Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Zoleee83 #109726 üzenetére

Én most a Tomb Raider: Definitive Editiont tolom, mert az nekem anno kimaradt, pedig PC-re is megvan (ismét a régi dal: Steam akcióban vettem szemtelenül olcsón, de sosem indítottam el... itt is megvettem már tavaly októberben, mikor a One S-t vettem, de csak barátnőm játszott vele pár órát, én nem).

Eddig nagyon tetszik. Hát a grafika a csinosítástól eltekintve továbbra is előző generációs, de attól még szép, cserébe jól is fut (néha azért van idegesítő frame drop, de többnyire teljesen simán fut). Én mondjuk a fejtörős részeket szeretem a legjobban, mikor azon agyalsz negyed órán át, hogy a viharban juss fel egy eldugott párkányra a kincsért, de a tűzharcok is rendben vannak és sok az átvezető videó is. Messze nem egy Uncharted, sem párbeszédekben, sem egyéb szempontból, de amikor akciósan ezer forint körül megvehető, akkor nagyon jó vétel.

Öcsém már végigtolta a Rise of Tomb Raidert is és azt mondja, hogy sokkal-sokkal jobb minden téren. Szóval már várom, majdnem azzal kezdtem, de inkább előbb végigtolom a rebootolt első részt is. Tekintve, hogy jó esetben van játékra napi 1-2 szabad órám és én az a mindent összegyűjtős, kimaxolós fajta vagyok, azért ez is eltart egy ideig... :D

Új hozzászólás Aktív témák