- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
mergal #42217 üzenetére
tegnap ugyan ezt csináltam... 10 percig szorakoztam vele két féle kábellel is vga meg rgb... de sehol semmi winyót is leszedtem minden semmi... csak a hangokat hallom ha rákötöm az erősítőre
Amúgy most akartam a 32" tv helyett még egyet venni egy 42"-t és már láttam a lelki szemeim elött a fifa partykat amikor ez b#zi megadta magát
Barátnőm mondja max veszünk egy újat mondtam neki én erre szarra egy ft ot nem költök rá az biztos...
-
Sickboy25
addikt
-
spammer
veterán
válasz
mergal #25998 üzenetére
Az azt jelenti, hogy a d-pad irányaira rakhatod őket, így gyorsan eléred, nem kell turkálni a pip boyban. Fegyvereket is lehet oda rakni, sőt érdemes, gyorsan lehet váltani közöttük. De a d-pad ugye elég szar, átlós irányokba lehet hogy bajosan érzékeli, meg amúgy is. Amúgy van topicja itt a ph-n is.
-
-
fidor
csendes tag
válasz
mergal #23871 üzenetére
Sziasztok ha esetleg elviszi az ember a venti fordulat megcsináltatni,hogy ne zúgjon ennyire Sokkal nagyobb az esélye,hogy 3 ledes lesz vagy annyira nem melegszik.Van olyan ismerősöm akinek át van alakítva a gépe de nem zúg vagyis nem megy ilyen magas fordulaton a venti.
-
HagaNRG
őstag
válasz
mergal #19740 üzenetére
Én is egyből az Olasz kommentárral szimpatizáltam, mikor megláttam a lehetőséget, hangulatos lehet.
De ha van szláv, az se lehet kutya. (nekik meg a magyar, végülis 1-1).A Most Wanted a Coraban úgy rémlik 3900, meg a Fifa is ennyi, de talán 2900-ért van Tiberium Wars is. Hátha valakinek ennyit megér, én már egy MW-ért nem szivesen adok ennyit sem.
De gratula az áraknak, tavaly ilyenkor, mikor először jutott eszembe, hogy talán mégsem olyan elérhetetlen egy 50 ezer körüli arcade Xbox (asszem tavaly is már volt 49ért-59?)
De akkor még gamma nem nagyon volt még 7 alatt, egy komoly meg simán 18 is volt. -
heihachi
addikt
válasz
mergal #19441 üzenetére
Ezt vágom, és teljesen jogos amit mondasz, de szerintem én is azt fogom csinálni, hogy végigtolom, 7 üra nekem tuti elég lesz bvelőle, főleg amennyit van időm játszani, aztán már passzolom is el. Mondjuk én minden játékkal ezt csinálom
Amgy demója van Xbox 360-on, torrentről szedtem le, akkor live-on is fent kell lennie. -
HagaNRG
őstag
válasz
mergal #19365 üzenetére
Valami frissítés tutira van, mert én most mind a 4 új játékom első játszáskor úgy kezdte a gép, hogy a LIVE-on van elérhető frissítés, akarom-e telepíteni hozzá.
A Fifa játékoknál esetleg ugyanígy valami erőviszony rendezés, esetleg játékosadatbázis frissítés nem létezik? Mintha valaki emlegette volna.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
mergal #18156 üzenetére
Köszi
Jó játék lehet mert akármeddig el lehet vele pöcsölni, nem lehet megunni a hokizást
eddie17: Az a cink hogy a borító meg angol, és azon egy sorba sincs hogy magyar, nyelvű vagy angol vagy német nyelvű a játék. Szerintem ezt külföldről behozták és attól még nemhiszem hogy magyar lenne, bár reménykedem azért titokban
A kiskönyv az németül van az egyik. amásik meg a ráktudja milyen de nem angol az tutti. De a másik móka hogy két db ugyanolyan kiskönyv van benne illetve csak két db Viva Pinata német és hereve a másiknyelv. Forzáról egy db sincs -
Mr.Grincs
veterán
válasz
mergal #18007 üzenetére
És akkor elvileg ez úgy működik, hogy ami azon a vinyn van, azt garanciavesztés nélkül át tudod gányolni egy másik ugyanolyan vinyóra?
Minden géppel kompatbilis a 120as vinyó?
Microsoft XBOX360 HDD 120GB (XBOX360)
Platform: Microsoft XBOX 360
Termék: Microsoft 120GB merevlemez
Model szám:
Csomagolás: Doboz
Tulajdonságok:
- 120GB tárolókapacitás
(107GB szabadon használható!)
- Játék mentések, XBOX Live! letöltések,
tárolására alkalmas
- XBOX játékok kompatibilitásához szükséges!
(limitált kompatibilitás)
- Tartozék adatátviteli kábel
Kompatibilis: XBOX360
Garancia: 1 évÁllapot: Készleten Ár: 28990 Ft
-
eddie17
addikt
válasz
mergal #17243 üzenetére
Na akkor vegyük sorra.
Vinyó végülis nem létszükséglet. Egyelőre nem lenne nettel összekötve(vagy csak problémásan, ugye minden itt wifivel megy).
Játszani pedig tökéletesen megfelel vinyó nélkül is akkor. Demokat nem töltök le legfeljebb.
De azért hallottam, hogy néhány játék igényel vinyót, ezért is írtam a fapadosságot.Atomgeszi: Lehet igazad van.
mad1: Szempontnak nem szempont(egyelőre), de sok az ellenérv
Akkor te nagyon jó szériát fogtál ki.
-
eddie17
addikt
-
30z.Samu
félisten
válasz
mergal #17145 üzenetére
Nem szakad le semmije, van egy rész, ahol egy Hotelból nézzük az eseményeket, közben feltűnik egy helikopter, aminek a pilótája kiszúr minket. Azt le kell lőni, utána kötéllel leereszkedni, mert odavágnak egy rakétát, utána rohanunk, és egy parkolóféleséghez érünk. Ott elkezd 20 perctől visszaszámolni, és ott akadtam el. Kb 600 méterre lenne a célpont, de nem tudok menni, mert mindenhonnan lőnek.
Prof01: Nem tudom már!
-
Kasza08
őstag
válasz
mergal #16708 üzenetére
én is sokat szarakodtam vele. csináltam egy windowslive-os mail címet, aztán valamit kérdezett, arra én nemre mentem és tovább engedett. később haveromnak a freemail-es címét is beengedte, mert a NEM-re mentem valamikor. már sajnos elfelejtettem mikor/hol van ez.
30z.Samu: Sztem a microfoson kívűl semmilyen controllert nem ismer fel
ez megint marketing...akkor mindenki venne egy olcsóbb után gyártottat.
-
Djuree
félisten
válasz
mergal #16537 üzenetére
jól van, örülök ha neked az tetszik, nem szeretném ha éhen halnának a 2k fejlesztői, becsületes iparosemberek ők is
én maradok a live-nél a magam részéről...amióta tavaly kipróbáltam a 2k8 demóját és egy büdös szó nem hangzott el benne, egyszerűen nem volt benne kommentár...ez asszem mindent elmond...gyere el, kihívlak egy 1v1-re
-
bwoay
nagyúr
-
Djuree
félisten
válasz
mergal #16507 üzenetére
tesztek szart sem érnek. én már több mint 10 éve kosarazok és a live sokkal közelebb áll a valósághoz. gyönyőrű graf, hivatalos licenszek (hetente letölthető friss csapatrosterekke)l, látványos cselek és mozgások, zsákolások, jó irányíthatóság.
ezzel szemben a 2k játéka ronda graffal rendelkezik és kaotikus irányíthatósággal, hiányos licenszek, darabos mozgások, gagyi bemondó kb. ennyide ezen ne vesszünk össze
-
Kasza08
őstag
válasz
mergal #16436 üzenetére
én valami edimaxot használok, wifis, de rádiót nem kaptam hozzá
7k volt, elég stabil, nem volt vele baj soha.
jah, btw: Ma vettünk 32"-os LCD tv-t
Most sima komponens kábellel használom, így nem valami lenyűgöző a kép, de még így is jobb mint a CRT tv.
A tvnek nagyon szép képe van, meg is kellett érte harcolni(szószerint).
-
Djuree
félisten
válasz
mergal #16436 üzenetére
nekem smc van és teljesen jó már másfél éve. a pc is erről megy, meg a box is. ráadásul ez bekonfigolja magát, szolgáltatóváltáskor sem kellett soha konfigolni és a box-nál sem, csak rádugtam és ment egyből.
ami drágább és nagyon jó az a linksys vagy a d-link...
szóval attól függ mennyi pénzed van -
nesh20
aktív tag
válasz
mergal #15414 üzenetére
Szia.
Ha nem érdekel a Live akkor egyenlőre ne vegyél winyót! Jön az új 60GB-os XBOX a 20GB-os winyók meg eltűnnek! Ha szeretnél venni akkor ezt várd meg.
Nem csak Live-ra lesz jó a winchester ha jön az új Dashboard frissítés, ez még persze odébb van ( úgy mint a 60GB-os Preimum is ) + pontos info még nincs mit is fog ez tudni.
Ha eddig nem érezted hiányát akkor még várj a vásárlással..By - Nesh
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest