- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
HagaNRG #25205 üzenetére
Én a 08-al toltam, amikor még volt próba Live-om, ott tudtam nyerni simán. A 09-et még nem próbáltam Live-on (mi több, nincs is meg még). Bár a sima nyerés relativ, volt akit simán meg tudtam verni, volt akinek az utolsó pillanatban rúgtam egy gólt. És persze voltak vereségek is.
-
dunc
nagyúr
válasz
HagaNRG #25205 üzenetére
A Fight Night Round 3 live se kutyafaxa ,annyira meggyaláznak,hogy többet nincs is kedved kiprobálni!!!! Hiába vannak pro gamerek akiknek nincsa játékok kivüli élete,de ne is akarj olyan lenni,én is csak alkalmanként játszok...(inkább kondi,számtech,bringa)
Ha meglesz a fifa akkor játszhatsz velem ,hogy visszanyerd az önbecsülésed,mert engem biztos halálba gyaláznál(soha nem fifáztam) -
Djuree
félisten
-
_ak_
addikt
válasz
HagaNRG #24784 üzenetére
Thx, megpróbálok vmi ilyesmit keríteni.
Djuree: abban reménykedem, h vmi olyasmit találok ahol van némi utasítás is. gow-ban vettem észere, h vmi nem igazán jó, de nem sikerült faszán beállítani, de ha azt sikerül belőni korrektre szerintem a többi gamnek is megfelelne az.
-
p_milan
aktív tag
-
p_milan
aktív tag
-
p_milan
aktív tag
válasz
HagaNRG #24012 üzenetére
Tud lejátszani avit pendriveról. Lehet, hogy kellene hozzá mégiscsak a frissítés. De ha beírod a keresőbe, hogy avi (lejátszás) akkor kidob egy csomót a fórum, volt már párszor téma.
Illetve megnézhetsz más kódolású avit. Van olyan amit csak spéci kodecekkel lehet lejátszani, ami boxon nem elérhető. (Bár szerintem nem ezzel lesz a baj.)
-
nesh20
aktív tag
válasz
HagaNRG #20624 üzenetére
Várható, de javaslom hogy ne várd mert nagyon sz@r !
Tegnap próbáltam ki PS3-on. A hangok mintha egy farmon lennél és pont etenék a teheneket vagy mit tudom én, de először azt hittem hogy a közelben egy tehén csorda van és az múúgat aztán rájöttem hogy ez a motor hang
Graf nem v.mi nagy szám. Az irányítás elég érdekes.
Ettől függetlenül persze majd nézd meg elvégre ezért van a demó hogy kipróbálhasd.
Csak egy véleményt írtam. -
Kasza08
őstag
válasz
HagaNRG #20545 üzenetére
Hát végig vittem 4 nap alatt, most mitcsináljak?
Nem is akartam, illetve nem is ezt akartam megvenni, de ez volt akciós, muterékat meg nem akartam leterhelni.
Megvárhatnám a karácsonyt, hogy akkor egy Undercover legyen a fa alatt, de ez az egyetlen egy játékom van, és még van sok, amit ki akarok pörgetni.
-
Kasza08
őstag
válasz
HagaNRG #20202 üzenetére
na jó, de dvd filmet csak megnézed passz...sokkal egyszerűbb letölteni mint elmenni érte és semmi különbség nincs másolt és eredeti közt.
de aki buta (tudok példát mondani) és másolttal játszik nem mer livera menni mert bannolják. 8k-ért szerintem átlehetne téríteni az embereket az eredetire (jó példa vagyok rá én, most átneveltem magam, pedig nincs árcsökkenés). -
Djuree
félisten
válasz
HagaNRG #20202 üzenetére
húhúú én anno nagyon durva pénzeket kerestem vhs másolással. volt 2 videóm (ez anno nagyon nagy érték volt) és azzal toltam otthon nagyüzemben
volt videotéka amiben csak másolt! filmek voltak. borító semmi, csak tollal ráírva a filmcím a kazetta oldalára
mekkora feeling volt, mentünk télen a hóba a 2 sarokkal arrébb lévő tékába, hoztuk ki zsákszámra a filmeket és másoltuk át őket, nemriktán 10 példányba
azért a fejcserékkel keresett rajtam a tv szerelő elég sokat
mostmár tékába sem járunk, neten miden fent van...
mit szerettek ti a teniszben? ilyen unalmas sport nincs mégegy
mod: ma vettem eredeti pc gémet 4000ft-ért, wolrd in conflictot. multiban isten király gém. ahogy robban az atom az hihetetlen durva, mindenkinek látnia kell...igaz csak azért vettem meg mert másolttal nem lehet multizni, de a singlit másolttal toltam végig -
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #20194 üzenetére
Egyrészt ez nem magyarázat semmire, hogy néhány sznob drágábban vesz bizonyos esetekben szarabb terméket.
