Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
Toltam bele egy kevesett, íme a véleményem:
Az elején nagyon lassan indult be az egész, lényegében cut scene majd 1 perc verseny majd megint cut scene, remélem a teljesben kicsit több idő lesz két átvezető között.
A grafika maga szépnek mondható csak zavar ez a filmes szemcsés filter, remélem a véglegesben majd csökkenthető lesz vagy akár kikapcsolható. A textúrak a tájon, épületeken láthatóan nem a legszebb, valszeg ezért van a szemcsés filmes filter, hogy takarja a valódi grafikát. A kocsik szépek, jól ki vannak dolgozva. A testreszabhatóság visszatért viszont picit egyedibb rendszert is kitalálhattak volna, mert néha elég nehéz kideríteni mikor értem az elejére
Irányítás, hát amíg jött le a játék olvastam a többiek véleményét és féltem. Szerencsére nem olyan vészes sőt megegyezik a rivals irányításával, így számomra tökéletesen megfelel. Egyedül a fékezéssel való kanyarodás ami néha picit nehézre sikerül illetve a drift az nagyon a halálom lesz, mert a kezdő kocsival nagyon nem mentek felfele a pontok
Ami még zavart egy picit az a kamera kezelés és kerestem is rá az opciókban beállítási lehetőséget de a beta-ba nem rakták bele így kiváncsi leszek mi lesz a teljesben. Illetve amit hiányoltam az, hogy nem lehetett kikapcsolni a sávjelölés merre menjek, picit zavaró volt. A versenyek elején a kezdés továbbra se sikerül mindig jól a gépnek és kapásból egy civil autóval találtam szembe magam vagy rajta hasonlóan mint a rivals-ban, a régi carbon mw részekben a szimpla kezdés tökéletes volt, szerintem nyugodtan visszarakhatnák.
A játékban nincs megállás, tehát a pause funkció verseny alatt felejtős, egyedüli pihenőt csak a garázs jelent.Jelenleg nem tudnák egyértelmű véleményt alkotni, de az biztos, hogy EA Access-re előfizetek egy hónapra, amivel kapok 10% kedvezményt az elődrendelésre és ez a játék is idő elött kipróbálható lesz, így ki is próbálom, ha megtetszik akkor a kedvezmény részeként ingyen volt az Access, amennyiben kivárok egy akcióig akkor meg azért

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7