Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
A kérdés szerintem ennél jóval egyszerűbb

Ha valakinek minimális erőfeszítéssel tudok segíteni, akkor még csak egy pillanatra sem fogok gondolkozni azon, hogy segítek-e.
Ez hasonló ahhoz, hogy ebbe a "operációs rendszerbe", ami már alapból támogatja a nyelvi csomagokat, gyerekjáték lenne bármilyen új nyelv hozzáadása. De a játékosok túlnyomó része már nem a gyerekek korosztályból van. Lehet ezért is van az, hogy az MS magasról le***rja ezt a kérdést
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Mobilnet miatt nem.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Xbox app UK régióra àllít -> Kód bevàltàsa* -> Örül, jàtszik.
*Beváltáshoz mobilnetet javasolunk.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
üdv,ha ez UK régiós link játék,hogyan tudom használni az Xbox One S AD-men?
Az elég ha UK régióra állítom a rendszert?
-
Fernet
senior tag
válasz
EmThor
üzenetére
Korábban még PC-hez vettem, Cooler Master E1. Majd kiderül mennyire tartós, remélem az lesz. De következő alkalommal legalább már nem félek annyira szétszedni. Igazából a kék hővezető padokat is cserélni szerettem volna, de azok egész jó állapotban voltak, szóval maradtak.
-
Fernet
senior tag
Rászántam magam a pasztázásra, az utóbbi időben olyan volt a hangja a boxnak játékok alatt mint egy felszálló repülőgépé. Rendesen poros volt belül, pedig nincs retek otthon, csak az örökös szélmalomharc a porral. Teljesen száraz volt a gyári paszta, lepucoltam, tettem rá újat. Mintha kicserélték volna a gépet, szinte semmi hangja. Kb. két órát ment azóta folyamatosan, de közel sem olyan mint volt, egészen közelről hallani csak. Szóval megérte. Kicsit féltem szétszedni, halogattam is jó darabig, de minden oké. Remélem egy időre le lesz a gond.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Xboxon nem.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Mondjuk UK a régió, az nem baj?
-
icemad
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Akkor valamivel kevertem. De ez tényleg jó ár érte.
-
sith7
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
ez nagyon jó ár
-
Roland861010
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Itt fél áron van....
-
-
Madoc
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
Hiába teszi ha a socialba csak friend van beállitva akkor nem látja. Ha te bejelölsz engem akkor te csak követő vagy, ha visszajelöllek akkor vagy barátlistán. Onnantól látnád hogy online vagyok vagy nem. Én csak akkor jelölök vissza ha tudom honnan jött vagy már játszottunk együtt. Jelölni meg akkor jelölök ha majd szeretnék máskor is a taggal játszani.
-
parandroid
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Esetleg azért érdemes megvenni, hogy ha lejár a gamepassod, utána is tudj vele játszani, csak ezért ne kelljen tovább fizetni. Ha esetleg ilyesmi szóba jöhet. De az alapjátékot is ugyanúgy meg tudod venni az ultimate addonhoz akkor, szóval ezen is ráérez gondolkozni, aztán majd behúzod, amikor 3000-ért adják alcióban.
p
-
icemad
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha jól láttam, most akciós. Ha tényleg érdekel, akkor vedd meg. Szerintem megéri.
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem fogják kivenni, és elég megvenni a dlc-t.
De a legextrémebb esetben, ha kivennék, akkor is csak az alapjátékot kellene megvenni.
De ez az ms saját stúdiós alkotása, így ezt a lehetőséget kizárnám.szerk.: lassú voltam.
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem veszik ki GamePass-ból és ha nem akarod megvenni az alapjàtékot akkor elég az Ultimate Add-On csomag.
-
Roland861010
veterán
Helló,
Ha a Forza Horizon 4 csak game passban van meg és meg veszem hozzá a kiegészítő csomagot az elég!?Vagy ha kiveszik a pass-ból akkor buktam a kiegészítőt vagy akkor elég a játékot meg venni!?
-
yuing
őstag
Van olyan oldal, ahol meg tudom nézni bejelentkezés nélkül, hogy egy adott felhasználó épp aktív-e?
-
matex
aktív tag
Nem azért, hogy türelmetlenkedjek, de magyar idő szerint mikortól lehet majd letölteni a GP-ből a RDR2-t? Mert mire munkából hazaérek, addigra jó lenne, ha letöltene.
-
Madoc
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Na akkor igy helyes, ezt nem tudtam jól.
-
AMD Power
titán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Elég sokat én is megcsináltam már benne. "Magamhoz" képest!
De jól lehet vele tényleg fejlődni. -
Amarth
senior tag
Az Ea acces is home-olható?
-
Madoc
veterán
válasz
Rocky007
üzenetére
Xboxos topicban xboxot. Live olcsóbb mint a ps+, viszont péesen az ingyenes játékok multijához nem kell ps+. Kontrollerben az xbox jobb szerintem. Péesben vannak singleplayer exkluzivok amik igencsak jók. Közösségi szolgáltatásokban,előfizetésekben,ár érték arányban megint az xboxot mondanám. Én.
-
törölt tag
válasz
Rocky007
üzenetére
Ez lesz a te témád.
Xbox témában értelemszerűen az X-et fogják javasolni, én "csak" annyit tudok, hogy olcsóbb, halkabb (igényesebb hűtés) és combosabb szerkezet teljesítmény szempontjából (multi címek nagyobb felbontáson mennek). Ha az ex-ek közül a forza érdekel, akkor nem kérdés.
Nálam a 2 év garancia is pozitívum a másik gyártó 1 évéhez képest, a game pass ultimate 1000 ft/hó körül kihozható, azzal nem tud versenyezni senki.
Viszont erre biztosan rá tudna kontrázni egy ps user, így inkább a fenti linken szereplő témát javasolnám neked. -
Rocky007
csendes tag
Sziasztok Xbox one X vagy Ps4 Pro? Mindkét platformon vannak ismerőseim árban nagyjából azonos a két gép. Az "exkluzív" tartalmak annyira nem érdekelnek(szóval god of war és társai..max a forza) kontroller mindkettő tetszik vr-t nem fogok használni. Technika 32" full hd tvm van majd cserélve lesz de egyenlőre ez van most .
Szóval teljesen semleges és döntésképtelen vagyok.
Melyik erősebb használatban papíron azt láttam az xbox? Melyik bírja tovább? Live/ps plus melyik a jobb? Illetve hol érdemes venni Bp-en?
Illetve más kérdés warzone-nal tudok játszani más platformosokkal is jól tudom?
Válaszokat előre is köszi -
HunChris
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi az infókat!

Wolfenstein II: The New Colossus végignyomtam, miután írtad, hogy kiveszik. Könnyebb mint az első rész, de brutálisabb. (6-8 óra plusz az überkommanderek) Aki még nem tolta végig, annak ajánlom, élvezetes és könnyű sok-sok mozival van tele.
-
Ngtx
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kivonuló játékok: GTA V ?
Na most szórakoznak ugye? Vagy most ez, hogyan van?
4 napja kezdtem el kijátszani. Akkor ennyi volt? Nem is tudok már játszani vele majd holnaptól? -
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Biztos? Máris kapott minden platformon egy 25%-os leárazást a héten...
Az elég gyors szerintem...
-
Medocsabi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azé' nem semmi a felhozatal. A jövőbe mutató lista mennyire szokott fix lenni? Bevallom reméltem hogy a Doom Eternal idén bekerül.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
"From our first collaboration with Microsoft, Tell Me Why is our next episodic original creation, a narrative adventure game immersed in a mystery revolving around the intimate story of twins Tyler and Alyson Ronan…"
Reméljük hamarosan azok lesznek.
Hú, nem is tudtam, hogy a Remember Me-t és a Vampyrt is ők fejlesztették.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Dontnod mióta lett XGS stúdió?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Frissítettem az összefoglalós részt ez alapján + beraktam a még az XO19-en beígért játékokat alulra:
Xbox Game Pass tartalma
Hamarosan bekerülő játékok:
Ismeretlen dátum:
Hamarosan kivonuló játékok:
2020. május 7.
GTA V.2020. május 15.
Black Desert
Doom
Lego Ninjago Movie Video Game
Mega Man Legacy Collection 2
Metal Gear Survive
The Banner Saga
Wolfenstein II: The New ColossusKiegészítők információk / frissítések:
Human: Fall Flat – Thermal DLC
Journey to the Savage Planet – Hot Garbage DLCTovábbi megjelenések 2020-ban:
Tell me Why
Grounded
Final Fantasy VII
Final Fantasy VIII Remastered
Final Fantasy X/X - 2 HD Remaster
Final Fantasy XII The Zodiac Age
Final Fantasy XIII
Final Fantasy XIII-2
Lightning Returns: Final Fantasy XIII
Yakuza Kiwami 2
Carrion
Cyber Shadow
Double Kick Heroes
Haven
Phogs
She Dreams Elsewhere
Skatebird
Touhou Luna Nights
The Red Lantern
Supra Land -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Félrenyomtam.
köszi, javítottam. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
IntelKiller7
üzenetére
RDR2 is május 7 gondolom csak elírás

-
oriic
HÁZIGAZDA
szerk:
Slowpoke...

-
IntelKiller7
Topikgazda

DayZ May 7
RDR2 May 7
FFIX May 14
Fractured Minds May 19 -
erikke17
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Akkor problematikus
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
ok, jöhetne oda valami fekete öves sokdanos mester is, hogy értem, hogy is van ez most.
-
Def26
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
akkor az a trükk amit wesder ír, hogy be kell lenni jelentkezve (te is azt írod folyamatosan be vagy) és akkor megy a saját gépemen is más profillal.

Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy ez ebben formában ps -en nem megy.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Def26
üzenetére
Nálam úgy van, hogy saját gépemen az én profilom mindig be van lépve, így minden másodlagos fiók (gyerek, stb...) eléri az én játékaimat és a Home fiók játékait, azaz ugyanazokat amiket én is.
Ezek szerint a PS megoldás az, hogy csak az elsődleges (nálunk ez a Home gépen lévő) fiók tartalmát érik el az adott konzolon, a másodlagos (ami Home-ban a sajátunk) csak maga a fiók, tehát a többi belépett profil nem.
-
Def26
félisten
válasz
Madoc
üzenetére
ez nekem új. Akkor xboxon hány gépen lehetek home?
Vagyis, én most össze vagyok home -olva egy barátommal. Ez az én fejemben azt jelentette, hogy a saját gépemen (amin nem vagyok home) csak az én profilom látja a játékaim. Ha elindítok egy másik profilt az én gépemen, akkor nekem kiírja, hogy vegyem meg a játékot.
-
erikke17
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen ez tiszta sor h más az árazás :) Amcsiba most ki lehet utazni ha úgy adódik?
PayPalt el fogadnak? -
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ami közel sem olyan mint xboxon..
-
erikke17
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Üdv
Néztem tesómnak itt: [link] az AC Originst, de be jelentkezve sokkal többet mutat Szlovák Storeban 25.5Eur . Most akkor hol 14.99 dollár? Amerikába kéne utazni?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezek ám az igazi államtitkok.

Ami azt illeti elég gyér a listám is... anno 360 topikból van meg pár tag meg zömében haverjaim(irl) és évfolyamtársak.