Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
luciferk
üzenetére
Fuh, nem tudom megmondani pontosan.

Ha fejhallgatóval játszok és épp ráérős időszakban vagyok akkor napi 12-14 óra beleszalad a dologba és saccra hetente szoktam tölteni? Igaz mikor melyik konti kerül a kezembe. Egy 50 órát biztosan, de szerintem többet is bírnak. (Rezgés maxon + fejhallgató nálam)------
Srácok fel fog b*szni a box... Megint kezdi a lemezes szarakodást. És biztosan nem hardveres gond mert ha gombbal 10seces kikapcsolódást csinálok hibátlanul működik egészen addig amíg nem hagyom állni hosszabb ideig megint a gépet... 04.27-i frissítés óta műveli.

Mit lehetne még vele kezdeni a factory reseten kívül? Fixen sw probléma kell legyen mert mondom egy teljes leállítás után (gomb 10sec) tökéletesen működik.
-
-
Micsurin
nagyúr
Ne, ne hallgasd a boxot miután kikapcsolod. Mert ha egyszer hallottad a hangjait, többé nem fogod tudni ignorálni őket és mindig hallani fogod.
Néha még megy a HDD és a venti pár percig miután kikapcsoltad, nézd meg, hogy melyik Power Options a jobb neked az Energiatakarékos vagy az Instant On és ne foglalkozz vele a továbbiakban. Komolyan a magad életét fogod megkönnyíteni.
-
Crytek
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Erre gondol az úr [link]
-
Zeki
nagyúr
?????
Valaki nézze már meg az Xbox store-ban a hot pursuit "játékot" mert valami nagyon nem stimmel azzal. Az nem is erre való játék vagy mi az izé. Ingyenes, de valami pc-s szarnak tűnik. -
törölt tag
Vettem egy Mostwanted skines 2005-ös M3-as BMW-t a FH4-ben, így màr nem is érdekel egyik Need For Speed sem.

-
-
Beniii06
addikt
Microsoft’s big Xbox Game Pass bet is starting to pay off
"10 million Xbox Game Pass subscribers is a significant milestone. EA’s competing subscription services, EA Access and Origin Access, hit more than 5 million subscribers last year, and Sony’s PlayStation Now subscriber base reached 1 million in October, five years after its debut. Apple and Google haven’t disclosed numbers for Apple Arcade or Google Play Pass, and Nvidia’s GeForce Now service reached 1 million users shortly after its launch."
"Microsoft is now gearing up for the next significant stage of Xbox Game Pass: streaming. "
"Microsoft missed the hardware sales opportunity during this current generation of Xbox consoles, lagging behind Sony’s PS4 sales and even Nintendo’s Switch sales according to industry estimates. Xbox Game Pass offers a new path forward for Microsoft, particularly if the company can launch some solid first-party exclusives for the service ready for the Xbox Series X and beyond."
-
mcwolf79
veterán
Oké , VR4 kb . 2 percet ment . Uninstall.
Irányíthatatlan fos. -
Ngtx
aktív tag
válasz
K3NZO
üzenetére
Nekem is furcsa a kép így elsőre hiába állítgatom össze vissza. A sima HD tv-n egyenesen undorító.
2560x1080-as monitoron már jobb azért pár fokkal.Sok év PC-s pályafutás utána mondjuk nem csoda, de a tűélestől messze van a minősége a boxnak, DE viszont a játék 'dinamikája' valami álom, hogy milyen gyors. Nincs fps drop és a többi..
-
Micsurin
nagyúr
Factory Reset Keep Games & Apps mellett is de sikeresen megoldotta a lemez problémát. Nem tudom mi volt a gondja de most Energy Save(közel van hozzám, és zavar a táp buzzgása ami instantban erősebb) módban is kikapcs bekapcs után gond nélkül olvassa a lemezt.
A fehér konti viszont eltávozott az örök vadászmezőkre, 4-5 hónap nyekergés után egyszerűen meghalt a jobb trigger. Elég egy dobozba betennem picit bélelve? Vagy nem számít gyak?
-
kaposznyak
aktív tag
Sziasztok.
Xbox One Fat-hez milyen SSD-t érdemes venni? Nem raknám bele.
Kösz! -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Visszaállítod gyárira azt kalap.
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok kis segítséget kérnék mivel eladásra kerül a gép és nem akarok magamnak gondot utólag. Szóval mit és hol kell törölnöm és lemondanom? Az ismétlődő számlázást kikapcsolni és a fiókomat illetve az összes letöltött játékot törölni vagy van még valami? Köszönöm
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy Xbox ONE -t monitorral használok (IPS) és homályos a kép. Kipróbáltam a nappalimban található LG TV-vel is ahol gyönyörű a kép. Minden a két esetben ugyanazt a HDMI kábelt használtam. Több monitorral is próbálkoztam de a "homály" nem tűnt el. A gép beállításaiban is állítgattam, (SRG) felbontás, HDMI csatlakozást adtam meg neki stb. Merre lehet a hiba?
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Milyen vicces. A sensible soccert sikerült elsőre behúzni. A Vrally-ra viszont 18190Ft-ot ír. Oldalt frissítem, akkor is. Ok, akkor "megveszem". Felugrik a kis ablak, hogy akkor ez a tranzakció 18190Ft-omba fog fájni, az oldal meg újratölt alatta, hogy ingyenes a játék. Gyorsan kiléptem a tranzakcióból és behúztam ingyen...

-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Már rájuk is csaptam! Ez a Vrally 4 jónak tünik!
-
matex
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezzel a listával együtt az utóbbi pár hónapban elég sok jó (AA, AAA) játék hagyja/hagyta el a Game Pass-t számomra, amiket szerencsére sikerült kijátszani. Viszont egyidőben a bekerülő játékokból csak 2 érdekelt. De most kárpótol majd a RDR2, csak remélni tudom, hogy nem 2-3 hónapra rakják majd be.
-
Beniii06
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
SW bug vagy döglődik az olvasó. One S-el nekem korábban nem volt ilyen, a lemez behelyezése után egyből felismerte mindig(igaz annyira sokszor nem használtam, van vagy 10 lemezes játékom összesen), de ott nem volt ilyen, maximum egyszer.
Ha van blu-ray filmed vagy másik lemezes játék azzal kellene kipróbálni.
-
Micsurin
nagyúr
Ez mi lehet?
Már másodjára csinálja a napokban a konzol, hogy beteszem a lemezt felpörgeti, nem indít hiába van autostartra rakva a lemez.
Ha kézzel indítom a játékot közli koszos vagy nem olvasható a lemez. Viszont nem adja ki csak blippeg. Gombbal kell kikapcsoljam, hogy utána hajlandó legyen kiadni a lemezt... Beteszem majd gond nélkül megy a játék...

Marha irritáló... karc mentes teljesen tiszta lemezek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Beniii06
üzenetére
Köszi

