Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
Játszogatok a T49-el, mert egy brutálisan jó tank. Szerintem jobb is a tiernek megfelelően, mint a hellcat. Jó kis pötyögős ágyú, brutál sebesség stb.
Egy dolog feltűnt, hogy maximum tier6 csatákat láttam vele ma. Furcsálltam, aztán most nézem, hogy a rádiót elfelejtettem rárakni a tier10-est, csak a kicsi van rajta. Ezek szerint az MM figyelembe veszi ezt.
Hmm. Érdekes, mert kis rádióval, ha igaz a sejtésem, max tier6-ban ez egyszerűen brutál jó a tank. Szinte érezhető, ha odarakom magam és az RNG sincs ellenemre, hogy nagyon komoly hatást tudok gyakorolni a csatára. 85% WR vele ma és ráadásul két csatát is döntetlenre hoztam ki 30-34% esély mellett a sebességének köszönhetően, mert nem értek utol.
Aki statot akar húzni, ennél jobb nem kell. A csúcs super unicumok közül a pinkman... biztosan tudom, hogy t49-el húzza a statot, mert láttam már csatában és akkor megnéztem a részletezőjét. Gondolom ő is rájött már, hogy kis rádióval kell nyomni, vagy ő annyira tud, hogy nem számít neki folyamatos tier7 sem... Ezt passzolom.
Szerk: igaz lehet a sejtésem. Feldobtam a tier10 rádiót és azonnal tier7 csatába rakott, ma először. Ez nem lehet véletlen. Igazából a rádiót letojom. Nem spotolok senkinek, magam megoldom. Illetve közel megyek az ellenhez, nem kell, hogy más mutassa az ellent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Warships
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Renault, Dacia topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest