Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
mondanám, hogy csak azért kipróbálom, mert bennem is felmerült a kérdés és kíváncsi vagyok, hogyan kezelnék... de egyszerűen nem akarom visszaváltani, mert így is jól szórakozom vele, bocsi

-
HunChris
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
PCn nyomom és eddig nekem nagyon bejön, még csak 24 órám van benne, szépen végignyomom a térképet. Nem tudom, hogy neked megvan-e a játék, és játszol-e vele, de kétlem. A story tényleg magával ragad, és repül az idő vele.

Amúgy ha nem adták volna ki xbox one s/x-re akkor meg azért lenne a károgás.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
A legjobb, hogy akik CP Bundle-t vettek azok lehet, hogy vissza se tudják váltani, lévén nincs mire. Vajon hány géphez jöhetett Digital Direct-el így?
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Exian
üzenetére
Pont ezért is szeretném a képeket, mert ez így csak egy üres szöveg a részükről.
Ha tudják bizonyítani a folyadékot, akkor miért nem mutatják meg, hogy nézd ez volt benne, ezért nem javítottuk. Sokkal gyorsabban letudnák az egész ügyet.
Hozzáteszem fogalmam sincs hogy kerülhetett folyadék bele, ha tényleg az volt, de annyira nem is érdekel. -
Exian
addikt
válasz
Gaborz1
üzenetére
Szerintem a képekhez "jogod" van. Hiszen mással nehezen tudják bizonyítani. Leirni kevés szerintem a részükről.
Nekem egy másik eszköznél (nem MS, nem konzol) a szerviz korrektül leírta, hogy beázott és mikroszkóp képeket is küldtek a beázott részekről. Az más kérdés, hogy én meg azért voltam morcos, mert egy IP67-es cuccról volt szó
igaz, hogy nem teljes vízállóság jelent, de azért bírhatott volna többet. Mindesetre elfogadtam, mert tényleg látszott a beázás nyoma és valójában nem is kíméltem, kapott vízalatti életét rendesen a cucc (okosóra).Az megint más kérdés, hogy meg tudtam javítani és azóta is működik.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Gaborz1
üzenetére
Talán emlékeztek az elpukkant Xboxom sztorijára, hogy az MS nem javitotta meg.
Állításuk szerint folyadék került a gépbe, viszont erről semmilyen bizonyítékot nem hajlandóak számomra biztosítani, többszöri kérés ellenére sem. Belső szabályzatra hivatkozva tagadják meg pl. képek kiadását.
Úgy gondolom, hogy jogom van ahhoz, hogy megtudjam mi alapján állítják ezt. Elszíneződött indikátor mondjuk. Még ha nem is tudom, hogy kerülhetett bele bármi is.
Mivel szeretnék az ügyben érdemi információt kapni az állításukkal kapcsolatban, így erősen fontolgatom az ügyet a Fogyasztóvédelem felé továbbítani, akik mint hatóság, vélhetően ki tudnák belőlük préselni valamit.
-
Zoleee83
addikt
válasz
szimszonos
üzenetére
Nem bántas képp, de te még mindig ezen pörögsz?

Leírtad már párszor, megértettük mindannyian, hogy szerinted rossz, hazudoztak, stb. Van lehetőség a refundra itt legalábbis, end of story.
Tényleg no offense, jóindulattal írom. -
szimszonos
őstag
válasz
üzenetére
Nem series x-ről van szó ha figyelnél egy kicsit.Azt mondták ps4,xbox one port.Ott pedig nincs meg az 1080p/30fps ha láttad volna.Még One X-en sincs meg a 30fps nem még One/S esetén.A currentgent meg ne hozd ide mert az 1080p/30fps se nagy durranás.Persze ott majd a patch mindent megold félév múlva 😃
Csak addig aki játszik vele nem véletlenül bosszankodik.Nagyobb volt a füstje mint a lángja.Nem kellett volna ebben a formában semmire kiadni.Később kellett volna mikor már kész nagyjából series s/x-re,csak kellett a pénz,nem véletlenül nyomták ki még karácsony előtt. -
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Jó ez jelenleg 1080@30-as BC-ben, majd ha jön a Series patch, akkor itélkezem.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt mondjuk már itt is az első nap mióta kijött a játék.Sajnos ezzel szembeköpték a prevgent de még a currentgent is.AAA játéknak harangozták be,de nagyon nem lett az.Akkora a felháborodás,hogy ez a minimum hogy bevallották,Persze majd jön megint pár megmondó aki azt mondja nincs gond,a story elviszi a hátán a 730p 15fps külcsínyt 😃
-
tihibaby
senior tag
válasz
humi1
üzenetére
Van hely még az [új-mexikói sivatagban]!
-
humi1
tag
A mostani játékiparra is ráférne egy reformálás. Jó lenne egy ADAC (autóipar) féle szervezet. A kiadás előtt lenne egy teszt rendszer, kritérium rendszer, és ha azon átmegy, akkor lehet ráereszteni a felhasználókra. De mivel itt emberélet nem forog kockán, egy két idegrohamot leszámítva, így ez valószínűleg nem fog változni. Lehet tollasodni a fejlesztőknek tovább büntetlenül.
-
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
MI: For the second question – with regard to not showing the console version – we’ve actually shown console footage, but never on the last-gen consoles.
Ööö...de. Volt ps4 és xbox one gameplay is hivatalosan bemutatva a launch előtt. Ezért a felháborodás.
-
raziel01
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mi a lényege? Nincs időm elolvasni.
Kár volt ennyire kapkodni a kiadással, mert jövő tavasszal kiadva is jól fogyott volna. -
l.skywalker
Topikgazda
Pár órája volt egy konferencia hívás a CDPR-en belül, aminek a kivonatát nyilvánosságra hozták, nagy vonalakban azt magyarázzák, hogy hibát követtek el, hogy így adták ki az Xbox One - PS4 portokat
https://www.cdprojekt.com/en/wp-content/uploads-en/2020/12/call-transcript_en.pdf -
Del Tommaso
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm !

-
M1xike
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ott van egy amit boxon aktiváltam, viszont ott is 2 lett aktiválva.
Magyarul a 3-ból csak 1 van a my collectionban. Érdekes!
Vagy kell valamennyi átfutási idő? -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Del Tommaso
üzenetére
Azért nem találsz mert az egész FH5 is még csak találgatás, hogy jön-e valóban. Ha hivatalosan bejelentik, csak azután fogjuk tudni ezt megmondani.
-
Del Tommaso
tag
Sziasztok,
Tudja valaki, hogy a Forza Horizon 5 csak az új series x konzolokra fog kijönni vagy még lesz benne backward one x támogatás ? Sehol nem találok erről egyértelmű infót.
-
M1xike
csendes tag
HELP! Beírtam egy letöltőkódot a microsoft.com/redeem oldalon és el is fogadta.
Az lenne a kérdésem, hogy meg fog ez a játék jelenni az xbox-on?
Eddig nem látom sem a pc-s xbox alkalmazásban! -
Sindare
csendes tag
Sziasztok,
Komolyan már az összeomlás szélére sodort az Ori and the blind forest-ben a Ginso Tree escape. Igazán nem mondhatja azt senki, hogy nem vagyok kitartó. Easy módban nyomom, 7 órám és 560 halálom van a játékban de egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a Ginso Tree escape-et. Már minden videót áttanulmányoztam, fejben már meg van minden mozdulat de egyszerűen még sem tudok tovább jutni. Újra és újra előveszem a játékot ilyenkor belerakok 1-2 órát (és másodpercenként 1 halált) de egyszerűen nem sikerül.
Annyira bosszant, hogy amúgy imádom ezt a játékot és a 28%-ánál abba kell hagynom mert béna vagyok. Olvastam, hogy PC-n van rá lehetőség, hogy valaki más mentését beimportáljuk a játékba. Xbox-on esetleg létezik ilyen? -
S@c@
őstag
Sziasztok,
A halo super csomiban a halo 4-ben az 5ik missionnal a levegoben megy a "gypsi tank", onnantol kezdve nem lehet tovabbmeni. Masnak is volt hasonlo problemaja?
-
Micsurin
nagyúr
Elfelejtettem lenyomni a havi számlázást a GPU-rq, éjjel vonta viszont most reggel kikapcsoltam a megújítást.
A web azt írja, hogy így ma fog lejárni ellenben a díjatsvonták.
Ilyenkor mi van? Support chat?
-
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem is. Ügyfélszolgálat válogatja gondolom. Talán nem gondoltak arra, hogy hirtelen ekkora dömbing lesz és nincs egységes álláspont az eljárásban világszerte. Csak egy kisebb példa az EA-GPU összekapcsolással. Van akinek manuálisan megcsinálták egyből, mert Armando T., meg John C. jó fej volt. Van akinek egyből rámondták, hogy ki lett tolva, aztán nem győztek elnézést kérni (mint nekem 2x) és 1 hét és ca. összesen 3 óra utánjárás követően meglett, míg vagy 10x léptem kapcsolatba velük.
Ha full áron vettem volna, hiába Series X-n játszom, ment volna a biztos refund, legalább is a próba, majd a javÍtások után már olcsobban beszereztem volna. De így a bundli 7e. Ft-os ár még elmegy, játszom vele, kb. ez az értéke most +-.
Amúgy digitális tartalom esetén mi számít használhatónak és mi nem, főleg, ha mondjuk egy alap demo sem probálható? Általánosságban 5fps-el diavetítene folyamatosan és óránként van 10x crash, meg számos bug, még az is ok, vagy ez a határ, és itt már nem gondolkodik el az a szolgáltató ahová a fizető ember pénzt adott. Nagy eséllyel kifut az ember mondjuk a 2 óra játékidőből, mert próbálgatja, jön egy kis hotfix, sokat nem változik és újra próba, aztán meg is van. Vesz a felhasználó 20-30e. között egy digitális tartalmat és akkor elkönyvelheti, hogy ezt most becumiztam?
-
spiky03
veterán
Musztiii kollégát én is csak ajánlani tudom.

Most én is jó vagyok 2022 áprilisig GPUval.
Már csak játszani kéne néha

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a Raven igen jónak néz ki, meg kell újítanom az előfizetésemet azt hiszem.

-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Értettem, én viszont arra IS céloztam, hogy játékok után olyan mint pénzvisszatérítés Sony-nál nem igazán létezik, maximum szerencsével és elvétve. Itt árnyalja a képet hogy CDPR nyilatkozott az ügyben.
MS-nél viszont ez egész tűrhetően működik, és nem sokat kinlódnak rajta, volt olyan 4 perc alatt a számlámon volt a pénz a visszatérítésből. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Zoleee83
üzenetére
Nem ez volt a lényeg. Hanem, hogy a Sony esetében is egy dolog az, hogy külön kinyilatkoztatták, hogy refund van és egy másik, hogy ez a rengeteg régióban szerteágazóan működő ügyfélszolgálatoknál mikor és hogyan csapódik le. Nem szentírás, ami az interneten megjelenik.
Az MS ügyfélszolgálata is hasonlóan érthetetlen tud lenni, egyik ügyfélszolgálatos képes "A"-t mondani, másik 5 perc múlva "B"-t.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az igazság odaát van.
-
bulikavagyok
nagyúr
-
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezen meg sem lepődtem, a Sony mindig is ilyen volt, sem a pénz visszatérítési, sem a garancia ügyintézése nem mérhető MS-hez. Van még hová fejlődniük. Ez nem szimpatikus, itt konkrétan egy rossz termék (Ps4 FAT/PS4 Slim esetén) pénz visszatérítése hiúsúl meg, úgy hogy aszf-nek konkrétan megfelene, mert játszhatatlan egyes helyeken. De a profit ugye felülírta.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
a SteelSeries megvette a KontrolFreek-et [link]
-
Throme
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Értem én, hogy egy remake pénzbe kerül, de a XIII mitől 50$ alaphangon. Megvárom, míg nagyobb akció lesz rá a mostani 25%-nál...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Gears 5 - Hivebuster
új sztori DLC~3 órás új történettel bővül a játék a Galangi-szigeten játszódó kiegészítővel, amely a mai napon 13:00-tól indul és Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek a szolgáltatáson belül is elérhető.
-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Stacking nagyon jó játék. Tele van logikai feladvánnyal, a grafika is különleges, a zenék is jók. Matroska babákat kell irányítani, úgy, hogy egyiket a másikba rakjuk. A csavar az, hogy mindegyiknek más képessége van. Nehéz ezt így elmagyarázni. Próbáljátok ki.
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Very nice! :)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
lafaty80
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula!
-
Sinu
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm!!

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Sherkulás felajánlásában
kisorsolásra került
a
Desperados III
Xbox digitális kóda nyertes pedig nem más, mint:
Gratulálunk!
-
persil
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A kodra rakeresve valoban ugy tunik, hogy a jatek tulajaval van a problema, de en spec semmi olyat nem olvastam mostanaban, hogy megszunne a home, mint olyan. Meg nem is ertenem, hogy miert szuntetnek meg.
Nem csak valami pillanatnyi elmezavar a rendszerben?
Gondolom mar volt, de ujrainditast, kilepes-belepest, ujra home-olast probaltatok? -
HartgeH3-2.8
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy megszünt a family "home" megosztás? Home-ban vagyok haverral, és sem ő sem én nem tudunk egymás játékával játszani 0x82D40003 hibával 🤔 Annyi a jó világnak?
-
persil
nagyúr
válasz
szimszonos
üzenetére
Igen, pont en mondom. N+1 alkalommal bebizonyitottad mar, hogy nem vagy vitapartner. Feltetelezem fogalmad sincs, hogy mit jelent ez a kifejezes.
De orulok, hogy ezt egyedul te latod igy es szerencsere - az eddigiek alapjan jogosan - nem sokat adok a velemenyedre.
Ha csak fele ennyi ertelmes gondolatod lenne, akkor tized ennyi kommentnel jarnal. Es nem, sajnos nem egyedul gondolom igy. Csak legnagyobb banatomra a mai oversensitive vilagban mar nem szabad ilyesmit leirni, mert hujuj csunya dolog.
Az "ertelmes kommentekrol" valo mantrat meg inkabb fejezd is be vegleg, mert annyi epuletes ostobasagot, amit ebben es nehany masik topikban is osszehordtal mar, keves eloleny latott eleteben.
Ui.: Ha meg hulyeseget irsz, legalabb tedd off-ba, hogy ne attol duzzadjon a szamlalo.
-
StLui
veterán
Fiam ajándékba szeretne adni barátjának CoD Warzone creditet, de nem lehet ajándékként megvenni xbox oladlán, tudnátok mondani más lehetőséget? (1100-ast szeretnénk, redeem code, gift card vagy ilyesmi formájában)
-
mike1334
veterán
válasz
üzenetére
Egy félelmem van nekem is (ami miatt halogatom az ss vásárlást), hogy 3 év múlva félgenerációs konzol jön ki, és ott leszek, mint most az x-szel a cp esetén. Koca gémer vagyok, bőven elég a fhd, de pont az veszik el a konzolozásból, ami eddig az előnye volt a pc-vel szemben, ami megjelenik rá, az menni fog. B verzió, hogy ss a game pass és az ms ex címek miatt, és mellé majd pár év múlva egy ps5.
-
AMD Power
titán
válasz
csucsu52
üzenetére
Szerintem nem te leszel az utolsó aki SS-el "búcsúzik" innen a topic-ból. Bármennyire is sokan nem tetszésüket fejezték ki a Series S miatt. Minek adta ki az MS, senkinek nem fog kelleni bla bla..... Most meg ott tartunk ,hogy csak a FB csoportban rengeteg ember váltott One X-ről SS-re és szinte kivétel nélkül mindenki megvan elégedve vele.
-
HKorn
veterán
Egyáltalán mi értelme a több Xbox topiknak? Simán elég lenne egy nagy Xbox topik szvsz.
-
Bogyi007
veterán
válasz
csucsu52
üzenetére
A Philips tévéd Ambilightos vagy az nélküli? Saphi vagy Androidos? És a hangot a tévé optikai kimenetén vitted ki házimozira vagy szimplán a tévé saját hangszóróit használod?
Ezen részletek is érdekelnének, mivel nekem is Philips tévém van és valszeg hamarabb lesz a One X majd lecserélve mint a mostani tévém...
-
csucsu52
aktív tag
válasz
echterion
üzenetére
Pár órája van meg, sok változást nem látok one x után.
Olcsó phillips 4k tvm van, amit próbaltam eddig:
-forza motorsport 7: pillanatok alatt betölt, fluid, mint eddig.
-gyerekek fortnite: stabil 60fps, gyönyörű színek, 15mp alatt betölt a nulláról!
- rocket league: szintén fluidabb.Eddig ennyi, ami kérdőjeles, a 361GB belső szabad tárhely(csak innen futnak a nextgen patches játékok)
-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én csak elmondtam a véleményemet a kiadóról,játékról ennyi.Túl gondolod kicsit már ezt szerintem.
-
szimszonos
őstag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
persil
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eddig egyetlen egy vitaban/temaban sem ertette soha. 🤷
-
Bogyi007
veterán
válasz
csucsu52
üzenetére
Ne érts félre, de most nálad jutott eszembe. A Series gépek visszafelé teljesen kompatibilisek, akkor miért is kell búcsúzni ebből a topicból? Az összes multis játék során egymással lehet is játszani, mégis mi indokolja akkor az elköszönéseket sokatoknál?
Komolyan kérdezem. Miközben nekem még nincs Series gépem, de ettől ofkorsz abban a topicban is ott vagyok/leszek sőt a Ps5 topicba is járok és kommentelek.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Az egész mondanómnak a mai nap folyamán pont a lényegi részét nem érted, azt hiszed, hogy én a CDPR-t védem

-
szimszonos
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem biztos hogy mindenki nagydobra veri ha visszakéri a pénzt.De úgy gondolom nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja.Nem véletlenül tette közzé ezt a tájékoztatást a játékkiadó cég.Van ott probléma nem kevés.Kíváncsi leszek a patchek mennyire javítják ki prevgenen a hibákat.Szerintem nem oldják meg.Jogos a felháborás,ha megvettem volna közel 20-30ezer ft-ért egy AAA játékot ami ilyen sz@rul mutat konzolon és 15-20fps-sel futá hát is elsírnám magam.A minimum a fejlesztőtől hogy ezt a bejelentést megtette.
-
csucsu52
aktív tag
Elhagyom ezt a jó kis társaságot, One X ment, Series S jött😃
-
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Karácsonyra kérek szépen egy 70%-os leárazást a CP-re... és akkor ki is próbálom ezt az early access-t

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szimszonos
üzenetére
Ez nem a Sony akciója, ma rakta ki a CDPR, hogy mindkét konzolra visszatéríti csak a Sony külön kiemelte. De én eddig a fórumban jó ha 5 embert hallottam, hogy visszaadta.
-
Csabee.
nagyúr
Sziasztok!
Totál nem vagyok képben, az alábbi témával, ezért kérném tapasztaltak segítségét. Xbox játékot szeretnének streamelni, majd szerkeszteni a videót. Ehhez ajánlottak egy Elgato Game Capture HD60S+-t. Ez valóban kell a streameléshez? Én úgy tudom hogy direktbe az Xbox streamelni tud Windows-ra is. Ki mit javasol? -
hooligan72
csendes tag
válasz
BigBear
üzenetére
Így igaz,a One X-re láttunk már open world játékot sokkal szebbet és itt nem kifogás hogy mert zsúfolt,sok npc,több szint stb.Ezt elcseszték ennyi,most meg megy a toldozgatás foltozgatás.Engem ez kicsit az AC Unity esetére emlékeztet.A csalódott gamerek felháborodása a sok bug miatt már ingyen osztogatták a játékot és kígyót-békát kiabáltak a Ubisoftra.Jogos most is felháborodás,7 év fejlesztés után egy rakás sz@rt kaptak a rajongók.Nem lennék meglepve ha rövid időn belül kapna egy nagyobb leértékelést.
-
persil
nagyúr
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Nalunk parom tolta vegig az eastshade-et es imadta minden percet.
Amit lattam belole, az szerintem is parades volt. Es "artistically" gyonyorunek tartom. Nyilvan technikailag sehol sincs, de muveszi szempontbol, az egyik legszebb jatek az utobi idoben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- LEGO klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igaz, hogy nem teljes vízállóság jelent, de azért bírhatott volna többet. Mindesetre elfogadtam, mert tényleg látszott a beázás nyoma és valójában nem is kíméltem, kapott vízalatti életét rendesen a cucc (okosóra).
Akkor már javíttatom a garit is mert a számla szerint +1 hónap lenne mint a rendszerben van.

Zárolták, ma járt volna le de a a Billing/Orders aalatt is úgy látom, hogy függőben nem pedig mint befejezett rendelés.

IntelKiller7