- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #37673 üzenetére
Igencsak túlmerült.. Hát jó lenne tudni mi az az error amit ír... így azért elég nehéz segíteni. Meg hogy milyen ROM volt rajta mikor eltetted (e szerint az utolsó gyári, nem nyitott bootloader ha jól sejtem).
Kikapcsolni nem fogod tudni valszeg', fastboot-ba lehet tenni mondjuk és megvárni míg lemerül. Ha nyomod a boot közben a hang le vagy a hang fel gombot (de power nélkül!) akkor bedob recovery-be vagy fastboot-ba? Esetleg power-el, normál módon recovery-be? Akkor legalább egy format-ot kaphatna. -
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #37399 üzenetére
Kérdezt meg inkább az Android Alkalmazások topikban, hátha van ami a legtöbb dolgot átviszit - de alkalmazásadatokat egyik se fog tudni menteni root nélkül, már most mondom. Híváslistára, SMS-re, kontaktra van jó alkalmazás, file-ok, képek, ilyesmire is van sok szerver + kliens (file kezelő) amikről itt elég sokat írtam [link],
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #37358 üzenetére
List my apps [link] vagy ADB-vel lehuzol egy telepitett app listat pl.. de Android 10 ota (ha az a target SDK) mar nem lehet pl. olyat irni egy app-ben hogy ne legyen indito ikon ha van main activity benne. De szerintem mashonnan ment ki a jelszo ha kiment egyaltalan, inkabb szokas ma mar fiokhozzaferest kerni egy-egy kartekony app-el jateknak alcazva, meg a jelszot se kell kiadni..
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #37340 üzenetére
Akkor nálad a FireBase reg. adta meg magát a GMail és a GMS közt. Újra belépéskor újra regisztrál. Manapság elég gyakori, nem készülék- és nem ROM- vagy gyártófüggő. Csak mivel a Xiaomi híres az "együtthatójáról" meg hogy kilövöget dolgokat.. így könnyen összemosódik..
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #37330 üzenetére
Mas Xiaomi-n.. na igen.. de teljesen mindegy ha pl. mas Android foverzio.. ez ilyen, a GMail egyre rosszabb, jo ideje nem is hasznalom, pont az ilyenek miatt.. jon valami frissites, eltori, mokolni kell, meguntuk.. atalltunk mindannyian a csaladban. [Itt van mit ajanlok helyette] de te tudod szivsz-e meg vele, mert ez nem a keszulek, de meg csak nem is MIUI gond.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #37270 üzenetére
A gyári MiEmail szerintem rossz. Borzasztó a UI, borzasztó frissítés (semmi), semmi funkció.. semmi állíthatóság..
1, persze hogy nem fog eltűnni, főleg ha NEM POP3-at használsz (annál van "ez" de még akkor is csak akkor ha úgy van beállítva a szerver oldal) hanem IMAP-ot, meg mellesleg jól kell beállítani a GMail-t és tökéletesen fog működni.
2, természetesen nem, ugyanúgy ahogy a GMail SE tölti le ha nem kéred meg erre (menj be a beállításokba, keresd meg, ott van). Be lehet állítani a GMail-t is hogy milyen időre vissza töltsön le email-eket valamint azt is hogy a csatolmányokat letöltse-e vagy. Ettől még a szerveren fent marad (lásd 1,). A telefonodon pedig ugyanúgy fogja a helyet a GMail, csak keresni is ugyanúgy a szerveren keres (pl. csatolmányok auto. letöltésekor simán a GMail app cache-be kerül be a csatolmány). De ezt tudja a többi kliens is ami tud IMAP-on keresni. Az általam ajánlott email kliensek pl. tudják csak nem követted a linkeket a hsz-ekben, mindent is leírtam. Ide kellett volna eljutnod a linkelt hsz-ből.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #37266 üzenetére
A megoldás hogy rendes email klienst használsz
Vagy visszaállsz egy régebbi GMail apk-ra és nem frissíted. Info [itt]. Egyébként igencsak eldobta a Firebase reg-et, azért nem kap push-t, azt egy app újratelepítés (jelen esetben egy app teljes adat és frissítés törlés, mivel rendszerapp) megoldhatja.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #36952 üzenetére
Ez nem egy új keletű dolog igazából. Új, Global-ra kiadott készülékeken (olyan 2018 vége - 2019 eleje körültől) már eleve a Google termékei vannak feltéve a GDPR és egyéb adatkezelési dolgok miatt. Ezért ajánlja, de mivel ez a telefon "régi" és Global így elért ide is ez a trendje a Xiaominak. A Xiaomi saját SMS és tárcsázó appja ma már nincs rajta a Global ROM-al kiadott készülékeken, eleve a Google termékeivel vannak szállítva. Ami nem Global (vagy EEA, vagyis Európára kiadott) csak azon vannak a Xiaomi saját app-jai, mint pl. kínai, török, indonéz, etc.. ROM-ok. A Google tárcsázójában pl. eleve nincs az adatkezelési dolgok miatt hangrögzítés.. szóval felrakhatod ha akarod de vannak ilyen dolgok.. Simán hagyhatod a francba (:
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #36941 üzenetére
Szinte biztos, hogy az SD lesz a gond, semmi köze a formázáshoz vagy bármi hasonlóhoz.. volt egy tag cca. két és fél éve, a kétszáz+ hozzászólásos kálvária vége az lett amit az elején is mondtunk: az SD kártya nem stabil, állandóan újramountolja a készülék. Ha van kedved olvasni akkor #12087-ben indul és valahol a #12286 után áll meg.. mivel 200+ hsz. (van benne persze más is..) ezért nem tudja a RIOS motor egyben kitenni egy oldalra az összeset..
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #36928 üzenetére
Az Android alkalmazások topikban tedd fel szerintem (: Csak írj rendszert is majd hogy mit használsz.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #36301 üzenetére
Beállításokban a telepített alkalmazások közt jeleníttesd meg a rendszerappokat is és a listában levő két "letöltések" vagy hasonló nevű appokat keresd meg és kényszerített leállítás után töröld az adatait meg ha volt akkor a frissítéseit is, aztán restart és profit. Az egyik a letöltésvezérlő, a másik a hozzá tartozó app amit meg tudsz nyitni (letöltések nevű app a launcher-ben).
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #36226 üzenetére
Logout blogom "nem alszik a telefon" szekció, ha nem Battery Historian akkor BetterBatteryStats, adb-vel is meg lehet neki adni a szükséges jogokat. Ha melegszik úgy is hogy nem használod akkor ott valami viszi a teljesítményt, mostanában megint láttam pl. crypto miner javascript-eket de lehet egy "beragadó" app is. Nézd meg.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #35982 üzenetére
Nagyon nem triviális (Android szemszögből) amit el szeretnél érni. Erre az kellene, hogy legyen olyan beállítás, mint pl. Win-en az NCSI (Network Connectivity Status Indicator [1] [2]) hogy annak ellenére hogy a WLAN kapcsolat az adott SSID-n a BSSID-val megvan mégis legyen egy teszt hogy megy-e a tényleges hozzáférés valamilyen Internetes szolgáltatáshoz - pl. MIUI 11-en mintha rémlene, hogy volt olyan a WLAN beállításokban hogy network rating provider ami talán más nem lehet csak a Google (egyelőre).. de ha az be van kapcsolva és a fejlesztői menüben be van kapcsolva az aggresszív váltás mobilnetre + mobilnet mindig aktív akkor úgy emlékszem váltott is (volt, akinek meg pont az ellenkezője volt a baja: állandóan váltott a vacak Wifiről.. de ő meg nem akarta volna..).
Nem tudom hogy az "elosztó" hogy csatlakozik, hogy WLAN bridge van vagy egy kábellel van az egyik ethernet port összekötve a másik ("elosztóként" használt) router LAN portjával a Digi router-e de ilyen esetben jó lenne összenézni, hogy a két WLAN SSID melyik csatornán és milyen néven szerepel, meg inkább abban gondolkodnék, hogy miért nincs az elosztóként használt routeren kapcsolat, hiszen ez azt jelenti, hogy onnan a keretek vagy oda vagy vissza de nem jutnak el a célhoz. Rossz lehet az a kábel, meg-megszakad maga az ethernet kapcsolat a két szegmens közt, szakad a WLAN bridge, etc-etc. Ha kábellel vannak összekötve akkor remélem a két LAN port van egybe kötve és az AP-ként használt routeren ki van kapcsolva a DHPC, nem pedig a Digi router LAN portja van az AP-nak használt router WAN-jára kötve - mert az elég nagy hiba volna.
Ja, és kis kiegészítés:
"..maradjon ugyan a wifin de mobilnetre váltson át és mindenképp adjon netet?.." olyan nincs, hogy folyamatosan egy SSID-n fent marad de mobilnetet használ, ilyet a routing táblában sem igazán tudsz beállítani, ez az a helyzet, mintha PC-n ethernetet és WLAN-t is használnál és váltgatni akarna a PC egy általad kitalált feltétel alapján - nem mondom, hogy nem megoldható de univerzális megoldás erre nincs. A MIUI (és az Android általában) alapvetően a méretlen/korlátlan WLAN kapcsolatot részesíti előnyben, mindig, és úgy van vele hogy ha van WLAN kapcsolat akkor ott van Internetelérés is. -
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #35938 üzenetére
Én még a jogot is elvenném a pontos helyzettől.. nem is értem minek kéri. Coarse location oszt' jónapotkívánok ha már mindenképp kell neki hely. Mégis minek neki helyadat? A cella alapú meghatározás LTE-n most nálam - Life360 appot használva, családi helymegosztás - egy 10..12 másodperces mérésből házszámpontos helyadatot ad.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #35934 üzenetére
Na ez nem egészen így működik... ..
Nincs ilyen hogy "netes jel".. max a cellainfo-ra gondolsz. De miért van egyáltalán GPS bekapcsolva ha amúgy nem használod? A helymeghatározás beállításánál állítsd át energiatakarékosra/akkukímélőre és nem kell GPS-t keresnie, bőven sok neki a cellainfo is arra hogy megmondja hol van a közelben automata..
Ami befolyásolja leginkább: az idő! Pontosabban a pontos idő.. hiszen a GPS alapú helymeghatározás tulajdonképpen időmérésen alapul. És az A-GPS adatok, az almanach adatok. Javaslom átolvasásra ezt, állíts be magyar vagy minimum európai NTP szervert és kapcsold be az idő/dátumbeállításokban az automatikus időt. Utána nézd meg mondjuk a time.is oldalon hogy mennyire pontos az óra és utána GPS teszt app-al nézd meg mennyi idő alatt talál magára miután visszakapcsoltad a GPS-t. Fix után kérj a menüjéből (jobb felső sarok) A-GPS update-et is.
-
crok
Topikgazda
-
Tidzsi1953
tag
válasz
Fishor #35129 üzenetére
Én a mai napig azt használom, "majdnem" rendben működik.
A majdnem amiatt van, hogy egyszer-egyszer működés közben hirtelen abba marad a zene és helyette a gyári őrült sípolás szól helyette. Azt gondolom, hogy mivel a zene a külső SD-n van, azt olvassa be a Gentle Alarm, leválasztódik a kártya és nincs mit beolvasnia. Melyik verziót használod? Az enyém 3.9.4.1. Feltölthetem valahová, hátha segít. -
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #35129 üzenetére
Az a MIUI kanossza amit Upo meg én leírtunk a #35127 és #35126-ban.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #35125 üzenetére
A MIUI kanossza megvolt?
Automatikus indítás jog megadva?
Háttérben futás engedve?
MIUI akkukímélés az appra kikapcsolva?
Esetleg még lakatold is le az alkalmazásváltóban.Gyáriban a rezgést nem lehet állítani
(root-al a vibrálás intenzitást lehet globálisan állítani)."szabályosan megriaszt reggel" - nem ez volt a cél?
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #34746 üzenetére
Témákat lehet letölteni, a MIUI 10 témák elvileg eleve mennek MIUI 11-en is.
Régió: A Beállítások app tetején van egy kereső, oda írdbe. Vagy valahogy úgy található meg hogy legörgetsz a Beállításokban és talán "Egyéb beállítások" alatt lesz - de ott lesz, ez biztos mert global ROM.. csak nem tudom a GDPR miatti letiltás van-e még vagy feloldották-e már..
Megjegyzés:
Aki nem gyári, piszkálatlan vagy nem fastboot-os install-os global ROM-ot használt előtte (pl. Treble ROM-ot, AOSP, LOS, bármiakármi) annak ez valószínűleg Kínát fog írni és nem fogja tudni megnyitni mert amint rányom bezáródik az ablak - [ezért], meg a Logout blogomban nézze meg akinek kell. -
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #34742 üzenetére
Nem fog bekavarni, megjelenhet pár régióspecifikus app amit a /cust partícióról telepít ilyenkor de kb. ennyi (régió =/= nyelv). A telefonszámokhoz akkor szokott "ragasztani" számokat ha a tárcsázóban bekapcsolod hogy egészítse ki a számokat a helyi körzetszámmal. Mostmár megint nem MIUI van fent úgyhogy az ikonokban nem tudok segíteni, témát remélem tudsz tán' feltenni amúgy is, a régióváltásnak semmi köze a használt témához.
-
grafnet
veterán
válasz
Fishor #33750 üzenetére
Én tippet adtam...
Mindenki maga dönti el, mit használ.Amiket vettem eddig hydrogel védőket: mindet fel tudtam tenni, mind alatt maradt bőven buborék, minden buborék 12-24 órán belül eltűnt. Igaz, én sokáig is szoktam "masszírozni" (nyilván nem órákon keresztül). Az elsőn megtanultam, hogy nem szabad körömmel vagy kemény dologgal piszkálni, mert nyúlik és karcolja a védőt.
Zuhanyzóban szoktam csinálni, jó nagy párában. Mindig marad alatta egy kis víz, azzal lehet a helyére igazítani, és a bubikat is könnyebb eltüntetni.
Nem szoktam drága védőt venni, csak olcsót, amiből jó sokat eladtak már.
Nekem a sima TG nem jön be, mert szerintem csúnya, hogy nem éri el a széleit. A full Cover meg sajnos ilyen: vagy felfekszik rendesen vagy valahol nem és onnan jön a gondolkodás...
Volt egy R5+-om, amin a 2,5D mellett még volt egy völgy is a hullámból. Na, azon csak a hydrogel maradt fent. -
Lackooo84
nagyúr
-
kmarci25
veterán
válasz
Fishor #30507 üzenetére
Nekem most ilyen van fenn. Kb 1 hónap után a közepe elkezdett szivárványosodni, de igazából nem zavar, illetve az látszik, hogy sokáig nem nyomkodom, akkor szinte el is tűnik. Ezzel mondjuk sokat nem érek, mert nem dísznek hazsnálom.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #29586 üzenetére
Ha nem is tudtál róla akkor nem is használod így neked gyakorlatilag mindegy (: Google Camera, kell hozzá a Camera2API - ami így neked szinte biztosan nincs is bekapcsolva - és egyelőre a globál stabil MIUI 10-ben (meg még jópár MIUI 10 ROM-ban) a Camera2API nem működik úgy hogy a Google Camera is menjen vele.
-
crok
Topikgazda
válasz
Fishor #28335 üzenetére
A WIN8 csak a böngésző/app useragent-ből jön és az se ezt írja le pontosan - egyszerűen szarul ismerte fel a FB.. igen, a programokat is emberek írják, tévednek. Az IP lapján való helymeghatározás meg természetes hogy téved valamennyit, a szolgáltatótól kapja az infot a helyadatról - az meg pont azt mond amit akar meg pont azt téved amit akar. Sokszor már az is jó itthon ha egyes szolgáltatóknál a megyét eltalálja, de pl. tőlünk keletre előfortul hogy még épp az országot igen, de beteszi a fővárosba/szolgáltató cég székhelyére.. mert nem ad ki pontosabb adatot. Ez ennyi. 30km tévedés csak IP cím alapján az pontosabb mint ami elvárható. (Egy darab IP önmagában nem tartalmaz helyadatot..) Felesleges rajta gondolkodni, a FB meg már szerintem kicsit "túl biztonságos" lett.
-
Folee
tag
válasz
Fishor #25908 üzenetére
Én letiltottam a frissítéseket. Beállítások/További beállítások/Engedélyezés és visszavonás. Itt kikapcsoltam a Frissítést és a Rendszeralkalmazás-frissítést. Sajnos, a MIUI 9 - nekem legalábbis - rosszabb, mint a MIUI 8, de a flasheléshez nem értek, így meg legalább nem lesz egyre rosszabb az újabb verziókkal.
Az a szomorú, hogy ha nem tiltod le a frissítést, előbb-utóbb önhatalmúlag ffrissíti magát a legújabb verzióra. A Redmi Note 3 is először csak értesítgetett, hogy van új frissítés, aztán egy éjszaka, amikor töltőn volt és a wi-fit is bekapcsolva hagytam, megcsinálta magát. Ami akkor nem lenne baj, ha egyre jobb és jobb lenne a rendszer, de pont fordítva van. -
vargalex
félisten
válasz
Fishor #22627 üzenetére
Azt tudni kell, hogy nálam OpenWrt van rajta és erőltetve van a 40 MHz csatornaszélesség. Utóbbi akkor szükséges, hogy ha van szomszédos AP, amivel csatorna átfedés lenne, ugyanis akkor az OpenWrt defaultban visszakapcsol 20 MHz-re, ahogy a szabvány meg is követelné (itt mondjuk nem lenne szükség rá, mert nincs ilyen AP). Gyári firmware esetén nem tudom van-e ilyen lehetőség.
Persze, ahogy korábban írtam, a gyári MIUI esetén (legyen az global stable/dev, China stable/dev) nem engedélyezett a channel bonding (azaz 40 MHz). Mondjuk nálam azzal is tud 50-50 Mbps-t, szóval érdemes megnézni a környező wifi-ket és lehetőleg szabad csatornát választani. -
Imi1981
veterán
válasz
Fishor #22521 üzenetére
Nem tudom, hogy számít e, hogy miuihu van a telómon de nekem full sebességet (amit a netem tud) tudja wifin 55 megabit. Még úgy is tudja a full sebességet ha olyan távol vagyok ahol 1 vagy két csík a wifijel. Most vagy miuihu-n van ez jól beállítva vagy nagy a szórás a note 4-ek közt(többen panaszkodtak már).
-
xased
csendes tag
válasz
Fishor #21553 üzenetére
Nem, ahogy (#21554) borzosmorzi is írja, a kezdőképernyőd nem változik, egy plusz képernyőt ad hozzá a kezdőképernyőtől balra. Tehát oda kell lapoznod, hogy lásd. Így néz ki, mint ezen a videón 0:48-tól, csak nekem sokkal kevesebb kártyám van, amiből választhatok. Nem vészes, még csak bosszantónak se mondanám, inkább csak fölösleges ebben a formában.
(#21556) Fishor: Igen.
-
borzosmorzi
tag
válasz
Fishor #21553 üzenetére
Úgy értsd, hogy ha balra lapoznál a fő képernyőn az ujjad balról jobbra húzásával, mert csak akkor hívódnak elő a gyorskártyák (eddig erre a mozdulatra nem történt semmi). Amúgy nyugi, magán a fő képernyőn bal oldalon nincs semmi. Magától sosem áll rá, úgyhogy annyira azért nem zavaró.
-
xased
csendes tag
válasz
Fishor #21523 üzenetére
Szia! A dupla kopp megmaradt, negatív változást eddig nem tapasztaltam. Illetve bekerült bal oldalra egy Quick Cards (Gyors kártyák) képernyő, amiről itt fentebb is írták, hogy Global változatban sajnos nem lehet kikapcsolni. Mivel csak ikonok, jegyzet és naptár kártyák közül lehet választani, túl sok értelmét nem látom, hiszen ezt widgetekkel is meg lehetne oldani.
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Fishor #20006 üzenetére
Full cover üvegem van, vagy 2 hónapja fenn van, tökéletesen illeszkedik, karcokat jól állja, pedig zsebben, meg táskába dobva hordom, és karcmentes. A közepe néha kisebb-nagyobb mértékben szivárványos, valóban, de kizárólag kikapcsolt képernyőnél vagy fekete háttérnél látszik fénybe tartva, szóval aki emiatt vinnyog, azzal nem tudok mit kezdeni, nekem lehet fel sem tűnt volna, ha nem figyelem direkt. Linket nem tudok már betenni, mert az már nem él, ahol vettem, de sztem kb. mindenhol ugyanaz van, nem hiszem, hogy nagyon mellé tudsz lőni..
Tokból nekem szempont volt, hogy ne vastagítson, minél vékonyabb legyen. Nem szoktam elejteni, összetörni a telefont, nekem a karcok miatt volt fontos, azt nem bírja a szemem, úgyhogy ez lett, "simple black":
tok
Tökéletesen illeszkedik, nem nyomja fel az üveget. Gyűjti viszont az ujjlenyomatot, de az nem érdekel. -
Imi1981
veterán
válasz
Fishor #20006 üzenetére
Nekem 0.33 vastag mm üveg van rajta az bizony rontja az érintésérzékenységet.
Nem használhatatlan de észrevehető és engem először zavart (már megszoktam). Most viszont rendeltem 0.26 mm vastag üveget ami szerintem nem csökkenti az érintés érzékenységét . Tok még nincs a telómon (valami nagyon vékonyat akarok) úgyhogy nem tudom felnyomja e de szerintem nem. Ezt rendeltem most [link] -
válasz
Fishor #20003 üzenetére
Fólia vagy üveg?
Mert üvegből csak full cover, viszont fóliánál egyszerűbb az élet, mivel az rá tud hajolni az élekre is.Réskitöltőt nem javaslom annyira, elvileg a kijelző alá is befolyhat.
Én is 2500-ért vettem először GSM boltban üvegfóliát, nem full cover volt, el is állt körbe a szélén ~0,5cm-et.
Most ez van rajta, ~1-2 hete: [link]
Tökéletesen ráillik, és a tok sem nyomja fel, bár most le is vettem róla, mert sokkal szebb így a telefon, hogy végre nem állnak el a szélein. (ilyen tokom van hozzá: [link]) -
Flashget
félisten
válasz
Fishor #19406 üzenetére
1. kapcsolatok ikonra bokj ra, majd hosszan nyomd a menu gombot es latni fogod a beallitasokat.
Uj szamot ugy tudsz hozza adni, hogy kapcsolatokra nyomsz, majd + jel es ez a kep fogad. Felul kozepen tudod kivalasztani hova mentse.
3. Miui ezert tobb es jobb a stock androidtol mert mar eleve sok program telepul kozte az ora es ebreszto. En a gyarit hasznalom ha neha kell az ebreszto funkcio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest