Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busaboy
aktív tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Amennyiben XBOX-od van akkor felejtsd el, PC-n működik és mint feljebb már kiemelték a videó alól: " Obviously LSPDFR is only for PC, supposed to be a funny video, don't take it to heart."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Farkassacred
üzenetére
Böngészőben az URL en-us részét írd át hu-hu-ra
-
Tomi0703
addikt
Ea access-be mikor kerul be egy viszonylag friss jatek? Fifa 20 majd csak ha kijon a kovi resz, igaz? Meg esetleg a Jedi Fallen Order erdekelne, de ugye az sincs bent es gyanitom nem is lesz, egy ideig. 5500-ert viszont megerne az eves elofizu. Fifa 19-cel is ellennek.
-
Beniii06
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Válts magyar régióra, mert a marketplace (360-as oldal) szigorúbban veszi a korlátozásokat, valószínűleg meg sem tudnád venni forinton kívül semmivel.
-
Busaboy
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
-
Farkassacred
őstag
-
szkorhetz
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hol láttad 75ért?
-
törölt tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Kettőtől kb meg csinàltam közben kajàt is. Egy 5-6 óra lehetett, de elég magas az újrajàtszàsi faktor benne.
Bence01
Idén ha lesz is új Forza, az valószinüleg Mototsport lesz, és majd csak utàna lesz Horizon. -
törölt tag
Vége a Man of Medan-nak. 3 embert tudtam megmenteni. Nem volt rossz. A Little Hope-ért sem adok majd 9k-t. Félàrat pont megérte.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönöm az infókat, véleményt!

-
Farkassacred
őstag
válasz
banderasz77
üzenetére
Akkor majd meglesem boxon, ezer hála. Neked is köszi wesder.
icemad: Szerintem mindenképp nézz bele újra, de nem kell rohanni benne egyáltalán, sőt inkább szépen nyugisan, ráérősen érdemes vele játszani. Sose jó ha gyorsan ki akarunk játszani valamit, mert mindig kihagyunk közben fontos dolgokat.. például élvezni a játékot. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ennyiért nagyon jó ár, a játék sem rossz, de megoszlanak a vélemények róla - érezni rajta rajta, hogy hamarabb kiadták mint kellett volna, de alapvetően jó kikapcsolódás, csak kicsit nehéz játék ill. fokozatosan épül fel benne a karakter.
A gép ha valóban vadi új, akkor próbáld meg úgy megvenni, hogy legyen hozzá számla - ami akkor kellhet, ha beregisztrálás után nem adja meg a 2 év garanciát (- a vásárlástól eltelt időszak) az MS oldala, ilyenkor számlával lehet igazolni.
-
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lehozta a TA is, elég valószínűnek tűnik sajnos.
@icemad: most sokan lehet megköveznek, de van benne egy unobtainable acsit, emiatt nekem kiesik. Ha van egy rendszer, amit az MS talált ki, akkor legyen szíves, és ragaszkodjon hozzá, hogy működjön is...
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
-
banderasz77
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
360-ak között
-
Bence01
tag
Én a Forza Horizon 4-en gondolkozom, kb csak emiatt van game passom. Próbáltam a crew 2-t is hasonló játékmenet de elég gyenge a látvány. NFS-ből esetleg van amiért érdemes pénzt adni?
-
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Red Dead Redemption 2... Azt mondod álljak neki újra? Mert sokan mondják, hogy jó, de ha nekem már a tutorial alatt is unalmas... Mindegy, adok neki még egy esélyt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Én a küldetéseket már ott megutáltam, mikor
Tehát a küldetéseknél szerintem elég csak a történetet követni, fordítani ha szükséges, mert megéri. A feladatokat én szimplán végig trollkodtam a fenébe, de nagyon is élveztem. A sztori itt nagyon kevés részét teszi ki a játékidőnek (ha a videókat nem számolom), strangerek, felfedezések, challangek, horgászat/vadászat és még sorolhatnám mi minden ami miatt még mindig nem játszottam ki, lassan 2 hónapjaMicah-t kellett kiszabadítani Strawberrry börtönéből kb 20-30 rendőr holttestét magunk mögött hagyva.. és persze akkor még nem is tudtam, hogy ki ő pontosan.. 
Egyébként tudni valamit arról, hogy az új boxon, a vásárlás pillanatában hogy fog futni vajon ez a játék? Gondolom meg kell majd várni a ráncfelvarrást, ha igazán ki akarjuk majd élvezni.. -
Farkassacred
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Ez melyik játék? Mert ha az amire gondolok, akkor uccu neki újra. Tipikusan az a játék amit a végére mindenki meg fog kedvelni valami miatt. Lehet ez a sztori, a karakterek kapcsolatai, de akár lehet ez szimplán a lovaglás is, miközben a gyönyörű tájat figyeled mellette.. és azt veszed észre hirtelen, hogy hoppá ilyet játékban én biza még nem láttam soha..
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nekem nagyon bejött, beleraktam vagy 60 órát. Sokan szapulták, hogy túl repetitívek a küldetések (melyik sandbox játékban nem azok?). Ez igaz, de nem lehet megunni, amikor egy házban 20-30 muksót kell kiiktatni, ráadásul lopakodós taktika is simán játszik, de lehetsz Rambo is. Lesznek szövetségeseid is, akik között feloszthatod a várost, ahogy szerzed vissza az ellenséges bandáktól, tehát a játék "eteti" magát.
-
AMD Power
titán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Huh azért az a 99.999Ft ár érte az Euronics-ben elég durva.
-
Sziasztok,
One X 1TB [link] verzió ide tartozik?

AMD Power:
One X 1TB + Star Wars Jedi Fallen Order mennyire jó vétel manapság? (~75k lenne) új + 3 hó Live Gold előfizetés jár hozzá.
Gondolkodom rajta és a Game is érdekelne ami hozzá jár. -
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Hát én megvettem jó régen... Ott hagytam abba, mikor a két manus felmegy valami havas hegy tetejére, és a lovon kell fegyvert választani... Gondolom ez valami tutorial része volt. Addig dög unalom volt, szóval ment is a delete...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
szabonagyur
üzenetére
[link] - kb. 10 nap volt háztól házig
-
Farkassacred
őstag
Látom a Mafia hármat is akciózzák, vajon annyit is érhet maga a játék?!
Vajon megér e annyit tényleg érdekel. -
szabonagyur
félisten
Van egy One S, decemberi vásárlás... Nem sokat játszok heti pár óra, illetve elmúlt hónapban napi 2 óra kb. A kontrolleren 1-2 gomb úgyfest kezd kontaktos lenni, nem érzékel minden nyomást.
Konzolvilág vásárlás, kihez érdemes vinnem/jeleznem a gondot? Mennyi időre ne számítsak a kontrollerre?
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Akciós 65%-ot kapott.
Màs.
Ahogy észrevettem a Man of Medan uncapped framerate-el dolgozik. Jó lesz majd SX-en újrajàtszani. Eddig pàrszor besz@rtam... Mondtam màr hogy utàlom a jumpscare-t? -
Busaboy
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Csak azért mert az Ai nem egy Einstein, azért kàr lenne kihagyni ezt a storyt és ez a làtvànyra hatvànyozottan igaz. Én nem tudom ki, hogy van vele én nem a nagy akciókat keresem benne(tudom azért akad) hanem a storyt, a felfedezés örömét. IGN tesztben volt talàn arról szó, hogy rengeteg benne a lovaglàs...(én vagyok a célközönség :D ) Witcher 3-ban max. ha 10x gyorsutaztam önszàntamból, ellovagoltam inkàbb mindenhova, mert útközben történt mindig valami, vagy valamire ràbukkantam ami érdekes volt. Igaz jó sokat vàrtam a RDR2 megvàsárlàsàval. Hagytam hogy éjren :D
-
Farkassacred
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A red dead egyet lenne jó még, ha akcióznák valamikor.. egyből lecsapnék rá az tuti.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Red Dead 2 ha már a witcher név ismerős számodra. Meg aztán.. majd ha megvoltak a challangek is utána mondd, hogy "egyszerű volt", mint a faék..
Főleg a késes játék (Five Finger Fillet), azt aggasztóan frusztráló végigvinni, már akinek sikerül persze egyáltalán..
Egyébként nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem én már 50 órával biztosan lehagytam a witcher hármas időmet. Eszeveszett nagy játék mindkettő.. de valahogy ebben jobban el lehet veszni
Mindkettő a világörökség része.. -
Busaboy
aktív tag
válasz
üzenetére
Van, mert 20-on felüli àrú gamere megyek, ott a Telenor lehetősèg de halvànyan. Kivàlasztani nem lehet.
Mondjuk annyira nem hat meg, nekem mèg így is kényelmesebb és úgyis akciókor vàsàrolok mindig akkor meg 15-20 alatt van minden jó game àra.
Egyébként a refund is működik rajta, refundoltam pàr gamet sőt game pass-t és live gold előfizut is és pàr percen belül minden figyelmeztetés nélkül megjelent összeg a telefonon. Ezen mondjuk anno meglepődtem.
-
mike1334
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Witcher, aztán rdr, e mellé nem is kell más, ez olyan 250 óra
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem az AI miatt szeretjük. Az egész amit adni tud, az felejthetetlen.
-
Roland861010
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az a bajom vele, hogy azt írják rá egyszerű az AI mint a faék!
Csak ezért vagyok bizonytalan benne! -
banderasz77
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De a legjobb, ha Firefox alatt próbáljátok.
-
V.Stryker
nagyúr
Kár, hogy a Halo mesterszakácsost nem akciózták le.
Azért egy két apróságot megvettem, hogy legyen sikerélményem. -
JenciHUN
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha egyet kell választani: RDR2!
Nagy élmény és csoda látvány
-
BT86
tag
Érdekes ez a 360-as játékvétel. Én mióta megvan a box nem tudok rajta venni. Igaz egy ideje nem is próbáltam. Telóról pedig gond nélkül megy most is. Pár hónapja haver is panaszkodott, hogy korábban tudott venni boxról, akkor viszont nem. Telóról neki is ment.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
RDR2! Fantasztikus játék!

-
Beniii06
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem Safari, hanem FF, de Chrome-al is próbáltam ott is ugyanez. Lehet valami időszakos szerver túlterheltség, mert most ismét rápróbáltam és engedte megvenni ugyanaz a gép/böngésző amiről eddig is próbáltam.
Próbáld meg később, másik eszközről, másik böngészővel vagy ki és újra bejelentkezni a 360-as oldalon. (marketplace)
-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Mindhàrmat vedd meg. Nekem megvannak, így nem kell megvennem.
-
Roland861010
veterán
Hali!
Ki milyen játékot húzna be az akciók közül!?Nem tudom eldönteni!
RDR2, Origin, ez a két fő.. De ahogy olvastam mind kettőnél vannak hibák!
A platform játék nem jön át.
Witcher is jó lenne de már végig játszottam egyszer!
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
parandroid
üzenetére
Safarin rá kell frissíteni és akkor jó lesz. Legalábbis nálam jó szokott lenni.
-
S@c@
őstag
Sziasztok!
Letezik, hogy a star wars jedi fallen xen is olykor olykor belassul a jatek. Olyan mintha lassan toltene be a palyar.
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Vettem egy használt One S-t, papíron még közel egy évig van Live-ja az előző tulajnak, így használnám az ő accountját.
Jár ez bármilyen problémával? ha igen, hogy tudok magamnak a legolcsóbban Live-ot lőni? Van bármilyen más olyan intézkedés, amit a használt konzol miatt meg kell tennem/amiből gond lehet, ha nem teszem?Köszi!
-
Beniii06
addikt
A 360-as goldos játékot mindenki be tudta húzni?
Nálam böngészőből felugrik az ablak és csak pörög a zöld ikon, de nem jutok el a tényleges megvásárláshoz(bankártyás ablak) és be vagyok jelentkezve magyar régión. Eddig még nem talasztaltam ilyet, olvastam máshol is problémák vannak, ahol a konzolon próbálták behúzni. -
GoSleep
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mad Max drágább mint a RDR2??? Az komoly,jol tartja az árát
-
törölt tag
Elkezdtem a Man of Medan-t.
Egész szép a megvalósítàs, teljesítménnyel vannak gondok X-en is. Màr az elején befosatott a jumpscare-rel. Utàlom ezt az olcsó trükköt. Az tetszik hogy a kuràtór kibeszél a jàtékoshoz, az ilyen 4. falas megoldàsokat mindig is kedveltem.Màs.
Lesz majd nyereményjàték.
Megkértem skywalker-t hogy dobjon össze egy sorsolàst ha lesz ideje rà. Előre is jó jàtékot kivànok majd a nyertesnek. -
Siffredi
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A Toybox Turbos érdekelt volna a legjobban az összes közül...
-
IntelKiller7
Topikgazda
Bár nem írták, hogy mire. De valszeg minden platformra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
Lehet, hogy változik a GwG: https://www.trueachievements.com/n41353/games-with-gold-april

-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hollandiában élek, hollandul is tud. Nekem hasznos nyelvtanuláshoz, a gyerekek meg baromira élvezik, hogy egy csomó mindent tudnak kérdezni, és válaszol. Nekik ez olyan, mint Jarvis a vasembernek.

(mondjuk ők anyanyelvi szinten beszélnek hollandul, nekik könnyű.
) -
CptAdamica
veterán
(#208514) wesder, (#208516) l.skywalker
Köszönöm, akkor csak várni kell. Azt hittem a mindent egyben csomagra hamarabb érkeznek, olyanom majd csak év végén lesz.

-
icemad
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi... Az xboxon is engedélyezni kellett.
Amúgy jó kis cucc. 35 euró volt, de veszek még egy párat. Érdekes, hogy a Honeywell termosztáttal és az Lsc rendszerrel egyből barátok lettek.
Az Androidos tévével még haragban vannak, de azt is megoldom.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Game Pass Ultimate csomag tartalma:
- Xbox Live Gold
- Xbox Game Pass (konzol)
- Xbox Game Pass (PC)A Game Pass kínálata, mind PC-re, mind konzolra kb. havonta 2x frissül. Hónap első és a harmadik hetében, kiesni pedig jellemzően hónap elején szoktak játékok.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az Ultimate az csak egy csokorszolgàltatàs. Benne van a Gold+PC+Console Gamepass.
Gondolom a Console GamePass azért élvez prioritàst, mert valamivel el kell adni + a PC GamePass elvileg még Beta.
-
banderasz77
addikt
A 360-as Spring Sale-ből csemegéztetek már? Van, amit kötelező behúzni?
-
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Van benne logika.
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudjátok, mass effect andromeda magyar nyelvű lehet?
-
icemad
nagyúr
Használ valaki Google Home-ot? Az xboxokat felismerte, de az istennek nem lehet vele semmit csinálni. Mi a trükkje? Nekem a be/kikapcsolás is elég lenne...
-
useless
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ha szóba jöhet nálad más alternatíva, akkor ez most igen jó áron van:
Nekem ez nagyon bejött!
ÁK ár általában: 30-40k között mozog
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vajon megér e annyit tényleg érdekel.
Főleg a késes játék (Five Finger Fillet), azt aggasztóan frusztráló végigvinni, már akinek sikerül persze egyáltalán..
Mindkettő a világörökség része..
Azért egy két apróságot megvettem, hogy legyen sikerélményem.

Amúgy jó kis cucc. 35 euró volt, de veszek még egy párat. Érdekes, hogy a Honeywell termosztáttal és az Lsc rendszerrel egyből barátok lettek.