- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
nesh20
aktív tag
válasz
tiv83us #21300 üzenetére
Ha valóban így van akkor elnézést kérek.
Az első részt néztem meg hogy viszi e a 360, csináltam egy karaktert elindult a játék kb két-három mondatot beszéltem egy csávóval és ki is léptem.
Lehet ha többet játszok vele Nekem is feltűnik hogy játszhatatlan XBOX 360-on.
A második részt meg se néztem -
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #20530 üzenetére
Csak egy tipp, lehet, már próbáltad.
Nekem a TV csak akkor enged Optimal resulotiont választani, ha a TV menüjében a bemenetet elnevezem PC-nek, vagy GAME-nek. Ha el lehet nevezni a TV HDMI bemeneteit, akkor próbáld meg ezt. Ha próbáltad már, akkor egyelőre nincs több ötletem. -
eddie17
addikt
válasz
tiv83us #20530 üzenetére
Engem ilyen képek fogadnak.
Katt katt
Szerintem is a felbontás dologgal lesz a probléma. Ha tényleg nem tudod külsőleg állítani a felbontást, akkor szerintem azért nem tudja belőni úgy ahogy kellene. Mert pl. az én tévémnél lehet külsőleg állítani, de faterénál már nem, és neki sem megy natívban. De azért mérget nem kell rá venni, de így tűnik logikusan a tapasztalatokból. -
Djuree
félisten
válasz
tiv83us #20414 üzenetére
simán elbír bármit a box. csak úgy kell megírni a játékot. a mai pc-s játékoknak nem azért nagy a hardverigényük mert csak így lehet megírni. a pc játékgyártók szerződésben vannak a hardvergyártókkal. ha kiadnak egy új pc gémet, akkor ha játszani is akarsz vele megfelelő grafikával akkor venned kell hozzá hardvert is. ékes példa a dirt ami a fullos pc-men 8800gtx-el ment csak fullon de még így is lassult néha, és nem volt olyan szép mint x-en
az x-ben meg sokkal gyengébb vga van, mégis elment csumán és gyönyörű volt. ennyi. x-re jobban írják meg a programokat, mivel nem lehet bele hardvert venni, ha nem menne el rajta, nem venék meg az adott játékot. ennyire egyszerű. ezt john carmack is elmonda, aki pedig peppet ért hozzá, hisz engineprogramozó, ő azt mondta még legalább 10 évig a legjobb játékokat is át tudják normálisan programozni x-re, ami már ha az egy pc lenne, már arra sem lenne elég hogy feltelepüljön rá a játék
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #20356 üzenetére
Nem tudom, nemismerem az ottani viszonyokat.
De az biztos, hogy itt ma magyarországon senki nem kap 20k-ért használt, működőképes, garanciális Xbox 360 Arcade-ot, legalábbis én ilyen hírdetést még sehol nem láttam. Ettől még létezhet, és ha valaki mutat ilyet, akkor elfogadom -
bwoay
nagyúr
válasz
tiv83us #20314 üzenetére
"Esku abba hordanam reggel a fankot meloba
"
na, hát nem is mondtad, hogy zsaru lettél!
ti meg rohadjatok meg , Dead Spaces buzik!
Tegnap munka közben egész nap ezen járt az eszem,
alig vártam, hogy hazaérjünk Pestről,
erre látom, hogy PSN-en nincs fent
a piactérről meg egyelőre nem tudom lehúzni,
mert nyomorult silveres vagyok! Úgyhogy mindenki nyalja meg! -
Fusion01
tag
válasz
tiv83us #20290 üzenetére
Hi.Lehet megváltozott az IP-dPróbáld meg egy másik böngészővel.Vagy.
Menj a Get Your Gamecard-ra és jobb oldalt közép tájon lesz h Already Member? Sing in here.(tudom ugyanoda vezet de hátha müxik)Lehet hülyeséget írtam de legalább leírom hátha jó lesz.
más: Kipróbáltam h xbox.com-ról elindítom a letöltés boxra és nagyon fainul megcsinálták.
Annyi volt h átkellett állítanom az internationalt Hungaryról United Kingdomra.
Szerintem nézzétek meg, próbáljátok ki nagyon zsíííííír
bye -
HagaNRG
őstag
válasz
tiv83us #20245 üzenetére
A TV-kkel én is régóta szemezek.
