- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Aktív témák
-
Ivus
csendes tag
Név: László
Kor:30
Foglakozás:Laboráns és közben tanuló(SZTE-vegyész)
Lakhely Szolnok
Konzol:X box 360
Játékok: Minden ami SzerepMi az a Gamertag,és Gamerscore?(mármint honnan jön?)
-
Ivus
csendes tag
válasz
Djuree #24817 üzenetére
Figyu csak azért írtam rövidítést a vagyok helyet mert igazából egy csomó rohadt szót nem értek amit ide ti beírkáltok,és gondoltam ez a bevett stílus.Megkérdezni meg nem merem sohasem ,hogy mi mit jelent,mert az meg hülyén néz ki.
Egyébként én sem kultiválom ezeket a szarokat,viszont ez már a huszonegyedik század internetkultúrájának a része.Lehet hogy száz év múlva már beszélni is így fogunk? -
Ivus
csendes tag
Sziasztok!
Lassan kéne nyelvizsga a suli végéhez(meg az xbox szerepjátékokhoz)
Szóval esetleg a Pestiek-magam ugyan nem vok az-tapasztalatból ajánlhatnának vmi olyan vizsgáztató egységet(CSAK vizsgáról van szó) ahol annyira nem beleznek ki és aránylag olcsón megszámítják.Másképp nem merem megvenni a Mass Effectet
Ha valaki az ország más pontjáról tud valami ilyesmit az is jó,mobil vok. -
Ivus
csendes tag
Szeged és Szolnok között ingázok hetente ezért csak mobilnetem van.
Mobilnetet rádughatok az x box-ra?
Talán mintha olvastam volna valahol h kell valami hozzá.
Tényleg kell vagy lekezeli a box? -
Ivus
csendes tag
Bocs az előzőt Garfield-nak írtam nem ManY-nak.
-
Ivus
csendes tag
-
Ivus
csendes tag
Szevasztok!
Teljesen új vok most írok ide először,kizárólag azért mert az évek óta szétszedős összerakós,játékravárós pc-s világba rohadtul beleuntam.Ez az oldal megmarad a netnek ill a multimédiás tevékenységeknek.Szóval X boxot készülök venni,és volna egy két kérdés(igyekszek olyat feltenni amit nem olvastam itt a fórumon).
Ha szét akarom kapni a gépet(má a konzolt) a megfelelő hűtés érdekében(ventillátor,kílma,ilyesmi)akkor számíthatok garanciavesztésre?
Ha monitorral használom akkor manuálisan v automatikusan állítja be a képernyőfrissítést?
Namost a házimozihoz mindenféle átalakítót mondtatok,ez ok.De van rajta sima fülhallgató kimenet amit erősíteni lehet?
A xbox vinyóján lévő cuccokat(játékok)elmenthetem a gépre(pc),mi kell hozzá?
Ha valamelyik kérdés idegesítően hülye csak linkeljetek be vmit.
Kösz Lac.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest