Hirdetés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Zoleee83
üzenetére
Ezek közül esetleg(!) amit megkaphat az S, az az HDR. (Illetve még az Atmost mondanám, de nem tudom, hogy ez hardveres tudása az X-nek, vagy szoftveres). A többi felejtős (gyakorlatilag S=FAT, szóval semmivel sem erősebb)
És nyilván azért írják mindenhol az X-et, mert az S-FAT kombón nem tudják javítani a látványt vagy a felbontást, hiszen a hardver erejét nem lehet szoftveresen megsokszorozni (értsd: egy patchel nem tudnak bele dupla ramot rakni
) -
EmThor
addikt
Final Fantasy XV elkezdése előtt érdemes megnézni a Kingslaive c. filmet? Köszönöm!
-
Zoleee83
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Köszi!
Pont most nézem én is, de az a kérdésem, hogy One S-en ez mit jelent az eredetihez képest, úgyértem mennyivel lesz szebb, mert csak a One X-et írják mindenhol?
Tervezem beszerezni az eddigieket, de várnék a végigjátszással, HA szebb lesz.
Xbox One X players can choose from one of three visual modes, including:
Native 4K: (full 3840 by 2160) for highest fidelity resolution
Enriched Visuals for stunning graphic upgrades
High Frame Rate for the smoothest possible gameplayNew Xbox One X tech enhancements for Rise of the Tomb Raider include:
HDR display support for more vibrant and accurate color representation technology
Spatial audio support, including Dolby Atmos, for true 3D audio
Enhanced texture resolution for Lara Croft, NPCs, and environments, leveraging additional memory offered by the Xbox One X
Improved anti-aliasing for immersive realistic detailsAdditional visual enhancements include:
Improved volumetric lights
Improved reflections
Enhanced foliage
Upgraded polygonal detail
Amplified texture filtering -
pzstm
titán
How Rise of the Tomb Raider on Xbox One X improves over PS4 Pro
Digitalfoundry részletes elemzés
-
Bishi
tag
Téves. Bocsi.
-
Bishi
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem teljesen értem, de nekem nem ingyenes a szállítás, azaz nem ír szállítási díj tételt, de a 249 eur-ból lesz 265.73, ahogy tovább lépek a cím megadásához.
-
Barell
őstag
Sziasztok Xbox One S 1TB Forza Horizon 3 Bundleben mennyire necces 99e forintért újonnan? Illetve mennyire lenne érdemes most konzolt venni? Lehet hogy jobb lenne az ősszel, hátha lesz bundle valami új játékkal esetleg még nagyobb leárazás?
-
adrian94
őstag
Hol tudom bevaltani a gold elofizetesem? Probaltam az xbox.com-on is, xboxon is de mindenhol hibat ir.. A kod el!
-
Janusz001
őstag
Én a black friday ba sok bizodalmat nem fektetnék, tavaly is volt nemulass pár webshop ba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pzstm
titán
[Minecraft beta on Xbox One features mouse and keyboard support]
Talan nem ez az utolso jatek

-
Bogyi007
veterán
Nincsenek kósza pletykák már a szeptemberi GwG címekről?
-
Zoleee83
addikt
válasz
Bishi
üzenetére
Én csak tippet mondanék mert senki sem tudhatja előre, de ha engem kérdezel és nem sürgős várnék egy Black Friday-t, ilyenkor jó akciók, bundle-akciók szoktak lenni.
Túl nagy esést nem vizionálnék, a régi FAT-ek már kifutottak, max beragadt készletek vannak (drágák is sok helyen), ezt váltotta az S, de jellemzően az S is 80k környéke.
(Nov. 7.-re tippelek egy PS árvágást, HZD-vel egybekötve és amiatt, de ez nem ide tartozik) -
Bishi
tag
Tesóm szeretne venni XBOX-ot, nem XOX-et. Tudtok valami jó ajánlatot? 1 TBs gép kéne. Illetve szerintetek eshet még erősebben mostanság az XO-k ára az XOX miatt?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem. Open NAT-om is van.
-
Zoleee83
addikt
válasz
csucsu52
üzenetére
Igen létezik és hibátlan, sőt ha van Android telefonod , (de gondolom Iphone/Win Phone is tudja ugyanezt) és ráböksz jobb felül a telefonon a share-re, feldobja hogy kiteszi Xbox One -ra a képet Full Hd-ben.
Naggyon jó fícsör! Szeretem
Szerk.: az App részen tudod letölteni, nem a Storeban, hogy melóhelyről megy-e a letöltés azt nem tudom, nekem nem, de elképzelhető hogy instant neked lehúzza, bár pikk-pakk kész.
-
NyMRooD
addikt
válasz
PappZ75
üzenetére
1. Sajna az alap van és S nem minden esetben éri el a fullHD felbontást a one x-re pedig nem minden jön majd 4k-ban (de legtöbb játék minőségbeli különbséget fog mutatni one X-en).
2. Mivel egy generáció jó esély van rá, hogy ugyan addig lesznek támogatva, de eddig még nem volt félgenerációs lépés sosem így nem nagyon lehet megjósolni.
3. Lásd előző válaszom második felét (egyébként a pletykák azt mondják PS-nél nem lesz új generáció még legalább 2 évig, itt meg szerintem még legalább egy évvel tovább, mivel most Sony lesz teljesítményben lemaradva) -
twi452
senior tag
válasz
PappZ75
üzenetére
pl az új assassin's creed játéknál az x-en nagyobb lesz a látótávolság és egyéb dolgok is szebbek lesznek mint a sima one verziókon.
Nekem van tmx-em..igaz eddig csak pc-n játszottam vele, boxom még nincs én megvárom az x-et.
Eddig vegyesek az érzéseim a kormánnyal kapcsolatban.
Finoman de érezhető h darabos a fogaskerekek miatt. Illetve Forza horizon 3-ban nem teljesen jó élmény vele mennie. Ezzel szemben project carsban nagyon élvezem vele a csapatást.
Tudom ezzel pont nem segítettem semmit
-
PappZ75
tag
Sziasztok!
Öregedő Xbox 360-ast váltanék lassan.
Kérdésem X-es vagy S-es? Tudom 4K kontra fullHD.
A kérdéseim igazából az alábbiak lennének:
1. Gyakorlatilag csak felbontásban van különbség? Főleg új és nem felskálázott játékok esetén?
2. Élettartam. Elképzelhető hogy az X az erősebb hardver miatt tovább életben fog maradni, mint az S, vagy XBOX ONE nyugdíjazza azonos időben mind az S-t mind az X-et?
3. Vajon mikor jelenik meg az új konzol, azaz a ONE utóda? PS esetén 1 év múlva már rebesgetik a teljesen új konzolt. Tehát nem igazán örülnék, ha 1 akár 2 év múlva nyugdíjba vonulna a most piacra dobandó konzol. Lássuk be 360 is szinte azonnal leült a ONE megjelenése után.Nekem azért is fontos a fentiekre a választ, mert nem mindegy hogy 1 TB-os változat esetén 80, vagy 160e Ft lesz a csere és ugye fontos kérdés, akkor hogy meddig is lesz ez...
Kicsit másabb, fiamnak venném, kormány is felmerült, FFB nélküli nem igazán hoz, 2 típust néztem:
a) Logitech G920 Driving Force 80e Ft környékén
b) Thrustmaster TMX Force Feedback 55e Ft környékén25e Ft is számít. A fiam még némileg fiatal gy inkább árkádabb stílust kedveli, de pár év múlva ez változhat.
G920 tényleg ennyivel jobb? Nekem fontos a könnyű kezelhetőség, kompatibilitás és nem utolsó sorban, hogy kontrollerhez képest adjon azért pluszt...Köszönettel várnám segítségetek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gépeim:
Két FAT után Slim 2TB, majd FAT, most vissza Slim 1TB-ra.
Cserebere oka meg egyszerű, jó árakat kaptam a gépekért. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
l.skywalker
üzenetére
A 2TB-os premiergépet már korábban egy FAT-re, most visszajött a Slim, ami 1TB-os.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Jegesmaci90
üzenetére
Bőven.
-
Jegesmaci90
kezdő
Sziasztok
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
akooos
üzenetére
A Bandai Namco csak a kiadó, a játékot a lengyel 'The Farm 51' készítette.
Nem is lehet igazi horror egyébként, mert csak 16+-os.

Szerk.: Ja, ráadásul ez az a játék, amelyik az Ariana Grande koncerten történt terrortámadást reklámra használta fel. (Persze nem expliciten, csak álszent módon bejelentették, hogy emiatt eltolják a megjelenést egy hónappal; nyilván kegyeleti okokkal magyarázva.)
-
Czimby
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Az egy érdekes storyval megáldott thriller, tényleg leköti az embert, de nem ijesztő szerintem se.
Anno az Undying az jó volt, jöhetne valami hasonló újra... -
LedyGyuszi
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
csodálatos...

-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Erre a Smartglass alkalmazás is tökéletes, vagy ha szerzel egy távirányítót a konzolhoz azzal is lehet frankón a menüben mindent csinálni...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Solution 1: Make sure you're connected to Xbox Live
If a completed achievement hasn't appeared online after 72 hours, your console may not be connected to Xbox Live. If you completed an achievement or challenge while offline, you won't receive related notices or rewards until you connect to Xbox Live. Once you connect to Xbox Live, try unlocking the achievement again.

-
LedyGyuszi
addikt
Sziasztok!
Sajnos az offline "szerzett" acsikat online nem kapok meg...Olyan, mintha nem is teljesítettem volna...
BF1, Sniper ELit 4, AC Syndicate...
Vki más is járt így? Esetleg megoldás?thx előre is

-
akooos
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én a Get Even című remekművet tudom ajánlani. Eszméletlen hangulatos játék. Egy része egy elmegyógyintézetben játszódik. De ne feledd, ebben a játékban semmi nem az aminek látszik. Rövid, de lebilincselő és nem túl könnyű. Pszichológiai horror, de nem az. Sima shooter, de nem az. Egy remekmű! Bandai Namco a gyártó, ha mond valamit

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
És a Sea of Thieves-ben lehet vele mozgatni a figurát...

-
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Na az is jó játék volt, bár elég kevés ijesztgetős elem volt benne (legalábbis számomra)
(#109440) Gombinyó: Nekem az preorderes volt, 2 nap alatt végigvittem, baromi hangulatos, fosatós játék volt, bár a dlc, vagy seasonpass, vagy mi a túró kimaradt, az ha akciós lesz, majd pótlom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Dark Souls inspirálta TPS kardokkal meg lőfegyverekkel.
Eddig úgy volt csak PS4, de XO-ra is jön meg PC-re is. -
l.skywalker
Topikgazda
A mai nap számomra megdöbbentő felfedezése, hogy USB-s billentyűzettel lehet a box menüjében ugrálni és szövegbevitelre is pont alkalmas (angol kiosztás of course)...
Biztos sokan tisztában voltatok ezzel eddig, de nekem ez wow.
-
Gombinyó
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
A Resident Evil 7 is nagyon jó. Pont a napokban értem a végére.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
sugarforce
üzenetére
Haggyábékén... PC-n egy ilyen játék volt amit végigtoltam a F.E.A.R.
-
sugarforce
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
akkor probald ki az outlastet.

-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
MasterMark
üzenetére
Én már csak ilyen csirke vagyok

Amúgy az volt az egyik, amire azt mondtam, hogy csak azért is végig fogom játszani, de már a legelején amikor , hogy KELL EZ NEKEM?a kocsiból kiszállva el kellett sétálni a világítótoronyig, már akkor úgy voltam vele De mindenki annyira dicséri, hogy végig kell vinnem...
-
MasterMark
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az Alan Wake??? Hat milyen baba lelked van neked?
Az Alan Wake meg csak nem is horror, inkabb thriller, de nagyon felni attol sem lehet. Illetve pont annyira, hogy a jatekban feny kozeleben megnyugodj. -
eL Geri
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Melyik ijesztgetős játékokat próbáltad? Miből találtál trialt/ demót?
(Én végül csak megvettem az alap The Evil Within-t... csak még nem sikerült helyet csinálnom neki a vinyón
) -
Zoleee83
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pedig nincs is attól jobb, kávé se kell, csak egy jó Evil Within/Layers of Fear/Observer...

-
Zoleee83
addikt
Rainbow Six Siege FREE WEEKEND begins August 24.
Thanks to an upcoming free weekend that runs from August 24 through August 27 on the PS4, Xbox One, and PC (via Steam and Uplay). All progress earned during the free weekend will transfer over to the full game, which will be 50% off from August 24 to September 4.
Na pont nem érek rá ezen a hétvégén :/
-
Zoleee83
addikt
Bethesda fejlesztők meséltek Gamescom-on kicsit a Wolfeinstein II-ről.
Azt a pakkot hozzám vághatnák.

-
Jovanny2
őstag
válasz
Madoc
üzenetére
Azaaaz.
Pont lesz@rom, mit hallotok (amúgy nem, ezért nem nagyon használom), a fülesnek szuper a hangja. Az a baj, hogy ez 360-hoz volt, és a BT modulját úgy kellett összehekkelni a One kontrollerével. Sajna nem elég jól árnyékolt kábelt használtam, és ezért van szar hangja a chat-nek. Maga a füles viszont világbajnok. Simán hallod hátulról settenkedni az ellent...Naaa, ezért kéne venni egy ilyen PX5-öt 20-ért, de épp gyűjtök valamire.

Home partner innen rendelte elő az X PS-t. Fura ezt leírni az Xbox fórumban.

-
Madoc
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szoktunk partizni és az egyik fülese az borzasztóóó 
-
Jovanny2
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem az elődje van. Napokig bírja a fekete Eneloopokkal. Nagyon sokáig, tényleg. Haver vett is egyet gyorsan, de nekem még jó a régi. Az is 7.1.

-
Bogyi007
veterán
Meg is kerestem a Burnout 3 Intro-t
Találtam egy vicces reklámot is hozzá:
Egyébként annyi játék kapott Remaket, olyan kár hogy ebből nem jött. Egy mai látványvilággal (pl új Frostbite motor) mi durva dolgokat lehetne megcsinálni ezzel a játékkal...
-
Zjunior
veterán
Hol a legolcsóbb most az új cod ww II digitálisan?
-
Bogyi007
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Wáóó! Wáóó! Wáóó! Wáóó!

Burnout 3 és Darkwatch!!! Baszki ez kurta jó hír!!!!
Még kérek egy Black-et s egy Bloodrayne 1-2-t ebbe az XCBC listába és akkor maxima elégedett leszek!!!Bocsánat mindenkitől de szerintem én most megyek bevenni a bogyókat (
) mert "kicsit" megzakkantam ennek a hírnek hallatán. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pelenka35
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem tudom,de ha egy töltéssel megy 8-12 órát az már elég

-
Csapoati
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Akkor ez így hogy? Mindenhol 25-ét írnak megjelenésre.

-
pelenka35
őstag
TURTLE BEACH EAR FORCE PX5 HEADSET Akcio
Nem tudom megéri-e ,de hátha valakinek kell

-
zsolti72837
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

valaki csak mondd valami okosat majd
jó lenne ha helyre hoznák... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eddig úgy volt csak PS4, de XO-ra is jön meg PC-re is.
Az Alan Wake meg csak nem is horror, inkabb thriller, de nagyon felni attol sem lehet. Illetve pont annyira, hogy a jatekban feny kozeleben megnyugodj.