Mostanában tűnt föl, hogy két éve nyáron örültem, hogy 100-ért kaptam egy 82-es CRT-t, most meg annyiért bármilyen márkás alap 82-es LCD is megvan.
Csak most kicsit másabb a helyzet, mint anno, ugyanis itt egy méreten belül nem gyenge áreltérések vannak így nem árt kicsit utánaolvasni, mielőtt tv vétel lenne.
Most csábít nagyon egy Pana 42-es plazma, másfél éves, 350 ezres számla van róla és 120-at kérnek érte.
Ahogy olvasom bizonyos méret alatt még felesleges a fullHD, nem fog kijönni a különbség. Az az igazság, hogy boxon kívül nem nagyon tudnám kihasználni még a nagy tv-t, ráadásul félek, még a DVD-k is csúnyábbak lennének rajta, mint a CRT-n.
Azt hiszem várok még fél, talán egy évet is, lemaradni semmiről nem fogok, most meg komolyabb dolgokra kell a pénz. (nősülés, meg egyebek).Beírom ide is, ha valakinek van zsír állapotú Fifa 08, vagy 2009 akár, Miskolc, Nyíregy környékéről, légyszi írjon egy privet. (esetleg pest is szóba jöhet, ha a rokonokkal megbeszélem, hogy hozzák el nekem).
Köszi!
-
Mr.Grincs
veterán
-
spammer
veterán
válasz
tiv83us #20206 üzenetére
Ahogy a gamer365.hu -n található cikkben is írják, egy hatalmas kihagyott ziccer. Jó a játék, szép is, de elejétől a végéig ugyanaz, és hiába a sok épület, kijelölt útvonalon kell haladni, csőjáték.
Pedig volt benne lehetőség, de sajnos ennyi lett, majd talán a 2. rész. És kb. 5-6 óra az egész. Ha el tudod adni vagy cserélni utána, akkor azért szerintem érdemes 1x végigtolni, mert azért valóban új stílus, csak hát na, kár érte..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
tiv83us #20184 üzenetére
Igazad van teljes mértékben ennyiért nem szabad otthagyni
És van akkor megint 3 év garid biztonságban.
Én is azon gondolkodtam, majd hogy ha behal a boxom, igaz most cseréltek benne dvd driveot garanicában, meg volt 3 led is, akkor veszek egy újat a gari miatt, egy Arcadot vagy egy premiumot, attól fog hogy van pénzem. De ez még odébb van de, úgygondolom ez jobb megoldás mint szereltetni pénzért, kivéve ha gariba tudják orvosolják a dolgot.
Az enyémre 2009 dec 15 ig 3 ledre gari van szóval van még időm bőven. Addig meg még, biztos olcsóbb is lesz pár ezer Ft tal/ vagy $-ral az összes "fajta" xbox 360. -
-
-
eddie17
addikt
-
zsocy
őstag
válasz
tiv83us #20030 üzenetére
Hát ez már bennem is többször felmerült... Elromolhat ez-az, lefagyhat amaz, poros lesz, elkopik, mindig ezek a szorongó gondolatok és kérdések...
Ez csak egy tárgy. Lazítanod kell, hagyni hogy betöltse a funkcióját, különben sosem leszel boldog vele
Az van érted, nem fordítva!
-
HagaNRG
őstag
válasz
tiv83us #19847 üzenetére
Nyilván nem magyar idő szerint járatják az óráikat az MS-nél, de UK regeseknek UK idejük van, ott csak egy órával vannak hátrább, tehát elvileg menni kellett volna.
Egyébként tényleg lehet ilyenkor nem kicsi túlterheltség, most meg azért nem merem bekapcsolni a gépet, nehogy telepítés közben lefagyjon, vagy valami.
-
Peat;)
veterán
válasz
tiv83us #19789 üzenetére
Én próbáltam egy köztes hozzászólást azért, abból nem is lett balhé. Nah de visszaolvastam ha már benéztem [link] , szerintem ez inkább csúsztatás mint az hogy ps3-at nem rezgős kontrollerrel adják..mert rendben hogy már azzal adják de az eddigi tulajokat ez valahogy nem érinti és erről az inforól le lehet maradni. De a demo sosem volt fizetős a live!-en ha jól tudom, hanem a szokásos goldosok előbb kapják meg, mert ők kiváltságot élveznek értelemszerűen. Ettől függetlenül nem volt az olyan durva balhé, csak kicsit
-
-
Keksz
senior tag
válasz
tiv83us #19623 üzenetére
En egy ilyen erositore gondoltam:
http://avplanet.hu/RX-V363Ebbe betoltom a kepet es a hangot (egyszerubb lenne hdmi-n keresztul mind2ot, ha a box tamogatja), majd lenyomja a tevenek.
