Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1MaT
tag
válasz
EmThor
üzenetére
EmThor : "14e a Bf1 / Titanfall 2 bundle, ez elgondolkodtató"
Én múltkor kb hasonló áron vettem ugyan így a kettőt egybe. Kb 20 óra játékidő volt a 2 single story (TF2 különösen tetszett) és akkor ott van még a multi mindkettőnél.
Szerintem megéri!
1500 ft-ért a BF4 is jó ajánlat szerintem ha szeretnéd, hogy fixen meglegyen hiába, hogy régi egy doboz cigi ára vagy 4 kiló kenyér ki mibe mér

-
parandroid
félisten
Nekem nem rémlik komolyabb különbség, de az 5-tel nagyon keveset játszottam, tekintve, hogy egyszerre vettem meg a 6-tal annak idején, és valahogy akkor már inkább az újabbnak álltam neki, aztán úgy is maradt. Ahogy nézem, én tavaly nyáron vettem meg 3k-ért akcióban, a lemezes verziót azóta sikerült is eladni. 2k-t mindenképpen megér.
Amin most nagyon gondolkozom, az a Need for Speed Bundle 3k-ért. Tudom, hogy EA Accessben benne van (talán mindkettő, de a fene tudja), de az valahogy eddig sosem érdekelt, csak az NFS-ek miatt nem akartam rá előfizetni, sportjátékokból meg csak az NBA érdekelne, de abból meg pont jobb lenne a 2k sorozat. Ja, BF-ből meg a SW már megvan, többi nem érdekel, szóval amiatt sem téma.
Igazából ennyiért még az sem komoly kérdés, hogy mennyire jó játék, ennyi kiegészítővel, autós csomaggal, meg hogy eleve két játék, szóval egy-két hétvégére már jó szórakozásnak tűnik, akkor meg már megéri valószínűleg.
p
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nyugi, nekem is szar 120-as nettel.
Valaki megnyugtathatna, hogy az új felület már gyors lesz mindenhol.
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Én is goldolkozom a Forza 5-n. (mivel most nincs pénzem a FM6-ra ami akár digit akár lemezesen is 8k körül megy)
A car pass is akciós (800ft) és az + 80db kocsi.
Irányítás tekintetében más a FM5 mint a FM6 ?
-
Akelaus
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A hétvégén próbáltam játszani a Project Cars-al, és a Forma1 2016-al. Csak próbáltam, mert nekem mind a kettőnek az irányítása katasztrófa. Ha jól emlékszem te írtál a P. C.-hez beállítást, csak sajnos akkor nem mentettem le, de majd visszakeresek, és megpróbálom azzal. Forza-val játszottam már, mondjuk pont nem az 5-el, hanem a 6. résszel, de ott nem kínlódtam összesen ennyit mint ezekkel abban a 15-20 percben.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szerintem 2k-t simán megér

-
Stauffenberg
nagyúr
Forza Motorsport 5 (GOTY) megér alig 2 ezer forintot?

Tudom szokás lefikázni ezt a részt, főleg a kevés tartalom miatt (meg van aki szerint a fizika sem lett az igazi), de hiába minden konfigolás, azért a Project Cars csak nem olyan élvezetes kontrollerrel, mint egy Forza.
A GOTY kiadás is siralmas tartalom ügyileg? Azt látom, hogy 17 pályára bővült vele a játék és a Top Gear DLC van benne.
-
EasyLife
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Már azon gondolkodtam hogy én fogtam ki egy hibás xbox-ot. De ezek szerint másnál is így van. Azért dühítő hogy az xboxnak még a menüje is szaggat, és még rengeteg játéknál is durván be tud szaggatni....

-
parandroid
félisten
válasz
Siffredi
üzenetére
Far Cry Primal egy katasztrófa, kisebbik lány játszik vele sokat, néha, ahogy nézem, olyan lagok vannak benne, hogy szinte játszhatatlan. De időnként már a menüben is. Nem tudom, hogy a box szarakszik-e, vagy a játék van ilyen ügyesen megírva, de máshol nem láttam ilyesmit (ja, ez is lemezes verzió).
Ahol még elképesztően idegesítően lassú, az a store, ha a friss megjelenéseket, vagy a legnépszerűbb játékokat megnyitom listában, akkor olyan érzés, mintha gprs-en neteznék, időnként akár egy perc is kell neki, mire a borítóképeket is sikerül betöltenie, ha valamelyik játékra rákattintok, utána meg vissza, akkor meg kezdődik elölről, mintha nem lennének a képek becache-elve, és újra kéne megint gprs-szel töltenie. Hab a tortán, hogy a joystickmozgatásra, illetve az a gombra is késve reagál, szóval egy csomószor sikerül emiatt misclickelni emiatt, ami külön élmény, ha teljesen más játékot nézel meg, és utána megint mehetsz vissza, szóval töltés megint ezerrel.
Na, az ilyen apróságokkal kéne valamit kezdeni, de ha lehet, akkor két tizedes sürgősséggel, ha kérhetem!
A netem amúgy szar, de ennyire nem (15 Mbps ADSL), a gép kábellel van a routerre kötve, a lakásban lévő egyéb eszközökkel nincs panaszom a hálózatra.
p
-
EmThor
addikt
Koszi az S-hez való talp infót. Néztem kozben van aliexpressen is, ha nem lenne a dobozban!
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Köszi

-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
UNLIMITED PLAY OF FULL EA GAMES résznél tudod végigpörgetni mit tartalmaz az EA Access, szerintem megéri.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Nem is az a baj.. Csak nem próbáltam még és nem tudom,hogy értelmes-e a többi játék ezen a kettőn kivül

-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Egy évre 5900 Ft az előfizu, szerintem nem egy eget rengető összeg.

-
Bogyi007
veterán
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Éves szinten 5990 az előfizetés ebben az egy éves elérés mellett pl a Bf4 esetében Prémium tagságot is kapsz a játékhoz...
Egyébként addig játszható a játék És Access keretében míg az előfizetés él.
-
zsocy
őstag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Persze, sőt én azt hallottam hogy ha likeolod az EA facebook oldalát akkor Bill Gates meggyógyít egy beteg kisgyereket! Örök játék, ingyen sör!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccen kívül, amíg él az előfizetés, addig játszhatsz. Ha megújítod, újra játszhatsz velük.
-
assalkah
tag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Nem. Addig tudsz játszani velük amíg él az EA ACCESS előfizetésed.
Valaki tudja esetleg a választ? Jelenleg lemezen van meg a BF1, de szeretnék most egy Premium Passt ami ugye digitális tartalom. Az a kérdésem, hogy nem fogja-e zavarni a rendszert, ha én a jelenleg lemezzel induló játékra veszek egy DLC-t, de a későbbiekben meg szeretném venni digitálisan az alap játékot a lemezt meg eladni. Kivitelezhető? Nem akarom a teljes bundlet (játék + premium pass) most megvenni, mert annyit nem szeretnék rászánni egyszerre. Most elég lenne a Premium Pass, kövi hónapban meg megvenném az alap játékot.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Olvastam róla,hogy az ugye 990ft és sokkal olcsóbban megvannak úgy a játékok,mintha mondjuk megvenném az NFS-t külön meg a Battlefield 4-et.. De ha lejár a havi előfizetés,akkor utána is tudok majd velük játszani?

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Inkább vegyél EA Access-t..

-
zsocy
őstag
Major Nelson féle heti akciós lista
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Igen ahhoz jar, meg par limitalt 1TB-os gephez. (Pl BF1)
-
White Wolf
tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
-
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
White Wolf
üzenetére
Szia.A csont nélküli csirkemell 1200ft/kg lesz.

Jaaaajjjjjj.......

-
Sziasztok!
Kicsit felvilágosítanátok az xbox liveról?Bátyámtól kaptam egy xbox one-t, kompletten játékokkal, acc-al.
Na már most ha én bejelentkezek gépről látok vagy 25játékot amit megvett.(nagy játékokra gondolok).
Viszont a boxon(netkapcsolat nélkül) csak 12-t mutat.
Kérdésem az lenne hogy a többit azt én mind le tudom már tölteni ingyenesen ha ő megvette?
Ez olyan ha más xbox one gépébe bejelentkezek akkor ott is le tudom már ezeket tölteni ngyenesen, és csak net kapcsolat kell hozzá?
Köszi elöre is.
Egy kezdő Xboxos. -
nagymadve
csendes tag
Valaki tud már a Tescos akcióról bővebbet? Mennyiért mit adnak?
-
EmThor
addikt
Minden fajta/bundle xbox one s-hez jár a vertical stand?
-
EmThor
addikt
14e a Bf1 / Titanfall 2 bundle, ez elgondolkodtató.
-
Bogyi007
veterán
-
Siffredi
senior tag
Sziasztok!
Tegnapi "élmény": délután nem volt net, a far cry primallal játszottam, mikor megszakadt a kapcsolat. Egy darabig minden rendben ment tovább, majd 2 percenként elkezdett brutál laggolni (gondolom próbált volna újra csatlakozni a livera). Majd kb. fél óra múlva kidobott a játékból, kijelentkeztetett, és nem is tudtam utána visszajelentkezni.
A kérdésem: net nélkül nem tudok offline játszani one-on? Mert ha jól emlékszek, a közvélemény felháborodása után ezt megváltoztatták, viszont akkor mi lehet a baj?
Köszi!
-
EmThor
addikt
Halo wars 2 demo tölthető
-
ronaldo
őstag
válasz
Vadernagyúr
üzenetére
Köszönöm a válaszod! (thedarKnight-nak is!)
Nincs olyan, hogy a fóliás játékhoz tartozik valami kód, amit csak egyszer lehet beváltani?
Ismeretségi körben még X360 idején hallottam ilyeneket, meg hogy némelyikkel már online nem lehetett játszani ha használt játékról volt szó.De aztán lehet, hogy én értettem félre valamit.

-
ronaldo
őstag
Visszaolvastam a topikban, de nem állt teljesen össze a kép. (első saját konzolos élményeket gyűjtöm csak...)
Használt játéknál milyen korlátozásokkal kell szembesülni? Itt most kifejezetten dobozos játékokra gondolok.
Nem tudok már neten játszani vele?
Illetve van bármi kockázata annak, hogy használtat veszek?
Nincs erről esetleg egy összefoglaló táblázat, mint az egyes játékok felbontásáról; vagy ez ugyanúgy működik mindegyik játéknál?Bocsánat a nagyon kezdőnek tűnő kérdésekért, de még csak most ismerkedem a dologgal. Köszönöm a segítséget!
-
StLui
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én a 3D-t is szeretem azóta is, másra nem is megyek moziba sem, csak imax 3d, többit ráérek itthon megnézni, akár vetített 3D-ben is
-
parandroid
félisten
3D tévét is alig győzte venni a nép, mostanra a megérdemelt helyére került az a technológia is. A sisakos vr ahhoz hasonló múló hóbort, aminek lehet jövője, az inkább az augmented reality. De abban is inkább a mobil eszközök esetében van potenciál, konzolnál az nehézkes. Bár a kinecttel pont ilyesmit lehetett csinálni (belevetíteni a játékost a játékba), sokszor ott is az volt az érzésem, hogy nem a technológia a szűk keresztmetszet, hanem a fejlesztők kreativitása. Ugyanez a legnagyobb veszély a vr-rel is, plusz ott van egy nagy, meleg, nehéz, és kényelmetlen sisak is a fejeden, ami ráadásul nullázza a valós érzékelésedet. Kösz, nem.
p
-
UK februári eladások:
1.FOR HONOR
2.HALO WARS 2
3.GRAND THEFT AUTO V
4.FIFA 17
5.SNIPER ELITE 4
6.BATTLEFIELD 1
7.ROCKET LEAGUE
8.CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE
9.RESIDENT EVIL 7: BIOHAZARD
10.FORZA HORIZON 3 -
Jovanny2
őstag
Már nem azért, de mi ezen a gyanús? Mert az ára kb. reális...
MÁS: próbált valaki SG gift cardot venni mostanában? Nekem azt írja, hogy jelenleg nem tudom megvenni, a bankkártya szerkesztésnél meg azt, hogy ez a fizetési mód nem megfelelő. Nagyon kéne pedig, mert elég jó áron van ott Wildlands.
-
okibots
aktív tag
Amit linkeltél ott a képen egy Xbox One S látható. Sokan Xbox One Slim-ként emlegetik, mások Xbox One S-ként. Szerintem szimplán össze mosta a kettőt, és ez lett belőle. Nem hiszem, hogy egy névvel akar átb*szni valakit... személyesen úgyis minden világosságot nyer, mivel van a sima Xbox One, meg a One S, amik nem ugyanúgy néznek ki, még a doboza sem hasonlít, nem hogy a konzol. Ha átbaszós mással fog átbaszni, nem azzal, hogy rosszul írja a konzol nevét..
-
Medocsabi
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
B@szki!tudok oroszul!
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Medocsabi
üzenetére
Magas labda, ezt le kell csapnom:
"Németül csak annyit,hogy dáááá"
Az nem orosz véletlenül?

Kondizni is tudsz nálunk!...
Jó mondjuk nincs súlyzó, meg más egyéb, de komoly elliptikus trainer, lépcsőzőgép, meg szobabringa van, vagy 20 féle opcióval az alföldi síkságtól, az alpesi hegymenetig

-
Medocsabi
addikt
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Németül csak annyit,hogy dáááá meg gut.

Angol-olasz középfokúm van,de mivel kb 10 évvel ezelöttről, olaszból a tudásom a nullához konvergál
angolt napi szinten használom,de csak amolyan 'konyhaangol' szinten,komolyabb társalgásba bizony belesülök.
(értem amit mondanak,de nem biztos h tudok értelmesen válaszolni)
Ja és diplomám az nincs sajnos,ahhoz fiatalon túl link voltam,de legalább már megszabadultam a tök fölöslegesen felvett és elb@szott diákhiteltől
Vicceltem csak amúgy,a mostani munkámat többé/kevésbé szeretem,meg ha lenne szabad pár órám meló közben inkább elmennék edzeni hogy ne este 9kor kelljen
-
HF77
őstag
segítsetek már
van külön olyan hogy Xbox One Slim S kivitel...más mint a One S...?? a képen egy alap ONE S látható, nem??köszi
-
Dzsuri89
őstag
Valaki használ limitált szériás Xbox One kontrollert?
Vörös színű Gear of Wars-osat szemeltem ki magamnak, csak arról akarok informálódni, hogy kopik ezekről a festés vagy olyan az anyaga, mint a natúr fekete/fehér verzióknak?
-
pzstm
titán
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
ezt lehet másodállásban is csinálni esetleg?

-
pzstm
titán
Middle-earth: Shadow of War Coming to Project Scorpio, Xbox One, and Windows 10 This Year
Igen, Scorpio-ra is érkezik úgymond és play anywhere cím lesz

Play anywhere címek ugyebár azt fogják jelenteni, ha van otthon egy Xbox One S meg egy Scorpio és egy Win10 PC is, hogy mindhárom eszközön meglesz az adott játék akár

-
debcamp
aktív tag
Kipróbáltam elég sok mindent még. miután itt kérdeztem..nem jött be semmi.
Végül felhívtam a supportot. Sok ötletelés után (mindenen túl voltam már amit mondott a hölgy) ajánlotta hogy együtt nézzük meg gépen (xboxon).. de ez nem volt lehetséges, mert nem ott a box előtt voltam és hívtam, hanem ugye munkahelyen, így végül ő is azt javasolta, du gépről próbáljam meg letölteni/megvásárolni.
ha sikerül (vagy épp sem) visszajelzek neki, kérte. Erre küldött is egy doksit emailben.Meglátjuk egy-két óra múlva

-
Akelaus
senior tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Akkor neked szerencséd volt.

Én még itt is az egyik leg-lepukkantabbnak számítóban kérdeztem meg, semmi. Majd még 3 nagyban, és vidéken abban az egyben amiről tudtam. Ja és bepróbálkoztam a reptérnél lévővel is, gondoltam na majd ott. Aha.
Feladtam, és elköltöttem máshol a pénzemet. -
okibots
aktív tag
Official Middle-earth: Shadow of War Announcement Trailer
Várom az augusztus 22-ét

-
Jovanny2
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Miért, te már tudod melyik konzolról van szó? Majd 2-án visszatérünk rá. Valószínűleg igazad van, de azért várjuk már meg, hogy mi lesz...

-
Bogyi007
veterán
válasz
Akelaus
üzenetére
Nekem viszont sikerült az ilyen akciókat kifogni. Ilyenkor az a jó taktika ha van a régióban vagy adott városban több Tesco is és a kisebbiket becélozni. Esetemben Szegeden ilyenkor nem a Rókus krt. Tesco Extrát hanem a Móravárosiba szoktam menni. Ott vettem meg a tévét, de ott kaptam anno még a Ps3-hoz Move szettet szuperakciósan a Wonderbook - Book of Spells Bundle-val. Valamint most van a Disney Infinity 3.0 Starter Pack (4990 Ft) és különféle Playsettek (1990 Ft) valamint figurák (990 Ft) leárazása is...
-
Medocsabi
addikt
Lehet egyedül vagyok vele,de én el tudnék viselni egy teljes Gyűrűk ura játékot az összes résszel csak a mostani genre,nem remake-et,hanem tök új játékot!

annó még az eredeti xbox one-on toltuk tesómmal,nagy feeling lenne megint.
a shadow of mordor megvan laptopon,el is kezdtem,de valahogy nem kötött le. -
pzstm
titán
Madden NFL 17 EA access tagoknak elérhető

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Sorozatok
- Linux haladóknak
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gergő a neve,ha így jobban tetszik,xFive.

(értem amit mondanak,de nem biztos h tudok értelmesen válaszolni)
már megint egy ködösítés??
Hazamentem és boxon gond nélkül megtudtam venni otthon amit akartam.
![[link] [link]](https://abload.de/img/image1msjuf.png)
l.skywalker