Másrészt nem kell olvasni, át is ugorhatod ezeket a hszeket, ettől még igaz marad.
Harmadrészt, nem duplázódik évente a PC konfig igény. Azzal a konfiggal, amivel januárban maxon toltam a gémeket, most is ugyanúgy maxon tolom a gémeket. Semmi változás. Az, hogy félévente - évente megduplázódik a hardwerek teljesítménye, nem jelenti azt, hogy rögtön szaladni is kell, és cserélni, mert a szoftverek nem fejlődnek hozzájuk. Amelyik szoftver igényli a komolyabb vasat (jelenleg), az általában az optimalizálatlansága miatt teszi, és nem azért, mert olyan magasan előremutató technológiát vonultat föl (tisztelet a kivételnek, ami egyelőre egyetlen játék sem).
A gyártók nem máltai szeretetszolgálatok, ez igaz. De a felhasználók sem (lásd még warez).
-
dunc
nagyúr
válasz
HagaNRG #20194 üzenetére
Aranyos dolgokat írtál,csak semmi köze a mondokámhoz,de azért csak nyugodtan mond el ami bánt...
Nem is a szeretett szolgálatról van szó,hanem az írreális magas konzolkiegészitő árakról,szerintem ha megnézded az arcade pack,és a 60 gb pack közötti árat akkor kiszámolhatod a 60 GB winyo árát,ami szerintem + 20% al a reális ár lenne,de amig az MM-be pl 40 K volt egy 20 GB -os winyo 3-4 hónapja azért borzolja a kedéjeket...tanuság nem szabad venni arcade packot,csak fullos csomagot amibe van winyo,és más egyéb kieg.
Ja az aple fanya cucc a legkisebb típus is k jól szól.és ér valamit a gyári füles is ami az mp3-ak nál feletébb ritka ,no name mp3= fülhallgató csere. -
heihachi
addikt
válasz
HagaNRG #19409 üzenetére
Az Assassin's Creed-es beszámolóddal nagyon nem értek egyet. Egy mai szinten már középkategóriás PC-n (E6750+8800GT+2giga), olyan gyönyörűen fut az AC, hogy öröm nézni. Élsimítással, anizotropikus szűréssel, 1280*1024-ben, full graffal. 30 alá nem nagyon megy, se toronyból nézelődéskor, se városban járkáláskor. Egyike, az igen szépen futó PC-s játékoknak, amelyek még szebbek is mint a boxos verzió. Sőt, remekül kezeli a boxos kontrollert is.
Ennek ellenére be akarom szeretni Xboxra, hogy TV-n, fotelből, hátradőlve tolhassam
-
-
capafog23
őstag
válasz
HagaNRG #19578 üzenetére
Kipróbáltam a dombokon hegyeken. Reménykedtem hogy nem lesz annyira fos, de az lett. Játszottam vele tegnap este 3 órát, (hát nem egy forza2, pgr4) szóval nekem már ott leesett az állam hogy 200-al beveszed úgy simán a kanyart full gázzal kipörgés nélkül mondom aha, persze (arcade)
Egyedül ami bejön benne az hogy viszonylag sok autó van benne és jól lehet vizuálisan tuningolni őket.
Nagyobb rendőri üldözésem még nem volt, csak olyan ahol rongálnom kellett. (Ugyanúgy vannak ilyen lerombolható épületek amitől a rendőrök instant halnak) -
30z.Samu
félisten
válasz
HagaNRG #19578 üzenetére
Nálam is volt hasonló, a Burnout-ot próbáltam ki, de közben tátott szájjal figyeltek mögöttem a kisgyerekek. És ugye az hogy néz ki, hogy a nagy ló játszik (19), a kicsik meg nézik (kb 5-6)?
Meg olyan is volt, hogy pár kb velem egy korú gyerek tolta ott a Pro Street-et. De tuti volt nekik is otthon Xbox, mert nem éppen amatőr módon vezettek!
ggf8600gts: Én szeretem a 2. vh-t, de a CoD 5 multija nem egy nagy cucc. Single-ben nem adtak ki demot? Azt megnézném.
-
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG #19386 üzenetére
Tescoban nagyritkán ki lehet fogni jó dolgokat, de átlagosan nagyon drágák ott a cuccok. Hallottam már NHL-ről (nem tudom melyik volt) 1000 Ft-ért, viszont ahányszor odamegyek mindig csak a drága cuccok vannak.
Fifa grafikáról : Ha te is azt mondod hogy nem látsz különbséget a 07 és a 09 közt akkor csak nem változott olyan nagyot az a motor, nem?
-
Kasza08
őstag
válasz
HagaNRG #19301 üzenetére
A mostani hangrendszeremet egész olcsón megúsztam (ingyen), behoztam a nappaliból, fater úgyis csak rádiózásra használta.
Persze ez így a játékélményen lóf*szt se dob, talán csak annyit, hogy amikor valami robban CoD4-ben, akkor azt átlehet érezni. Egyébként 8 négyzetméterre elég ez nekem, zenében nagyon jól szól -
Mr.Grincs
veterán
válasz
HagaNRG #19301 üzenetére
Djuree: Akkor én sem pnaszkodhatok, nekem is van bőven ami zabálja az áramot
HagaNRG: Azt hiszem pont én írtam hogy bekavar a sok játék. Van 5 db gémem és csak eggyel játszok. Ha másikba fognék nem érdekelne már
Így tűrtőztetem magam. Egy seggel csak egy lovat lehet megülni.
-
-
mergal
aktív tag
válasz
HagaNRG #19157 üzenetére
Szia! Nem olyan mint a vatera. Nincs részesedés. Az hogy megkapod a cserébe szánt gamát az csak a szerencséden múlik illetve az cserélő becsületén! Ott venni érdemes inkább. Cserére gamestart.hu vagy überkonzol.hu. Persze ráfizetni mindig kell de ez a legjobb megoldás néha ha nem akarod hogy a játékod teljesen érték vesztett legyen, ugyanis a fórumok igen keményen viszik le az árakat....
-
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG #19156 üzenetére
Nem is szabad játékot venni MM-ben, max megnézni érdemes ott a kínálatot és a dobozokat.
12 - 13ért már meg lehet kapni az újakat is, fóliásan, hivatalosan is. A FIFA09 Itt például 11990.
Basszus, Guitar Hero gitárt szerezni majdnem lehetetlen küldetés. Vagy drága, vagy játékkal van, vagy csak simán nincs.
Tényleg, GH : World Tourt láttatok már boltban? Elvileg létezik belőle egy gitáros, dob nélküli bundle is, csak nem ebben az országban szerintem
-
zsocy
őstag
válasz
HagaNRG #18794 üzenetére
Az az igazság hogy akik ott írták hogy Jasper-ük van nem tudták sehogy sem bizonyítani. Érdemes a kommenteket elolvasni a gépek adatainál. A gyártási idő önmagában nem elég, akkor lehet Jasper ha a LOT number 0839 vagy feletti, bár ebben sem biztos még senki. Szóval lehetnek ezek Jasperek is (bár az egyik csóka azt írja az övén nincs HDMI - hát úgy azért nem hiszem hogy igaz), de lehet csak páran feltünősködnek.
A táp és a LOT number ami árulkodó lesz. -
Kasza08
őstag
válasz
HagaNRG #18591 üzenetére
Nem
Ez is csak NFS koppintás, mellesleg ennél sem, és másnál sem a vinyó a popup hibája. Nekem is popupol, pedig van vinyóm. Én nem adnék ezért a játékért 3k-nál többetMost játszok a Fable II-vel.
Ilyen jó játék ez előtt a CoD4 volt. Igaz, hogy más jelleg, de az volt az utolsó, amibe így bele tudtam élni magam. Mellesleg a magyar felirat valami eszméletlen jó
"Ha a szellentést nem nyomod elég sokáig, akkor annak más súlyos következményei lehetnek. Ha más nem, akkor a gatyád bánja"
" Jasmin, a Cigány" Nagyon tetszik
-
-
nesh20
aktív tag
válasz
HagaNRG #18188 üzenetére
Egy kis érdekesség.
Alaposan átalakult a brit multiplatform eladási lista élmezőnye a múlt heti eredményekhez képest, miután letaszította az élről a több hete vezető FIFA 09-et a Pro Evolution Soccer 2009. Az EA focis játéka így másodikként zárt, megelőzve a szintén frissen debütált Saints Row 2-t.
Én csak kíváncsiságból vettem meg a PES08-at boxra.
Azelőtt nem ismertem, csak a fifa-val játszottam.
Mostmár a PES a kedvencem
Én a Pro Evolution 09-et fogom megvenni. -
Zyelor
aktív tag
válasz
HagaNRG #18188 üzenetére
Én nagy PES b*zi voltam, amíg nem lett BOXom
De lett Boxom, és azt tapasztaltam, hogy a boxos FIFA legalább olyan jó, mint a PES
Szóval idén úgy döntöttem, hogy a FIFA 09et veszem meg, ami már meg is történt
Nem bántam meg, nagyon jó. Eddig szinte csak a "légy profi" móddal játszottam, de nagyon élvezetes, és eszméletlenül profin megvan csinálva. (A nagy csapat tartalékcsapatában, a tartalékbajnokságban játszol. Ha jó vagy felkerülsz a nagy csapathoz, ha ott jó vagy behívnak a válogatottba, és így tovább)
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- eBay
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- New Nintendo 3DS XL Solgaleo Lunala limitált kiadás
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Nintendo Switch 1, Pro Kontroller, Tok, Memóriakártya, Animal Crossing
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest