy a hálózat nem elérhető. Ez miért van?
A másik kérdésem pedig hogy kezdőkepernyő hátterét hol allithattam be úgy hogy állandóan cserelgesse, random online képekre? (ami egyébként tök jó) -
DrTropex
csendes tag
Igazatok van. Igazából én vagyok a hülye. Miért nem gondoltam erre nem is értem.
Sokkal jobb így. Az ékezetekkel sokat szívtam a simekkel. Köszönöm mindenkinek. -
DrTropex
csendes tag
Sziasztok!
Új sim kártyám van. Át szerettem volna rakni 1-ről a 2-re, de ilyen lehetőség nincs. Át raktam gmail fiókra, 91 db név. Mutatja hogy rajta van mind a 91. Szeretném onnan sim 2-re rakni elkezd tölteni és ki írja.
68 névjegy átmásolva 2 duplikálva, maradt 21
és ennyi. Mi az hogy maradt? Ilyenkor mivan? Azokat miért nem rakja át? Azt mutatja jelenleg 70 névjegy van a sim2-őn. Miért nem lehetett közvetlen áthelyezést csinálni ezt sem értem -
DrTropex
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem még pár hónapja a telefont és el kezdett hulyeskedni.
Főnököm is 20-as én is. Egy helyen vagyunk és neki csörög a telefonja én ha ki megyek a helyiségből akkor kapok SMS-t hogy hívtak. Vagy csak később.
Hívni tudok, de vissza hívni már nem tudnak.
Ez a zavaróbb mert fontos lenne a munkából kifolyólag. A másik dolog messenger alkalmazás. Wifi közelben vagyok mikor meg lett a telefon kaptam értesítést egyből most nem. Csak ha eloveszem, megnyitom a messenger alkalmazást, ki írja Nincs internet, abban a pillanatban át vált hogy kapcsolódva, és dobálja az üzeneteket.
Olyan mintha lezarva valami passzív módban lenne, és nem kapcsolódna semmihez. El lett valami állítva, vagy baja van a telefonnak?
Nem tudok rajonni. Főnökömet fel hívom ki nyomja hogy vissza hívjon (az övé céges) ugye kezemben van a telefon, de jobb esetben SMS-t kapok vagy még azt se csak hajnal 2-kor, egy délelőtti hívásrol.
Légyszi segítsetek imádom ezt a telefont, de sokra nem megyek így vele -
DrTropex
csendes tag
Tegnap délelőtt meg érkezett a telefon. Nem voltam bent a cégnél, vártam a futár hívását, de a cég hívott hogy át vették a csomagot. Ezek szerint oda talált.
Meg néztem a feladó címét érdekes módon a Google mapsen egy kertes családi ház van. Én meg valami komolyabb raktárra számítottamEgyébként első körben fura a g3 után. A legjobban eddig a dupla koppos lezárás hiányzik.
Tetszik ez a matt fólia amit gyárilag rá raktak, valószínűleg ilyet fogok rá venni. Meg valami jó vastag tokot, ami legalább a vastagságon dob egy kicsit,egyfeszt ki akar csúszni a kezemből.Használ valaki appot a PC iranyitasra? Nem találok semmi érdemlegeset. Semmi extrára nincs szükségem, csak max egy filmet el tudjak indítani az ágyból
Régebben a teamviewert használtam, de iszonyat módon le fogta a telefont, sokkal többet tudott mint amire én használtam, bár rengetegszer jól jött a távoli irányítás.
-
DrTropex
csendes tag
válasz
KamuMazsola #13537 üzenetére
Náluk van lehetőség csomag követésre? Vagy beszélni velük cím pontosítással kapcsolatban?
-
DrTropex
csendes tag
Ezt nem hiszem el....Nincs még egy ilyen szerencsétlen.
A céghez rendeltem a telefont (speemalról) ahol dolgozom. Most mondták hogy a cím ugyan az sajnos a fél utcán keresztül, én meg nem írtam bele a cég nevet. Futár hozza a csomagot vagy a posta? Elég gáz mivel előre fizettem. Ha futár akkor jó eséllyel fel hív, de a posta nem biztos.
-
DrTropex
csendes tag
válasz
KamuMazsola #13337 üzenetére
Igen igen láttam, de oda volt írva hogy a magyar raktár attól még megy.
-
DrTropex
csendes tag
Tegnap rendeltem Spemallról a telefont, 11:30 körül, azóta ezt írja. Egy emailt kaptam azt is a paypaltol, hogy a csomó pénz kifizettem. Semmi tájékoztatást nem adnak? Csak egyszer majd jön a csomag és kész?
Az oldalon ennyit ír: [kép]
Bocsi hogy így aggódok, csak szeretem tudni hogy mi van ha már előre fizetek. -
DrTropex
csendes tag
Vagy még a spemall volt a rögzítettben. Ott vannak tapasztalatok? Az eddigieket köszönöm.
Sajnos számít az a kis felár. Az a baj hogy az előző telefonomat (Lg G3) előfizetésre vettem, és még a 2 év nem telt le, de már meg adta magát. Így kizárt hogy még egyszer én drága telefont vegyek, anno mikor ezt vettem is a Note 3-al szemeztem, csak ez kifutó széria lett, és 50 ezerért hozzá jutottam 90 helyett. Így olcsóbb lett mint a Note 3 így az Lg nyert.
-
DrTropex
csendes tag
Sziasztok!
Honnan érdemes Xiaomi Redmi Note 4 B20-as telefont rendelni? Az eustockot ajánlják legtöbben, de nincs készleten egy pár napja már. Nekem most szart be az előző telefonom, és elég sürgős lenne. (A rögzítettet olvastam)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest