Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Elektrosokk
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
köszi szépen!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem feltétlenül ez okozza, sokminden lehet.
-
szabonagyur
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi megnézem. Az a fura, hogy eddig még ettől is több eszköz volt a hálón és akkor nem volt gondja.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ha sok eszköz van a hálózaton, akkor állíts be manuálisan egy IP-t neki. Ha nagyon alapos akarsz lenni, akkor mindent válassz le a WiFi-ről. Indítsd újra a router-t és a szolgáltatói eszközt, ha külön van. Ha felállt a rendszer, akkor egyesével csatlakoztass újra minden vezeték nélküli eszközt, a konzolt utoljára és a végén adj neki manuálisan egy IP-t.
-
szabonagyur
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
Automata minden hálózati beállításom
IPV6-t is lelőttem már, hogy hátha az hülyíti meg. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem is csinálta egy időben, hogy a DHCP nem is találta. Átraktam az IP kiosztás automatikusra, megvártam mit oszt ki neki a DHCP és utána azt beállíottam manuálisan is.
És persze közben csináltam egy full leállást és kihúztam az áramból is fél percre.
-
szabonagyur
félisten
Valami ötlet esetleg?
One S csatlakozna 5Ghz-n Wifi hálózatra. Egy évig semmi gond nem volt vele, de 1 hónapja nem tud fellépni a Wifi hálózatra, újabban DHCP hibával.
2,4-re fel tud lépni de az meg kegyetlen lassú a túlterhelt frekvenciák miatt.
Valami ötlet? Hálózat újra beállítása megvolt, de nem segít

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mikor lesz az adás?
-
laracroft
senior tag
Sziasztok
One S-ről váltottam One X-re.
Egy külső winyón voltak a játékaim és a beállítások. Sikeresen vissza is állította a beállításokat.
Hogyan tudom ellenőrizni hogy pl az AC. Odyssey letöltötte-e a 4k patch-et? Nem frissített és indításkor sem ajánlotta fel a frissítést. Kell ezt valahol engedélyezni?
Köszi -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Olcsó volt és tetszik hogy nehéz.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Többször írtam már róla, nemrég például ebben a hozzászólásban.
Röviden: szerintem megéri a felárat.
-
icemad
nagyúr
Németeknél már csak 257 euró a series s.
Megint lehet kuponozni az otto-ban. -
törölt tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Nekem van egy Elite S1 itthon. Mivel nem jàtszok kompetitív, így sajnos nem tudom megmondani hogy ad bàrmiféle előnyt, viszont nekem a pedàlok útban vannak, így azokat sem hasznàlom.
-
Helga0203
tag
Sziasztok.
Az normális működés, ha a Wifi jelszót nem jegyzi meg a box?
Havernál volt, ott beírtam a jelszót, oké.
Haza hoztam, de itthon is kéri a jelszót, pedig már korábban fel volt csatlakozva a hálózatra!Mondjátok, hogy csak én vagyok béna és nem az xbox szoftvere ilyen gagyi!?

-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok
szerintetek megéri az Elit kontroller a felárat ? Nem a tartósság-minőség részére gondolok hanem tényleg nyújt előnyt játékok közben ? Kéne vennem egy második kontrollert és ha érdemes akkor inkább olyat vennék. köszi!
-
persil
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Az pc, osszehasonlithatatlan. Konzolon, ha keves a hardver, akkor keves, tehetsz melle barmilyen hattertarat. A microstuttert megszuntet(het)i, de azzal kimerult a dolog.
Ettol fuggetlen jogos, amit irt, igazad van benne, de a az alap gepek 20-25 fps-es szuttyogesere semmilyen megoldast nem nyujt a hdd>ssd csere.
-
szimszonos
őstag
válasz
bbsofficial
üzenetére
Nekem One S-en állandóan leesett az fps szám multiban.Sokszor már elviselhetetlen volt.Mióta lecseréltem One X-re azóta semmi ilyen nincs-Tartja a 30fps-t a multiplayer része is.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Micsurin
nagyúr
válasz
persil
üzenetére
Ez ebben a formában nem egészen igaz így univerzálisan kijelentve, nagyon játék függő.
Pl ARK és Division 2 alig volt számomra játszható mivel Vega8(noti) mellett ugrált az fps 30 és 4 között konkrétan, miután a HDD-t kidobtam a csába és rátettem mindent SSD-re hirtelen játszhatóvá váltak. (720P med, 30 és 40FPS lock)
-
persil
nagyúr
válasz
bbsofficial
üzenetére
Hogy ne lenne kulonbseg, az x-en betonstabil 30 fps.
Az hdd/ssd-nek meg magahoz a kepfrissiteshez tul sok koze nincs. Ami szaggat, az ssd-vel is szaggatni fog, ha a cpu/gpu/ram trio keves. A s pedig ezekben sokkal gyengebb, mint az x.
-
rdt89
addikt
válasz
bbsofficial
üzenetére
Én sokáig One Fat-on tolam a GTA 5-öt, szerintem a 30fps kb. sehol nincs meg benne
A One X jobban kell, hogy bírja, elvégre jóval erősebb és így több kakaó van benne a 30fps-hez. De én a One-hoz vettem SSD-t, kb. olyan sebességgel töltötte a játékokat, mint most a SX.
-
bbsofficial
aktív tag
sziasztok,
Megvettem a GTA 5-öt múlt héten, viszont nyílt terepen a 30 fps egyáltalán nem stabil, de úgy látom youtube-on sem.
Ez csak a HDD-n múlik? Külső SSD-vel orvosolható ez?One S és One X között gondolom nincs különbség ilyen téren.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"Furcsálom, hogy azt nem említetted, hogy a térképen gyakran csak a helyszínek nevei látszódnak. Lehet nálad nem fordult elő, de mivel amúgy sem mindig könnyű eligazodni rajta, engem nagyon idegesít."
No ilyen még nem volt, de lehet, hogy később még ezzel is megörvendeztet a játék...
-
BT86
tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Amikor már egymás után több dialógus is hiányzott, újratelepítettem. Utána a korábban hiányzó dialógus már megjelent, viszont azóta is előfordul, hogy csak felirat van, bár ez így már elviselhető.
Furcsálom, hogy azt nem említetted, hogy a térképen gyakran csak a helyszínek nevei látszódnak. Lehet nálad nem fordult elő, de mivel amúgy sem mindig könnyű eligazodni rajta, engem nagyon idegesít.
Ettől függetlenül nekem is nagyon tetszik a játék. BF alatt gondolkodtam rajta, hogy megveszem. De aztán úgy voltam vele, hogy inkább majd a következő akcióban, mert van elég backlog, meg mindjárt itt a CP. Kíváncsi vagyok a kiegek mennyit adnak még a játékhoz, vajon megéri-e megvenni az ultimate-et? -
bLaCkDoGoNe
veterán
Control
Ahogy bekerült GP-be, rögtön rávetettem magam. Szeretem a Remedy cuccait, a Quantum Break kivételével mindegyik játékuk nagyon tetszett (a Quantum Break sem volt rossz amúgy, csak a nekem csúcsnak számító Alan Wake után valami olyasmit vártam, ami legalább megközelíti, de nálam nem tette). Ennél elég jól eltalálták a hangulatot, nekem bejön ez a titkos kormányügynökséges, Stranger Things-szerű környezet.
A Control-ban sem csalódtam eddig, jópofa a játékmenet, nagyon élvezem, hogy végre van egy játék, amiben van rendesebb fizika meg megvilágítás, ez nekem sokat hozzátesz a játékélményhez – habár itt-ott kicsit azt érteztem, hogy néhol l'art pour l'art is telenyomtak mindent effekttel, ezért néhol kicsit túl techdemósnak találtam a környezetet. Ami viszont elég gyenge, azok az emberalakok, főképpen a cutscene-ekben; sem az arcmimika, sem a mozgás nem méltó egy 2019-es játékhoz szerintem.
A sztoriról nagyon sokat még nem tudok nyilatkozni, az első 4. fejezetet csináltam meg eddig, de egyelőre még azért nem állt össze (ez ellen a játék nem csak script terén tett, hanem technikai hibákkal is "elősegítette" ezt – lásd később). Kicsit olyan érzésem van egyelőre, mint a Quantum Break-nél volt, kicsit túl van tolva a rejtélyeskedés – lehet, hogy a végére majd szépen összeáll, de egyelőre kicsit B-kategóriásnak érzem a scriptet. A főhős folyamatos gondolatbeli narrálása (főleg a cutscene-ekben) kimondottan zavaró. Egyelőre amúgy kicsit Twin Peaks érzésem van olyan értelemben, hogy van egy csomó rejtély, csak attól tartok, hogy a vége ennek is olyan össze-vissza zagyvaság lesz...

Viszont vannak sajnos hibái is a játéknak, méghozzá nem is kicsik! Nálam többször is előfordult olyan, hogy a cutscene-ekből hiányzott a dialógus. Nem volt hangja a szereplőknek, a szájuk is alig mozgott, miközben a háttérben az ambient hangsáv hallatszott. Egyszer a takarítónál, kétszer Marshallnál futottam ebbe bele, most nézegethetem vissza YouTube-on, hogy össze tudjam rakni a sztorit. Ráadásul az összegyűjthető multimédiás anyagokból (videók, hangszalagok, stb.) is van olyan, ahol hiányzik a beszéd, de a többi hangsáv (ambient, effekt) megvan (ez videónál is vicces, de egy hangszalag különösen érdekfeszítő hang nélkül...).
Emellett egy csomó apró, bosszantó játékmechanikai dolog is van, ami kicsit meglepő egy rutinosnak mondható fejlesztőcsapattól: a checkpointos mentési rendszert soha, soha, soha nem fogom megérteni egy modern játékban, főleg úgy nem, hogy sok esetben a checkpoint egy pici cutscene elé kerül (pl. amikor Tommasival találkozunk, vagy Marshall-lal beszélünk az intercomon, mielőtt felküldi a liftet nekünk), amit annyiszor kell újra és újra megnézned, ahányszor meghaltál. A skip is szerencsétlen, mert nem tudod az egész jelenetet skippelni, hanem egyszerre egy-egy szakasz ugorható át csak. A térkép nem nagyítható, nem mozgatható, ráadásul a játék nem áll meg, amíg az ember a térképet böngészi. A tárgyakat sokszor csak az X második megnyomására lehet felvenni, elsőre nem detektálja a játék a gomb megnyomását. Inkonzisztens nehézség, néhol túl könnyű, néhol pedig izzasztóan nehéz. A radiant questek teljesen random(nak tűnő) módon triggerelődnek, néha egy-egy harc közepén ugrik be a képernyő közepére a sárga betűs felirat. Rohadt zavaró. Szintén hülye designeri döntés, hogy a kis melléktaskok (vadássz le x ellenfelet a megadott szektorban, ölj a megadott képességgel, stb.) elvégzése után külön claim-elni kell az érte járó jutalmat – egyszer sikeresen kinulláztam, amikor X helyett A-t sikerült nyomnom.
Ezek miatt felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban, a hibái ellenére is baromira élvezem, ugyanakkor néha félre kell raknom egy kis időre, mert a fenti játékmechanikai dolgok engem annyira zavarnak, hogy nem tudok maradéktalanul belefeledkezni hosszabb ideig. Annak nagyon örülök, hogy bekerült Game Pass-be, mert őszintén szólva ha ilyen állapotban fizettem volna érte, akkor morcos lennék: a hiányzó dialógusok szerintem nem megengedhetőek egy kiadott játékban, pláne hogy egy év alatt sem patchelték.
TL;DR: Szép játék, élvezetes játékmechanikával és príma hangulattal, ugyanakkor vannak benne mind játékmechanikai, mind technikai hibák. GP-ben mindenképpen ajánlott annak, aki szereti ezt a műfajt.
-
v-man
őstag
Xbox one S kontrollert hol érdemes most beszerezni? (Lehetőleg házhoz szállítással) Úgy rémlett hogy 12-13e Ft szokott lenni akcióban de most 20 alatt is alig találni. Ennyire felmentek az árak, v simán csak kifutott már teljesen ez a széria? Az új generációs konzolhoz való kontroller használható One Sen probléma mentesen?

