Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Biomutant
1080p@30 One S-en.
1080p@60 One X-en. -
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Be is újítottam rá
-
l.skywalker
Topikgazda
Újra 3 hónap GPU új előfizetőknek csak 1$ (itthon 300Ft talán)
Join Xbox Game Pass: Discover Your Next Favorite Game | Xbox
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
IntelKiller7
Topikgazda
Van egy rakás új cucc is a gear shopban.
-
luciferk
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat.

-
homerhamm
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Csak 199.999 forint.

-
IntelKiller7
Topikgazda
Aki szeretne Series X-re váltani, itt az alkalom. Media Marktnál készleten van. 200.000Ft. [link]
-
luciferk
senior tag
Szevasztok, van egy aktivált 12 hó goldom, hogyan lehet átkonvertálni Gpu-ra?
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Néccázé se viszik?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az ilyen más platformra készült "kezelő" alkalmazasokat én is szoktam használni, aminek kb. pont csak mobilon, tableten van értelme. Pl.: Fifa vagy Warframe app.
Szerk.:
Konzolra én el tudom képzelni, de csak butább, tartalmában ritkított formában a Steam -et. Úgy viszont lehet sok értelme nem lenne,...de majd meglátjuk. -
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jah az lenne a csúcs.
-
parandroid
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Ne tetézd! Légyszi, ne!
p
-
ρσгτσ
addikt
Egyelőre találgatás, hogy lehet jön a Steam konzolokra.
In a talk at Sancta Maria College in Auckland, New Zealand this week, Newell was asked by a student if Steam would be porting games to consoles, to which the legendary developer hesistated, before saying, "You will have a better idea of that by the end of this year."
Link.
-
persil
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Masok vagyunk na.

En is megzavarodnek egy pillanat alatt.
-
persil
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hu more.

Nalam igy hagyna valaki az egyik asztalt, szerintem a lakast is felgyujtanam.

OCD for president.

-
ThorsHUN
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Fiam, hanyszormondtamhogyrakdelakurvapapirzsebkendoidetmikorjonnekabarataid. Tisztaradisznoolamitcsinalszenmegtakarithatok. A ruhadatiscsakledobodofoldreaszennyesmelle...
(Bocsi
) -
ρσгτσ
addikt
Hamarosan lesz Xbox Party Chat -hez kapcsolódóan:
- beszéd szöveggé alakítás
- szöveg beszéddé alakításAz előbbi esetben a szöveg a lenti kép szerint jelenik meg. Ez a funkció elsősorban siket és hallássérültek számára egyszerűsíti a kommunikációt.
-
AxBattler
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
500Mbps...
Az már baráti. -
AxBattler
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Frankó. Gondolom nem általános ez a 374Mbps.
Látom, Te is a régi szép idők szülötte vagy, amikor még a kocka TV tetején lehetett tárolni a borotválkozó felszerelést. Riszpekt!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Azzal a C vitaminnal 60 méterről még embert lehet ölni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Látom nagyon megy a farmolás.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pityka_
üzenetére
Elméleti 1000 az általában kevesebb garantált szokott lenni. Szolgáltató/terület függő. Illetve függ attól is, hogy mennyi eszköz van rajta, vagy hogy instant on -ban jön-e így....stb.
100-300 között a legtöbb esetben normális. Főleg Xbox -nál.
Szerk.:
Nekem egyébként szintén 1000 -es netem van, amire 300 a garantált. Ez nagyjából be is szokott jönni. Maximumra. -
AxBattler
félisten
válasz
Pityka_
üzenetére
Keress rá, hogy milyen sebességgel tudnak írni az 5400rpm-es notebook HDD-k.One-hoz 100Mbps elég mindenre is.#232247 IntelKiller7300-as netet hogyan/mire tudja kihasználni akármelyik One?#232248 Micsurin
Pff, teljesen jogos.
Normális 5400rpm-es notivinyók tudnak talán 60-80MB/s írást, ugye azt beszorozva máris van értelme a 300Mbps (vagy jobb) NETcsomagnak... -
Pityka_
tag
Sziasztok
Xbox One S-en a mennyi a max internet sebesség? Gigat tudja kábelen? Most nekem az xbox mért 100 Mbps. Elméletileg 1000-es a netem. -
jeni
félisten
Hello
Nem találtam más topikot a kérdésemre.
A jelenség az,hogy Xbox One S gépet ha bekapcsoljuk a vezeték nélküli kontrollerrel mindegy melyikkel (Series X) akkor az egy szobában levő 5-6 méterre lévő Samsung 32 cool LCD TV is bekapcsol. Ha kikapcsolom a konzolt vezeték nélküli kontrollerrel akkor a tv is lekapcsol.
Nincs a kettő egybe kötve legyen az a HDMi vagy valami más. A konzolon csak a tápcsati és a HDMI-DVi átalakító van bedugva.
Ezek szerint a két kontroller küld valami jelet amit a Samsung TV érzékel és erre bekapcsol. Valami infravörös jelet érzékel a tv. Esetleg ennek a kódját meg lehetne valahol változtatni?
Ez a jelenség csak és kizárólag ki be kapcsoláskor a vezeték nélküli kontrollernél van jelen,tehát más más funkciónál nincs jelen a TV-nél. -
TaRka94
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Visszaigazolásban benne kell legyen akkor? Köszi.
-
TaRka94
senior tag
Üdv srácok.
Egy barátomnak lenne olyan problémája hogy fortnite-ban előfizetett valamire, de nem tudja lemondani. Ezt játékon belül kell valahol, nem az xbox oldalán, ugye? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Marmint uj reszben? Mashol azt olvastam hogy a 4 tortenetet viszi tovabb
Mas kerdes h arra meg nem is emlekszem. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, ezt hallottam én is. Azért a remény hal meg utoljára.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Amúgy a sztori rész miatt engem is érdekel a játék. Illetve nem tartom kizártnak, hogy egy jó társasággal simán bepróbálnám a multit. -
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én tavaly 3 konzolt vettem, amiből csak 1 Series. Viszont nem vagyok "BF fan", tehát ennyit levonhatsz.

Amennyiben bekerül GPU -ba, biztos nagyon magas lesz kezdetben a nextgen játékosok száma. Természetesen nem csak ennek köszönhetően, de biztos jelentős szerepe lesz benne.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Micsurin
üzenetére
Mihez képest.
Mert abból az 5-6 millió eladott konzolból, ha minde BF fan megvette a sajátját akkor nincs gond.
Xbox/PS szinten.
Meg hát játék téma függő is. Ha új vonal lesz biztos sokan ráugranak.A BF1 számai így alakultak.
Megjelenéskor: október 18.(korai hozzáférés)
Október 21(megjelenés napja)
Itt leoffolt a PSN. Majd miután jó lett:
PC: 167,223 (24h peak: 171,382)
XBOXONE: 248,375 (24h peak: 248,375)
PS4: 224,059 (24h peak: 230,058)
Total: 639,657Október 22(megjelenés napja után)
Október 23
1 héttel később:
Persze ezek random időben ránézett adatok. 1 millió körül is volt anno, meg felette.
Még jó, hogy anno kigyűjtöttem őket BF csoportban.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Már az is volt azóta, hogy jövőre sem lesz jobb. Ami természetesen más szegmenst is érint, nem csak a konzolokat.
Szerk.:
Amit egyébként a külpolitikai helyzet, a különböző zónák/régiók destabilizálása még rosszabb állapotba hozhat.Szóval egy darabig szerintem még lesznek új One játékok is.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
NextGen fókuszt? Ennyi konzollal? Szerintem majd ha a polcról akkor emeled le amikor akarod, KV még valahol a januári előrendelőknél tarthat? Egy kiadó sem szeretné saját magát megszívatni.

-
eL Geri
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem nincs (még) Series-em, de én sem örülök neki, hogy nem engedték el a One-t

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Tegnap ota official.
-
csabamigo
aktív tag
válasz
ThorsHUN
üzenetére
Bár én csak xboxon használom már kb. 2 éve a cloud 2-ről csak jót tudok mondani!Annyi, hogy hangerőt nem tudsz rajta állítani, én ezért vettem egy gyári xbox fejest amihez járt a kontrollerbe csatlakoztatható adapter(a fejest aztán külön eladtam)!
Tehát +1 a HyperX Cloud 2re -
ThorsHUN
őstag
Sziasztok!
Megkerdezhetem ki milyen fejhallgatora eskuszik?
Alapvetoen olyat keresnek, ami mind PChez mind Xboxhoz hasznalhato lenne.
Ketto db nagy kerdesem lenne a tapasztalattal rendelkezo kollegakhoz:
- ha a fejes tudja a 7.1 virtualis megoldasat, az PC-n (merthogy xbox nem kezeli le ugy tudom) mennyire jon at, mennyire jo?
- Neztem a hyperx szeriat. A cloud 2 es hasonlo tarsai nagyon jol neznek ki strapabiroak stb (van reddragon masolat is beloluk) de nem tudom hogy lehet rajtuk a hangerot allitani jatek kozben. Van ugyanebbol stinger verzio is ott lehet a fejhallgaton hangerot allitani, de nem tudom mennyivel szol szarabbul es azokon ugye nincs 7.1 sem PC eseteben.(Adalek info: a Hyperx cloud stinger a maga 30ohmos ellenallasaval és 18-23K tartomanyaval 15 ezerert ujonnan a legjobb stinger, ha csak nem szamitjuk a hyperx cloud stinger s 7.1-et ami jo megoldas lenne, de 20 ezert ft. Akkor meg mar elertuk azt a hatart ahol indulnak a sima cloudok. (Kingston cloud core 22 ezer ami ugyanaz mint a cloud 2))
Ezekben kernem a segitsegeteket,
koszonom
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Battlefield 2021 will be available for "current gen and next gen", according to EA CEO Andrew Wilson." Fura a megfogalmazás, de a lényeg, hogy jelenlegi és előző generációs gépekre is jön az új Battlefield.
-
ρσгτσ
addikt
Elvileg idén megjelenik a Twelve Minutes. Xbox One/Series és PC.
Polygon -on jelent meg egy tartalmasabb cikk a játékról.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az Ubisoft ismét eltolta a Skull & Bones megjelenési időszakát. A jelenlegi tervek szerint a következő gazdasági évben, azaz valamikor 2022. április 1. és 2023. március 31. között várható a megjelenése. [link]
-
hubai38
aktív tag
Gears of war sorozat.
-
hubai38
aktív tag
Sziasztok abba kéne a segítség hogy miért nem maradnak meg a mentet
állásaim a xbox one-on.
Előre is köszi a választ. -
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Volt vele gond, ami más hibát is okozott. Aztán másképp szerintem nem tudták megoldani. Erről már korábban is írtak, szenvedtek vele egy ideje...

Siffredi:
Végül megvettem, és ennyi pénzért nem bántam meg.
Lehetett volna benne több is, több játékidővel...de nekem bejött. Az is, hogy több szálon el lehetett indulni. Illetve visszatérni, megnézni más variációkat a történetre.
-
l.skywalker
Topikgazda
This Week’s Deals With Gold And Spotlight Sale
Május 18. ~12:00 - ig érvényes ajánlatok -
ρσгτσ
addikt
Join early sign-up for the PSO2 NEW GENESIS Closed Beta, coming May 14!
Link. -
ρσгτσ
addikt
The Town of Light hogy tetszett nektek? Valaki játszott már vele? Akciós még holnapig.
-
törölt tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Ezeket szerintem inkább ide az OFF topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest