Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
válasz
persil
üzenetére
Egyetértek....látástól is függ.
-4 -es távollátó szemüvegem van....de (-4,25 a szemem)....szóval egy picit minden távolságból hátrányban vagyok egy éleslátóval szemben.
De monitorhoz vagy olvasni (max 50 cm vagy azon belül) már szemüveg sem kell,
"közelre" jól látok.Viszont "anti aliasing" hibát játék közben (2,5-3 méterről) nem látok
nekem a szemem mossa az éleket és így nem bosszant ha itt ott van rece vagy bármi ilyesmi.
-
GEIL
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Elsősorban akkor látszik, ha egymás mellett megy két TV -n, két eszközön a játék. De mint írtam verseny közben szerintem kevésbé feltűnő. Meg természetesen nem mindegy milyen megjelenítőn.
Pl. olyan esetben, amikor megállsz mondjuk a vízparti várnál. Nézed a környezetet, vagy a lehajtónál lévő falat. Viszont nem erről szól a játék.
Nálam nem igazán befolyásolják az ilyen dolgok a játékélményt.FH4 -ben szerintem a leggyengébb grafikai elem az a víz, vagy a vízpart. Ott szinte semmi különbség nincs. Vagy nullához konvergál. Még új generációhoz képest is.
Dirt5 -nél ez szebben meg van csinálva, ott azért jelentősebb a különbség terepen, víznél. De például Halo 5 -nél szívesen lőttem képeket, mert egy vízparti rész is tök jól nézett ki One S -en.
Baráti körben pont most (pár hónapja) dobtunk össze pénzt egy lemezes One S -re az egyik ismerősünknek. Vagyis a gyerekeknek. Mert szerintem továbbra sincs miért szégyenkeznie. Attól függetlenül, hogy most már azért pár játék meg tudja izzasztani és lesz még ilyen a közeli jövőben.
Szerk.:
Egyébként én mindegyik konzolt 4K TV -n használtam/használom. OS, OX, SX. Úgy mondom a fentieket, úgy van összehasonlításom. -
GEIL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
49" FullHD 3D smart LED

-
ρσгτσ
addikt
FH4 teljesen használható One S -en. Nyilván szebb OX -en vagy az új generáción, de azért verseny közben még annyira sem durva a különbség. Röccenés meg szerintem nekem nem volt soha.
FH5 viszont e tekintetben kicsit más lesz. Szerintem látványos lesz a különbség egyes modellek megjelenítése között, mert a videók alapján sokkal részletesebb. Ami azért is van, mert gyanítom sokkal kevesebb lesz a városi környezet, sok közeli elemmel. Gyanítom több off-road, természethez közelebbi verseny.
Majd meglátjuk. Valószínű hamarosan érkeznek tesztek ezzel kapcsolatosan is. Talán valamikor nyár végén, ősz elején.
Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy One S még mindig nagyon jó alternatíva PC helyett, ha valaki játszani szeretne. Használt piacon verhetetlen low budget összeállítás a PC -vel szemben. FH5 pedig valószínű úgy lesz megcsinálva, hogy One S -en is élvezhető lesz.
-
GEIL
addikt
válasz
üzenetére
Teljesen elég.....One S.-el vígan elgurulgatok a Forza 4-ben is a 30 fps-sel.
hülyén hangzik, de a konzolos motion blure-os és élsimitott látvány és optimalizálás miatt
fej-fej mellet megnézve egy PC-s 30 fps látszólag döcög, fordulásoknál akadozik is.
Le a kalappal a konzolok előtt.....az előző generáció is minimum 7 éves technika és még midig
"tudják amit kell"
-
ρσгτσ
addikt
Fatal Frame: Maiden of Black Water - Announcement Trailer
Kissé felújítva. 2021.
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az lehet.
-
ρσгτσ
addikt
-
törölt tag
"For the millions of people who play on Xbox One consoles today, we are looking forward to sharing more about how we will bring many of these next-gen games, such as Microsoft Flight Simulator, to your console through Xbox Cloud Gaming, just like we do with mobile devices, tablets, and browsers."
-
törölt tag
Forza Horizon 5
One X 4K@30/1080p@60
One S 1080p@30 -
l.skywalker
Topikgazda
Aktuális Deals with Gold (DwG) akciós lista
Június 21. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok:This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Deals Unlocked Sale
*a Deals Unlocked Sale június 17-ig tart -
IntelKiller7
Topikgazda
-
Sziasztok.
Arról van bármi infó, hogy One X-en pl a Forza Horizon 5 kapna one x enhanched patchet, vagy ne legyek mohó, örüljünk, hogy érkezik egyáltalán?!
-
balazs025
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk one s-re leszek kíváncsi. Mennyi lesz, 720p 20fps?
-
RicsiSuly
aktív tag
Horizon 5 xbox one xen 4K 30fps fogja tudni?
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
FH6 tipp?
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azért nem panaszkodhatnak. Kaptak 4 Horizont. Szegény X360 csak kettőt kapott.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ő még igen, a Motorsport már nem. És valszeg utána a többi Horizon sem.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Yééé jön még Horizon One-ra?
Ilyet..
-
ρσгτσ
addikt
Magyar idő szerint holnap délután 5 -kor újabb Halo Infinite (multiplayer) videó, gameplay a YouTube -on.
-
mike1334
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hajh...egy ideje félbe maradt (1/5-ébe?) a Yakuza 5...és még ott a 6, erre tessék...nem lesz ez így jó...a Like a Dragon épít a 6. rész történéseire? Mert az 5-öt még csak-csak le tudom most tolni, de utána kell vmi stílusfrissítés...meg mostanában inkább tableten játszok, oda meg a turn based jobban illik...
-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Es milyen jól titokba tartották.

-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
-
Hawk74
csendes tag
válasz
Guitar14
üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mit csináltak vele, egyelőre működik. Az 1 órás javítás az MS által küldött üzenetekből látszik, esetleg még ott lehet egy olyan, hogy a szervizbejegyzési időpontok nem pontosak, és hosszabb ideig javították (szerintem nem). Mivel a HDMI csatlakozó szerintem ugyanaz (a karcokból ítélve), nem gondolnám, hogy esetleg alaplapot cseréltek volna. Lövésem nincs, hogy mit csináltak. Jelenleg reménykedek, és rendszeresen használom, hogy ha van bibi, minél hamarabb kijöjjön.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érint, idén is van E3 hub nálunk.
[link] -
homerhamm
veterán
Teszek egy tippet, Riders Republic megjelenés 2021. szeptember 23.
Remélem bejön.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
BlazeCC
üzenetére
Kodi -val MovieShark kiegészítőn belül van M4 Sport. Vagy egyes előfizetések is köthetők hozzá. Pl. Digi. Működik Xbox -on, de tényleg a fenti ajánlott téma ajánlott segítség gyanánt.
A kérdés az, hogy miért így akarod megoldani? Nincs smart TV? Mert akkor hosszútávon jobban jársz egy smart box -szal vagy stick -kel.
-
BlazeCC
csendes újonc
Sziasztok,
egy kérdés appokkal kapcsolatban:
meg lehet valahogy oldani, hogy ki tudjam tenni az M4sport online live streamjét a TV-re?
Gondolom az okokat nem kell részleteznem 😁⚽️🇭🇺 -
IntelKiller7
Topikgazda
Miert olyan nagy dolog megtanulni kontrollerrel jatszani?
Amikor kezdtem az FPS jatekokat boxon napi 1-2 ora Battlefield CQ eleg volt, hogy 1 het alatt elsajatitsam, es normalisan tudjak jatszani ahelyett, hogy az eget lonem folyamatosan.
Elorre tizen x evet jatszottam PC-n kb mindenfele FPS-el.(BF, COD, CS, DayZ, Arma..) -
homerhamm
veterán
Volt tegnap valami szó a Dead Island 2-ről?
-
ρσгτσ
addikt
Ez a NASCAR Heat 5 mennyire válik unalmassá, ahogy haladsz előre a játékban? Mennyire működik jól az ellenfél AI? Valaki játszott vagy játszik vele?
Videók alapján nem tűnik rossznak, de nem tudom hosszútávon mennyire képes lekötni az embert. Illetve körözés közben mennyire eseménydús a versenyzők közötti harc, ahogy haladsz előre a játékban.
-
nova001
senior tag
sziasztok
one x-re lehet mindenféle kütyü nélkül billenytű és egeret dugni játékhoz ?
persze ha támogatja a játékilletve ezzel minden játékot lehet?mennyire használható probáltátok már ?
[link] -
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Utálom, hogy a show elött kiszívárognak dolgok!
-
l.skywalker
Topikgazda
Olasz barátaink leak-elgetnek a hétvégi show-ról, úgy néz ki a "hiányzó" Bethesda játékok bekerülnek végre a GP-be: [link]
-
l.skywalker
Topikgazda
Idle Sloth on Twitter:
"(Rumor) Jeff Grubb has heard of 3 studios being acquired by MS. He says the rumors he’s heard are all over the place but the main three he’s heard are IO Interactive, Avalanche and Crytek. He’s not confirming anything, he’s just saying what he’s heard. "
YouTube -
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Nem tükrözésre gondoltam, hanem TV -n Game Pass applikáció használatra. Droidon.
Sok TV -s SoC még arra sem alkalmas, hogy egy vanilla droidot stabilan futtasson.
Szerk.:
Használható, megkerülhető most is. 1-2 hétig stabilan is működik (van amelyiken sokkal tovább is), de nagyjából olyan minőségben, mint ha egy LG K4 -re tennél Game Pass -t. Kicsit darabosan, késve. Jobb lesz, ha hivatalosan is támogatják, de ettől csodát nem szabad várni.Nem lesz közel sem akkora élmény működésben, mint egy mostani normálisabb mobilon. Korszerűbb, erősebb hardveren. Legalábbis nekem erős kétségeim vannak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
A saját streaming eszközben van fantázia. Azt akár egyszerűbben is magával tudja cipelni az ember.
Alkalmazással kapcsolatban én egy kicsit szkeptikus vagyok... Azt most is meg lehet oldani minimális ügyességgel. Igaz, hogy nem túl stabil ebben a formában. Viszont nagyjából olyan élmény TV -n ilyet csinálni, mint a legtöbb régebbi telefonon. Nem tudom ezen mennyit tudnak faragni, de sok TV -n a minimális erőforrás igény is hatással van a stabil működésre.
Főleg olyan TV -k esetében, ahol amúgy sem annyira frankó a rendszer. Droidon, a harmatos SoC miatt (IS).
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem aztán mindegy, csak jelenjen meg a Forza logó!

-
l.skywalker
Topikgazda
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az elő stream alatt lesz magyar felirat?
-
l.skywalker
Topikgazda
How to Watch the Xbox & Bethesda Games Showcase - Xbox Wire
• magyar idő szerint: június 13. vasárnap este 19:00
• ~ 90 perc
• nézhető: Twitch, YouTube, Facebook, Twitter
• 1080p/60FPS lesz, később felkerül 4K/60 változatban
• Lesz magyar felirat a YT-on és a Facebook-on -
AxBattler
félisten
Microsoft: Xbox app coming to Smart TVs – no console required
Jó hír, de vajon egy régebbi Android TV-re Play Store-ból letölthetem az appot, vagy külön gyári alkalmazásként fog megjelenni?
-
sith7
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez már a Big Deal ?
Melóba nem tudom megnézni
-
l.skywalker
Topikgazda

UPDATED: This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale Plus Deals Unlocked Sale
NOTE: The Deals Unlocked Sale ends June 17, 2021.
-
Muerte68
addikt
válasz
eL Geri
üzenetére
Most a storeban is akciós volt meg a 4-5.
Én behúztam őket az 1 már megvolt a múltkori akcióban a full verzió nagyjából 1500 ért
A multi főleg hétvégén megy hétközben elég halott
Mikor megvettem még elég aktív volt de mostanában egyre gyengébb
A story rövid és röhejes de ennyit talán megér de az biztos hogy a multi mindegyiknél egyre ritkább lehet találni mecseket de nem mindig
Konzolon ez a baj csak az új megy pc-n ez nem számít -
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi, elsiklottam a válasz felett...
Megveszem szerintem, mert most akcióban van jó áron. Aztán meglátom érdemes -e ránézni az újabb részekre.
Ezt a motorozást annyira nem érzem.
Viszont ettől függetlenül érdekel. -
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ahh, mindig elfelejtem, hogy föleg multis játék.
Én csak a kampányokat szoktam gyorsan kipörgetni
-
eL Geri
őstag
Bomba BF1 akció:
https://www.cdkeys.com/battlefield-1-revolution-xbox-one -
oriic
HÁZIGAZDA
Elden Ring
SmartDelivery will be supported for Xbox One and Xbox Series X|S.
Source: Bandai Namco's Fact Sheet.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
RicsiSuly
üzenetére
200 gigával nem lesz nagy probléma, de nyilván attól is függ mennyit játszol. Én utoljára amikor néztem, az FH4 -be mentem fel dizájnolni. Akkor azért megevett pár gigát.
Korábban nekem kiírta a bal alsó sarokban, hogy mennyi adatot fogyasztott. Ezt most nem találom... Lehet azért, mert ideiglenesen nem "hosszított képernyő arányú" telefont használok WQHD+ -ban, aminél volt fekete sáv. Vagy kivették ezt menet közben.
Viszont az adathasználotot így is tudod ellenőrizni droidon.
Az biztos, hogy komolyabb játékokra jelenleg még nem annyira frankó. Legalábbis szerintem. Főleg, ha nem túl stabil a net. Online meccseket pedig a késés, esetleges lagg miatt nem erőltetnék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
ELDEN RING - Gameplay Reveal
- Megjelenés 2022. január 21. -
l.skywalker
Topikgazda
Starting June 15 and running through June 21, you can try over 40 demos of upcoming unreleased games for Xbox One and Xbox Series X|S! Learn more:
Our Second Summer Game Fest Demo Event Coming June 15 to an Xbox Near You - Xbox Wire
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nekem a szemem mossa az éleket és így nem bosszant ha itt ott van rece vagy bármi ilyesmi.

Nálam nem igazán befolyásolják az ilyen dolgok a játékélményt.