Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Szerkesztettem előző hsz-t.
Kissé trükkös a dolog amúgy, mert sokan nem tudnak MS garanciájáról, csak azt látják hogy a bolt ad garit a gépre. Na ilyenkor ha baj van a konzollal és átlag user visszaviszi a boltba hogy csináljanak vele valamit mert garis, akkor a bolt tulajdonképpen felveszi az MS-sel a kapcsolatot úgy, hogy saját maguk regisztrálják be a szériaszámot a hivatalos oldalon. Ezek után elküldik a gépet javításra/cserére, de tulajdonképpen mindezt a felhasználó is meg tudja csinálni, vagyis felesleges visszavinni a boltba a gépet.
De mondom, akad olyan is, hogy a plusz egy év garit a bolt a gyári MS gari lejárta utánra adja, ekkor az üzlet saját maga foglalkozik a géppel, és cseréli ha szükséges. De ez utóbbi ritkább eset.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
"Amikor én vettem xbox-ot,1év volt rá,de az MS ad rá külön kettőt
"Nincs ilyen. Ha a bolt ad egy év garit rá az sokat nem ér, mert már akkor is él a két év MS gari a gépre, így ergó felesleges a bolti garancia. Vagyis nem 3 évet kapsz, hanem ugyanúgy két éved van rá.
Ez sajnos inkább megtévesztés, mert a bolt is az MS-nek küldi a gariztatni való gépet, mert ha saját maguk nyúlnának bele, akkor MS gari elveszik. Vagyis tulajdonképpen nincs is bolti garancia, ez csak marketing.
Nyilván vannak olyan üzletek, amelyek plusz egy év garanciát vállanak a gyári MS gari mellé, de az teljesen más, ott a gyári garancia lejárása után foglalkoznak a géppel. (már ha akkor megvan még az üzlet, manapság csoda ha 3-4 évig működik egy kisebb konzol bolt.
) -
HF77
őstag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
köszi
mely konzolok lehetnek ez alól kivételek..?? ha van ilyen?! -
HF77
őstag
bármelyik üzletben is lett véve egy one, arra az MS ad 2 év garit ugye?
-
Blaise
veterán
válasz
BalassaHUN
üzenetére
Konzolos üzletekben (576, konzolvilág, Konzolokszervize stb.)
-
Profanity-t ki lehet kapcsolni? Arra van mód? A keresztnevem kicseréli csillagra a project CARS-ban...
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
BalassaHUN
üzenetére
Ez engem is érdekelne

-
BalassaHUN
csendes újonc
Sziasztok!
Hol lehet magyar profilon is beváltható gift cardot vásárolni?
Üdv.
-
hadogabi1
senior tag
Azért a T300-as 30 %-os meghibásodási aránya sokatmondó. T500 is hasonló.
PC-ban a versenyeknél először megy ugye állórajt a gokart-ban aztán repülőrajt. A repülőrajtnál nem számolja a köröket kb 100 kört is mehetnék akkor is 1 -nek veszi. Majd egy restart és már jó is. Most már inkább a 2. futamot egyből restart-al kezdem. Másnak is van ilyen gondja?
-
sting2
addikt
Nem dobnám ki a G29-t az ablakon, de lényegesen komolyabb élmény utána egy T 300, ezért inkább azt ajánlom.
Teljesen más élmény a dupla szíjas hajtásnak köszönhetően - egy új szint!
Halkabb, pontosabb, több az információ.
Sajnos az alap pedállal nem annyira adja, de ha veszel hozzá :T3PA pedált akkor egy igen komoly kis szimulátor perifériával lesz az ember gazdagabb. -
törölt tag
Köszi!
USA-ból fokok egyet hozni 100 dollár körüli beszerzési áron, magamnak.
más:
Unokatesóm szintén kint USA-ban vett egy ONE-t hogy játszon.
BF 1 túl hardcore neki ( kb 10 éve semmivel nem játszott, előtte ps2 volt neki)
Ezért megvette régi kedvencét a COD3-at de nem menti el a játékállást.
Én nem ismerem a menüjét, de azt mondja nem talált sehol autosave beállítást.
Nincs valami tippetek, hol kéne ránézni? -
törölt tag
Szerintetek kb mennyi a súlya egy xbox one 500 gb fat gépnek 1 kontrollerrel 1 játékkal ?
-
modflow
veterán
Az NBA 17-et meddig lehet ingyen játszani?
-
adalbert1
veterán
válasz
okibots
üzenetére
Egyik konzolbolttal én is jártam úgy, hogy az aktuális akciójukban eladott játékok bundleből voltak kiszedve, a borítón not to be sold seperately felirattal - sajnos itthon szerintem kevés olyan bolt van, amivel nincs negatív tapasztalat, kis piac vagyunk hatalmas áfával, és ha versenyképesek akarnak maradni árak terén, akkor ennek meglátszik a hatása (vagy a fent említett trükközések, vagy alulfizetett nem kompetens eladók formájában).
Amelyik 2 bolttal pedig maximálisan elégedett vagyok, az vagy inkább retróval foglalkozik, vagy a világ végén van, tehát ott is vannak hátrányok (illetve ettől még másoknak ugyanúgy lehet velük negatív tapasztalata). -
-Rolika-
senior tag
Ez igy eléggé megéri!
-
StLui
veterán
válasz
Silεncε
üzenetére
Jelenleg a legjobb autos szim x-re, persze mivel szim, vagy legalábbis szim jellegű, kormány kell hozzá, ezt már mindenhol leírták, hogy valamelyik régebbi frissítés óta csak kormánnyal élvezhető. Hang esetén akkor mit mondasz FM 6-ra? Én felváltva játszottam velük egy darabig, sokkal jobb a PC
-
Sify
senior tag
Ez a Halo Wars 2 iszonyatosan jo jatek. Az atvezeto mozik meg mitha filmet neznel. Este nekiugrottam alig birtam abbahagyni. Pedig amugy nem szeretem a strategiai jatekokat de ez a sorozat megfogott. 2 hete jatszottam vegig az elso reszet is.
-
hadogabi1
senior tag
Amúgy azt vettem észre hogy sokkal könyebb mint a dirt rally. Nem tudom más hogy van vele.
PC-ban 3 féle játékmód van. A középsőn játszom. Ha profin toljátok elég sok segítséget kivesz. Anélkül nagyon nehéz. -
hadogabi1
senior tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Pattogást nem tapasztaltam csak ha rámegyek a szélén a kerékvetőre. Az megdob de az természetes. Én játszottam pc-n is vele, de ilyen gond ott nem volt lassú mentés. Úgy emlékszem volt hozzá magyar nyelv is pc-n. Plusz ott szebb grafika volt, azért itt sem csúnya. Kilövés és farolás elég fura de próbáld ki jobb kocsikkal de ne a legjobbakkal. Talán focus rs amivel szokhatod az irányítást. Teljesen más a gokart a formula a pályaautók és a túraautók irányítása is. Próbálj ki többféle járművet a gokart nagyon fura az tény. Bár az élőben is teljesen más mint egy kocsit vezetni.
-
Silεncε
őstag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Azért, mert a drága fejlesztők olyan fizikát és irányítást implementáltak a játékba, ami már botrányos. A kanyarban kb. lehetetlen az úton tartani a kocsit, a legkisebb stickmozgatasra csontig tekeri a kormányt a pilóta, ha meg véletlen megcsúszik a kocsi, akkor garantált a keresztbe fordulás. A grafikajaval amúgy nem lenne probléma, a hangok viszont olyan szinten rosszak benne, hogy az valami borzalom. Kontrollerrel kb játszhatatlan az egész, kormánnyal nem próbáltam.
(mindjárt jönnek a szimulátorb**ik és megmagyarázzák, hogy ez így jó és én vagyok a hülye...)
-
-
hadogabi1
senior tag
Toltam a Project Cars carrer módot kormánnyal. Nektek is van olyan gond hogy ha bármi mentést csinál a gép akkor kb 1-2 perc amíg ment. Legalább 1 perc. Minden verseny után ahol kapsz email-t és ment szintén 1 perc.
Jobb alsó sarokba lefele mutató nyíl mutatja a mentést.
Másnak is van ilyen gond?
Beállításokban ha bármit mentek szintén 1 perc.
Kontrollerrel nem próbáltam még. -
birorichard
őstag
válasz
okibots
üzenetére
Pff.... KSZ-szel hasonlóan inkompetens, lerázós, hülyének nézős téma volt nekem is. Mikor itthonról visszamondtam az egyik rendelésem, írtak egy e-mail-t, hogy ugyan miért?
Gondolkoztam, hogy megírom nekik, de kár lett volna az erőfeszítésért, a boltban már elmondtam.Én személy szerint leszarom, ha valami nincs, később várható, nem tudják küldeni, várni kell rá, stb., stb., el tudom fogadni. De amikor hazudoznak, pár ezer forint miatt képesek átbaszni, lehúzni, hülyének nézni, akkor szívem szerint pofont adnék, de ököllel, mert ez nem egy "hiba", hanem - bocs a kifejezésért - de átbaszás.
(#95944) rdt89: ott a pont, a helyes kifejezés - "jellemtelenség". Mikor 5 FT-ért anyát is... Ez írja le a legjobban a KSZ-t.
Amúgy Pólusos Aqua sem jobb, vettem egy VGA-t, mikor már adja a papírokat meg a dobozt, kérdezem, hogy netán tart-e még az ajándék nv promó kódos akció (tartott...). Elkezd sunyin vigyorogni, hogy "jaa.. azt majd most fogom adni... ha kéred."
Este hét volt, kellett a VGA, próbáltam jópofán vigyorogni, pedig szívem szerint rábasztam volna az ólajtót a sertéstelepükre, mert kb az volt a színvonal. Hibáztam na, egyedül a PCX-szel nem volt még semmi negatív tapasztalatom, ott még mindig korrektek minden tekintetben, ha drágábbak is, most már leszarom, de maradok egyedül náluk, tele van tűrhővel a kereskedelem (is). -
okibots
aktív tag
válasz
birorichard
üzenetére
Én november végén a KSZ-ből rendeltem egy Watch Dogs 2-őt az előrendelői ajándékokkal (DLC-k, poszter).
Meg is jött két napra a játék, viszont semmi más. Felhívom őket, elmondom a "bajom" (annyira nem volt szükségem rájuk, de ha már jár akkor kapjam is meg). Mondja, hogy majd pár nap múlva email formájában küldik a DLC-ket, én meg visszakérdeztem, hogy a posztert is?
Hatás szüntet, majd mondja, hogy utána néz, majd keressem ha megjöttek a DLC-k. Három nap múlva látom van a weboldalon élő chat ablak, írtam ott egy udvarias üzenetet, jött is a válasz , hogy holnap küldik a posztert meg a DLC-ket, és köszönik a türelmem. 3 hét-ig volt meg a lemez, utána eladtam. Ez idő alatt semmit nem kaptam meg amit megígértek. Mondom eladás előtt csak felhívom őket, hogy mi van, legalább ha megkapnám más még felhasználhatná a cuccokat. Mondja, hogy sajnos ez az akció már nem él
Itt elköszöntem, és a másik fél is. Ők azzal, hogy "további szép napot remélem legközelebb is minket választ". 
A Platinum-mal is volt szerencsém már ilyenekkel, de ott a legnagyobb az volt mikor rendeltem egy 360 Slim E-t, FIFA-s csomagot, meg mellé egy HALO-4et, és egy GoW 2-őt. Nagy öröm, jött a futár. Átveszem, elkezdem kibontani a fekete zsákból, mondom ez kék doboz...látom nagy felirat HALO 4 boundle, felbontva belenyomva egy FIFA promo copy lemez, egy HALO 4 promo copy lemez és egy iszonyatosan leharcolt GoW 2
Mérlegeltem, hogy most sz*rakodjak vele vagy hagyjam a fenébe, ha budapesti lennék biztos vissza viszem, de Cibakházáról nem volt kedvem elindítani egy ilyen procedúrát, szóval maradt ahogy kaptam. -
StLui
veterán
válasz
birorichard
üzenetére
Én csak a Váci úti üzletet ismertem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
A nyelvtani hibáktól eltekintve bullshit válasz. Nekem simán letöltődött a Force Unleashed. Magyar régióra van állítva mindenem. Xboxon a szokott módon simán bezsebeltem.
-
Bogyi007
veterán
Nekem egy ilyenem van, Digi kábelem van itthon így egyben ahhoz is jó Set top Boxnak, fel is lehet venni vele - amit aztán mindjárt át ehet dobni Pc-re és ott is le lehet játzaniés szerkeszteni - eddig ami filmet, sorozatot az Nmagról "kölcsönöztem" mindent lejátszott és például az Auchanban is megkapod kevesebb mint 9000 forintért.
(#95935) peterkeT: Na ezt vállalta be tavaly ilyenkorra az EA az Unravel esetében. Az egyik legnagyobb kedvencem az a játék.

-
birorichard
őstag
Nekem a KV-val eddig csak pozitív tapasztalatom volt személyzet terén, legalábbis Mammutban és Árkádban, többihez nem volt szerencsém, illetve még talán a körúton van egy gameshop, ott is voltam egyszer, normálisak voltak ott is, sőt.
Ellenben pl. mikor platinumshopot hívtam, hogy belefér-e még esetleg délután háromkor egy futáros rendelés másnapra, sóhajtva, mintha a fél veséjét kértem volna, lekezelően, nagy kegyelmesen, hosszú szünet után ennyi: "mondja...".mintha szívességet kérnék... O.o
Annyit vártam volna, hogy "persze, belefér" vagy "sajnálom, de legközelebb már csak holnapután", Mondtam, hogy mindegy, utána hívtam a KV-t, tök udvariasan elmondták mi van, végül személyesen elmentem érte,
Addig félrerakták (GOW bundle one+pár játék, +konti). Nem mondom, hogy mindig náluk vásárolok, de inkább hagyok ott pénzt, ahol nem úgy tekintenek rám az eladók, mint valami enemy-re.
KSZ-ről nem is beszélve... Modorral ott mondjuk nem volt gond, egyszerűen csak bénák vagy leszartak, nem tudom.
-
parandroid
félisten
Tudod, mit hiányolok? A kreatív, kis címeket a sokadik részek és folytatások (rókabőrök) helyett, mint amilyen az Ori, a Max, ami X360-on arcade-ban a Trine volt, vagy az olyan ötleteket, mint PS-re a Gravity Rush. Nincs történet, a kalandjáték halott, látványorgia van, aminek a single player játékideje nettó 6 óra, újrajátszási érték nulla, hot-seat multi nincs.
Ha valaki, akkor az MS megtehetné, hogy tehetséges, fiatal fejlesztők hóna alá nyúl, és bevállal néha valami újat. Ha csak 10-ből 1 lesz nagy durranás, másik 4 meg tisztességes iparosmunka, máris többet érne a játékkínálat, mint a szokásos mindig új CoD, új Halo, új Forza, új AC. Mindenki csak nyerhetne rajta. Oh wait, a dolog egyedüli vesztesei pont a nagy nevek lennének, mert kiderülne, hogy nulla a kreativitás, és ugyanazt a szart adják el minden évben újratextúrázva, egyre rövidebb, és semmitmondóbb kampányokkal.
Na, szóval a cikkben említett játékok közül egyedül talán a Sea of Thieves érdekel valamennyire, br van egy olyan érzésem, hogy ez is csak egy agyonhype-olt valami lesz, amiért kötelezően lelkesedik majd mindenki egy hónapig, aztán rá egy évre jön majd ingyen GWG-be.
p
-
okibots
aktív tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Pedig itt van...store
Érdekesek nagyon
Én meg sem próbálom letölteni, majd jövőhéten, hátha akkor nem lesz már megmakkant a rendszer 
-
lsg
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
VLC-t hálózatról való lejátszásra is használod? Nálad nincs gond a külső feliratoknál az ékezetekkel?
-
válasz
FRayal
üzenetére
Tegyél úgy, mint én. Vegyél egy 15k-s android bokszot, köröket ver rá. Félévig szenvedtem az XO-val, van hozzá (egyébként igen frankó) gyári távirányítóm, de aztán feladtam, vettem egy ilyen kis kínai cuccot, azóta a merevedésem is keményebb. Kodi fut rajta, a gyári androidot mondjuk legyalultam, raktam helyette LibreELEC-et, de az egész volt vagy másfél órás procedúra elsőre, utána már rutin, 10 perc alatt meg is vagy vele.
-
kill_switch
senior tag
Gondoltam bekérdezem poénból a szuper Microsoft agent-eket a letöltési problémámmal kapcsolatban és ők ezt írták:
Thank you for patiently waiting Tamas, I have reviewed your account here and the game itself. It seems that the game "Star Wars: The Force Unleashed' that is included on our Free games with gold (backward compatible) isn't available on Hungary.
Azt úgy hogy?
Eddig két problémámból egyet sem tudtak megoldani... Van ezeknek egyébként értelmük? Mármint a létezésüknek... -
pzstm
titán
-
defymoto
senior tag
Sziasztok! Ha ezt megveszem akkor itthoni accountal is működni fog? A home-olásnál nem lesz probléma?
Előre is köszi
-
FRayal
csendes tag
3 filmmel néztem meg eddig, kb 4-5 felirattal filmenként. Most visszarakom a gépet gyári állapotba hátha az megoldja.
-
FRayal
csendes tag
Sziasztok!
Van valami tippje arra valakinek, hogy miért tűnik el a felirat a filmről 40 perc után? Néztem Vlc-vel és Ax-Lite-tal, több filmmel és több felirattal is. Mindegyik esetben kb 43 perc után a felirat gondol egyet és nem jelenik meg. Előtte csodásan, pontosan mutatja, utána viszont sehogy sem tudom előcsalogatni. Köszi ha esetleg tud valaki valami megoldást rá! -
válasz
L_YKing
üzenetére
velem konkrétan 2 hónapig szórakoztak, mikor garanciáztatni akartam a MS stereo headsetemet. aztán mondták végül, hogy inkább hívjam fel a MS-t. 2 hét alatt kaptam egy full új headsetet a MS-tól...
konzolvilagnál fogalmuk sincs, hogy mi mikor lesz vagy van készleten, ez a bajuk. -
StLui
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Tényleg ilyenek, kb leszarnak. Én ez miatt jártam régen inkább a Gameshopba személyesen is vásárolni (úgy hogy elmentem kocsival a konzolvilág mellett), pedig azt hiszem egy cég, de ott legalább úgy éreztem mintha emberszámba vennének. Itt meg online, offline, mintha ők lennének a kiskirályok, te pedig egy utolsó senki akinek szívességet tesznek esetleg! mintha ez rajtuk maradt volna a lemezmásolgatós időszakból
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Szóval nem az ms hibája. Inkább a logitech pénzéhsége hogy ha két konzolon akarsz játszani vegyél mindkettőt. Még jó hogy nem dobtak ki egyet külön csak pc-re. Az lett volna még a durva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
l.skywalker
IntelKiller7