Akkor marad, több fajtához is jó, sőt többfélét is tudok egyszerre tölteni benne egymástól függetlenül. Cserébe akkora mint 4-5 játék doboz egymáson.
Pár hete (kb pont a járványosdi előtt) szoktam át a LADDA-ra miután a varta elemek ipari szinten kezdtek fogyni.
-
Beniii06
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Ha ni-mh töltővel töltöd és megvannak rajta az alapvető védelmek, akkor mindegy, bár nekem a liitokala töltő vált be, viszonylag gyorsan is tölt, lehet állítani a töltőáramot és egycsatornánként is tud tölteni, nem kell megvárni amíg hozzámerül egy másik akku(nem a kontrollerről van szó), akkor egyesével is lehet tölteni + többfajta akkuhoz is jó.
-
luciferk
senior tag
Szerintetek melyik lenne a jobb választás egy xbox one x kontrollerjébe?,
LADDA akku(eneloop szintű). 2450mAh 1.2V. (4db 2000Ft)
vagy
Venom VS2850 Xbox One akkucsomag 700mAh (2 db), fekete + 2 méter töltőkábel. (2db 4900Ft) -
törölt tag
-
KardosAttila
aktív tag
Metal gear survive-ot érdemes lehet még elkezdeni, mielőtt kikerül game passból? Vagy tenyleg olyan rossz mint ahogy mondani szokták?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha kiveszik a Doom-ot és a Wolfenstein-t, akkor a múltkori GTA-RDR2 csere láttán még egy Doom Eternal-t is kinézek a történetből. Bár egy hónappal későbbre vártam volna.
-
l.skywalker
Topikgazda
GDC Summer - All Digital - Augusztus 4-6
https://www.gdconf.com/ -
l.skywalker
Topikgazda
Xbox Game Pass
Elhagyó a konzol:
2020. május 15. körül
DOOM
Mega Man Legacy Collection 2
Metal Gear Survive
The Banner Saga
The Lego Ninjago Movie Video Game
Wolfenstein II: The New Colossus -
Bep
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi, a Toy Box lemaradt nálam, így még gyorsban behúztam
-
Micsurin
nagyúr
Az X360 címek mindig tolhatóak, a One címek is örökre a tieid de azokat csak addig/akkor játszhatod ameddig van élő Live Gold-od.
mod.: Ergo ha lejársz nem is látod őket azt hiszem a Librarydben de ha előfizetsz ott lesznek megint mintha mi sem történt volna.(One címekről beszéltem most, újra a 360-ok állandó jelleggel maradnak meg játszhatónak)
-
Ngtx
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez olyan, hogy ha beszerzem akkor nem fog elveszni később sem? Vagy addig tart amíg le nem törlöm? Vagy amíg a Gold tart?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
icemad
nagyúr
válasz
Siffredi
üzenetére
Múltkori akcióban bevásároltam ilyenekből. Zombie Vikings nagyon állat. A másik gyöngyszem a Guns, Gore and Cannolli 1 és 2. Az utóbbi kicsit a My friend Pedro-ra hasonlít, bár lassítós effekt nincs benne. Én nagyon örülök, hogy pár euróért behúztam ezeket, remekül szórakozok velük.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Normális lehet, hogy két hét után az egyik analógom behalt?
A bal oldaliról van szó, sokkal gyengébb az ellenállása, mint a jobb oldalinak, és a kontrollert mozgatva hallható, hogy valami műanyag van benne.
Letörhetett valami kis ellenállás?Hogy megy a gariztatás?
És nem, nem lett leejtve.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Def26
üzenetére
Időszakosról tudok én is, de egy multiplat címről sem tudok per pill aminek az x.-edik része hopp exkluzív lett volna.
Lett itt volna akkor parasztlázadás mint az állat.
----
más:Lemezes Watch Dogs 2 az létezik, hogy az egyik magyar a másik meg nem?(Felirat) Lehet más régiós különbség?
Mivel a magyar nyelv az első amit kiszoktam lőni így azt a két ezret inkább sörre vagy energiaitalra költeném ha más difi nincs.
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valaki keresett a múltkor beat'em up stílusú játékot, ez a Streets of Rage 4 elég jónak tűnik...
-
S@c@
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Control?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Remiel
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
Remiel
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Állatokat csak íjjal öltem, el kell mozogni, sok dodge, felmenni olyan helyekre, ahová nem tudnak utánad menni és szépen le kell őket lődözni... semmi gondom nem volt assa/hunter builddel, mondjuk én magamtól találtam ki mit hová tegyek a netes buildeket megosztók általában a saját stílusuk, képességeik szerint játszanak, ami nem feltétlenül jó neked... warrior skillem talán 3 van a heal, a dmg és az armor, aztán annyi is
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
DIGIC.
Én voltam náluk dekorálni az irodát és láttam, hogy valami viking cuccon dolgoznak! De ez honapokkal ez elôtt volt!
Nem gondoltam volna, hogy ez lesz.
Nekem az a bajom ezekkel az újakkal, hogy túl sok mindent lehet benne csinalni! Hamar ráunok, mert túl sok a lehetôség. -
LyonnaisFan1
őstag
Nhl20 immaron az ea access jatekai kozott
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Magyar mik? What? Ubisoft Budapest vagy mi? Miről nem tudok?
-
pzstm
titán
You want to see games for the Xbox Series X? We want to show you games for the Xbox Series X. Check out First Look next-gen gameplay from our global developers partners within #InsideXbox on Thursday, May 7 at 8am PT.
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- PS4 FAT (1216A 12.02 HEN)
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem kéne mi?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)