-
-
persil
nagyúr
Hasznalt, de garis x, vagy uj series s. Ezek az olcso opciok.
Ha tobb penz van ra, akkor series x.Mast jelenleg egesz egyszeruen nem eri meg. 80 ezereket semmi szin alatt nem adnek egy one s-ert.
Szrk.: Vagy hasznalt, garis one s persze, az meg a legolcsobb lehetoseg. Kifelejtettem. :)
-
tng
tag
Sziasztok!
Unokahugomékat szeretnék a szüleik karácsonyra meglepni egy one s-sel, aztán tőlem kértek segítséget, mert nekem 3 éve van. Megdöbbenve láttam, hogy konkrétan 10-en ezrekkel drágább most a one s, mint akkor, és nem, nem keverem össze a series s-sel. Van valami tuti forrás most? Új kell nekik mindenképp. Köszi!
-
gutkeled
tag
-
luciferk
senior tag
Elég sűrün van frissítés one x-en, valahol meg lehet nézni, hogy milye változások- javítások stb történtek?
-
Bizsu1st
aktív tag
Belefutottam ma egy anomáliába! Vágigpróbáltam az összes lemezes 360 játékomat a one x-el, de 4db játékot nem ismert fel, pedig elvileg támogatottak a microsoft szerint(rájuk kerestem a visszafelé kompatibilis játékok listájában). A címek: Battlefield 3, Wolfenstein New Order, Lego Batman 3, Lego Marvel Super Heroes! Járt már valaki így? Én néztem el valamit?
-
Bogyi007
veterán
Korábbi One S All Digital gépem tulaja ma hívott, hogy a konzol bekapcsol és a hozzáadott távirányítóval tud is a menükben lépkedni, meg tudta nézni hogy a konzolon lefutott a legutóbbi update is. De mégis probléma van.
Mivel a kontrollere nem működik a konzollal. Állítása szerint a kontit telefontöltőről töltötte (gondolom vett hozzá P&C Kitet) és eddig rendben működött is a kontiról a gép bekapcsolása és össze voltak egymással párosítva.
Ma viszont ez nem sikerült neki. ezután tett a kontiba ceruzaelemeket, azzal sem sikerült összepárosítania újra a géppel. aztán megpróbálta kábelesen a kontit a géphez csatolni - de így sem járt sikerrel.
Áthozta egy haverja a saját kontiját, azt először még tudták párosítani, de aztán az is elvesztette a kapcsolatot - utána a haverja visszavitte a kontiját haza, ott kapásból működött újra.Másik eleme nincs otthon, holnap vesz, mivel az nem biztos hogy az otthoni elem nem volt-e lemerülve.
Mindenesetre nekem az elmondása alapján a Box defektesnek tűnik a kontira még nem mondanám mindezt.
A gép még jövő év november 13.-ig garis viszont a kontroller mivel tavaly 10.17-én lett először használva így az Ms annak a gari folyamatát vissza is dobta...A konzolt is el kezdtük online hibajelenteni, de amikor már a csomagra való cimke nyomtatását kérnénk le, akkor az egész procedúrát elkezdi a rendszer az elejéről.
Nektek mi a véleményetek? Találkozott már valaki hasonló esettel?
-
Lifer092
senior tag
válasz
sith7
üzenetére
Játékokban történő megjelenítés előtt ellenőrzik hogy megfelel-e a formai követelményeknek. Ha igen, utána látható lesz játékokban is.

Legutóbb mikor cseréltem nekem is így volt.
Ha már így jött nem csinálok még egy hsz-t. Egy általános kérdés, lehet kamu egy Cold War bontatlan Series X játék, 11k-ért? Legalábbis ki mire tippelne?
Van kép is stb. de nekem elég fura, hogy valaki ennyire áron alul adja. -
sith7
félisten
Fiam nevet, és profilképet változtatott, ami sikerült is, annyi a hiba , hogy játék közben már az új név van, de a kép még a régi
Menüben az új kép van, ha pc - n rámegyek az xbox profilra, akkor isMi lehet a hiba ?
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na neeee, Phil for president!
Ennek viszont a handheld áll jól...érik az a tablet
-
Bep
őstag
válasz
dani0113
üzenetére
Az a baj a Dirt 2.0-nál nálam, hogy az elején megcsináltam az Alfa-val, majd utána már fejből toltam az összes gyorsaságit. Dirt 4-nél azért jóval nagyobb a változatosság ugye a pályavariáló miatt, igaz ott is vannak hasonlóságok, de Dirt 2.0-hoz képest minimális. Örülök, hogy nem vettem meg a 2.0-t hanem GP-ben kitoltam, igaz csak a fent említett ok miatt teljesen csak azt az egy szezont.
-
t1
veterán
Sziasztok. Játszik valami HiSense A7100F szériás TV-n?
-
HunChris
senior tag
Dirt 4-et karrier módot végigtoltam, a végefelé már az unalomba csapott át, nagyon hosszú, Forza Motorsport szintű hosszúságú lett, vártam, hogy mikor lesz már vége....
Külső nézetes irányítás leginkább, de nehezen elsajátítható, kiszámíthatatlanul viselkedő (a gyors autóknál), amíg nincs egy pár finomhangolás az autón. Fizika az elég vicces néha, felkenődsz a 80%os sziklára 20km/h-val is, kifelé lejtő kanyaroknál mintha jegen csúsznál. De átlagban jól lehet csapatni. Túl nagy az autó és túl szűk utak vannak, viszont fluid élmény.
Jó szórakozás mindent összevetve. -
l.skywalker
Topikgazda
-
Lala6
addikt
A Game Pass nálatok is leállt? Megjött a 3 hónapos akció és kifeküdtek a szerverek?
-
törölt tag
válasz
persil
üzenetére
Az egész térkép bejàrható töltőképernyő nélkül. Töltőképernyő csak akkor volt, ha gyorsutaztam, vagy Vaultba léptem be.
Negatívum lehet a jàtékkal kapcsolatban, az egysíkú ellfelek. Van kb 10 féle, és abból 3 vàltozat (piros, kék, lila).
Néha nagyon bugyuta. Eleinte a szinkronhangok idegesítettek, de a végére màr nem zavart. Összességében azt tudom mondani hogy ez most az Ubinak egy olyan jàtéka, ami nem folytatàs, és rendesen össze van rakva. Persze engem màr ez az egész görög mitológia megvett kilóra, így lehet elfogult vagyok a jàték irànyàba. -
icemad
nagyúr
válasz
icemad
üzenetére
Lenne kérdésem is. Vettem pár hete külső ssd-t, hátsó USB portra csatlakoztattam. Tegnap eltűnt a tarhelyek közül. Az első USB-n jól működik továbbra is. A hátsóra visszadugva semmi, mintha nem látná az one x. Ugyanezen a hátsó USB porton külső hdd tökéletesen működik. Szóval a port jó. Mitől lehet ez? Van rá valami megoldás? Így előre dugva elég gányul néz ki, mert az ssd USB kábel, kb 10 cm hosszú. (és nem is cserélhető.
) -
persil
nagyúr
válasz
üzenetére
"Mennyire" open world?
Csak azert kerdem, mert ma mar minden szarra ra van huzva, aztan kozben meg kisebb terkepekre van bontva, ezer toltokepernyovel... Dragon Age Inquisition, witcher 3 stb... Naggggggggyon messze vannak ezek az open world-tol. Hiaba baromi jo jatekok egyebkent.
Open world az elex, rage 2, skyrim stb. peldaul, ahol konkretan nincs az egyebkent is oriasi terkepnek olyan pontja, ahova ne lehetne elmenni, loading screen nelkul. Na, az open world.
Ilyen a fenyx rising is? Mert, akkor tenyleg raprobalok.De az ilyen "szigetes" megoldasoktol mar rosszul vagyok.
-
törölt tag
Immortal's Fenyx Rising
42h alatt sikerült teljesíteni Normal nehézségen. Jó volt. Rengeteg Puzzle feladat van benne, ami szerintem magàban elviszi a hàtàn az egész jàtékot. A combat egész jó, a történet bugyuta, de aki szereti a görög mitológiàt, és az openworld jàtékokat, annak csak ajànlani tudom. Jöhet egy New Game+.
-
Tamás0012
friss újonc
Hello,Sziasztok
Azt szeretném kérdezni ,hogy egy pc-és FORTNITE accoutot fe lehet-e vinni xbox one-s re
Ha valaki lenne olyan kedves ,hogy privátban részletesen le irna nagyon megköszöném
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Nintendo Switch V2 - Dualboot - 32+128 Gb - OKOSÍTOTT
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

IPV6-t is lelőttem már, hogy hátha az hülyíti meg.

Megint lehet kuponozni az otto-ban.

azért annyira nem

)
IntelKiller7