Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallo urak! Tolja valaki G920al?
Egyik barátom most kapott Xbox mellé egy Logitech G920-as kormányt. Nem volt még soha kormánya, így kérdezném, hogy mennyire "szar" default kormány beállításokkal egy játék (F1 2020 lenne most játszava)? Tudtok esetleg adni pár tanácsot mit érdemes mindenképp állítania?
Köszönöm szépen a nevében is! -
akooos
veterán
válasz
Jeffi
üzenetére
Nekem sem engedte, csak talán harmadikra, hogy továbblépjek...
De max próbáld meg a supportot felhívni holnap munkaidőben:Telefon: +3680018590 (magyar)
-
Jeffi
aktív tag
válasz
akooos
üzenetére
Köszi, gondoltam hogy nem kéne ennek ennyire bonyolultnak lennie.. A kontroller garanciás, "Cserekontroller kérése" gombra kattintva engem ide dob be. Itt beszélgetek egy robottal és kezdődik előről minden. Mintha bugos lenne..

Már kezdem azt érezni hogy tök hülye vagyok, de esküszöm nemtudom mit kéne
-
akooos
veterán
válasz
Jeffi
üzenetére
Egyszerű, [link] az oldal alján ott van a "Jelentkezz be, és ellenőrizd a kontrollerre vonatkozó garancia állapotát." ott megadod a kontroller serialját a hátlapjáról és követed az utasításokat. Fogsz kapni egy UPS matricát / címkét, amit kinyomtatsz, ráragasztasz egy dobozra (csak a kontrollert küldd vissza minden nélkül), felhívod a UPS ügyfélszolgálatát, hogy csomagot küldenél a Microsoftnak és ott a kislány mindenről tájékoztatni fog. Ennyi

-
S@c@
őstag
Na nálam most fogyott el az érdekes játékok listája. Pedig még van amit megvettem, de nem köt le. Újakból idén már sok jó sem jön sajnos. 5 db talán?
-
akooos
veterán
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Mindennel együtt 9 nap volt a kontrollerem cseréje.
-
Oposzumtoszó
senior tag
Sziasztok!
Valaki garanciáztatott a Microsoftnál a közelmúltban? Arra lennék kíváncsi, hogy a jelenlegi helyzet hatással van e az átfutási időre.
Előre is köszönöm!
-
Guitar14
senior tag
Most csak én vagyok szerencsétlen vagy ennyire eldugták az adott játékkal játszott időt az új android appban? Eddig láttam az acsiknál de most sehol nem találom, még az Achievementes appban sem, Windowson meg pláne
Valaki tudja hol bujkál? -
szpetyko
csendes tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
Az miért van, hogy mostanában a telefonos Xbox app elkezdte feldobálni, hogy ezt meg azt az achit szereztem meg. Most pl Forza 7 achikat. Még megjelenés napján unlockoltam őket, erre itt zaklat vele.
-
AMD Power
titán
BÚCSÚZUNK: Ezt adta nekünk az Xbox One [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
New Hitman.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
l.skywalker
Topikgazda
-
KardosAttila
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
Hátha lesz 27.én Amazonon 150 euróért one x, ha lesz, akkor a series x et halasztom 1 évvel. Bár pont a series x miatt nem hiszem, hogy nagyon akciózni fogják a one x-eket.
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb
üzenetére
Töltöttem fel egy videót erről a kretén ablakról.
(még meg a processing, ezért szar a minőség.)Olyan, mint ha nem tudná on the fly betölteni az adatokat vagy nemtom.
-
TheProb
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Most levertem teljesen a klienst és felraktam store-ból. Így most sikerült elindítani a telepítést, viszont ez a kiszabott idegesítő "loading" tartalmú ablak "villogás" még mindig bontja az agysejtjeim...
-
TheProb
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt már jártam, minden "engedélyezés"-en van, kivéve a "Hangadatok gyűjtése"-t.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Bocsi, ha nagyon off a dolog:
Befizettem egy újabb hónapot (talán egy éve már kipróbáltam) az Xbox Game Pass for PC-re, viszont nem tudok kb semmit telepíteni age restriction miatt.:
Ezzel mi a francot kell kezdeni? Értelem szerűen nem állítottam be saját magamra semmilyen korlátozást. (Magamra gondolom nem is tudnék)
Túrom a netet, de nem sikerült még eddig érdemi leírást taláni.Először arra gondoltam, hogy a pass-al nem tudom telepíteni a játékot, de elvileg tudnom kéne játszani vele. Kipróbáltam mást, arra is ugyan azt írja.
+1: Másnak is folyamatosan egy felugró, üres ablakot villogtat az xbox kliens, amikor bárhova kattint, menüt vált, stb.?
U.i.: Ez egyre inkább kliens bugnak tűnik... Már az említett ablak ugrálás is gáz (benne loading-ot ír, amúgy.). De most pl a Deep Rock Galactic-nál vettem észre, hogy ki vant a főoldalon is. Ha ott nyomok rá, akkor engedné telepíteni, viszont ha rákeresek vagy megnyitom a játék részleteit, akkor onnan már ugyan úgy az előzőekben felvázolt okokkal nem enged telepíteni...

-
V.Stryker
nagyúr
Mikor várhatóak játék akciók? HOlnaptól?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nkaresz1976
üzenetére
Remélem nem fog így akadni One X-en.
-
válasz
FollowTheORI
üzenetére
No csak hogy ezt folytassam, nem váltódott át az utólag vett EA Play egy hét elteltével sem, így lemondtam a szolgáltatást és automatikus refund lett belőle, 5500Ft jön majd vissza (teljes ár).
Szóval úgy néz ki utólag már nem működött, legalábbis nálam, az automatikus konverzió.

-
icemad
nagyúr
válasz
masterful87
üzenetére
Igen, ez új gép. Itt az Intertoys olyasmi, mint otthon a Regio. Sajnos nem szállítanak Magyarországra.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Lehet ostoba kérdés, de az all digital verzióra lehet tenni USB n külső DVD olvasót? vagy hogy ha lemezről szeretnél játszani akkor mindenképpen a sima verzió kell?...
-
dunc
nagyúr
Jóreggelt! Srácok! Hogy lehet törölni a böngészőn keresztül letöltött képeket?
-
Zebu
addikt
válasz
masterful87
üzenetére
Tavaly 35 volt a one s digital 3 játékkal.
-
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt teljesen jól látod.
-
AxBattler
félisten
válasz
masterful87
üzenetére
És akkor végül a racionális döntés marad a One S.
... vagy apróról egy One X, garival, 70-80k HUF-ért.
Egyébként valóban nem rossz ajánlat, de csak a normál árakhoz viszonyítva.
#224822 peterkeT
... tavaly az s-ek valami 50k körül mentek bundliban, az x meg 100-ért. Most meg már kint van az utódmodell is, lesz itt készletsöprés.
Ez tart vissza engem is. -
Jeffi
aktív tag
Kis segítségre lenne szükségem x one kontroller garanciáztatásával kapcsolatban. Az oldalukon akárhova írom a kontroller számát, hiba leírás stb.. mindig az automata asszisztensnél kötök ki, aki kis beszélgetés után nem tud segíteni, belinkeli ugyan azt az oldalt ahonnan indultam és kezdődik előről minden. Kontroller száma, hiba leírás, asszisztens, ennyi. Az a baj hogy nem tudom magát a procedúrát sem, hova kell küldeni, hogyan, és ezzel az asszisztenssel nem jutottam előbbre.. Help?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
150 euró Ft-ban + áfa difi és majdnem megvan az a hazai 70 ezer.
-
parandroid
félisten
válasz
AMD Power
üzenetére
Idén már gyakorlatilag konstans akciókban 180-200 eur között volt felénk ilyen-olyan bundlikban (AD még olcsóbban is néha). One X meg 280-290. Röhögtem is, hogy most, hogy kijött az új széria, eltűntek az akciók, majdnem 300 eur a One S, és 400 a One X. Gondolom már a szezonra készülnek, és így fog jól mutatni a -50%.
p -
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Én 3 éve BF-kor vettem a One S 500GB FH3-al 70e-ért nálunk az MM-ben.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Tavaly a One S-ek 60 körül voltak még morogtam is, hogy alig lettek olcsóbbak ahhoz képest mint a tavaszi akcióban voltak amikor én vettem anno 68-ért edigiéknél.
edit.: nem fognak bukóra kiszórni egy szériát csak azért, hogy helyet csináljanak az újnak. Nekik per pill marhára mindegy mit veszel csak az a lényeg vegyél valamit és told a GP-t.
-
masterful87
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szinte biztos vagyok benne, hogy az All-Digital volt 50k tavaly BF alatt.
Van logika abban, amit mondasz, de az is lehet, hogy a OX a mostani áron fog eltűnni, semmi se indokolja, hogy olcsón kiszórják, amikor most is részemről úgy érzem, hogy piacképes áron adják. -
parandroid
félisten
válasz
masterful87
üzenetére
Most jön a fekete péntek, tavaly az s-ek valami 50k körül mentek bundliban, az x meg 100-ért. Most meg már kint van az utódmodell is, lesz itt készletsöprés. Ennyiért ezeket újan már nem szabad megvenni.
p
-
Zoleee83
addikt
válasz
raziel01
üzenetére
Köszi de én megvagyok a Series X-el.

@l.skywalker - Ez jónak tűnik, gyanúsnak is találtam hogy a Series gépeknél már nincs PC stream, ez lehet az oka, hogy lassan jön a Konzol->PC cloud.
@masterful87 - Én semmi esetre sem vennék már One S-t, akkor sem ha új gép 2 év garanciával, inkább vennék apróról egy One X-et 70-80k-ért ami még mindig sokkal jobb gép mint ez a OneS. Ha meg új gép, akkor egyértelműen Series S, a tárhely nem olyan kicsi, épp elég jópár játéknak (a másik topic-os felhasználók véleménye alapján), persze van aki nagyon hamar fullra telepíti.
-
masterful87
senior tag
válasz
Zoleee83
üzenetére
Engem elgondolkodtatott ez az ajánlat.
70 ezer 1TB, FH4-gyel és GoW4-gyel, optikával. (akció nélkül kb. 100e lenne)
115 ezer a Series S 0,5TB, nulla játékkal, optikai meghajtó nélkül, igaz sokkalta nagyobb teljesítménnyel.
135 ezer meg a legolcsóbb One X 1TB, valami játékkal, optikával, ami még mindig gyengébb tudtommal, mint az SS.Jól ki van találva ez a portfólió, köszi MS.

Ha én ragaszkodom az optikához, akkor az SS ki is esett, hiába ad olcsón nagy teljesítményt. Ha meg nagy erő is kell, akkor ott az OX, de nem sokkal többért meg már ott az SX... És akkor végül a racionális döntés marad a One S.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ilyen lesz/lehet az xCloud for PC link
-
Zoleee83
addikt
LOL, és mennyi ember megveszi majd ezt a lehúzást...

Kicsivel többért már Series S-t lehet kapni, ami kb teljesítményben körbevizeli a One S-t..Szerk. - a játéklistát alatta utólag olvastam el, így annyira nem szánalmasan rossz ajánlat, de ennyit akkor sem ér, közel sem, főleg ha van GPU.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Tekintve, hogy 1TB-os annyira nem. Ha 500-as lenne akkor már igen.
-
Zeki
nagyúr

-
zojjektum
őstag
Na, ha valakinek van ötlete. Ugyan egyszer már feltettem a kérdést csak egy kicsit másképp.
Van e lehetőség arra, hogy bc-ben "corrupt" mentést valahogy helyrehozhassam? Ugyanis adott egy gow2, de abban a pillanatban, ahogy bejelentkezem kifagy a játék, bármely másik profillal működik (még). Ezt a játékot én már soha nem fogom tudni végigjátszani a saját profilomból?
Semmi ötletem nincs már, az összes megoldást kipróbáltam az internetről, de nem jött helyre (3 napja próbálom megoldani). Hiába törlöm a mentést, profilt, valahonnan mindig visszahúzza a hibás fájlt, vagy valamit ami tönkre akarja tenni az idegeimet. Esküszöm, eddig azt hittem nincs megoldhatatlan probléma, de már kezdem azt hinni, hogy márpedig igenis van.
-
törölt tag
válasz
chipesz
üzenetére
Ezekre a hsz-ekre gondoltam.
Csak jelezni akartam, hogy dupla nullázás után is élt a már pár éve elfelejtett home-olás. Szerintem a 300 forintos téma volt megfillérszexualizálva
-
törölt tag
Téma volt valamikor, hogy a home-olás elveszik a gép nullázásakor.
Nálam túlélt egy hdd-ssd cserét, majd eladás előtti visszacsere után akartam volna home-olni a másodlagos fiókom ajándék gp ultimate miatt, és nem tudtam ilyet csinálni, mert a másodlagos fiókom home-olva volt évek óta, ami már kiesett a buksimból. Pendrive-ról húztam az új oprendszert, szóval totál nullázva lett a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 Slim
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valaki tudja hol bujkál?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

IntelKiller7