- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
És érdemes Windows vonalon maradni még manapság? Mivel semmire se használom a telefont, nekem tök mindegy mi fut rajta, de ezzel a telefonnal nagyon befürödtem és csalódtam a rendszerben. 5.0 óta használom a WM-t, nem volt tökéletes egyik rendszerük se, de élhető volt. Ennyire alapvető használhatatlan hibákat viszont egyik se produkált, hogy nem ébresztett vagy nem jelzett SMS-t, mint az 550-es.
[ Szerkesztve ]
-
wenkman
tag
A microsoft a SAJÁT rádióját elkaszálta a w10m-ben, de ettől még az Áruházban beszerezhető több független fejlesztőtől is ilyen app.
A microsoft letiltotta a rádiózás közbeni hangszóróhasználatot is, és ezt viszont nem is tudja pótolni semelyik app sem...Nem nagy ügy, de jó lett volna olyan progit találni, ami kijelzi, hogy melyik rádióadó szól. Vagy 8at kipróbáltam, de egyik sem rendelkezik ezzel a tulajdonsággal, de végülis mindegy...
---
Egyébként meg: telefon, sms, viber, whatsapp, naptár, kamera, email, bkk-máv-volán menetrend appok, időjárás, rss olvasó a hírekhez, office, böngészés, onedrive tárhely, ébresztő, számológép, RUTIN, Térképek... mi kell még? :-)
-
this is life
Ármester
Ha a frissites utan az alkalmazasok nem jelennek meg ,illetve nincs ikonjuk ,az a frissites altal okozott hiba ,anno insiderkent de stabil agon is konnyen ossze jott ,az oka ismeretlen ,helyrehozni hr vagy wdrt-vel lehetet/ett.. Azota nem hiszem hogy ez sokat valtozott volna ..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Senki sem mondta hogy hasznalhatatlanok a wp/wm mobilok , de erosen kompromisszumot igenyelnek ,a szukos illetve a folyamatosan szukulo app kinalat miatt,de aki ezt elfogadja annak jo telefon lehet .
Ha mar w10m vonalon utazik az ember akkor 950/735/830/930 az ajanlott darab ( szemely szerint inkabb az x3x szeria) azt mar os updattel nem tudjak elrontani.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
scyllarus
veterán
Vajon mi köze lehet az Outlook accountnak az Outlook beállításokhoz?
Valószínűleg tanúsítvány hiba.
Nézd meg, be legyen állítva az SSL a kimenő és a bejövő emailekhez is."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
btudos
nagyúr
Ha párosítottad a hangszórót, csatlakoztattad a telefont, akkor nem kell külön küldeni semmit, elindítod a zenelejátszást, és a BT kapcsolaton keresztül a hangszórón kell megszólalnia a zenének, ha megfelelő a csatlakozás, ennek különösebb gond nélkül mennie kellene.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
scyllarus
veterán
SoundLink micro vagy ilyesmi? Az csak egy BT hangszóró, nincs saját memóriája, a telefonod zenéi szólalnak meg rajta.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Vegha
senior tag
Megoldódott. Hátha más is járna így a jövőben:
A Privacy beállítások legalján van egy olyan hogy Other devices, azon belül pedig egy sejtelmes Let apps use my Windows phone. Na, ott kell engedélyezni a valódi Camera alkalmazást.
???Más: eddig az volt, hogy az értesítéseket akkor tudtam bekonfigolni egy adott alkalmazáshoz ha az már legalább 1-2 alkalommal megpróbálta azt megjeleníteni, mert anélkül ugye meg sem jelenik az app listában. Most az van, hogy a 3 mail fiókomból (2 Gmail, 1 Outlook) csak az Outlook jelenik meg a listában, ráadásul az is az egyik gmail-es fiókhoz tartozik. Hogy a fenébe kellene ezeket itt rendesen megjeleníteni ? Törölnöm kéne az összes accountot és újra felvenni őket ?
-
this is life
Ármester
Androidon egesz turheto az edge , meger egy probat , beta sttusz ellenere jobb mint w10m-en . Igaz elrontani is nehez lenne ,mert jo esellyel a chrome-ra epul ,vsz csak a gui es egy ket aprosagba nyultak bele. Lehet hogy anno nem sajat os kellett volna ,hanem csak egy android fork.
ΞΔGLΞ
Valamelyik keddi update hozomanya ez a funkcio . De komolyra forditva a szot , valamit elqrtak megint , a live fiokombol , a nevjegyzek utan az uzenetek is eltuntek amelyek regebbiek mint 3 honap ...
Rs2 alatt a hr nem cseszi szet a rendszert , 1 hete nyomtam a 640-en (megint) es eddig jol muzsikal .daimonion
Az a lenyeg hogy megoldodott a gond, hogy mi segitett ki tudja , de egy restart neha csodakra kepes .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
daimonion
senior tag
Nálam meg most jött elő az asszony telefonján Lumia 535 win 10,hogy egyszer csak el kezdett villiogni a képernyő .Fogalmam sincs miért. Lehet azért, mert amióta frissítettm win 10 re nem volt még kikapcsolva sem ?
nem tudok rájönni miért van ez. Ha találkoztál már ilyenel és tudod a megoldást megköszönném.
Hiába simogattam becézgettem szép szavakkal nem ér semmit -
Mondjuk az utóbbi idők Bluetooth és wifi sebezhetőségei okán, én inkább frissítem... Sőt, ezért váltottam winfora, pedig nem szeretem, de bagóért megkaptam az 535-öst, ami még supportált - OS-t kibírom, appok megvannak rá, amik kellenek... Bármi más esetben maradtam volna a droidnál, de az egy bő 30 ezres kiadás lett volna, hogy legyen egy rendes telefonom, jobb dolgokra is tudom költeni.
Mutogatni való hater díszpinty
-
scyllarus
veterán
Én engedek mindent. Így, hogy már nem okoz gondot, ha elszúrnak valamit, menjen csak, lássam, hol tartanak
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Hát, nem igazán. Mivel céges teló, megvan (amíg le nem cserélik, ami jövő év elejére várható).
Azért minden nap bekapcsolom, megnézem, van-e frissítés a rendszerre vagy a programokra, ha van, lefrissítem, kipróbálom, mi változott. De kb. ennyi."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
Szerintem igen. Mintha kicsit fluidabb lett volna tőle az 550, új hibát nem tapasztaltam.
(Egy hét tapasztalata, azóta én is droidra menekültem...)[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
Nem is tudom mit vártam...
Dear Arpad,
Thank you for contacting us.
We looked into your file and found that it is recorded by Windows 10.
We are sorry, but we have not yet succeeded in restoring audio data
from the files recorded on Windows 8 or 10.
It is impossible to fix it as of now.Iwao Nishida
SysFrontier, Inc.
Yokohama, Japan -
scyllarus
veterán
Egy darab színes ikon van. Az mindenképpen elüt a többitől, akármi is a háttér. Sőt, egyszínű háttérnél még zavaróbb lenne.
Amúgy maga a rendszer mintha fürgébb lenne, némi akkuidő-csökkenés mellett. Persze, ez csak pár óra tapasztalata. Majd a BT kapcsolatra leszek kíváncsi, reggel kivételesen nem használtam a kocsiban.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Érdekes, nekem tervezés közben kilép, legalább fél éve nem tudom életre kelteni. Volt már újratelepítés, WDRT+ újratelepítés többször, Insider összes ring, release csatorna, akkor sem tudom hónapok óta működésre bírni.
Valaki írta az Áruházban, hogy a fizetős útvonalak elkerülésének bepipálásával megszűnik ez a gond. Kipróbáltam, nem szűnt meg. Plusz mivel 95%-ban autópályán megyek mindenhová, ez nem is opció, csak kíváncsi voltam.
Droidon a mai napig azt használom, hibátlan. Itt is az volt a legjobb, amíg működött.[ Szerkesztve ]
-
Petester
senior tag
Napi szinten használom a Waze-t, 50 km-t autózok vele, mert szeretem és elismerem az előnyeit, de nekem nem vált ki egy rendes navigációs programot. Hosszabb távra van célhardverem, ha nem Bp-en mozgok, azt használom, a traffikra meg ott a Traffi Hunter.
Nekem nem tervez át a határon, állandóan összeomlik tőle és kilép.
Frissítésekért meg már 4 éve nem nyikorog, mert sajnos a platformra nincs ilyen.
Volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen az új verzió droidon, ha azt használnám, talán nem lenne igényem célhardverre, de jelen windows verzió nem alkalmas erre...(ó\_!_/ó)
-
this is life
Ármester
Arra a wazera gondolsz ,amelynek a google a tulajdonosa es mar evek ota csesznek frissiteni , javitgatni ,reszelgetni ? Az offline temat meg se emlitem . Ha navi es wp8.x,w10m egy mondatban szerepel akkor sygic, tobb mint korekt app , persze igy a rendszer eletciklusanak a vege fele , nem biztos hogy edemes beruhazni ra .
-
Xantal
tag
Szia. Most vettem egy Sony Z3 Compact telefont. A nevének megfelelően kézreálló méretű, viszonylag erős hardver, jó akku idő, ráadásul 30 ezer környékén vihető. Még a Galaxy Alpha is hasonló méret. 2-3 éves telefonok. Kb még ennyi használat van bennük.
[ Szerkesztve ]
GI
-
this is life
Ármester
Xiaomi redmi 4x ? Meret ,ar korrekt , a kamera se csak pacakat tud loni , lassan a gyerekbetegsegeit is kinovi talan .. nehez kompakt meretu , jo hw-el szerelt telefont talalni . Ebben a mereben samu a3,sony xa1,xiaomi r4x,xperia xc.. nekem is fajt a fejem mikor a 735 utodjat kellett megtalalni ..
-
this is life
Ármester
Bocs a smiley lemaradt, arra celoztam volna , hogy eselyes hogy az ms oldalan volt valami nyug (jo szokas szerint) , miota tart naluk atszervezes, migralas azota csak a problemak jonnek ... tuti hogy naluk lehetett gebasz , de ez mar sose derul ki ..
[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
ez így van, mindennek ára van. A legnagyobb gond az, hogy fogalmad sincs ki, mikor és mire fogja felhasználni az adatokat. Lehet, hogy most valami nem fáj de 10 év múlva fájhat. Csak ez még az emberek számára túl messzinek tűnik..
Mire lehet jó az adatok halmaza?
Ipari kémkedésre, Munka ügyi szűrésre, emberek anyagi és kapcsolati tönkre tételére, vállalkozás tönkre tételére, kiterjedtebb hatósági vizsgálatokra, lakás - autó feltörésre, politikai nyomásra, elnyomásra stb
Csak néhány példa. Rengeteg összefüggés lehet egy embernek saját magával szemben és emberek csoportjával szemben. Ez meg már a trendi Big Data.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Marvinyo
aktív tag
-
zsamiatt
őstag
be.. nem láttam, hogy ment sorry. mondjuk ez biztos nem jó:
imap.gmailyyyyYy.com:993:1Régebben reklámozták a lumiákat azzal, hogy még kesztyűben is működnek a kijelzők. Ha jól emlékszem volt olyan beállítás ahol a szenzitivitást lehetett csökkenteni.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ezekre a elfuserált hibakódokra még maga az MS sem tudja a választ (hogy is tudná?)
Ha írnál nekik, végig csináltatná veled az aktuális "úgyfogyi" a protokollt.
Restart
Aksi ki-be
Outlook fiók törlése.
Kijelentkezés, majd be
Majd végül benyögné a gyári visszaállítást, hogy cseszd el még jobban az időd.
És a többi kib.szott f.szság.Általában még mindig nagyobb (jóval) nagyobb eséllyel megoldja a problémákat egy WDRT, mert megérdemled, hogy elcseszz 4-6 órákat, hogy ez a ...izé...rendszer?nek nevezett agyvelőgyulladás egy ideig normálisan működjön.
Egy a lényeg, ha egy, vagy több hibakód megjelenik, az onnan a büdös életben nem fog már magától (megjavulni) eltűnni. Esetleg megjelenik másik kód alatt. -
this is life
Ármester
Akkor nincs miert aggodnod , csak a cache kezelese tokeletlen a rendszernek, esetleg a virtualis memoria meretet novelheted , de nem biztos hogy ez megoldas lenne hosszu tavon ... amugy ha magatol elmulik lehet hogy kar is foglalkozni vele ... vannak memoria ,cache takarotok w10m-re de csodat nem lehet toluk varni...
Francia91
Hatha javitja osszel az ms , pontosabban ezt javitjak , mast meg ismet jo szokasuk szerint elqrnak ... amugy a sygic illetve a navigacio igen csak be tud futeni a hw-nek , ez alol a wp-s telefonok se voltak kivetelek,de a hovedelem miatti lekapcsolasig ez azert sose fajult el. A 950-nek az Os bug mellett a nagy meleg nem teheti be a kiskaput ?
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
A tarterulet seged mit is ki , a system , vagy az alkalmazasok ettek fel a helyet ? Amugy azzal tudsz tisztitani ha az adott alkalmazast torlod majd ujra telepited ... nalam anno fb (a fb inc fele 1.2gigara tudott felhizni, paromnak az instagramm 2 giga ) ez utobbit macerasabb volt leirtani .. de w10m alol interop unlock ,majd app data recovery programmal sikerult kiirtani a data konytar adott app szemeteit..
-
this is life
Ármester
Nem lehet hogy valamelyik app tele szemetelte a cache-t es emiatt tunt el a tarhelyrol a szabad terulet, a rendszer meg takaritotta eszrevetlenul ? A bagy szemetelo amugy a hivatalos fb,messenger, instagram,viber,whatsapp,line ...etc
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!