- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Szia.
Egyébként átlag mennyit bír ki egy feltöltéssel? Óránként csekkolja az emaileket, netezés és max 20 perc online?
Gondolkozom - mivel Egyéni vállalkozó vagyok - hogy veszek egymásik telefont, és elsősorban Windows Phone-ban gondolkodok, mert volt szerencsém egy Lumia 520-hoz, az átlag 4 napot kibírt egy feltöltéssel a fentebb leírt használattal.
Személyes használatra marad az android, de azt meg átlag másfél naponta kell tölteni. -
Bogyó bá'
nagyúr
-
7s26c
őstag
Igen, de az a fura , hogy eddig kevesebb volt és a frissítés óta nőtt meg. Most csetelek a helpdeskkel, (fura, hogy mobileszközök terén nincs magyar nyelvű támogatás) . Ők soft reset-et javasolnak de nem hiszem, hogy az segít..
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
this is life
Ármester
Nálad a pont , sot kellett volna egy komplett x40 szeria is , ez utan jott volna az x50 szeria , es most nem itt allna a rendszer reszesedese app ellatottsaga ahol jelenleg agonizal .
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
magyarul ha jól értelmezhető, idén nyáron megszűnik teljesen a 8.1 támogatása
ezek szerint akkor vissza se lehet állítani a 8.1es eszközöket WDRT-vel, és a jelenlegi már Win10-et támogató telefonok már eleve a legfrissebb win10-es képfájlt fogják visszaállítani?
k-adi osztom a véleményed
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
this is life
Ármester
Pedig adhatnál , te legalabb tudod hogy kell teglasitani , amúgy eleg egy masik készülékre valo fw-t fel flashelni vagy kell meg egy ket trukk hogy sikeres legyen a levelnehezek keszites...?
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Zsivi
tag
Rigormortiis: Sajnos nincs a közvetlen környezetemben senkinek NANO sim kártyája, ami más szolgáltatós így nem tudom ezt kivitelezni.
starr: Csak ennyit látok: Szóval azt nem amit Te írtál.
Viszont betöltésnél sincs semmilyen szolgáltatós animáció, vagy ez wp-nál amúgy sem szokott lenni?
-
Sjkolrd
aktív tag
Igen van, de ott nem lehet arra leszűkíteni, hogy csak SD vagy a készülék tárhelyéről nézze.
Akos,
Feleségem telefonjában (735) van egy SD kártya 16gb Samu Class10 és nincs gond vele. A zene fájlokat egy Musics/Zenék mappában van. De amit javasoltam szedd le az sd-ről a zenéket, formázd le a telefonnal és tedd vissza őket. Anyósomnak is 550-es készüléke van és nekik sincs ilyen gondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Ez itt k*va sok embert vigasztal. A kis mesebeli telefonot emlegetitek, ami egyikőtöknek sem lesz. Nyilván majd a Lumia 640, 735-ös emberek fognak 300e forintos telefonra váltani (ha egyáltalán lesz), csak, hogy platformnál maradjanak. Ezt az utópiát pont annyira unalmas olvasni, mint a fikázást.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zsoltzsolt
addikt
Nem tudom, vannak akik nagyon szenvednek hibáktól. Nálam nincs gyakran. Inkább fényképezésnél. Néha nem ment, de ezt ritkán vagy fogja magát fényképezés közben és kikapcsol. Mondják hogy email értesítés esetében nincs hang, ezt pl nem tudok, mert nekem elég, ha a csempén illetve az állapotsoron vagy hogy hívják látom, mivel naponta nagyon sok emailt kapok és írok a munkám miatt, így egész nap úgyis nézem, hogy jött-e új, nem kell nekem, hogy még fogjon is folyamatosan. Ráadásul öt fiók megy folyamatosan, három gmail, kettő nm outlook. Facebook - böngészőből használom, ezáltal Messenger se kell, mert a cset megy ott is. A többi meg teljesen rendben, pl Térképek, OTP, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
csak tippelek a miértre
nyilván MS már előbb tudta hogy az Intel kiszáll a buliból mint ahogy bejelentették (2016 tavasz) és gondolom ez nem volt még akkor prioritás... vagy csak akkor kezdték el egyáltalán fejleszteni passz..
gondolom nagyot akartak /akarnak villantani azért nem adták még ki...
-
Lackooo84
nagyúr
WDRT semmit nem csinál. Igen a kérdésem pont erre irányult, hogy tudtok e megbízható helye, ahol ilyet javítanak. Külföldi fórumokon olvasgattam, hogy JTAG-al javítható a telefon, tehát, hogy igazából nem döglött az eMMC csak megmakacsolta magát, vagy írásvédett lett. Azért keresnék valakit, vagy szervizt, aki tényleg ért hozzá, van ilyesmikkel tapasztalata, és nem csak alaplapot cseréltetne, mert az elég húzós lenne.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
-
meszipeti
aktív tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
Én sem adok/tudok annyit adni érte - majd megvesszük másfél évvel később, kifutó típusként "sufnigsm" webáruházból.