Ezt csinalom meg a szamitogeppel is, hdmi-n a kepet, es optikan a hangot, mert az alaplapi hdmi kimenetem csak ket csatornat bir, Vagy ha lemegy a 48xxx szeria ara akkor az mar tudja a 8 csatornat is hdmi-n keresztul is, bar ahogy olvasgatom jo lesz ott az optika is.
-
spammer
veterán
válasz
tiv83us #19426 üzenetére
Máshol is olvastam, hogy panaszkodtak. Ezek szerint szériahibásak. Még jó, hogy nem volt rá zsetonom
Így marad a Les Paul majd egyszer ha találok jó áron, vagy akár a régi X-plorer gitár.
GOW2-t kivégeztem tegnap. Tényleg olyan, mint amilyennek mondták: "Bigger, better and more badass"... Újdonság nem sok, de azért odavágott néhány helyen rendesen
-
heihachi
addikt
válasz
tiv83us #19398 üzenetére
Ah, örök vita, olyan ez, mint a PS3 vs Xbox 360. Egyrészt sose fog eldőlni, másrészt felesleges
Stúdió körülmények között, műszerekkel kimutatható különbségek vannak, de egy otthoni házimozi szettben, hacsak nem kerül több millió forintba, tutira nem jön ki. Pontosabban általában csak akkor jön ki, ha már eleve van minőségi különbség a hangsávok között, ami a lemezen van (pl. nem ugyanabból a forrásból készül). Igazából a DTS kevésbé tömörít, így nagyobb a sávszél igénye is, de a DD tömörítési algoritmusa klasszisokkal jobb, ezért is lehet kisebb. A DD hang általában halkabb, mert legtöbbször alkalmaznak beszédnormalizálást (kapásból -4 decibel), ráadásul a DTS kódolók a mély hangokat erősítik (kevesebb, mint egy decibellel), ettől kicsit "ütősebben" szólnak, ráadásul ez a hangerő különbség, már eleve elég ahhoz, hogy egyszerűen átkapcsolva a másik hangsávra, jelentős különbségeket halljon a nem "audio-fil-fül".Xbox 360-on játékoknál talán a DTS-t választanám, a sávszélesség és tárhely igény ott nem fog gondot okozni, bár én leginkább azt tudom elképzelni, hogy erősen játékfüggő, melyik fog jobban szólni.
-
zsocy
őstag
válasz
tiv83us #19400 üzenetére
Az én cuccom is tud DTS-t, de a boxnál még nem láttam hogy használná, csak a dolby digital-t.
Ha tényleg tudja akkor érdemes legalább kipróbálni, bár a játéknak is tudnia kell a dts-t hogy tényleg abban szóljon. Ha a Rock Band-ed tudná, azt biztos észrevennéd, szóval ha felébredtek próbáld ki.Egyébként nem rossz ez a Sony, de ez még nem igazán az a kategória ahol lényeges különbség van a kettő között. Ha egy nullát (vagy kettőt) az ára mögé írsz, ott már van
Próba-cseresznye.
HagaNRG : igazad van
Én a Gladiátornál pont hallottam hogy máshogy szól, de ha jó a keverés kiviszi az ablakot bármelyik. Az én alap cuccomnál valahogy tisztább a DTS.
Egyszer láttam BluRay filmet havernál Denon erősítőn Dali hangcuccal, projektorral vetítve, na az maradandó élmény volt -
zsocy
őstag
válasz
tiv83us #19398 üzenetére
A DTS sokkal jobb, de nagyon sok függ a te hangcuccodtól is.
A DTS-nek magasabb a bitrateje, több helyet is foglal általában a lemezen, de ettől dinamikusabb is lesz.
Kevésbé jó hangcuccon is kijön a különbség, nálam a DTS sokkal nagyobbat üt, valahogy erősebbnek érezni.MOD-ot nem küldünk google-ra, mert ő meg pihenni küldhet minket cserébe
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Revolut
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Digital Lemezmeghajtó nélkül 1 TB 24 Hónap Garancia
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest