Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
State of Decay 2 trailer és a bevágások is az E3-as videóból vannak.
-
i@lex
őstag
Mindent lefo.ok. valamelyik magyar konzolbolt csapja ki a Project Scorpio Day One Edition-t előredendelőibe, és teszem is kosárba. Kíváncsi leszek melyik bolt lesz a leggyorsabb. Hajrá.

-
titi1990
tag
Kicsit idegesítő, hogy próbózzák ezt az ipari hulladék Mixert, de se Xbox-on, se az ios app, sőt még Safariban laptopon sem hoz be semmit, se hang, se kép, teljesen lehalt a rendszer. Míg youtube-on gyönyörűen megy minden hiba nélkül hd-ban...
-
Def26
félisten
Csak én nem értem, hogy ezt a dashboard dolgot minek kell évente újra variálni? :/
-
Bogyi007
veterán
Ez az ismétlő show kezd unalmas lenni - meg bosszantó is. A "nagy amerikai cég" ennyire méltat minket hogy semmi újat nem ad videók terén?
-
zzola
titán
Arról nincs még info, hogy a BF1 kap-e xox patch-et?
-
Bogyi007
veterán
Ennyire le vagyunk sajnálva mi európaiak, hogy dettó ugyanazokat a videókat kapjuk mint az E3-on?
És ennek még örülnünk is kellene? -
oriic
HÁZIGAZDA
És Forzából is az E3-as trailer...
-
IntelKiller7
Topikgazda
Na azért elég jó cuccokat sorsolgatnak.

-
Bogyi007
veterán
Srácok sógi azt kapta hogy meg lett jelölve a profilja miközben boxon nézte - közben itt a Pc-n is valami 18 éves karikás tartalomról kezdett el nyafogni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na hivatalos a Recore. Ingyen update minden tulajnak.
-
Siffredi
senior tag
Nektek számolja a spark-okat? Nekem nem növekszik a szám, attól tartok, valami gikszer lesz, mintha nem érzékelné, hogy bejelentkeztem...
-
Czimby
addikt
Mixerbe pc-n hol állítom a felbontást?
Eddig ment FHD-ban , de most annyi lett

Ok megjavult

-
IntelKiller7
Topikgazda
Itt a tréler
[link] Kíváncsi leszek
a filmeket imádom -
oriic
HÁZIGAZDA
LOL, kisebb megaton, Jurassic World játék. o.O Operation Genesis-re hasonlít leginkább.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Na ne. Jurassic Parkos játék? :0
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
akooos
veterán
Lehet nyerni egy AC Origins Collectors editiont is, ha mixeren nézzük
-
oriic
HÁZIGAZDA
PUBG trailer most tényleg ugyanaz mint E3-on?
-
Bogyi007
veterán
Nem igaz! Előbb volt hang kép nem és be voltam jelentkezve a mixerbe. Most van kép és hang szaggatva és kidobta az accountomat...
-
nagymadve
csendes tag
A Mixer is letérdelt nálam...
-
akooos
veterán
WoT, HALO Wars 2 DLC, de emlegettek egyedi kontroller nyerést Xbox Labsen, de az nyilván nem minden nézőnek.
-
Siffredi
senior tag
Nekem még mindig 5 perc a visszaszámlálásból...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Itt minden ok. Elmondták amúgy ajándékokat, de nem értettem pontosan.
Halo Wars 2 DLC van közöttük meg valami Commandos cucc. 
-
MrPeekaboo
senior tag
Nálam az 1080p nem megy, csak a 480.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Na nézzük, kíváncsi vagyok miket mutatnak plusba

-
r.levente75
addikt
Most kezdik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
twi452
senior tag
Nálam mixeren csak a chat pörög ezerrel.. már a video ablak se tölt be nemhogy a tartalom xD
-
pzstm
titán
Imádom a Brad Rossetti csávót (őt személyesen is ismerem, az Xbox Insider vezetője)
most tweetelte ki az alábbiakat:
"Watch the Gamescon Xbox One show on Mixer in less than 30mins for some free digital swag and more exciting news that may have leaked ):"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
norbi2010
őstag
Gamescom-on mire lehet számítani? Nem tudom megéri-e nézni.
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Xbox One 10-15 perc játékidő után kikapcsol. Áramtalanítani kell ahhoz hogy az ember újra tudja használni. Szerintem nem melegszik túl se a gép se a tápegység része.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Madoc
veterán
Majd összefoglalót kérnénk, mivel a tüzijátékkal egyidőbe lesz..
-
oriic
HÁZIGAZDA
90 perces lesz az esti konferencia.
-
oriic
HÁZIGAZDA
DLC-ket kapunk ha Mixeren nézzük az esti show-t.
-
-
Nordik
addikt
válasz
MunezXBK
üzenetére
Tehát eddig működött nálad a dolog.
Én most vásároltam a gépet és egyszerűen nem működik a dolog, nem tudom használni kolléga Live előfizetését minden más gond nélkül megy ahogy kell, ő is tudja tölteni az én jatekaim.Ez előfordulhat, hogy valami központi hiba és javítják? Mi a tapasztalat? Ti régi motorosok vagytok.

-
Nordik
addikt
Homeolas után mi lehet az oka, hogy nem érem el a társam Live előfizetését? Játékait stb elerem, de a multi nem akar menni. Valami beállítás lehet rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

![[link] [link]](https://pbs.twimg.com/media/DHrMVe0XUAEinUO.jpg)

l.skywalker
IntelKiller7