60-ért egy koszlott, alsó-közép kínai androidot adnak, nem profi eszközt a Microsofttól.
Szerk: pár hónapja volt a kezemben a picurka iPhone SE, és nagyon beleszerelmesedtem: már az ára sem vészes, bár olcsónak nem nevezném. Az egyetlen ok amiért nem váltottam, az a dual-SIM hiánya. Nekem az létfontosságú, a "minden zsebben telefon" effektet meg nagyon megutáltam a 920 + 530 párossal hajdanán.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Partyface007
őstag
egész pontosan:
1. wdrt (ez valóban valamelyik korábbi verziót teszi fel)
2.csak wifit adj a telefonnak, ne állj vissza mentésből, áruházban kapcsold ki az automatikus frissítést majd updateld az OS-t amíg nem talál már frissebbet
3. lépj be az áruházba ellenőrizd a frissítéseket és legelőször az áruházat frissítsd (értelemszerűen újraindul lépj be megint, és csak ezután az összes alkalmazást)
[ Szerkesztve ]
-
-
Švejk
őstag
Én is nyomtam, nem segített sajnos
Egy class16-os 32 gigás kártyám van, melyet minden indításkor hibásnak jelez a telefon. A kártya javítása gombra rányomva fél órán át biztos csinál valamit, de nem oldja meg a problémát.
Minősíthetetlennek tartom továbbá, hogy a világ egyik legnagyobb szoftvercége egy olyan alapvető dolgot, mint a megfelelő SD kártya kezelés, nem tud megoldani normálisan.
De jobbhíján alkalmazkodni kell a rendszer faszságaihoz, talán valamikor majd halad valamerre. -
this is life
Ármester
Nalam elobb utobb a 735 valik csere erette, a jelenlegi kinalatbol a xiaomi mi4 lte ami piszkalja a csorom ☺...
A vas se rossz w10m rs1 szemmel nezve , e mellett van ra port flyme os,sailfish ugy hogy ha borul a bili van mibol valogatni ... nem tudom de elegge eselytelenek tunik hogy normalis kozepkategorias telefont adna ki barki is ...M4rk
Az 1.9 verzio szamtol tamogatott a x50 sorozat [link][ Szerkesztve ]
-
m4rk.89
aktív tag
-
m4rk.89
aktív tag
Registry másodlagos csak, elsőként az interop unlock érdekelne. WP Internalsról valami vélemény? Milyen készülék kéne hozzá? Esetleg tapasztalat?
-
Pacee87
aktív tag
Szia!
Ez elsősorban anyám 735-ösén lenne érdekes, de egyelőre a saját 950-esemen próbálkozom... Mondjuk már az érdekelne, hogy 950-en az Iris szkenner LED-jét használja, vagy mit?
Nem sikerül egyelőre életre keltenem, szerintem az Interop tool környékén vannak a bajok nálam, pl. nekem a programban van összevissza 3 db menüpont: registry editor, registry browser, secure file transfer.
Ami képet láttam erről a programról mindnek több menüpontja volt.
Már vagy háromszor nekifutottam a leírt registry kulcsok hozzáadásának (hozzáadáskor semmilyen üzenetet sem kapok, csak megjelenik a historyban), de ha a registry browserrel nézzem egy darab kulcs sincs a notransfer alatt és a reg browserben hiába kattintok bármely egyéb értelmesnek tűnő gombra Coming soon feliraton kívül mást nem kapok...
"Természetesen" a leírásban található import opciót sem találok a programon belül.Szerinted hol ronthattam el, vagy mi maradt ki? A 6-os pontig minden a leírásnak megfelelően ment, kivéve, hogy nem kezdett el jelezni LED értesítéssel a beérkező próba mailekre.
[ Szerkesztve ]
-
mtomi95
senior tag
Vagy PC-ről application deployer programmal vagy a szokásos mobilról telepítéssel.
Bár itt azt megjegyezném, hogy 10 xap-ból 9 app működött is utána, szóval előfordulhat inkompatibilitás, de nagy átlagban jól működik! Viszont az az összesről elmondható, hogy fel lehet telepíteni win10-re.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
-
ZavaBalazs
őstag
ja, az világos. úgy értettem, hogy száműzni a nem használt appok táborába, ha a LCB lenne az alapértelmezett, akkor macera lenne a 60 fps videóért, vagy a jobban működő panorámáért előszedni a MS kamerát, jobb, ha egy helyen vannak ezek.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Francia91
veterán
A gyári nem volt azóta megnyitva....
Megnéztem, ugyanolyat csinál a gyári cucc is... Nem fossa a színeket... És nem placebo...
Eddig ez volt a helyzet
Viszont most a DNG is tök azonosnak néz ki számítógépen nézve[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Gitáros topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Akvarisztika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...